Orijinalini görmek için tıklayınız : Telefon Seçimi
Telefon seçimi hakkında kararsız kaldım
İphone 6
LG G3
Sony Xperia z3
Bu telefonları kullanan varmıdır veya aramızda telefoncu olan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?
muratburunce
25-08-2015, 10:14
iphone al cihazın değer kaybına uğramaz en azından altın gibi iphonlar sürekli değer kazanıyor
Değeri benim için pek önemli değil zırt pırt telefon değiştiren bi insan değilim alınca minumum 2 sene kullanırım :)
individual
25-08-2015, 10:18
Bu listede Iphone varsa diğerlerine haksızlık olmuş.
Sony Xperia alıp 8 ay sonra satmaya çalışan arkadaşım telefonculardan şu cevabı aldı.
Iphone samsung olsa alırdık ama sony almıyoruz demişler.
Iphone tercih et bence.
Değeri benim için pek önemli değil zırt pırt telefon değiştiren bi insan değilim alınca minumum 2 sene kullanırım :)
Bu durumda da iphone al :) sony de sorun oldu mu servis herşeyi kullanıcı hatası yapıyor. G3 de şarj ve ekranda ufak tefek sararmalar olabiliyor. Cercevelerde catlamalar oluşuyor zamanla.
Ama ip6 nın fiyat farkı çok dersen 5s yada g3 tercih edilebilir :) lg daha çok duruyor cihazının arkasında
by_performance
25-08-2015, 10:27
Piyasa için iphone, kullanım için lg g3.
Ben sony z3 den çok memnunum. Asla android donması bu telde olmuyor. Su altı çekimi yapabiliyor. Gece çekimi diğer markalara oranla tartışılmaz. Değiştirmezdim Note 5 hediye gelmese
Kullanım bakımından daha önemli samsung kullanıcısıydım 2 telefondur ama gına geldi artık lanet ettim gerçektenden samsungdan.. Yok kilitlenir yok sarj %30 a gelince telefon kilitlenir kapanır bıktırdı gerçekten samsung'a tövbe ettim artık.. Aradığım özellik olarakda şöyle sarjı bür gün yetsin en az :D daha sonra kamerası güzel olsun, oyun felan oynamam cok nadir kafama yatan oyun olursa oynarım..
apple dan başkası yalan :)
Aypon. Mekanda masaya koyunca aleti en havalısı o ;)
F.KARACA
25-08-2015, 10:43
bu 3 telefon arasında kaldıysanız iphone 6 en mantıklısı olur değerde kaybetmez hiç bir sorun yaşamazsınız.
Telefon seçimi hakkında kararsız kaldım
İphone 6
LG G3
Sony Xperia z3
Bu telefonları kullanan varmıdır veya aramızda telefoncu olan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?
düşünmen hata :) direk i6
RottingChrist
25-08-2015, 10:46
kullanım şeklime yetersiz kalan şarj sebebiyle çok sevsem de ios cihazlarından uzak durdum. i6 çıkınca şarj konusunda çevremdekilerden aldığım olumlu bilgilerden sonra ben de aldım ve çok memnunum.
ben anlamıyorum beyler kullanmak içinmi alıyorsunuz satmak içinmi alıyorsunuz. daha almadan satınca nolcagını düsünmek yerine gönlünüze ne hoş geliyorsa neyi begneiyorsanız alın gitsin. buarada g3 1600, z3 1900, iphone 2700 (Teknosa fiyatları)
bunu aracın dizelini benzinliye göre pahalıya alıp ama para satarken pahalı satılıyor hikayesinden farkını göremiyorm acıkcası
ondertopcu
25-08-2015, 10:54
iphone6 ;)
painkller
25-08-2015, 10:55
neden g4 değilde g3 ?
katılıyorum. g4 tercih edilmeli bence. hem sıfır fiyatı da hemen hemen 2.el iphone6 16gb seviyesinde.
onursumer
25-08-2015, 10:56
Z3 fiyati uygun bence iclerinde en kalitelisi o, ek olarak samsung s6 diyorum
Z3 fiyati uygun bence iclerinde en kalitelisi o, ek olarak samsung s6 diyorum
Aman Aman, samsung mu bana uzak olsun. S3 almıştım 3 sene önce yok sarj % 30 dayken telefon titrer kapanır yok bataryası şişer yok donar bi ton problem s3 den öcne de s3353 kullanmıstım gerçekten samsungdan gına geldi artık. En son askerden gelince babam s3'ün tuşları daha büyük diye istedi ona onu verdim babamdaki iphone 4 ü aldım :)
onursumer
25-08-2015, 11:07
Aman Aman, samsung mu bana uzak olsun. S3 almıştım 3 sene önce yok sarj % 30 dayken telefon titrer kapanır yok bataryası şişer yok donar bi ton problem s3 den öcne de s3353 kullanmıstım gerçekten samsungdan gına geldi artık. En son askerden gelince babam s3'ün tuşları daha büyük diye istedi ona onu verdim babamdaki iphone 4 ü aldım :)
3 nesil onceki telefondan bahsediyoruz normal her markada bu tarz sorunlar yasayabilirsin bunun bir garantisi yok
ahmet3425
25-08-2015, 11:13
Iphone 6 kullaniyorum asiri memnumum :) ayrica guncelleme almiyorum 3 tane guncelleme var yapilmayi bekleyen bi sikinti yok devam :)
z3 kullanan arkadaş vardı, 6+ almış dünya varmış dedi. Android ios a göre yavaş , android in tek + sı istediğin her şeyi ücretsiz yüklüyorsun ki bir çok şey ios da da öyle. Keyif alırsın ios dan. Satmak istediğinde de satarsın en azından.
Bütceniz yeterliyse iphone 6 64gb derim.Uzun süre kullanıcaksanız 16gb yetersiz gelir.
Iphone 6 kullanıyorum. Ezelden beri de kullanırım iphone'ları. Kesinlikle Iphone.
Stabil çalışma ve kullanıcı dostu olma konusunda bence gerçekten üstüne cihaz yok.
Mehmetmert
25-08-2015, 12:11
Galaxy s2-galaxy s4-iphone 4 ...
-2011de sifir s2 aldim 1.5 yil sonra cop.Guya zamaninin ilk cift cekirdekli telefonuydu bla bla bla 1gbram falan.
-Sonra samsunga inat ettim galaxy s3 fiyatina gittim iphone4 aldim.Acikcasi bayagi memnundum...
-Vakit gecti ulan dedim adamlar 2gb ram,soyle boyle isclemci falan hadi s2 donuyor s4e birsey olmaz dedim.1Yil sonra sonuc gene ayni donuyor,sarji gitmiyor falan filan.
-Arama yapicam ya rehbere girmem lazim basiyorum rehbere girmesini bekle keyfi ne zaman yeterde acarsa artik.10sn-30sn...Arama ozelligini bile yapmak bela
Iste o gun android kullanmamaya karar verdim,ne olursa olsun bu telefonlar donmaya mahkumlar.Hele samsung hayatta almam adam Turkiyeyi adam yerine koyup dogru durust guncelleme bile bermiyor.Beni m nerdeyse 8 ay once yukledigim 5.0i yeni vermisler...
Uzun sure kullanacaksaniz ip6 alin keyfinize bakin,dertsiz tasasiz ilk gunku aldiginiz hali neyse oyle kullanmaya devam edin...
zenfone 6 kullanıyorum öneriririm,fiyatından fazlasını veriyor kesinlikle...
Iphone varsa gerisi teferruat g3 kullandım sıkılınca kardeşime verdim telefonu (keşke vermeseydim daha kötüsüne düştüm :D ) 6 ay sonra kasmaya başlıyor genelde tüm androidler de aynı sorun var ıphone nın kasması için üstüne 3 tane ios sürümü gelmesi lazım
melihyilmaz
25-08-2015, 12:21
iphone 6 plus kullanıyor nalet olsun ben böyle dandik telefon görmedim eger i6 alacak paranız varsa düşünmeden lg g4 alın kısmetse bende satıp onu alacam. önceden android kullanıcısıysanız zaten aplle cok kısıtlı gelir size.
darkmoon
25-08-2015, 12:44
iphone stabil ama 6 serisi bana göre sıkıntılı çevremde iki akadaşımın ekranı çatladı hani şehir efsanesi deseler anlarım ama şahit olduğum şeyler.. iphone 6 plusların bazılarınıda iphone geri çağırmış.. kısaca 6 serisine sıcak bakamadım..
2-3 bin tl lere çıkmıyım diyorsan meizu mx5 öneririm.. 1300 tl ye on numara telefon alırsın.. varsın satama elinde kalsın 3 bin liralık teldede 2 sene kullanıp satmaya kalksan yarı değerini kaybediyor. aynı hesaba çıkıyor.
Splendour
25-08-2015, 15:50
lg g4 kullanıyorum bir aydır,tavsiye ederim kmerası ve ekranı baya iyi.
Patisever
25-08-2015, 15:54
Ikisindende yeni aldim AMA g4 olarak kamera ezici Üstün AMA iphonede hizinda ezici
Grimlord
25-08-2015, 15:54
alın bi zenfone,rahatınıza bakın.her türlü işinizi görür.
bi telefona 3bin lira vermek bana biraz abartı geliyor.
2 3 gb remli telleri nası kastıronuz hayret,,ben daha 1gb remli teli kastıramadım,,hangisnin kasası hoşuna gidiyosa onu al bimekste telleri inceleme fırsatı var mesela,samsungların bitek note 3 4 serisi güzel bence
devil_berk22
25-08-2015, 16:18
benim için telefon denilince ıphone ve diğerleri gelir. kendimde ıphone 4 serisinden beri kullancısıyım ıphone 6 derim.
Burak-Akın
25-08-2015, 17:01
iphone al kafan rahat uzun süre kullan
Samsung Note 4 kullanıyorum çok çok çok memnunum. Note serisini diğer samsunglardan ayırmak lazım bence, bunu göz ardı etmeyin derim.
Donma, rehber geçişinde bekleme felan kesinlikle yok, kamerası gerçekten iyi, şarjı çok çok iyi.
Ip6 aldım bi türlü sevemedim kardeşime verdim, çok güzel cihaz ama o paraları hakediyor mu orası tartışılır.
iPhone 3Gs, 4, 5, 5s'den sonra Xperia Z2 şarj konusunda ilaç gibi geldi ama camını patlattık onunda sonra dikiş tutmadı. Nasıl olsa zırt pırt telefon değiştiriyorum diye Samsung A5 aldım. Güç tasarrufunda şarjı 1,5 gün gidiyo (Benim kullanımımı bilenler söyleyince inanmıyo :D). iPhone'la çektiğim şarj fukaralığına değmezmiş... Yemişim piyasasını pirizden kopamıyosun ki...
Eklemeyi unuttum. Xperia'ların tamir sonrası su geçirmemezliğini sürdürmesi çok düşük ihtimal diyolar ki benim telefonu 3-4 ayrı telefoncuya götürdüm iflah olmadı
Iphone 6'ya fersah fersah saplayan telefon zenfone 2. Iphone 6 2800lira zenfone 1 lira. Arada öyle bir fark var ki, değer kaybı falan umurunda olmuyor insanın.
Eklemeyi unuttum. Xperia'ların tamir sonrası su geçirmemezliğini sürdürmesi çok düşük ihtimal diyolar ki benim telefonu 3-4 ayrı telefoncuya götürdüm iflah olmadı
Evet xperia yı serviste bile tagmir ettirseniz su geçirmezlik garantisi vermiyorlar.
serkan6606
25-08-2015, 19:23
tartışmasız iphone telefon aldım dersin ;) mukemmel bi telefon hızı sesi şekli android boş işmiş iphone geçdikden sonra anladım
cabrioleter
25-08-2015, 19:50
stabilite derseniz htc ve sony acayip stabil android deneyimi sunuyorlar. asla kasma şişme yok.
şarj dersen sony'nin eline su dökebilecek her iki tarafta da telefon yok.
iphone stabilmiş programları kapatırken hata kodu vermiyor diye mi stabil oldu? eskidendi o artık android cephesi de stabiliteyi yakaladı.
üstelik özgürsün bluetoothmuş yok itunesmuş yok pdf i kullanması işkenceymiş bu tip dertlerin hiçbiri yok android cephesinde.
iphone 6 ile gelen özelliklere millet bir tarafıyla gülüyordu nexus 4 ile gelen özellikleri yeni bir şey gibi tanıtıyordu diye.
şeklim olsun param değer kaybetmesin istiyorsan iphone.
dayanıklılık, 2 gün şarj süresi, özgürlük istiyorsan kesinlikle android onda da sony..
sony'nin bir diğer güzel yanı da güncellemeni fazla fazla vermesi. Z2 kullanıyorum 4.4.2 den 5.1.1 e geçti anroid 6 ya da geçecek çok büyük bir ihtimal. ilk z bile anroid 5 i aldı.
erhanarici18
25-08-2015, 20:14
stabilite derseniz htc ve sony acayip stabil android deneyimi sunuyorlar. asla kasma şişme yok.
şarj dersen sony'nin eline su dökebilecek her iki tarafta da telefon yok.
iphone stabilmiş programları kapatırken hata kodu vermiyor diye mi stabil oldu? eskidendi o artık android cephesi de stabiliteyi yakaladı.
üstelik özgürsün bluetoothmuş yok itunesmuş yok pdf i kullanması işkenceymiş bu tip dertlerin hiçbiri yok android cephesinde.
iphone 6 ile gelen özelliklere millet bir tarafıyla gülüyordu nexus 4 ile gelen özellikleri yeni bir şey gibi tanıtıyordu diye.
şeklim olsun param değer kaybetmesin istiyorsan iphone.
dayanıklılık, 2 gün şarj süresi, özgürlük istiyorsan kesinlikle android onda da sony..
sony'nin bir diğer güzel yanı da güncellemeni fazla fazla vermesi. Z2 kullanıyorum 4.4.2 den 5.1.1 e geçti anroid 6 ya da geçecek çok büyük bir ihtimal. ilk z bile anroid 5 i aldı.
ıos bluetooth tunes gibi şeylerle kendine bağımlı kılıyo
samsunglarda 1-1,5 yıl sonra bi donma sorunu mevcut note4 ler S6 lar ne olur bilemem ama ben HTC one x kullanıyorum forumdan almıştım 3 sene olcak nerdeyse donma sorunu diye bişey yok
İlk çıktığında iphone 3GS aldım 1.800 TL ye , sonra iphone 4 çıktı 32 GB alıp onu kullandım onun üstüne 4S,5,5S çıktı hiç birini kullanmadan direk 6 aldım keyifli memnun kaldım. Şarjı da haliyle yanında gezdiriyorsun. Benim tercihim her seferinde iphone olurdu.
ıkı senedır htc m7 kullanıyorum mısler gıbı ayfondan kurtuldum hem ucuz hemde iş goruyor. samsunglar ıse donmaya baslıyor oda bana gore gelen guncellemeler satış politikası olarak telefonları yavaşlatıyor. htc de boyle bır sorun yok
İzzet Göçmen
26-08-2015, 00:18
6 Aldım gayet memnunum lanet olsun andirode simdiye kadar verdigim tüm paralara acıdım
caglarcb
26-08-2015, 00:24
Telekomünikasyon piyasasından biri olarak; iphone al, bak keyfine kardeşim. Maceraya gerek yok. Samsung'un alayı çöp. LG'nin lafını bile etmem iki gün dayanabildim. Ha illa android diyorsan; htc ve sony. Gerisi fasa fiso.
Galaxy Alpha ya bi bak derim :) iphone hepsi yalan karşısında :D
F.KARACA
26-08-2015, 08:30
Galaxy Alpha ya bi bak derim :) iphone hepsi yalan karşısında :D
Alpha pil konusunda vasat.üretimi durduruldu zaten. uzun süre kullanılmak için alınacak bir telefon değil bence.
Pil konusunda ve özellik konusunda incelemenizi tavsiye ederim
Lenovo vibe z2 pro ve huawei ascend mate 7 32gb 3gb olan versiyonlarını inceleyin.
Htc one m8 kullanıyorum 2014 Haziranda aldım. Hiç donmadı kapanmadı ısınmadı şarj süresi düşmedi aşırı derecede memnunum.
M9 çıktı ama nasıldır bilmiyorum m8 fiyatı sıfır 1700 lira civarında
LG g2 ve g4 kullandım güzel cihazlar hiç sorun yaşamadım.
Bütçene göre birini tercih edebilirsin ama g3 tavsiye etmem
i6 ve g3 kullanan birisi olarak, G4 al, uzulmessin.
Ekim gibi I6S cikacak zaten.
Black_Eagle
26-08-2015, 09:22
iphone almanı hiç önermem donanım olarak çok geride kasmamasının tek nedeni seni her şeyden kısıtlaması. ben s6 edge kullanıyorum tasarım olarak zaten çoğu telefonun fersah fersah üstünde donanımıda çok iyi ön kamerası çoğu telefonun arka kamerasından daha iyi. arka kamerasının zaten şu an rakibi yok. hatta lansmanda iphone ile karşılaştırmalı çekimleri kullanmışlardı baya bir eziyor yani. ayrıca ekranı bölme olsun multi tasking olsun çok faydalı oluyor. whataspta yazısırken aynı anda internete girebilir youtubeda video izleyebilirsin ekranı bölerek. bunların hiçbirini iphone ile yapamassın ayrıca iphone alırsan yanında sarj cihazıyla gezmen mecburi
Telefon bence iphone ve diğerleri iphone 3 ve 4 kullandım sonra samsung s4 e geçtim 1 sene kullanamadım iphone 6 çıkar çıkmaz iphone 6 aldım ve çok memnunum Geçen şarj sorunu oluştu servise verdim direk 0 ını verdiler
YellowCanaries
26-08-2015, 09:51
iphone dan şaşma bence.
SpeedlinE™
26-08-2015, 10:45
Android cihaz olarak HTC M8-M9(sense Uİ sayesinde stabil),Xperia Z3,Z3+, Nexus6(tr resmi olarak gelmedi) alınabilir.Sarj süresi olarak kesinlikle xperia serisi cidden iyi.İos konusuna gelirsek kişiden kişiye değişir kapalı kaynak kodlu bir sistem olduğu için aşırı stabil.
Yorumlar için herkese teşekkür ediyorum...Z3 de karar kıldım sanırım..
Yorumlar için herkese teşekkür ediyorum...Z3 de karar kıldım sanırım..
z3 kullandım çok memnundum, tatilde telefonun ekranı kırıldı(başka bir telefonun ekranının kırılmama şansı yoktu, z3'e özel değil yani) , gidip z3+ aldım, arka planda 30 tane uygulama açıkken kasılmayan, pili en kötü 1 tam gün giden, wifi'si çok iyi çeken, müzik ve resim performansı çok yükek bir telefon. z3+'larda hafif bir ısınma olayı var ancak üzerinde yumurta pişirecek cinsten değil, note4'e kadar bütün samsungları kullandım ve performans olarak xperia z2/3/3+ samsungdan çok önde, samsung'un bazı artıları var elbette ancak, en azından ofis uygulamalarında bile xperia'nın performansı çok önde benim için.
SpeedlinE™
26-08-2015, 12:33
hayırlı olsun şimdiden çok doğru bir karar :)
turkerrr
26-08-2015, 17:44
iphone 4 kullanırım yinede samsung muş sony miş almam gıcık etti android iki senedir.