Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti pist spec
Forumda baya gezdim bulamadım 106 ya istanbul park için lastik süspansiyon fren en iyi tercihler nelerdir nerden temin edebilirim
evrendogu
23-08-2015, 12:25
Forumda baya gezdim bulamadım 106 ya istanbul park için lastik süspansiyon fren en iyi tercihler nelerdir nerden temin edebilirim
Sanırım en iyi cevabı Şumi verecektir.
Sorunun cevabı bütçeye göre değişir. Yani para-çokomel ilişkisi.
Ama ortalama amatör ve pistten zevk almak isteyen biri için bir liste yapacak olursak ;
406 v6 brembo fren kaliplerleri
ferodo ds2500 fren balatası
çelik fren hortumları
nankang ns-2r
bilstein amortisör
eicbah yay
Sorunun cevabý bütçeye göre deðiþir. Yani para-çokomel iliþkisi.
Ama ortalama amatör ve pistten zevk almak isteyen biri için bir liste yapacak olursak ;
ferodo ds2500 fren balatasý
çelik fren hortumlarý
nankang ns-2r
bilstein amortisör
eicbah yay
Cemal sizde irsi heralde :) pist isi :)
Sorunun cevabı bütçeye göre değişir. Yani para-çokomel ilişkisi.
ferodo ds2500 fren balatası
çelik fren hortumları
nankang ns-2r
bilstein amortisör
eicbah yay
Evet ne yazikki bi 106 parası daha dökecek bütçem yok ama bidahaki yaza kadar amatör işi zevkli bi araç çıkarabilirim diye düşünüyorum . Şu an dandik yay olduğu için araçta amortisör yay ikilisiyle başlıcam . Bu bilstein b8 ve eibach yayları bulabilirmiyiz tr de Bi de eibach prokit mi sportline mı ikisinden hangisi pist için iyidir
mikelazi
24-08-2015, 14:16
106 nın ön amortisörleri kovanlıdır.
bu linki incele istersen http://www.techturkey.com/forum/turkiye-oto-drag-dyno-pist-videolari/206578-2-agustos-2015-106-gti-istanbul-park-2-29-557-a.html
Cemal sizde irsi heralde :) pist isi :)
Biraz öyle diyelim :)