Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic FB7 - Tampon boya söküğü gizleme - Sticker önerisi

AliDogukan
24-08-2015, 01:05
Herkese merhabalar.

Araba çok yakın arkadaşımın,kendisinin üyeliği yok benden rica etti.Arabanın tamponunda sol farın altında 1 TL büyüklüğünde taş çarpması ve basınçlı suyla yıkama sonucu bir boya sökülmesi oluştu.Rütuş 1 TL büyüklüğündeki bir alan için çok fazla olur,çirkin görünür diye düşündük.Apaçi işi olmadan farın alt kısmına gidecek izi kapatacak bir sticker önerisinde bulunabilir misiniz ? Araba daha 8 aylık,hemen tampon boyatmak da istemedik.

Arka camda '' eat,sleep,jdm '' logosu var.Yaklaşık 10x10 cm boyutlarında.

Whatsapptan bir resim istedim bunu gönderdi.

http://i57.tinypic.com/vzc9ap.jpg

Önden bakınca sağ farın hemen dibinde.

Buna gerek var mı bilmiyorum ancak sadece linkini ekleyeyim.Arkada böyle bir sticker var.Uyumlu olması açısından dikkate alınırsa daha iyi olur sanırım.

http://i57.tinypic.com/ogkwnm.jpg

Okuduğunuz için teşekkürler

Seven7
24-08-2015, 01:28
Araçta hiçbir şey yok, oraya nasıl bir şey koyarsanız koyun bu halinden daha çok sırıtır bana göre. Ayrıca orası tampon bile değil, sonradan takılan tampon eki. Yani orası ne aracı boyalı yapar, ne de orijinal boyalıdır. Bence hiç düşünmeyin, boyayın.

Burak K.
24-08-2015, 01:31
Sakınılan göze çöp batar. 2 cm yeri boyatınca bişey olmaz,Allah büyük kazadan beladan korusun. Ufak tefek şeylere bu kadar takılmak yanlış bence.

AliDogukan
24-08-2015, 01:33
Araçta hiçbir şey yok, oraya nasıl bir şey koyarsanız koyun bu halinden daha çok sırıtır bana göre. Ayrıca orası tampon bile değil, sonradan takılan tampon eki. Yani orası ne aracı boyalı yapar, ne de orijinal boyalıdır. Bence hiç düşünmeyin, boyayın.

Orası değil orayı hiç umursamıyor bile zaten.Fotoğrafta sağ farın altında dikkatli bakınca görünüyor bu açıdan küçük görünmüş hatta farketmemişsiniz bile

gökberk
24-08-2015, 02:37
Tampon ekindeki yer göze batmıyor da farın altındaki mi batıyor..
Bence boyatın ikisini de ya da aynen kalsın. Sticker filan düzeltmez façasını :)

ozan gülle
24-08-2015, 03:48
İkisinede yama yaptirin gitsin sticerla olacak is degil orasi

Octane
24-08-2015, 05:23
Biz de kaput cıvatalarını söküp araya somun koyup kaputun arkasını kaldırıyoruz, motor bölmesinden sıcak hava tahliyesi olsun diye. Farı söküp intake yapıoz. İnsanlar bir TL çapındaki boya atmığını dert ediyor. Ya biz manyağız, ya da ne bileyim, bilemedim.

i-vtec07
24-08-2015, 06:54
sıfır araba, adam dert edicek tabi bunun nesi garip ?

ali doğukan@ oraya yapıştırdığın hiç bi stıcker güzel durmaz . lokal boyatın . tampon nede olsa .

ayrıca hondanın boyası kadar ince bi boya yoktur sanırım, fazla yakından tazikli su tutmasın arkadaşın özellikle taş izi ve çizik olan yerlere . avuç içi kadar bile kalkabilir boya .

fdoganb
24-08-2015, 06:58
Oralarda detailingci birileri varsa alın boyanızı uygulatın. Kapkara gözükeceğine sadece yakından çirkin durur

Ers
24-08-2015, 07:14
ikisinede rütüş atsın gitsin , tampon bu nasılsa siz dokunmasanız başkası dokunacak.

braga26
24-08-2015, 07:40
plastik aksamdaki boya sorun olmaz ufak bi lokal ile hallolur ikiside

Mehmetmert
24-08-2015, 07:42
Rutus duzgunce yapilsin,fotograflarda belli bile olacak sekilde cekemezsin
Sadece bilen anlar o kadar :)

AliDogukan
24-08-2015, 10:32
Tampon ekindeki yer göze batmıyor da farın altındaki mi batıyor..
Bence boyatın ikisini de ya da aynen kalsın. Sticker filan düzeltmez façasını :)

Tampon ekindeki yer ayaktayken görünmüyor bile fotoğrafı çekerken arkadaş eğilmiş galiba ondan belli olmuş ayakta arabanın etrafında tur atsanız siz de göremezdiniz onu :) ama farın oradaki gün gibi ortada acaba şöyle küçük aem stickerı olabilir mi ki diye düşündük ama arabanın önüne de her sticker gitmez iyice düşünüp tartmak lazım dedik anlaşılan en iyisi boyatmak olacak :)

sıfır araba, adam dert edicek tabi bunun nesi garip ?

ali doğukan@ oraya yapıştırdığın hiç bi stıcker güzel durmaz . lokal boyatın . tampon nede olsa .

ayrıca hondanın boyası kadar ince bi boya yoktur sanırım, fazla yakından tazikli su tutmasın arkadaşın özellikle taş izi ve çizik olan yerlere . avuç içi kadar bile kalkabilir boya .

Cevaplardan sonra arkadaşım da öyle yapacak.İz küçük filan ama araba daha yaşına girmeden olunca göze batıyor işte.Hondanın boyası konusunda söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Bir kere de bu tavandaki adını unuttum köpek balığı sırtı mı deniyor onun da boyası atmıştı.Bu olaylar VW marka kullandığım arabada 4. yılın bitiminden sonra başıma gelmeye başlamıştı.

Rutus duzgunce yapilsin,fotograflarda belli bile olacak sekilde cekemezsin
Sadece bilen anlar o kadar :)

Aynen öyle olacak konuyu okuyor arkadaşım 5 bin km sonra bakım varmış serviste yaptıracağım dedi :)

chatlaxs
24-08-2015, 11:19
boyatsanda bişi yapıştırsanda biri gelip başka yerine sürttürüp gidecek onun için ellemeyin kalsın böyle nazarlık