Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Detailing Tavsiye
Ankarada en iyi detailing yaptırabileceğimiz neresi vardır acaba aracım siyah bazı çizikler çok canımı sıkıyo iç dış tamamen eldenn geçericek çok uç fiyatları olmayan neresi var acaba
ALPER-VNS
31-08-2015, 18:59
DBY detailing ya da detailing garage.. ikisi de işinin ehli.. konuşun fiyat alın karar verin..
CasabLanca
01-09-2015, 01:47
detailing garage mert usta ile görüşebilirsin, yeri çukurambarda sportifin altı
detailing garage mert usta ile görüşebilirsin, yeri çukurambarda sportifin altı
+1 katılıyorum
ArdaERHAN
01-09-2015, 08:04
Mert uzun zamandır bu işin içinde ve işini severek yapanlardan bende tavsiye ederim
DBY detailing Berkayı tavsiye ederim
Tabi ki Detailing Garage (mert):icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Erdem K.
01-09-2015, 08:36
dby detailingin instg.fotolarını görüyorum, ankaraya gitmemek elde değil ...
yusufcan_k
01-09-2015, 08:41
dby de detailing de mükemmeller :)
Ankarada arkadaşım var ama kendi mekanı yok başkasının mekanı ile anlaşmalı çalışıyor.Diğer bildiğim Dby Berkay var.
Detailing Garage düşünüyorum bende bu sefer ki araçımda, Mayısta DBY Berkay ile çalıştık, kendimce memnun olmadığım noktalar oldu ufak detaylarda.
Detaling Garage Mert Her konuda yardımcı olur Şirzat bence düsünmeden gidebilirsin.
Yapılan işin hakkını ister fazlasını istemez ve en iyi sekilde yapar aracını
BuRaK_eFe
01-09-2015, 18:05
edit......
d.berkay
04-09-2015, 00:03
Burak üzerime alınmadım açıkcası ama yine de emin olmak için sorayım. Kastettiğin ben miyim kardeşim? Umarım değildir çünkü onca şeyden sonra burada böyle şeyler yazabiliyorsan cidden üzülürüm..
burcinkarabacak
04-09-2015, 08:26
Günaydın,
bana da motor temizliği gerekiyor bir görüşeyim kendileri ile
saygılar
Hem Detailing hem de DBY'den hizmet aldım, ikisi de işini en iyi şekilde yapmaya çalışan düzgün insanlar. Her ikisiyle de yüz yüze görüşüp kararını ona göre verebilirsin.
serkanokan
05-09-2015, 11:03
Detailing Garage Mert usta isinin ehlidir, adamligi ve esnafligi tartisilmaz. Simdiye kadar tum arabalarimi aldigim gun Detailing Garage a biraktim gozum hic arkada kalmadan. Şiddetle tavsiye ederim.
Mikrop_Ali
07-09-2015, 13:33
tabiki detailing garage (mert)
o olmazsada titan oto kuafor u tavsıye ederim :D
canozyavuz
07-09-2015, 20:15
Ben de Mert diyorum. Uygulama sonrası yıkama işini de göz önüne almanızda fayda var.
SpeedOfSound
12-09-2015, 21:39
Emek 10.cadde'de Waximum oto estetik merkezi ile görüşebilirsiniz.
Detailing Garage ı bilmiyorum ama.. Detaycı birisi olarak kolay kolay kimseye güvenmem, arabamıda kimseye teslim etmem. Dby yani Berkay işini çok güzel yapan severek yapan güler yüzlü çözüm odaklı bir insan. Gözüm kapalı tavsiye ederim.. Giden pişman olmayacaktır.
Dby berkay tek geçerim sonuna kadar tavsiye ederim
Kesinlikle DBY Detailing tavsiye ederim.
RafetAraç
13-10-2015, 05:46
Gordugum uygulama resimlerinde ve diger konularda(esnaflik yardimseverlik vs.) detailing garage çok daha tecrubeli. Kesinlikle mert beyi tavsiye ederim
Dby detailing kesinlikle her aracıma orda yaptırıyorum hatta babam bile orda yaptırır... Şahsen izmirden gittigim bile oluyo
Ben çok anlamam bu işten işin ilmini ve bildiğin kimyasal kısmını bilen bir arkadaşım var cem de onu kastetmiş sanırım. Koray fazlasıyla hassas ve dataycı benim ve çevremin bütün arabaları ona emanet bundan sonra dilersen PM le telefonunu yollarım konusursun.
wiesmann
14-10-2015, 16:31
dby berkay kesinlikle adamlığı duruşu on numaradır.
DOGANCAN
14-10-2015, 19:37
Detailing Garage Mert Ankara'da işini en iyi yapanlardan... Israrla tavsiye ederim.. Gidin görün tanışın güvenle bırakın..