PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yol vermedi ölümün kıyısından döndü

ÇALIŞKAN
31-08-2015, 18:07
trafik'de kimsenin tahammülü kalmamış....

Antalya'da Hasan Uğur, trafikte yol verme nedeniyle tartıştığı, içinde 3 kişi bulan kamyonete pompalı tüfekle ateş etti. Kamyonette bulunan bir kişi yaralandı.

http://www.haberler.com/trafikte-pompali-dehseti-7645573-haberi/

Sezgin
31-08-2015, 18:44
ya bunun trafikle alakası yok. bizim milletin cahilliğinden başka birşey değil.

TigeR
31-08-2015, 18:47
Memlekette doğru düzgün insan kalmadı ki

ggtoker
31-08-2015, 18:48

aynn katılıyorum cahillikten başka birsey değil...

cezaevini tatil koyu zannediyorlar herhalde....

mert_can 41
31-08-2015, 18:49
Bu gün bir istanbula gittim hapse girmeden eve geldiğme şükrediyorum millet kafayı yemiş yolu bekliyorum döncem arkamda gelmiş hadi hadi diye bağrıyo 2 kişiyle baya tartıştım en son işim bitti şükür çıktım

34btr1907
31-08-2015, 19:06
4 gun once banada arabadan sılah gosterıyodu bı tanesı,gotum gotum ucundan,erkek ya.

yanındakı da nabıosun dıye soylenıyordu , zb4974 plakası teror ıhparı yapasım var,benım basım agrır sahte ıhpar dıye susuyorum :D

Ozan Özer
31-08-2015, 21:50
Bizim kütüklerde Teksas yazsın bence..

Maxi
01-09-2015, 05:39
ama arkadaşlar insanı delirtiyorlar bu SOL ŞERİT MANYAKLARI?
onları na yapıcaz? napalım?
KOCA yolda sol şeritten babasının tarlası gibi 35km ile gidenleri napak?

a-kafasını kıralım?
b-küfür edelim?
c-geçip gidelim hiç umursamayalım, yarında öyle yapsın?
d-pompalı ile kovalayalım?

ben kimseyi bu duruma düşürmem, kimse bana ne korna ne selektör yapar
ama benim arabamda silah olsa şimdiye 100 kere katil olmuştum trafikteki bu tipler yüzünden
bu angutlar bizim ülkeye has arkadaş!
ben almanyada 2 hafta araba kullandım bırak kavgayı sinirlendiğimi hatırlamıyorum ya

tek taraflı düşünmeyin diyorum, tamam silah milah olacak iş değil
ama bu öküzler inanın bana ki sizde biliyorsunuz insanı delirtiyorlar!!!

bi düşünün bakalım:
öndeki arabayı pompalı ile kovalayacak kadar sizi ne kadar sinirlendirmiş olabilirler?

dirk
01-09-2015, 07:40
trafikte bi insanı pompalı tüfekle vuracak kadar ne olmuş olabilir aklım almıyor.

by.gkn
01-09-2015, 07:41
Beni de en çıldırtan şey soldan gidenler. Ulan selektör yapana kadar tın tın giden adam dibine girip selektör yapınca gaza basmaya başlıyor. Sonra o gittiği hız fazla gelince tekrar yavaşlıyor ama sağa hala geçmiyor. Çoğu zaman bende kıllığına yapışıyorum tamponuna geçmiyorum sağa tren gibi gidiyoruz. Sırf ego tatmini geliyor bana başkasına yol vermemek veya duran trafikte sinyalsizce milletin üstüne kırıp şerit değiştirmek. Bir gün insanlıktan nasibimizi alınca bunları aşacağımıza inanıyorum :D

raja52
01-09-2015, 07:43
Yarama tuz bastı bu konu. Ben arabayı satılığa çıkarıp ilana da Ankara trafiğindeki angutlar yüzünden araç kullanmaktan nefret ettiğimden satıyorum yazasım var. Bu kadar gerizekalı nasıl bir araya gelmiş inanasım gelmiyor. Ters yöne girip yol isteyen mi, kavşağı kapatacağını bile bile o ışığı geçip yolun ortasında mal gibi duran mı, sola dönüşü en sağdan sağa dönüşü en soldan yapan mı, sol şeritte 30la giden mi, trafik sıkışınca sürekli şerit değiştirmeye çalışan mı, kırmızı ışıkta geçen mi ararsın Ankara bu itoğlu itlerden binlerce var. En kötüsü de yaptıklarının doğal olduğunu sanıyorlar. Bugüne kadar yüzlerce kere tartıştım bazen kavga ettim bazen bastım gittim. Ruhsatlı tüfeğim arabamda dururdu eve kaldırdım sabrın son noktasındayım çünkü. Böyle insan da böyle müslüman da olmaz olsun.

Berkan
01-09-2015, 07:43
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/207303-gundem-haberler-politika-ekonomi-spor-vs.html

canozgur106
01-09-2015, 12:18
Bizim kütüklerde Teksas yazsın bence..

Başkan doğru söylemişsin..

Frank
01-09-2015, 12:55
Trafiğe çıkmak, yolda yürümek her şey sıkıntı artık

omerce
01-09-2015, 12:58
Trafiğe çıkmak sıkıntı değil. Ben her zaman yol isteyene yol vermişimdir. Kimseyle de öyle bir çatışma durumu olmadı çok şükür. Bırakacaksın yol alıp gidecek ne fark eder 1 araba önde 1 araba arkada

Octane
01-09-2015, 13:09
1) Sol şeritten 50ile gidip, selektör attığınızda kasten frene basan, sağından geçtiğinizde arkadan selektör atanlar

2) kırmızı ışıkta dururken kırmızının sönmesine 3sn. kala kornaya basan taksici ve dolmuşçular

3) patates tarlası gibi bozuk tek şeritli yolda yavaş giderken arkanıza yapışıp korna çalan, hadi diye bağıran, bozuk yol bitince düzgün yolda 50 ile giden tipler.

4) aynaya hiç bakmadan sağdan park yerinden çıkan, orta şeritten sola önünüze geçenler

5) arabanın içinde sizi sıkıştırıp, siz durunca arabadan inemeden kaçıp gidenler. Kovalarsanız da polise şikayet ediyolar bi de.

6) sıkışık trafikte, diyelim ki orta şerittesiniz, 200m sonra sağdaki yola gireceksiniz, sinyal vermenize rağmen kimsenin yol vermemesi. Zorla yol alınca da ezildikleri için selektör atmaları korna çalmaları küfür etmeleri.

7) iş giriş çıkış saatinde önemli kavşaklarda yeşil yandıktan 10sn sonra anca kalkıp giden insanlar

8) köprü/tünellerin içinden gidip yolcularını tam çıkışta bırakmak için hemen bitiminden dimdik sağa çıkıp duran dolmuşlar

9) ters yönden gelen motorcular (genelde bunların kucağına aynayı verip düşürüyorum. Yerdeyken de tutanak tutturup aynamın parasını alıyorum.)

10) kimsenin kimseye yol vermemesi. Ben edebiyle yol isteyen kimseye yol vermemezlik yapmadım şimdiye kadar. Ama artist spec önüme atlamaya çalışanların çoğu da kaldırım tepelerinde buldu kendini.

11) trafikte makas atmak denilen şey, sadece siz hızlı giderken, kimse çekilmediği için yapılır. O yüzden, trafikte 90-100 ile gidip makas attığını sanan, bunu videoya çekip koyan tipler. Şerit açılırsa mesela sol şeritten stabil giderken bunlarla yanyana geliyorsun hep. Çok komik.

Bunlar ilk aklıma gelenler. Dahası da var. Bazı durumlarda inaanların niye ateş ettiğini ben anlıyorum. Göz dönmesi diye bir şey var. Asıl suçlular da yukarıdakiler.

BarKing
01-09-2015, 13:19
Ulan dolmuşlaa dicek çok şey var bide otobüs şoförlerine... hele zincirlikuyuda p.ştlar soldan zorluyo bi bakıosun sağa atlıyo hep bunlarda ntrafik..

qatrio
01-09-2015, 14:19
üzerimizde bişey olmadıgı için kaçmak zorunda kaldık diyo olsa çatışıcaklar adamlar :) mükemmel bir ülke ya her gün eve şansa dönüyoruz sağlam bi şekilde

gcapraz
01-09-2015, 15:41
Cozum bana gore ehliyetinde pasaportlar gibi 5 yilda 1 yineden sinav sistemi ile hak kazanilmasi.

Yeni ehliyet alanlar hem yazili hemde direksiyonda gayet iyi seviyede bilgi ile ehliyetlerini aliyorlar. psikoteknik sinavini gecemeyen 60 yaz uzeri kisiler ehliyet almasin...

volkan_gs
01-09-2015, 15:48
Cozum bana gore ehliyetinde pasaportlar gibi 5 yilda 1 yineden sinav sistemi ile hak kazanilmasi.

Yeni ehliyet alanlar hem yazili hemde direksiyonda gayet iyi seviyede bilgi ile ehliyetlerini aliyorlar. psikoteknik sinavini gecemeyen 60 yaz uzeri kisiler ehliyet almasin...

Burda ironi var herhalde :)
Ehliyet alanların yarısından fazlası ne araba park etmeyi biliyor, ne düz vites araba kullanmayı ne de tabelaların ne anlama geldiğini :)

K0213
01-09-2015, 15:50
Kafamı candan dışarı çevirmem :)
Gürültü patırtı varsa müziğin sesini açarım ;)
Bana dokunmadıkları sürece, bütün yılanlara nötrüm :D

Bununla beraber ruh sağlığımı ufak ufak korumaya başladım ama insanlık konusunda çok eksildiğimi fark ettim!
Güvensizlikten yolda kalana durup yardım etmekten geçtim, arkamdan gelen dangalaklarla tartışmayayım diye yayaya yol vermez hale geldim :(

Kısır bir döngü haline geldi trafik ve şehir magandaları ve herkes kendine mukayyet olsun!

johnie
01-09-2015, 16:18

yol verseler, 2 dakika daha geç gitse olmaz. Hep ben hep ben olmuş insanlar.

gcapraz
02-09-2015, 08:43
Burda ironi var herhalde :)
Ehliyet alanların yarısından fazlası ne araba park etmeyi biliyor, ne düz vites araba kullanmayı ne de tabelaların ne anlama geldiğini :)

Yeni ehliyet alanlarin direksiyon sinavi esnasinda park etme sinavina sokuyorlar. Cogu kisinin park edemedikleri icin kaldiklarini biliyorum. Kapimin onunde yapiyorlar bu direksiyon testlerini. haftasonlari karsilasiyorum.

Orhan
02-09-2015, 09:36
dün akşam 90-100 arası havalanından Ankara yönüne gidiyorum.
Trafik yoğun tüm şeritler dolu arkamdan yeni kasa dizel bir golf selektör yaptı.
Hiç ikiletmedim yol verdim direk arkasına geçtim bi yere gidemedi tabi bende ona sellektör yaptım sadece bi kere
Mal olduğunu anlamış mıdır acaba ;)