PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir içi iş önerisi ??

fatihdurutuna
26-08-2015, 23:05
Arkadaşlar herkes e merhabalar

Yaklaşık 2 ay önce hali hazırda çalıştığım işten ayrıldım. Özel bir bankada satış temsilcisiydim daha önceki tecrübelerimde satış ve pazarlama
üzerineydi satış rakamlarım da gayet güzeldi , performans anlamında türkiye ve izmir bölge olarak sürekli ortalamanın üzerindeydim. İşten ayrılma sebebim daha düzenli ve güvenilir bir iş arayışında olmam seneye düğün yapıcam allah izin verirse. Bir iki kurumsal firma ile görüşme yapıyorum biraz meşakkatli süreçleri var 2 ayda aranan arkadaşlarım da var 6 7 ay bekleyenler de . Şuan için ufak tefek keyfi ticaretler yapıyorum ve tabiki günümüzün tirkiyesinde ne yazikki bu gelirler ufak olduğu için yetmiyor. sizlerden ricam aklınızda olan eşiniz dostunuz belki kendi yerinizde geçici olarak personel arayan var ise benimle iletişime geçmeniz.

2 yıllık meslek yüksek okulu mezunuyum gediz üniversitesi dış ticaret bölümü.
orta seviyenin biraz üstünde ingilizcem var
b sınıfı ehliyetim var iş icabı izmir başta olmak üzere ege ve akdeniz bölgesini çok iyi bilirim.
geçmişte mağazacılık ve bankacılık sektörlerinde çalıştım
özel şöforlük yapabilirim güven dahilinde kasiyerlik yapabilirim sıcak ve soğuk satış yapabilirim

yardımcı olursanız sevinirim, eğer karşılıklı anlaşırsak düzenli de çalışabilirim.

Bu arada izmir içi otomobil konusunda yardım isticek arkadaşlara yardımcı olabilirim ***** çalışmadığım için boş vaktim çok elimden geldiğince yardımcı olurum :)

konu ile alakalı pm atabilirsiniz.