PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cİtroen c4 e hdİ honda cİvİc fd6 2011 model manuel.

cerato44
01-09-2015, 07:41
Günaydın techturkey ailesi,
citroen c4 e hdi oto ile honda civic fd6 kasa manuel arasında kaldım
hondadan tek korkum yakıt tüketimi
daha önce dizel bir aracım vardı benzinli lpg li hondaya geçtikten sonra çok fazla hayal kırıklığı yaşatırmı sizce ?

yorumlarınız önemli benim için.

tşk.

PULAT
01-09-2015, 07:56
bir tanıdığım benim km si yüksek lagunamdan korkup 2014 otomatik vites fabrika çıkışı lpg li civic almıştı. halen daha gördüğü yerde yakıtı yüzünden ağlanıyor bana...

tnc
01-09-2015, 08:48
eğer senin için yakıt ön planda ise c4 al.

cagdasi
01-09-2015, 10:21
bir tanıdığım benim km si yüksek lagunamdan korkup 2014 otomatik vites fabrika çıkışı lpg li civic almıştı. halen daha gördüğü yerde yakıtı yüzünden ağlanıyor bana...

2 seneden fazladır LPG'li FB7 Civic'e biniyorum, 58000km'ye geldi aracım herhalde en memnun olduğum kısmı yakıt tüketimidir. Sizin tanıdığın aracında ya da kullanımında bir terslik var bence.

Araç tercihine gelince manuel Civic almaktansa e-Hdi C4 alırım ben olsam, otomatik şanzumanı biraz sirkeliyor ama yakıtı çok ekonomik ve comfort plus ya da executive ise donanım seviyesi çok dolu araçlar.

cerato44
01-09-2015, 10:55
amcam da var e hdi c4 oto ful paket yakıtı çok çok az ama içi çok dar,kullanımı pek hoş gelmedi bana önü felan çok kaba duruyor içerinin.
bu arada hafta içi çok nadir biniyorum aracıma hafta sonları keyf için biniyorum işte dizelin masrafı pahalı oluyor sonuçta çoğu zaman yatıyor araç kapıda,
gönlüm civic mantığım c4 diyor ama hayırlısı bakalım :)

ogunozcan
01-09-2015, 11:01
dızel olsun yatsın varsın sonucta bı uzun yol yaptıgında zaten yakıcagın benzınden yapıcagın bakım parasının yarısı cıkar:D

cerato44
01-09-2015, 11:48
valla hocam nette çok araştırdım halende araştırıyorum yakıt olayını,
bende cerato dizel vardı 235 tl ye ist malatyaya iniyordum bir depo ile.
nette bakıyorum benim 235 tl ile gittiğim yolu civig manuel lpg de 175 e gidiyor.
tek fark dizel aracımla 140 dan aşagı düşmeden seyehat ediyordum civic ilede 110 la gitmek zorundasın.

diğer bir husus dış görünüş hiç ilgimi çekmiyor civigin yanında.