Orijinalini görmek için tıklayınız : Çelik-Prefabrik Lux Villa Üreten Var mı Aramızda?
ghibli06
31-08-2015, 08:43
Arkadaşlar Ankara İncek'te bir arazimiz var, normalde betonarme bir çiftlik evi fikrimiz vardı ama etrafı çok katlılarla doldu, 3-5 yıla muhtemelen bizim kısma da yüksek kat verecekler, bu nedenle betonarme yapmaktan vaz geçtik, çelik yapmayı düşünüyoruz ileride yer değiştirme yapma şansımız olduğu için... aramızda bu sistemleri üretenler var mı? benim çalıştığım firmalardan ses soluk yok uzun zamandır, kulüpte varsa üretici tanışmak isterim...
Abi yakın bir arkadaşım kazanda bu işle uğraşıyor istersen numarasını vereyim 05352838829 Yavuz.Telini Makif ten aldım dersen yardımcı olur
ghibli06
31-08-2015, 10:44
Abi yakın bir arkadaşım kazanda bu işle uğraşıyor istersen numarasını vereyim 05352838829 Yavuz.Telini Makif ten aldım dersen yardımcı olur
Kazan'da çok fazla pref. yapıcı var evet, hangi firma acaba?
Bende sorguladım bir ara o kadar yüksek ki fiyatlar betonarme yapmak daha mantıklı geldi
ghibli06
31-08-2015, 10:53
Bende sorguladım bir ara o kadar yüksek ki fiyatlar betonarme yapmak daha mantıklı geldi
abi bizdeki mantık yarın bir gün başka yere taşımak yoksa ben betonarme çok daha ucuza malederim
Kazan'da çok fazla pref. yapıcı var evet, hangi firma acaba?
Firma ismini hatırlamıyorum malesef.Telden ararsanız daha sağlıklı olur
vectra-tuner
31-08-2015, 11:35
Bu sene prefabrikten fabrika binası yaptık Kazan Sarayda, Metalsan diye bir yerden yaptırdık.. Assandan da fiyat almıştık ama adamlar hiç esnek değildi Usd olarak hesap görüyorlardı pek tavizde vermediler bizde metalsanla anlaşıp yaptırdık ordan fiyat alabilirsiniz. Ama kalite olarak Assan daha iyi diye biliyorum
Akizilkaya
31-08-2015, 19:00
Daha önce çalıştığım mühendislik firmasında çelik ev yapıyorduk.. Fiyat olarak Tr'deki en pahalı fiyatlar bizde idi diğer firmalara göre parasını fazlasiyla hak ediyordu orası da ayrı size tavsiyem bu tarz yapılar da referansi bol örnek binası olan firmalari tercih edin zaten bu yapıları tr de yapan 3 büyük firma var diğerleri daha çok atölye tarzı.güzel bir ev yaptırmak istiyorsanız dublex için 100 binden assa fiyat veren firmaları tercih etmeyin basınız çok ağırir benden tavsiye simdiden hayırlı olsun
Daha önce çalıştığım mühendislik firmasında çelik ev yapıyorduk.. Fiyat olarak Tr'deki en pahalı fiyatlar bizde idi diğer firmalara göre parasını fazlasiyla hak ediyordu orası da ayrı size tavsiyem bu tarz yapılar da referansi bol örnek binası olan firmalari tercih edin zaten bu yapıları tr de yapan 3 büyük firma var diğerleri daha çok atölye tarzı.güzel bir ev yaptırmak istiyorsanız dublex için 100 binden assa fiyat veren firmaları tercih etmeyin basınız çok ağırir benden tavsiye simdiden hayırlı olsun
Bu üç firmanın isimini paylaşırmısın Web sitesi varmı
abi bizdeki mantık yarın bir gün başka yere taşımak yoksa ben betonarme çok daha ucuza malederim
Başka yere nakil işi herşeyi sök tak olmuyor patlıyor ciddi işçilik istiyorlar o Açıdan iyi düşün konteynır değil sonuçta yaptıracağın şey ama konteynırları ekleyerek bişeyler düşünüyorsan birşey söyleyemem
morgy_drag
31-08-2015, 19:30
Konsepte uygun mu bilemedim ama;
Taş/Ahşap ev düşünürseniz tavsiye edeceğim iyi bir firma mevcut..
ghibli06
31-08-2015, 20:06
Alçe-Dorçe prefabrik'in sahibi arkadaşım, zaten firmaları dünyanın en büyüklerinden ama genelde konteynır tarzı kamplar kuruyorlardı, bir grubu proje işlerine ayırmışlar müdürüyle görüşeceğim, 3-4 alternatif oluşturup kışa girmeden aksiyona gireceğim inşallah...
ghibli06
31-08-2015, 20:09
Başka yere nakil işi herşeyi sök tak olmuyor patlıyor ciddi işçilik istiyorlar o Açıdan iyi düşün konteynır değil sonuçta yaptıracağın şey ama konteynırları ekleyerek bişeyler düşünüyorsan birşey söyleyemem
şantiyelerimden biliyorum konteynır bile sıkıntılı, 2 senede ağzı yüzü yamuluyor 3 kere yer değiştirsen köşeler açılıyor kapı pencere ayar tutmuyor vs... %80 parçası kullanılır dedi arkadaşım %20 yi sıfır alacağını hesap et dedi, beni kurtarır, dediğim gibi ileride muhtemelen çok katlıya veririz araziye, o zamana kadar biraz havuz keyfi yapalım rahat rahat derdim o...
Abi betonarme dubleks bir villa sade görünümlü ortalama 250 m2 bir yer tahmini ne kadara patlar ?
ghibli06
31-08-2015, 21:44
Abi betonarme dubleks bir villa sade görünümlü ortalama 250 m2 bir yer tahmini ne kadara patlar ?
kabasında bir şey yok tamamen içeride ince işlerde ne kullanacağına ne seçeceğine bağlı... 30 liralık da mermer var 300 liralık da, 15 liralık laminat var 200 liralık gerçek ahşap da var, bir mutfak bile 5 bin liraya da kuruluyor 50bin liraya da... orta halli 250 m2 bir villa içi dahil 250bin-350bin tl civarı biter...
kabasında bir şey yok tamamen içeride ince işlerde ne kullanacağına ne seçeceğine bağlı... 30 liralık da mermer var 300 liralık da, 15 liralık laminat var 200 liralık gerçek ahşap da var, bir mutfak bile 5 bin liraya da kuruluyor 50bin liraya da... orta halli 250 m2 bir villa içi dahil 250bin-350bin tl civarı biter...
Teşekkür ederim abi bizde prefabrik yapı ile betonarme arasındayız şuanda
prefabrik betonarme yap. vinçle koyuyorsun , işin bitince vinçle kaldırıp istediğin yere götürüyorsun.
bursada olsanız yardımcı olabilirdim :)
Akizilkaya
01-09-2015, 08:10
Vefa mühendislik, hekim holding, villa yapı. Google amcadan ararsan daha iyi olur yaptiracagin eve göre firma isimleri farklı çünkü :)