PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Esnaflari doven Irlandali

Eworen
25-08-2015, 23:14
Olayin oncesini sonrasini bilmem ama videoda onlarca insan var ama sadece 1 tane adam var oda irlandali turist
1 kisiye 10-15 kisi hemde sopayla dalmakta nedir
Izledikce eline saglik dedim ama az olmus
https://youtu.be/YZ1j2XdftfA

fthdrn
25-08-2015, 23:17
iyi yapmış anasını satim.. dolaptan suları düşürdü diye anında sopayla dışarı çıkmalar falan.
O değil elin irlandasına bizi rezil ettiler. pilastik tabure fırlatmalar nedir yaaa

KOSEREN
25-08-2015, 23:21
Kimse kusura bakmasın her horoz kendi çöplüğünde..Otele 2-3 sefer girip çıkmasından belli,artisin teki.Yüzde yüz ihtimal o dolabı ayı gibi açtıktan sonrada özür dileyeceğine artislik yapmıştır.

taylaner
25-08-2015, 23:23
https://www.youtube.com/watch?v=7mxFNTxCqnc

Bu abi karşımıza çıksa , helallik ister gider teslim olurum...

mert_can 41
25-08-2015, 23:26
iyi yapmış adam eline sağlık gerizekalılar dolabı sabitlememiş bazılarıda güç istiyo açılmak için adamda öyle düşünmüş dolap salanınca düşmüş dipnot bende esnafım bunlar hem esnafın yüz karası hemde türkün turizimide katlediyolar o adam boksör olmasaydı ölürdü büyük ihtimal bir kaç su şişesi yüzünden

Berkan
25-08-2015, 23:28
valla herif betonmuş sandalde sopa tabelayla bile vurdular herif her seferinde yürüdü üstülerine iyi yapmıs birinin kafasını gözünü saglam patlatsaydı keske

Eworen
25-08-2015, 23:31
Sopayla gelmeseler 15 kisi bile dovemezmis adami net kimse 1 metre bile yaklasamiyor
Bu arada 1.14 e dikkat gulmekten oldum :)

Berkan
25-08-2015, 23:41
Sopayla gelmeseler 15 kisi bile dovemezmis adami net kimse 1 metre bile yaklasamiyor
Bu arada 1.14 e dikkat gulmekten oldum :)

orası ayrı bomba bide abi nası rahatsa gözündeki güneş gözlügünü cıkartıp elinde tutuyor :hehe: .oda başka ince bir kısım

ZX-636R
25-08-2015, 23:45
dolabı açarken adamın kastı yok dediğiniz gibi bazen zor açılıyor dolap. adam da çekince düştü görüntülere göre turist haklı bence.

mavi kot pantolonlu adamı feci yamulttu, dk 0:06 yı izleyin direkt knock out

arkadaşlar adam çok sağlam, kafasına sopa ile vurdular hiç umursamadım :D koluna vurdular acımadı sadece dirseğine gelince şöyle bir baktı ne oldu diye :D bence boxer değil daha çok yakın savunma uzmanı gibi geldi. çünkü arada push kick de vurdu. boxer genelde bu tip vuruş yapmaz ayrıca adam sopa ile vururken sol eli ile guard alış şekline iyi bakın sopanın geliş açısını azaltarak ele-dirseğe gelen darbeyi minimuma indiriyor. bu da daha çok savunma uzmanlarının kullandığı bir yöntemdir.

cenkr1
26-08-2015, 00:04
Ellerin dert görmesin diyorum yavşaklara bak bir su döküldü diye esnaf kültürü olmayan adam sopa ile çıkıyor turist olmasa ne olacaktı acaba

Orcun_Simsek
26-08-2015, 00:10
Yanlız adamı tebrik etmek lazım. O kadar sopalı adama karşı sadece bilek gücünü kullanmış. Keşke oda eline bir sopa vs. alıp içlerinden birkaç tanesini gebertseymiş.
Memlekette hoşgörü , anlayış , saygı , sevgi hak getire. Birinin en ufacık bir hatası mı oldu hurraa dövmeye , öldürmeye. Memleketin %95+ sı müslüman ama müslümanlıktan eser yok. Sorsan hiç biri de cuma namazını kaçırmıyordur. Gerile gerile ben müslümanım der.

Yahu olabilir insanlıktır bir hata yapmıştır. Hadi dolabın zor açıldığını sabitlenmediğini falan boşverelim. Farzedelim ki o adam o anda birşeye aşırı sinirli bir hışımla su almak için dolabı açıyor bu oluyor yada adam sarhoş hareketlerini çokta ayarlayamıyor. İlla bu adamı dövmek mi gerekir. Yahu kasıtlı bile yapsa yada alttan almayıp artistlik yapsa ne olacak. Alttan alsan insanlık bende kalsın desen gebermezsin ya. Ama yoook illa bir gövde gösterisi olacak. Biri hata yaptı ya mutlaka cezasını çekecek. İyimi oldu şimdi görüntüleri izleyen herkes o adamı takdir edip esnaf bozuntularını aşağılıyor yada dalga geçiyor. Eskiden savaş alanlarında bile silahlı biri silahsız birini öldürmezdi yada ona saldırmazdı. Mertlik vardı. ERKEKLİK vardı. ADAMLIK vardı. Sorsan erkeğim der beyniyle bacaklarının arasını kasdederekten. Kocaman adam oldum der.

Allah'ım inşallah birgün bana gerçekten saygı , sevgi ve hoşgörünün hüküm sürdüğü - mutlu insanların , mutlu ailelerin olduğu - yolda yürürken çarpıştıklarından 2 tarafında aynı anda özür dilediği yani kısaca insanın insan gibi yaşadığı bir ülkede ömrümü geçirmeyi nasip eder.

Grimlord
26-08-2015, 00:14
delikanlı geçinirler bi de,bi adama 20 kişi dalıyorlar.helal olsun emmiye.

By_emre
26-08-2015, 00:43
O adamın elinde sopa olsaydı karşısında adam bulamazdı :) 2 tanesinin beynini patlatırdı diğerleride kaçardı

gökberk
26-08-2015, 01:43
Delikanlı ya sopayla çıkıyor.
Bi tane lale de milleti gaza getirip saldırtıyor.
Böyle insan, böyle müslüman, böyle esnaf mı olunur ?
Ne boktan bi şey olduk böyle.

wolrath
26-08-2015, 02:04
dayağı yemiş gundiler :)

HondatugraL
26-08-2015, 02:19
Olmamis bence o yere yapisan herif gibi 4-5 tanesinin cenesini agzini kirmasi lazimdi. Amele sumugu gibi yapissa bikaci icimin yaglari erirdi

denizhandinc
26-08-2015, 06:58
Kimse kusura bakmasın her horoz kendi çöplüğünde..Otele 2-3 sefer girip çıkmasından belli,artisin teki.Yüzde yüz ihtimal o dolabı ayı gibi açtıktan sonrada özür dileyeceğine artislik yapmıştır.

artislik degil dinlene dinlene dövmüs

SekoLive
26-08-2015, 07:27
adam sivas asıllı İrlandalı cıktı :)

qulozet
26-08-2015, 07:33
adam sivas asıllı İrlandalı cıktı :)

İçimizdeki İrlandalılardan...

kelalper
26-08-2015, 07:40
bunlar esnaf değil şerefsiz. Şeref ve ahlak yoksunu korkak herifler. Daha olay yok sen ilk hamle içeriden sopayla çıkıosun. O sopayı keşke bi tarafına soksaymış. Esasında toplanıp gideceksin o sopayı o heriflere monte edeceksin sokağa salacaksın. Saklanamayacaklar. Gezi zamanında da böyle tipler türeyip sokak aralarında tek başına dolaşanları dövüyorlardı. Kaç kişiyi öldürdüler yaraladılar. Tek başına yakalasan ama yavşak gibi ağlarlar. Abi yapma çoluğum çocuğum var diye.

Oto yıkama işi uğraşıyoruz ya bu tip delikanlı dolananların hepsi esasında balon. Hepsinin koltuğunun yanında sopa var. Kendileride bi *** olmadıklarını çok iyi biliyorlar.

crazydog
26-08-2015, 07:49
hahahaha iyi yapmış valla eline koluna sağlık keşke bi kaç tanesini daha indirseymiş.

Burak Mehmet
26-08-2015, 07:52
bunlar esnaf değil şerefsiz. Şeref ve ahlak yoksunu korkak herifler. Daha olay yok sen ilk hamle içeriden sopayla çıkıosun. O sopayı keşke bi tarafına soksaymış. Esasında toplanıp gideceksin o sopayı o heriflere monte edeceksin sokağa salacaksın. Saklanamayacaklar. Gezi zamanında da böyle tipler türeyip sokak aralarında tek başına dolaşanları dövüyorlardı. Kaç kişiyi öldürdüler yaraladılar. Tek başına yakalasan ama yavşak gibi ağlarlar. Abi yapma çoluğum çocuğum var diye.

Oto yıkama işi uğraşıyoruz ya bu tip delikanlı dolananların hepsi esasında balon. Hepsinin koltuğunun yanında sopa var. Kendileride bi *** olmadıklarını çok iyi biliyorlar.

Yıllar önce bir konu vardı " Delikanlı adamın arabasında neler olmalı" gibi .. Yigit G nin yorumunu hatırlıyorum "ColdPlay albümü ve güzel bir kız olmalı" gerçekten olması gereken bunlar :D .... bende otomotiv sektöründeyim araçlardan çıkanları bir görseniz ; sopa jop demir cubuk sallama satır .. adam hortumun içine uğraşmış 8 tane uydu anten kablosu koymuş..

İbrahim33
26-08-2015, 07:55
aynı şeyi ben yazacaktım şimdi alper abi. esnaf mesnaf değil bu ****** çocukları.

*AddO*
26-08-2015, 08:03
Sırtlan esnaflar vs irlandalı dayı

ondertopcu
26-08-2015, 08:14
http://www.milliyet.com.tr/irlandali-turist-aksaray-esnafini-gundem-2107722/

boksörmüş adam :D

sipsak
26-08-2015, 08:35
yumruğu yiyen çizgili tişortlu amcama noldu öle yaa...

HaKo
26-08-2015, 09:11
Aksaray esnafının kimlerden oluştuğunu anlatmaya gerek yok herhalde. Bunlar böyle kahpe işte , bir adama 15 kişi girişirler yetmez götleri yemez bi de sopa sandalye tabela alırlar ellerinden. Dağdan teröristi temizlesen ne olacak ki , şehrin içine işlemişler zaten asıl teröristler içimizde Allah topunun belasını versin ülkenin a. koydular iyice resmen. Yediği kaba sıçan adamdan zaten ekmek yediği vatana sıçmaması beklenemez.

NakkaSss
26-08-2015, 09:14
Bizim turist ağırlamak neyimize.. İnşallah işleri rast gitmez de kepenk kapatacak düzeye gelirler. Sözde adı esnaf oç lerin diğer esnafların adını kirletiyor militan oçocukları.

dqn
26-08-2015, 09:27
Esnaf daha suların tamamı dökülmeden almış eline sopayı..Adam mevzu çıkarmaya dünden hazır.Keşke o sopalı sözde esnafı daha fazla döveymiş.Esnaflık bu değil.Allah bilir mevzu çıkmasaydı 50kuruşluk suya kim bilir ne kadar para alacaktı.

merttepe
26-08-2015, 09:28
Küçük esnafı bitirdiler... hasdhahshdaasdh :D

Low-Rider
26-08-2015, 09:31

hahhahahaha :D

Er34
26-08-2015, 09:32
İrlandalıdan esnafa faizsiz kredi :D hahaha

Görüntüler ibretlik eline sopa alıp adam olanlar dişsiz madam olmuş :D

SekoLive
26-08-2015, 09:32
:D:D:D:D:D:D:D:D

bizide sen bitirdin :D:D:D

altugkocer
26-08-2015, 09:44
Nette dolanan geyikler de fena değil :D

http://onedio.com/haber/etrafini-sirtlan-gibi-saran-esnafi-patates-eden-turist-ve-sosyal-medya-reaksiyonlari-572910?utm_source=onediocom&utm_campaign=Etraf%C4%B1n%C4%B1%20S%C4%B1rtlan%20G ibi%20Saran%20Esnaf%C4%B1%20Patates%20Eden%20Turis t%20ve%20Sosyal%20Medya%20Reaksiyonlar%C4%B1&utm_medium=tweet

imprezaWRC
26-08-2015, 09:48
Az olmuş, 1 tanesi patates çuvalı gibi yere yapışmış. 4-5 tanesini daha böyle patates çuvalı gibi yere serseymiş, çil yavrusu gibi kaçışırlardı. İyi olmuş, çok güzel olmuş. Demekki içimizden biri orada o sabitlenmemiş dolaptan su alıp yere su dökseydi muhtemelen şu an en iyi ihtimalle hastanede tedavi altındaydı. Arada bir böyle burnu kıllılara denk gelmeleri iyi oluyor.
İrlandalı vatandaşı alıp bir kaç tane dolmuş, minibüs, taksi ve hafriyat kamyonu sürücüsünüde pataklamasını sağlamak lazım. Ağızda bir kaç diş eksik olursa belki itlik yapmadan önce acısı aklına gelirde insan taklidi yaparlar.

YellowCanaries
26-08-2015, 09:50
Adam olmayı ögretmiş irlandalı abimiz.. :)

mannerboy
26-08-2015, 09:53
brave heart :allaalla::allaalla:

Runaway
26-08-2015, 09:54
Elin İrlandalısı gelmiş, Aksaray'da Türk Kürt dememiş :) dağıtmış bizimkileri.

Yarbay
26-08-2015, 09:56
şunlardan sipariş verebiliyormuyuz?

kaç pkklı var? 30,000?

gönder abi ordan 2000 adet İrlandalı gerek yok füzeye helicoptere bizden aldığınız bedeli askerlik parasına tut 2000 adet paralı İrlandalı asker bitsin gitsin şu iş :)

omrasm01
26-08-2015, 09:57
Helal abime iyi yapmış 5 kuruş etmez Aksaray esnafı alayı kahpe :)

Berkan
26-08-2015, 10:00
brave heart :allaalla::allaalla:

:hehe: çok iyi ya

https://pbs.twimg.com/media/CNR2q9lVAAA60fs.png

OMTechJr.
26-08-2015, 10:02
adam dövmek için çıkardığı sopayı dildo olarak geri eline vermiş irish başkan.

Eren G.
26-08-2015, 10:21
Vatandaslik vermek lazim direk adama.

kalfa
26-08-2015, 10:21
ellerin dert görmesin yiğit adam

coolvtec
26-08-2015, 10:23
Gördük Türkün gücünü :)

Daha önce kusadasında ı marmariste mi ne orada da aynısı olmuştu. Ya ingiliz ya irlandalıydı tüm esnaf bir olmuş adama bir şey yapamamışlardı.

Mivec_4G63
26-08-2015, 10:31
Nakavt olan dayı bi ara başka aleme geçti, ulan 1 metre boyun var adam ne diye atlıyon auahaha :D Şu yoruma çok güldüm: İrlandalı dayı otele girip healthi 100 yapıp geri geliyor :D

kelalper
26-08-2015, 10:31
abi bi tane harbi ağababası çıkacak bu haberden sonra alacak yanına 20 harbi delikanlı girecek sokağa bunların hepsini oturtacak açtıracak ağızlarını golf oynayacak. Neden yapmasın yaw.

lnd_samet
26-08-2015, 10:41
gelen giden taştaş geçer o itlerle artık kafalarını kaldıramazlar.
iyi olmuş..

SekoLive
26-08-2015, 10:43
bide anlamadığım mevzu orda 45 kilo birisi kafalarını bozsa ateş ediyorlar bu adama sopa kullanıp indirmeye calsmaları ilginc

Yarbay
26-08-2015, 10:48
Nakavt olan dayı bi ara başka aleme geçti, ulan 1 metre boyun var adam ne diye atlıyon auahaha :D Şu yoruma çok güldüm: İrlandalı dayı otele girip healthi 100 yapıp geri geliyor :D

hahahhahahahhahahahahahhaahhaahahha, o yorumu kaçırmışım ağladım gülmekten :) allah canını almasın bizimkiler ne yaratıcı yahu

burak_2885
26-08-2015, 10:59
Tiplerin alayı kanserli mod he :D Ve eminim aralarında 4 5 tanesi sağlam darbe almıştır da kamerada belli olmuyor biri dışında. Adam armut toplamadı sağlam indirdi hepsinde :D

Mpower
26-08-2015, 11:02
Kickboks yapıyor olsaydı direk katliam yapardı orada kendi dayımdan biliyorum :D

Yarbay
26-08-2015, 11:07
beyler siz siz olun uzak doğu yada boks gibi sporlarla uğraşanlarla uzak durun :)

bu videodaki arkadaşın boksör olduğunu sonradan okuyup anladım, seneler önce Fenerbahçe maçı sonrası sokakta bir kavga çıktı adamcaz bak ben boksörüm bak ben boksörüm bak ben boksörüm dedi dinlemediler herife gözüm önünde 4 kışı girdi adamlar vurdu işlemedi, adam onlara vurdu transit çarpmış gibi oldular sonunda aradan (keşke casio saatim olsaydı) muhtemelen 45sn sonra 4üde yerdeydi adamları kolonya ile 10dk sonra ancak ayıltık 3ü hastanelik oldu sonrasını bilmiyorum ama 1i ciddi ciddi ameliyatlıktı kanımca.

meğer abimizde 3 defa boksörümü sadece kanun önünde yumruğu silah yerine geçtiği ve söylemek zorunda kaldığı için söylemiş :)

kapıştığınız adam ben boksörüm diyorsa ya elini öp yada kaçın beyler :)

KOSEREN
26-08-2015, 11:09
Ya anlamıyorum arkadaş,şu kamera kayıtları İrlanda da çekilseydi,bi Türk gelip böyle hışımla ayı gibi dolabı açıp suları devirseydi ne medeniyetsizliği kalırdı,ne huzur bozması,ne ayılığı kalırdı.Ben eminim ki bu kamera kayıtlarının öncesi var.O ayı öncesinde biriyle bi mevzu yaptı,bi hır çıkardı.Dolap mevzusuda işin bahanesi oldu.Yoksa bu adamın iki su devrildi diye sopayı alıp çıkacağını sanmıyorum..Hee bu olayın hiçbişekilde öncesi yok sadece kamera kayıtları kadarsa,o eli sopalı esnafın da amk,bi kişiye 20 kişi dalan çomar sürüsününde amk.

taylaner
26-08-2015, 11:10
İrlandalı boksör dayı , 15 esnafı çoşturuyor :D :D

mody
26-08-2015, 11:14
Turkiyenin hali bu iste, bir turk dunyaya bedelden, boyle sumsuk bir hal aldik, aslinda bu is turkiyenin genel bir ozeti

Maalesef akli selim, kafasi calisan ,egitimli o kadar az insan kaldi ki...

Bu olayi nerden tutsan elinde kaliyor...

ERK_RS
26-08-2015, 11:14
esnaf nedir bilmesek olayı yanlış yorumlayacağız yani..

Eworen
26-08-2015, 11:40
Ya anlamıyorum arkadaş,şu kamera kayıtları İrlanda da çekilseydi,bi Türk gelip böyle hışımla ayı gibi dolabı açıp suları devirseydi ne medeniyetsizliği kalırdı,ne huzur bozması,ne ayılığı kalırdı.Ben eminim ki bu kamera kayıtlarının öncesi var.O ayı öncesinde biriyle bi mevzu yaptı,bi hır çıkardı.Dolap mevzusuda işin bahanesi oldu.Yoksa bu adamın iki su devrildi diye sopayı alıp çıkacağını sanmıyorum..Hee bu olayın hiçbişekilde öncesi yok sadece kamera kayıtları kadarsa,o eli sopalı esnafın da amk,bi kişiye 20 kişi dalan çomar sürüsününde amk.

Yahu ikidir neyi savunuyosun çözmeye çalışıyoruz öncesi sonrası olsa nolur
Nasıl bir hayal gücü bu İrlanda da olsa nolurmuş ?
%99 hiç bişey olmaz hadi oldu diyelim en çok ama en çok iş yeri sahibiyle tartışırsın hadi daha sert oldu tekme tokat kavga edersin sana direkt sopayla dalma olayı milyonda bir oda bi ihtimal olsun..
Ama sana komşu esnafın ki bu 20-30 kişi demek sopayla sandalyeyle tabelayla girişme ihtimali trilyonda 1 ihtimaldir ki buda ihtimali dışı gibi bişeydir..

Olayın öncesi sonrası nolursa olsun kabul edilebilir gibi değil ulan hiç aralarında o.ç. olmayan esnaf ta mı yokta( bunlar esnaf demekte ağırıma gidiyor ya ) durun nabıyosunuz adam turist 1 kişiye 20 kişi saldırılırmı nasıl adamsınız lan demiyo
Bunlar böyle kansız işte..

ERTAN
26-08-2015, 11:49
Yanlız dolabı böyle bir açma şekli yok. Halatla araba çekicek sanki pezevenk :) Olay anındaki görüntüler eksik, bence hemen esnafımızı suçlamayalım. Kimse dükkanının içinde elinde sopa hazırol beklemez!

barisy
Tabela değil sanki 3 lü set üstü gibi gördüm ben.

Yarıldığım iki yorum ekşiden,

İrlandalı küçük esnafı bitirdi

Esnaftan arkadaşlarına: Allahını seven defansa gelsin

trgy
Adam resmen avm gibi küçük esnafı bitirdi 😄

alihan_27
26-08-2015, 11:57
Gördüğüm kadarıyla irlandalı suçlu duruma düşmemek için çabalıyor. Ona rağmen adama birşey yapamadılar. Geleni devirdi, iyi yaptı.

Tunacan
26-08-2015, 12:01
Ha bize de bu lazımdı adam olmamız için. İlla birileri çıkıp s.kecek bizi..
Eline sağlık. Pamuk gibi olmuştur oradaki *** esnaf..

- Bir su vere hele.
- Buyrun abicim. Afiyet olsun..

taylaner
26-08-2015, 12:03
Aslında olayı 0.58 deki düşen özetliyor. Eli sopalı yeşilli de turiste saldırıyor, düşende. Ama sopalı, düşene de , yani mahalleden birinede vuruyor. Burada amaç birini darp etmek değil, bu şerefsizlerin içindeki kavgacı, öküz, adam dövme isteğini bastırmak istemesi...

SekoLive
26-08-2015, 12:08
ya hiç aksaraya gitmedn mi

eğer gitmeden yazıyosan milliyetçi duygularını anlıyorum :)

ama gitsen anlarsın bu su davasına böyle bişey çıkma ihtimali olacağının

altugkocer
26-08-2015, 12:37
sabah twitterda gördüm :hehe:

http://i60.tinypic.com/2u4o6sg.jpg

HaKo
26-08-2015, 12:39
ya hiç aksaraya gitmedn mi

eğer gitmeden yazıyosan milliyetçi duygularını anlıyorum :)

ama gitsen anlarsın bu su davasına böyle bişey çıkma ihtimali olacağının

arkadaş belli ki aksarayı sadece vatan caddesinden teğet geçmiş.

aphelion
26-08-2015, 12:52
Salıverin küçük enişteyi önden demişler tarumar olmuş :)

KOSEREN
26-08-2015, 13:00
Kimseyi savunduğum yok,heleki kavga ve şiddet bir sorunu çözmek için son aşama olmalıdır,1 kişiye 20 kişi saldırmaktan bahsetmiyorum bile.Söylemek istediğim İrlandalı sütten çıkma ak kaşık değil bana göre,@eworen olayın öncesi olsa ne farkeder demiş bence yanlış,farklı açıdan bir örnek olacak ama forumda çok kez şahit olduk,alacak verecek konularında gelen yorumlar üzerine kesin haklı dediğimiz taraf aslında haksız çıkıyor.Çoğu kez gördük bunu.Açıkcası biraz zoruma giden kendi insanımızın direk itin g.tüne sokulması.Tekrar söylüyorum 1 kişiye o kadar adamın saldırmasının savunulacak bi tarafı yok.
Bu arada Aksaray da bi kere bulundum.Arkadaşların gazıyla leş bi pavyon gece klübü kırması bi mekana gitmiştik bi gece.Onda da hesabı geçirdiler zaten,nefret ederim o semtten :D

SekoLive
26-08-2015, 13:01
Kimseyi savunduğum yok,heleki kavga ve şiddet bir sorunu çözmek için son aşama olmalıdır,1 kişiye 20 kişi saldırmaktan bahsetmiyorum bile.Söylemek istediğim İrlandalı sütten çıkma ak kaşık değil bana göre,@eworen olayın öncesi olsa ne farkeder demiş bence yanlış,farklı açıdan bir örnek olacak ama forumda çok kez şahit olduk,alacak verecek konularında gelen yorumlar üzerine kesin haklı dediğimiz taraf aslında haksız çıkıyor.Çoğu kez gördük bunu.Açıkcası biraz zoruma giden kendi insanımızın direk itin g.tüne sokulması.Tekrar söylüyorum 1 kişiye o kadar adamın saldırmasının savunulacak bi tarafı yok.
Bu arada Aksaray da bi kere bulundum.Arkadaşların gazıyla leş bi pavyon gece klübü kırması bi mekana gitmiştik bi gece.Onda da hesabı geçirdiler zaten,nefret ederim o semtten :D
İrlandalıda bi gece önce oraya gitms hesabı getirenide dövmüş sabah millet adamın bakkala gelmesini beklemiş bak olayın öncesini bulduk :))))

sen bi arada sabah git oraya.

merttepe
26-08-2015, 13:10
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11896035_10153198145447695_5465854712392198707_n.j pg?oh=099324237a0e82cf339616c86af2a018&oe=568414A5

KOSEREN
26-08-2015, 13:14
İrlandalıda bi gece önce oraya gitms hesabı getirenide dövmüş sabah millet adamın bakkala gelmesini beklemiş bak olayın öncesini bulduk :))))

sen bi arada sabah git oraya.
Suyumu yanımda götürürüm ama,alırken dökülür mökülür neme lazım :D

kimbubye
26-08-2015, 13:48
Beyazıt esnafını da bi ziyaret etse keşke :D

fuatozkan
26-08-2015, 13:54
O değilde adama resmen set üstü ocak mıdır nedir ondan fırtattılar nasıl bi zihniyettir. Esnaf adamsın olabilir kardeşim düzeltiriz diyeceği yerde şiddete başvuruyor. Bunun neresi esnaflık neresi insanlık keşke teker teker sırayla gelselermişde hepsine sırayla vurup alsaymış akıllarını

G_TT_I
26-08-2015, 13:56
Hepsi vitaminsizde elinde sopa olan yeşil cizgili olayı başlatan asıl uyanık hep uzakta ona bikere oturtsa iyi olurdu.

hddsheriff
26-08-2015, 13:56
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-9/11951227_470399099804671_1743981797848901177_n.jpg ?oh=3682b362a1754aa2ce7165d3699da27e&oe=56742E5A&__gda__=1446489438_16f8f2dd7fbf8d0b81db0d295ffecc0 d

cenkr1
26-08-2015, 14:01
Turkiyenin hali bu iste, bir turk dunyaya bedelden, boyle sumsuk bir hal aldik, aslinda bu is turkiyenin genel bir ozeti

Maalesef akli selim, kafasi calisan ,egitimli o kadar az insan kaldi ki...

Bu olayi nerden tutsan elinde kaliyor...
İrlandalı'yı indirecek 1.70 boyunda 70 kiloluk adamlar tanıyorum iş Türk'ün Gücüne gelirse o iş başka olur burada bu ****** çoçuklarına güzel ders verdiği için içimin yağları eridi hepsini nakavt etseydi keşke Adam'ı görsem gidip resim çekilecem o kadar sevdim

ahmetgurlek
26-08-2015, 14:08
kendine erkek diyen 15 tane karı kılıklı i.ne tek bir adama sopa, tabure, tabela vs ile saldırıyor, sonra dayağı yiyince bi de utanmadan gidip karakola şikayetçi oluyor. zihniyete bak ya. allah belanızı ....

mody
26-08-2015, 14:09
İrlandalı'yı indirecek 1.70 boyunda 70 kiloluk adamlar tanıyorum iş Türk'ün Gücüne gelirse o iş başka olur burada bu ****** çoçuklarına güzel ders verdiği için içimin yağları eridi hepsini nakavt etseydi keşke Adam'ı görsem gidip resim çekilecem o kadar sevdim

sorun orda işte abi, ya dayak yersin atarsın ama karı gibi 10kişi 1 adama dalmassın, dövebilecek gücü görüyosun kendinde atarlanırsın kavga edersin, ama klavye delikanlısı gibi adama atarlanıp milleti çağırırsın birde üstüne dayak yersen Türkiye gerçeği olursun.

artık azınlığız, bu herfiler gibisi maalesef çoğunluk, cahiller...

Berkan
26-08-2015, 14:13
"Bu kez turistin İrlandalı değil Kuveyt vatandaşı olduğu öne sürüldü. Gerçek ise kısa süre sonra ortaya çıktı. Sopa ve sandalye darbelerine yumruklarıyla karşı koyarak fenomen haline gelen turistin, Kuveyt asıllı İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dobbous olduğu belirlendi."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29908634.asp

By CrAzY
26-08-2015, 14:19
Helal olsun haketmişler maçan yiyosa vur indir yemiyorsa bas işine bak.

Ae86
26-08-2015, 14:19
Kimse kusura bakmasın az bile dövdü.Bir adama sürü gibi gelip yetmeyip bit pazarı gibi eline ne aldıysan saldırıyorsun üstüne dayak yiyip doymuyorsun.Ben hepsini yumruk ile indirmesini bekledim ama olmadı.

TT_BOY
26-08-2015, 14:31
Keşke hepsine birer tane okkalı yerleştirebilseydi , esnaflarmış ne esnafı militan miilitan ..

Gökhan Kavuştu
26-08-2015, 14:38
Adama helal olsun valla. Önce bir güzel dövmüş, sonra otelde dinlenip gelip tekrar dövmüş :D

NakkaSss
26-08-2015, 14:39
Abi buymuş.. Sağlam adammış valla esnaflar dua etsin adam fazla uzatmadı

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11218458_10153539525917299_4997723914769271428_n.j pg?oh=96f66216f1067dcff379c9a8001b06bd&oe=563B030F

Uur
26-08-2015, 14:42
Son Esnaf Bükücü diye yazmışlar biyerde :D

Gerçekten gerekeni yapmış. Ocak ile mi vurdu adamın sırtına 1:35 civarlarında bana mı öyle geldi.

KÖROĞLU
26-08-2015, 14:51
:) Maviliye ne güldüm be, tam çeneye çok sağlam indirmiş. Sikletten ötürü zaten belli denk getirdi mi yatırır mazallah.

İyi salağın biri çekip vurmamış silahla falan.

SkY
26-08-2015, 14:58
valla helal olsun daha da diyecek birşey bulamıyorum :)

arm
26-08-2015, 15:01

Senin gibiler yüzünden ülke bu halde

Berkan
26-08-2015, 15:03
abi izbandut specmiş :D

KOSEREN
26-08-2015, 15:22
Senin gibiler yüzünden ülke bu halde

Boş boş konuşma,ilk mesajıma bakıp yorum yapma.Konudaki 2. ve 3. mesajımda anlatmak istediğimi net bi şekilde belirttim.Yaşam tarzımı,vizyonumu bilmeden de sallama.

Shadow_Dancer
26-08-2015, 15:24
içimin yağları eridi , tertemiz dövdü helal olsun..

phantom
26-08-2015, 15:40
bütün dünyaya rezil olmak mı dersin (yabancı basın aynen vermiş bugün),
yerlerde olan turizmin itibarını yer altına ittirmek mi dersin,
geleneksel misafirperverliğimizi geleneksel çakallığa çevirmek mi dersin,
15 kişi girip tek kişiden dayak yeme mallığı mı dersin,
bu kepaze olayda *hala, inatla, kuşbeyinlilikle* dayak yiyen malların tarafını tutmaya çalışanlar mı dersin,
zengin bi tablo...

aphelion
26-08-2015, 16:07
Anlatsana dinleyelim vizyonunu. (Ayrıca dolabı açma anı videolarda var izleyebilirsin.)

OMTechJr.
26-08-2015, 16:14
Allahım yarabbim ya. neyse yorum yapmicam.

coolvtec
26-08-2015, 16:21
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/s480x480/11914960_1111474948866669_8970413734486048403_n.jp g?oh=3db767e3e8d284a07170b806092c38ce&oe=5672FA35&__gda__=1450856350_b9a157f4a0a84b05c0ba3a1ee52a53c 9

arm
26-08-2015, 16:37
Banane senin 2. mesajından yaşam tarzından vizyonundan mesajı gördüğüm gibi yapıştırdım.

Bide artist artist konuşmuşsun, vizyonun belli oldu bu mesajından diğerlerini okumama gerek kalmadı. :o

SULTANOGLU
26-08-2015, 16:39
http://i1277.photobucket.com/albums/y500/sultanoglu/IMG-20150826-WA0032_zpsadsdz2me.jpg

alp1903
26-08-2015, 19:04
http://tv.sozcu.com.tr/2015/haber/video/iste-o-irlandali

:)

optimus_prime
26-08-2015, 19:17
haha yarın gidin o caddedeki esnaftan bişeyler alın şeker gibi olmuşlardır şimdi :D

Gökhan Kavuştu
26-08-2015, 19:24
İrlandalı turistten dayak yiyen Aksaray esnafı konuştu...

"Olayda 1 kişiye yumruk atıp yere düşürdü diye esnafı dövdü olabilir mi?"

Haberin devamı: http://www.milliyet.com.tr/irlandali-turistten-dayak-yiyen-gundem-2108149/

http://i.hizliresim.com/kg6l7y.jpg

SULTANOGLU
26-08-2015, 19:26
Hahahahahahahahhaaaaaaaaaaa lan hem ezikler hem kaktersizler

ZX-636R
26-08-2015, 19:27
"Bu kez turistin İrlandalı değil Kuveyt vatandaşı olduğu öne sürüldü. Gerçek ise kısa süre sonra ortaya çıktı. Sopa ve sandalye darbelerine yumruklarıyla karşı koyarak fenomen haline gelen turistin, Kuveyt asıllı İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dobbous olduğu belirlendi."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29908634.asp

ben de diyorum bu adamda bir iman gücü var ama nereden diye. Gerçek belli oldu adamın doğdu yerden zamanında bir Osmanlı evladı geçmiş :icon_tup:

streetracer_nos
26-08-2015, 19:35
http://tv.sozcu.com.tr/2015/haber/video/iste-o-irlandali

Gökhan Kavuştu
26-08-2015, 19:43
Yalnız adam maviliyi yere çok güzel serdi, videoyu açıp açıp gülüyorum buna hahahahaha

https://media.giphy.com/media/xTiTnsNwThRfQZMrHq/giphy.gif

Traxx
26-08-2015, 20:09
Chuck Norris Presents TUG LIFE :ninca:

Volkann
26-08-2015, 20:23
mavilinin düştükten sonra hareketleri beni benden aldı :D

Onamdar
26-08-2015, 20:32
Turistten yumruk yiyen Şerafettin isimli işportacının 2 dişinin kırıldığını ve rapor aldığını ifade eden Palan, “Biz şikayetçi olduk. Dükkanımı mahvettiler, baya bir masrafım da oldu. Adam resmen geldi dağıttı. Şeref ağabey de bir şeyler yapmak isterken kendisine istemediği bir yumruk geldi. Turist Şeref ağabeyin ayağı kadar kalıplı bir adam, Şeref ağabey de ufacık bir adam, o adama can mı dayanır. Yumruk çenesine gelmiş, o yumruk kimi gelse öyle olur. Vallahi bilmiyorum ama sanırım adam boksör” ifadelerini kullandı.

Koyu yazan yere dikkat

Network
26-08-2015, 20:49
Videoda hala adam otele girdi diye dövünen tipler var, kavgaya çağırıyorlar... ne yapsın adam hepsini oraya gömsün mü anlamıyorum...

ayrıca nedense aklıma geldi acaba o adama o suyu kaça satıyorlar?
maalesef memleketin en çok turist giden yerlerindeki yapılaşma böyle, deniz kenarı şehir merkezi fark etmiyor, köyde 3 kuzunun ikisini kaybeden herifler şehrin merkezinde ağa zannediyor kendini...

her fırsatta her yönüyle özümüzü ortaya koyuyoruz...

mert_can 41
26-08-2015, 21:39
http://www.takunya.tv/disleri-kirilan-esnaf-konustu

hahahah yarım saatir buna gülüyorum

abi dişlerin tamamı 25 binlira ama biz 10 luk diş yaptırcaz :hehe::hehe:

adamı fena dağıtmışlar iki diş falan değil hahahaha :D

Ae86
26-08-2015, 22:25
http://www.takunya.tv/disleri-kirilan-esnaf-konustu

hahahah yarım saatir buna gülüyorum

abi dişlerin tamamı 25 binlira ama biz 10 luk diş yaptırcaz :hehe::hehe:

adamı fena dağıtmışlar iki diş falan değil hahahaha :D

Ahahahaha 9 tane dökmüş aduket çekmiş resmen utanmasa sanayi de fiberden yaptıracak:D aahahahahha

i-vtec07
26-08-2015, 22:31
yahu bi düşünsenize tek kişiyle tartışıyosunuz, bi anda üstünüze eli sopalı 10 tane adam geliyo . bi 2 dk hayal edin . hele 2 ve üzeri kişilerle yumruk yumruğa kavga edenler demek istediğim iyi anlar . adam çok iyi dövmüş anca bu kadar iyi dövülebilirdi . ;D

ya irlandalı boksör olmasaydı ??

1 kişiye 15 kişi girilmez bu delikanlılık değil karılıktır .

irlandada aynı olay olsaydı vs demiş biriside, bence %90 market sahibi gelir toplardı şişeleri hiçte sesini çıkarmazdı . müşteri sonuçta, velinimet .

şişeleri yanlışlık düşürdüğünü farzederek yazıyorum bunu, bile bile de yaptığına hiç ihtimal vermiyorum .

ozan gülle
26-08-2015, 22:39
Marketci istesek devirirdik diyor bide utanmadan :)

i-vtec07
26-08-2015, 23:03
http://www.ensonhaber.com/aksarayda-esnafi-doven-irlandali-turist-konustu-2015-08-26.html

bu da turistin açıklaması

o değilde yere düşen adam röportaj için 10 bin lira istiyo bide habercilerden .bu ne gurursuzluk arkadaş .

ZX-636R
26-08-2015, 23:15
istesek deviririz sorun değil ne demek

yau Adama sorarlar orada ne yaptınız 15 kişi , spor amaçlı ter mi atıyordunuz diye? :D

ZX-636R
26-08-2015, 23:26
http://www.ensonhaber.com/aksarayda-esnafi-doven-irlandali-turist-konustu-2015-08-26.html

bu da turistin açıklaması

o değilde yere düşen adam röportaj için 10 bin lira istiyo bide habercilerden .bu ne gurursuzluk arkadaş .

dayak yiyen kişi meşhur olduğunu zannedip TV den para koparmaya çalışıyor. normalde 25.000 TL ama biz ucuza yaptıracağız gel 10.000 TL ye bağlayalım bu röportajı diyor. Ulan tüm dişleri tek tek implant mı yaptıracaksın?

Turistin söyledikleri çok çarpıcı! Altın kolyem kayıp, para çalındı, cep telefonum kayboldu...
yorumsuz.....

aqustic
26-08-2015, 23:32
Yumrugu yiyip yere dusen herif kalkarken sanki "Hayvan gibi şiii yapiyosunuz"diyor

Muharrem C.80
26-08-2015, 23:44
Tam olarak beklediğim gibi tavırlara bak röpörtaj veren salak salak sırıtıyor birde yaptığının ayıp olduğunu değil farketmek övünülecek birşey zannediyor hala.. Ağzı kırılan da para koparmaya çalışıyor hayret vallahi hayret inanılır gibi değil. Heriflerdeki genişliğe bak. Karaktersiz pislikler. Yok alkol istemiş yok kendilerini savunmuşlar cibiliyetinizi s... Amacı belli söylemek istediği belli zaten neci olduğuda belli.. Güya alkol satmıyor güya ama oç likte sınırda tanımıyorlar mantığa bak beyinsiz.

Çöllü
27-08-2015, 01:26
Bi kaç defa aynısına maruz kaldığımdan; Hiç Şaşırmadım Hem Kavga Anına Hemde sonrasındaki Gevşekliğe ve Yavşaklığa... Gecenin ikisinde istanbulda herhangi bir Taksiciyle Tartışın Bakıalım Aynı sahne canlanıyormu Canlanmıyormu.. Maalesef yeteri kadar haklı olamadığımız için Yeterli Cesaretide bulamıyoruz Toplum olarak!

Commander696
27-08-2015, 01:46
Adamlarda kabul etmiş madara olduğunu.Arkadaşın dişleri döküldü derken gülüyor:)

mrbars
28-08-2015, 11:21
:)

http://c06.haberself.com/res/haberself/63/1/158301_m.jpg

i-vtec07
28-08-2015, 16:44
aksaray esnafı;

http://i60.tinypic.com/6stb7n.jpg

adam boksör değilim demiş bu arada . sporun önemi .

Sezgin
28-08-2015, 16:45
Ulan bunlar yüzünden Aksaray-Laleli-Sirkeci-Taksim-Karaköy Hattındaki esnafa bakış açım değişti yemin ederim.

İrlandalı'ya da helal olsun, keşke daha beter etseydi hepsini.