Orijinalini görmek için tıklayınız : İce supra
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10205057932232402&id=1365939507&refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fcansandelata soy%2Fvideos%2F10205057932232402&_rdr
Can yine yaptı yapacağını. Ellerine sağlık çok beğendim benim göz kirpmam hariç :)
aphelion
27-08-2015, 16:59
Harika olmuş kazasız belasız ellerine sağlık can arkadaşımızında.
altugkocer
27-08-2015, 17:01
Biraz önce izledim facebookta :) araca da çekimlere de size de maşallah :D
alperkirman
27-08-2015, 17:01
üstad araç 1000+mı hakaten merak ettim :)
güneşbalkan
27-08-2015, 17:25
göz kırpma tam yerinde olmuş bence :) iyi geldi video oohh
Patisever
27-08-2015, 17:25
Cuneyt abi sen japonyaya tasin masallah hayallerin hayali ice supra✌
Siyahken daha fenaydı ama böyle de güzel.Maaşallah ya parmak ısırtır y.dışına
AhmetKadir
27-08-2015, 19:27
cekımler, açılar, montaj cok guzel olmus Can ın gözüne bileğine saglık ;)
senın de emeklerıne saglık Cüneyt abi, İzmir de hayırlı olsun :)
ardacngns
27-08-2015, 19:57
Ellerine sağlık can çok güzel olmuş cüneyt abide döktürmüş valla supra sesini özlemişiz maşallah ice supraya
plaka efsane araç efsane çekim efsane. Baştaki Türk Bayrağı efsane.. Allah kaza bela göstermesin abi...
ghibli06
27-08-2015, 20:51
biran yanına siyah f355 geldi sandım göz kırpınca ;) çok güzel olmuş video :D
Maşallah efsane araba Allah kaza bela vermesin
çok iyi olmuş video cidden (Y) maşallah.
dragon07
27-08-2015, 21:36
gerçekten güzel olmuş,ilk başlarda motor sesi duyamıcaz diye korktum sonra doyurdu :)
CasabLanca
27-08-2015, 21:49
film fragmanı tadında olmuş çok güzel
dachosen
28-08-2015, 02:02
Bu nasıl bi alet yahu. Neyim var neyim yok alın abi lütfen.
Kocaman maşallah.
Çekim,araba,ortam herşey çok güzel olmuş elinize sağlık.Cüneyt abi oyunculuk potansiyeli var sende demedi deme :)
Burnout'a girerken ön lastiklerinin anlamsızca tutunma çabası (bknz. rc cars ) beni benden aldı abi sen o hayvanı tatile filan gitçeği zaman bize bırak bakarız biz ona :D:D:D
Çok iyi olmuş. Araca maşallah. Videoyu yapanların da ellerine sağlık
üstad araç 1000+mı hakaten merak ettim :)
Potansiyel var ama şu anda 600 hp civarı ...
Teşekkür ederim arkadaşlar ...
OgunEvo3460
28-08-2015, 21:03
Makina Çok Güzel kazasız belasız kullanman dileğiyle abim İzmir sokaklarında artık korksun İzmirliler bir aslan istanbulu terk etti :D
facebooku olmayanlar için biri youtube a koyarsa hayrına çok iyi olur :)
https://youtu.be/yrpjccJYRjw
Maşallah araca da çekimlere de :) mal kaliteli olunca video da güzel oluyor
Kıllı bacaklarını görme zevkini neye borçluyuz :D
Maşallah :)
Maşşallah çekimde ıce supraya yakısır olmuş.
streetracer_nos
29-08-2015, 11:20
Sevip, beğenerek izliyoruz.Maşallah
çok güzel klip havası olmuş yapanın ellerine saglık, supraya laf yok zaten maşallah :) hakkınıda veriyorsun cüneyt :)
Maşallah abi mükemmel olmuş, nazar değmesin....
Maşallahh cüneyt.kazasız belasız inşallah. Fena göz kırpmışsın :D
MelihTurhan
29-08-2015, 23:24
Ice supraya maşallah çok güzel herşey tam tadında olmuş fakat video ay yıldız ile başlayıp dikiz aynasında ki amerikan bayraklı koku hoş olmamış sanki
Tayfun.O
29-08-2015, 23:26
Abi bu forumda görmeseydim konunun. Yurt dışı zannederdim çok iyi
https://youtu.be/yrpjccJYRjw
Abi HD olanı var mı yutupta izleyebileceğimiz. Arşivde bulunması gereken bi video :)
mert1612
30-08-2015, 11:18
Videoda mükemmel olmuş çeken arkadaşın eline sağlık. İce supraya zaten laf yok ama siyah hali daha vahşi duruyordu kazasız belasız kullanın :)
bir RB değil ama neyse,
maşallah abi ;)
Saolun arkadaşlar. Yenisi yolda can birşeyler daha yapıyor :)
Honda Type_R
01-09-2015, 17:53
Abi araca zaten laf yok ama su jantlari ne zaman boyayacaksin
Abi araca zaten laf yok ama su jantlari ne zaman boyayacaksin
Yeni boyandı farketmedin mi :)
bLackModeL
01-09-2015, 20:11
maşallah 41 kere ice'a
brs_odbs
01-09-2015, 20:51
Maşallah çok iyi olmuş video 👍
tarzini seviyorum abi emin ederim bu videolari gorunce keyfim yerine geliyo sonra dusunuyorum benim neden boyle bir hatiram yok , ibrahim tatlises gibi masaya vurup kac para lan bir vidyo deyip isyan bayragi acasim geliyo sonra once o eli bir indir diyorum kendi kendime o el yerde guzel diyorum , tamam sakinim hahahaha geyik bir yana hersey cok guzel abim goz kirpmada iyi olmus bence abi ne eksik ne fazla hersey tam
tarzini seviyorum abi emin ederim bu videolari gorunce keyfim yerine geliyo sonra dusunuyorum benim neden boyle bir hatiram yok , ibrahim tatlises gibi masaya vurup kac para lan bir vidyo deyip isyan bayragi acasim geliyo sonra once o eli bir indir diyorum kendi kendime o el yerde guzel diyorum , tamam sakinim hahahaha geyik bir yana hersey cok guzel abim goz kirpmada iyi olmus bence abi ne eksik ne fazla hersey tam
Çok para aren hahahaha :) Şaka bir yana teşekkür ederim ...
Çok para aren hahahaha :) Şaka bir yana teşekkür ederim ...
Vardir her sakanin altinda bir gercek :D ben Bugraya cektiricem Akpinara :D panpa isi haha
maşallah
farklı olmuş kesinlikle uğraşılmış emeğe sağlık, ama video renkleri orj halide olsa fena olmazmış. :)
Vardir her sakanin altinda bir gercek :D ben Bugraya cektiricem Akpinara :D panpa isi haha
Buğra da işinin ehli bir kardeşim eminim ki çok güzel bir iş çıkartır ortaya ...
Sti_Ozan
18-09-2015, 16:09
Araba hayirli ugurlu olsun,basinda cidden dedim aha resimden ibaret sonra sesini,gidisini gorunce duyunca dedim cidden olmus,rev limitle gelen o patirdamalar falan cidden efsane,elinize saglik kesenize bereket,boyle bi projede hadi 1000+ olmasinda 600 hp civarlarinda bi supra yapmak icin araba dahil nekadar gerekli cidden hep merak etmisimdir
Herzaman heryerde cüneyt abiiiii :)
Araba hayirli ugurlu olsun,basinda cidden dedim aha resimden ibaret sonra sesini,gidisini gorunce duyunca dedim cidden olmus,rev limitle gelen o patirdamalar falan cidden efsane,elinize saglik kesenize bereket,boyle bi projede hadi 1000+ olmasinda 600 hp civarlarinda bi supra yapmak icin araba dahil nekadar gerekli cidden hep merak etmisimdir
Maliyet hayallerine bağlı :)
Herzaman heryerde ���� cüneyt abiiiii :)
Yani mustafa :)
Maşşallah harika olmuş gerçekten, araçta çekende 10.. ;)