PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oynar Başlıklı Bijon Hakkında

Seven7
30-08-2015, 17:11
Aracın bijon ölçülerinden farklı bijon ölçüsüne sahip jant takmak istiyorum. Aracım 5x114.3 ve takmak istediğim 5x112 ölçülerine sahip. Jantı araca oturttuğumda jant ufak da olsa yerinde oynuyor. Bu da bana hem balans hem de yeni saplama takımı olarak geri dönecek.
Sorunsuz bir şekilde takmak için araştırdığım kadarıyla oynar başlıklı bijonlar işimi görecek. Kullanan eden var mıdır, nereden bulabilirim? Alternatif olarak çözüm ne olabilir? Çamurluk hizasında olduğu için flanş söz konusu değil maalesef.

ruudvan
30-08-2015, 17:24
oynar başlıklı diyince konu biraz erotik başlamış.
sarhoş bijon arıyorsun sen oynar başlıklı diye arama yanlış anlaşılır.

Y.Emre
30-08-2015, 18:15
http://www.techturkey.com/forum/yol-tutus-aktarma-ve-frenler/88792-wobbly-bolts-ayarlanabilir-bijon.html Şu konuda görseli de verilmiş. Belki lazım olur

BahadırALTUN
30-08-2015, 18:23
Bijon dışında göbek boşluğu için "Hubcentric Ring" (göbek bileziği diye bilinir) kullanmanız gerekecek. Mümkünse metal olanlardan alın.
Ancak ben olsam hem bijon, hemde bilezik takarak riske girmezdim. Başka Jant takın bence.

Seven7
30-08-2015, 19:14
Ben de ilk duyduğumda komik gelmişti, herkes o şekilde yazınca ben de bu şekilde bilinir diye bu şekilde yazdım.

Çelik göbek mevcut zaten, sadece bu bijonlardan da bulabilir miyim diye bakıyorum. Aracın kendi bijon aralığına göre jant bulamadım. Bulduğum jantları da kafaya koydum, illa takacağım da bijon kesmek istemiyorum.

Linkteki amacıma uygun ürün evet. Fakat benim araçta saplama porya üzerinde, somun şeklinde bu üründen var mıdır?