Orijinalini görmek için tıklayınız : Thp motor icin servis onerisi istanbul avrupa acil
berkayking
01-09-2015, 14:55
Ds3 aracim acil servis ariyorum rolantide titreme sorunu var .. :/
Tholl-ga
01-09-2015, 14:56
http://www.serhanoto.com/tr/index.asp
canozgur106
01-09-2015, 17:09
Savaş abi(Paşaoğlu motorsports)
Savas motorsport tek gecerim topkapida yeri eger numarasini istersen verebilirim
Bir kere gidiceksin en iyisine gidiceksin
herkese selamlar, birkaç hafta önce 2007 sorento aldım, almadan detaylı expertiz yaptırdım.Üzerinde gram boya çıkmadı, motor % 70 e yakın dendi, vs.. vs.. sonuca bakarak almaya karar verdim..138000 km idi aldığımda, birkaç gün çnce yetkili servise götürdüm, bakım amaçlı..yağı suyu filtreleri vs. değişti.araç daha servisteyken beni aradılar, ve turbonun vakumunun arızalı olduğunu tesbit ettiklrerini, değişmesi gerektiğini 825 tl parça fiyatı verdiler.Sonra biz sizi bir saat sonra tekrar arayalım, turbonun içine millerine de bakalım madem dediler, eğer oda sıkıntılı ise turbonun hepten değişimi gerekir dediler.1 saat sonra millerde boşluk olduğunu değişim gerektiğini sadace parçanın 5250 tl olduğunu bu işlemlerin yanında bazı diğer parça ve takımların da değişeceğini ve yağında yenileceğini 6500 tl civarında biteceğini söylediler.Ani bir baygınlık geçirmişim:):)
Araç ilk 4*4 üm.ilk defa Otomatik ve bu sınıf bir araca binidiğim için çekiş ve hızlanma konusunda durumu yorumlayamıyorum.ancak araç da duman atma ve bayılma yok gibi.
Usta gaza dokunur dokunmaz aracın fırlaması gerektiğini bunun ise yavaş yavaş hızlandığını ve çekişin çok düştüğünü söylüyor.Tabi panikle ankara da iyi turbo cu arayışına girdim.bir kaç yeri aradım, turbonun içinin sıfır parçalarla değişmişini takıp ve ek masraflarla en fazla 1500 e bitebildiğini, 1 sene de garantili olduğunu öğrendim.
NE DERSİNİZ?
herkese iyi sohbetler...
canozgur106
02-09-2015, 07:30
herkese selamlar, birkaç hafta önce 2007 sorento aldım, almadan detaylı expertiz yaptırdım.Üzerinde gram boya çıkmadı, motor % 70 e yakın dendi, vs.. vs.. sonuca bakarak almaya karar verdim..138000 km idi aldığımda, birkaç gün çnce yetkili servise götürdüm, bakım amaçlı..yağı suyu filtreleri vs. değişti.araç daha servisteyken beni aradılar, ve turbonun vakumunun arızalı olduğunu tesbit ettiklrerini, değişmesi gerektiğini 825 tl parça fiyatı verdiler.Sonra biz sizi bir saat sonra tekrar arayalım, turbonun içine millerine de bakalım madem dediler, eğer oda sıkıntılı ise turbonun hepten değişimi gerekir dediler.1 saat sonra millerde boşluk olduğunu değişim gerektiğini sadace parçanın 5250 tl olduğunu bu işlemlerin yanında bazı diğer parça ve takımların da değişeceğini ve yağında yenileceğini 6500 tl civarında biteceğini söylediler.Ani bir baygınlık geçirmişim:):)
Araç ilk 4*4 üm.ilk defa Otomatik ve bu sınıf bir araca binidiğim için çekiş ve hızlanma konusunda durumu yorumlayamıyorum.ancak araç da duman atma ve bayılma yok gibi.
Usta gaza dokunur dokunmaz aracın fırlaması gerektiğini bunun ise yavaş yavaş hızlandığını ve çekişin çok düştüğünü söylüyor.Tabi panikle ankara da iyi turbo cu arayışına girdim.bir kaç yeri aradım, turbonun içinin sıfır parçalarla değişmişini takıp ve ek masraflarla en fazla 1500 e bitebildiğini, 1 sene de garantili olduğunu öğrendim.
NE DERSİNİZ?
herkese iyi sohbetler...
Öncelikle geçmiş olsun servise bağımlı kalmayın derim dışarıda çok uyguna yaptırabilirsiniz..
servis Citroen Serhan bizim çözüm ortağımızdır oraya gidersen yardımcı olurlar :)
teşekkür ederim arkadaşlar bana ankara da turbo konusunda sağlam isim yapmış bir usta nın adresi lazım, eskişehirdeyim ne yazıkki burda öyle ustalıklar yok, en yakın ankara geliyor aklıma.yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler,,
bu arada turbonun revizyonlu olarak kullanılması sağlıkı olurmu, orjinal parça değişimi ile farkı, turbonun katriç denilen iç kısmının tamamen sıfır ile değiştirilip ana kasanın aynı kalması işlemi oluyor.
citroen serhana gidebilirsiniz gönül rahatlığıyla
citroen serhana gidebilirsiniz gönül rahatlığıyla
hocam nerededir bu serhan usta adres telefon verebilirmisiniz..Hangi ildedir..
https://www.google.com/maps/place/Serhan+Motorlu+Ara%C3%A7lar/@40.993684,28.829536,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x52d00540de190bc6
hocam nerededir bu serhan usta adres telefon verebilirmisiniz..Hangi ildedir..
hocam senin araban sorento galiba cevabı sana yazmıyor sanırım kimse :)
konuyu açan citroen ds3 u olan arkadaşı servis tavsiyesi yapıyoruz