Orijinalini görmek için tıklayınız : 15.000 TL ye kadar modifiyeye yatkın alınabilecek arabalar?
Merhaba arkadaşlar benim 15bin TL lik bir bütçem var. Modifiyeye yatkın hangi marka ve model araçlara bakmamı tavsiye edersiniz. Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden cevap veren herkeze çok teşekkür ederim.
megane coupe olabilir. 15 binlik arabaya ne yapmayı düşünüyorsun bilmiyorum ancak neresinden tutsan elinde kalır
EF kasa Honda Civic.
Belki Honda CRX.
Peugeot 106 quick.
Tofaş Şahin, Doğan.
BMW e30.
Renault Clio hb.
Bu paralara bu zamanda alınacak arabalar bunlar.
Merhaba arkadaşlar benim 15bin TL lik bir bütçem var. Modifiyeye yatkın hangi marka ve model araçlara bakmamı tavsiye edersiniz. Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden cevap veren herkeze çok teşekkür ederim.
hocam yanlış anlama ama 15 bin tlye sağlıklı normal aile aracı bulmak dahi zorken birde modifiye edilebilecek aracı aramak bence fantezi olur.
diğer arkadaşında dediği gibi seni üzeceği %110 olan bir durum olur yani.
yerinizde olsam 15bin tl ye araç arayacağıma bekler bütçemi 18-20bine çıkartmayı hedefler birikim yapar akabinde 20bin tlye alınabilecek temiz bir araç alırdım.
ha yok ben illaha orasıyla burasuyla oynayacam içimde uhte kaldı modifiye etmek istiyorum diyorsanızda gidin bir corsa D van alın 1.3 cdti yada 1.7 dti.
15e yikik olmayan ama bir o kadar temizde olmayan fiat bravo alabilirsin. Modifiye derken dis gorunusmu yoksa motor icimi dedin bilemem ama dis gorunus olarak sade bi iki dokunusla cok yakisikli olabiliyor.
Düşünürsen Eg Hb Si var yeni bakımlı komple sıfır boyalı sıfır muayeneli
ozan gülle
03-09-2015, 10:33
Megane coupe pejo 206xs 106 quiksilver honda si bakabilirsin ikinci eli zayiftir ama rover alabilirsin sansliysan ustune 1 2 ekleyip corsa 1,7 dti alabilirsin arkadasim
megane coupe olabilir. 15 binlik arabaya ne yapmayı düşünüyorsun bilmiyorum ancak neresinden tutsan elinde kalır
Onlarada bakıyorum aslında ben sadece görsel amaçlı modifiye yapmayı düşünüyorum.. Bildiğiniz önerebileceğiniz bir araç varmı acaba...
EF kasa Honda Civic.
Belki Honda CRX.
Peugeot 106 quick.
Tofaş Şahin, Doğan.
BMW e30.
Renault Clio hb.
Bu paralara bu zamanda alınacak arabalar bunlar.
Ef civic, 106, e30 ve clio olabilir ben sadece görsel olarak modifiye yapıcam bildiğiniz önerebileceğiniz araç varsa şimdiden teşekkür ederim...
hocam yanlış anlama ama 15 bin tlye sağlıklı normal aile aracı bulmak dahi zorken birde modifiye edilebilecek aracı aramak bence fantezi olur.
diğer arkadaşında dediği gibi seni üzeceği %110 olan bir durum olur yani.
yerinizde olsam 15bin tl ye araç arayacağıma bekler bütçemi 18-20bine çıkartmayı hedefler birikim yapar akabinde 20bin tlye alınabilecek temiz bir araç alırdım.
ha yok ben illaha orasıyla burasuyla oynayacam içimde uhte kaldı modifiye etmek istiyorum diyorsanızda gidin bir corsa D van alın 1.3 cdti yada 1.7 dti.
teşekkür ederim corsalarada bakıyorum ama hususi baktığım için çok pahalılar.
15e yikik olmayan ama bir o kadar temizde olmayan fiat bravo alabilirsin. Modifiye derken dis gorunusmu yoksa motor icimi dedin bilemem ama dis gorunus olarak sade bi iki dokunusla cok yakisikli olabiliyor.
görsel modifiye düşünüyorum kardeşim ama bravo yu hiç düşünmüyorum teşekkür ederim tavsiyen için...
Megane coupe pejo 206xs 106 quiksilver honda si bakabilirsin ikinci eli zayiftir ama rover alabilirsin sansliysan ustune 1 2 ekleyip corsa 1,7 dti alabilirsin arkadasim
teşekkür ederim peki tavsiye edebileceğin bir araç varmı 206 ve rover hariç.
dachosen
03-09-2015, 11:29
En mantıklısı 1.7dti van olur gerisi sadece hüsran.
Kasa düzgün olan motor bitik bir flash alıp bolk aynı olduğu için komple clio rsi ye çevirebilirsiniz. ufak tefekte gıdıklarsanız 120 hp lerde 900 kilo araba olur gayet güzel gider.
golf mk2 turbo dizel olabilir.
En mantıklısı 1.7dti van olur gerisi sadece hüsran.
Onlarada bakıyorum ama hususi olanlarının fiyatları baya uçuk...
Kasa düzgün olan motor bitik bir flash alıp bolk aynı olduğu için komple clio rsi ye çevirebilirsiniz. ufak tefekte gıdıklarsanız 120 hp lerde 900 kilo araba olur gayet güzel gider.
öyle motor falan değişmekle uğraşmak istemiyorum ben görsel olarak modifiye yapmak istiyorum.
vw 1303 derim :)
aslında güzel arabalar ama temizini bulmak sıkıntı eski olduğu için trabzonda o araçlarla uğraşmak sıkıntı olur.
golf mk2 turbo dizel olabilir.
bildiğiniz temiz satılık varmı acaba...
Onlarada bakıyorum ama hususi olanlarının fiyatları baya uçuk...
15 e hususı bulursun
öyle motor falan değişmekle uğraşmak istemiyorum ben görsel olarak modifiye yapmak istiyorum.
Anladım. Motor değiştirmeye gerek yok zaten blok aynı olduğu için demiştim. o zaman en mantıklısı bencede corsa olacaktır. Hem tadında gider hem görsel olarak güzelleştirilir hemde az yakar.
Megane coupe bir dönem kullanmıştım. Güzel araba ancak travesti arabası diye diye sattırdılar bana. Laci renkliydi. Sunroof deri koltuklar fln gayet doluydu. Alternatif olarak corsa 1.7 önerebilirim. Forumda da çok güzel hale getirilmiş örnekleri mevcut. Senin içinde yol gösterici olabilir. Son olarak palio düşünebilirsin. Birkaç dokunuşla iyi bir görünüm katabilirsin. Ancak ne kadar uğraşırsan uğraş pek bir yere varamayacaksın. Bütçen az olduğu için geriye şahin doğan broadway fln kalıyor. Onlardan da pek bir şey çıkmaz
omrasm01
03-09-2015, 12:48
Corsa 1.7 Dti Maks 20 bine güzelleri sağlamları buluna bilir hem performans alırsınız hem görsellik . 200 Hp ye kadar kolaylıkla yüklersiniz :)
Ne 15 bin azmı ,50 100 bine arac alıp orasını burasını deldirmektense 15 bine alıp modifiye etmek daha mantıklı,modifiyeye yatkın civic olabilir,eger usta vs varsa rover de olabilir,
Evet arkadaşlar göründüğü kadarıyla yolum hep corsaya yada megane cupa çıkıyor... şimdi ilanlara bakarken bir ilan gördüm megane cup antalyada çekme belgeli bu aracı alsam acaba kaça mal edebilirim sadece görselinde sıkıntı varmış motor şanzıman sorunsuzmuş..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cekme-belgeli-arac-229080660/detay/
omrasm01
03-09-2015, 13:00
Ne 15 bin azmı ,50 100 bine arac alıp orasını burasını deldirmektense 15 bine alıp modifiye etmek daha mantıklı,modifiyeye yatkın civic olabilir,eger usta vs varsa rover de olabilir,
Ya illa 15 bine alınacaksa ef kasa civic daha mantıklı olur kafama göre deler keserim .
omrasm01
03-09-2015, 13:02
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-galeri-isik-tan-2003-corsa-c-bap-king-1.7-dti-klimali-229071558/detay Araç hakkında bilgim yok tanımam etmem sorgulat begenirseniz alın aracı bilenler vardır belki formda
omrasm01
03-09-2015, 13:03
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-galeri-isik-tan-2003-corsa-c-bap-king-1.7-dti-klimali-229071558/detay Araç hakkında bilgim yok tanımam etmem sorgulat begenirseniz alın aracı bilenler vardır belki formda
Birde bu var bunuda bilmem etmem http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2003-opel-corsa-1.7-dti-hususi-oto-215437331/detay
ilk araç hususi değil o yüzden olmaz ama diğeride güzel fena değil aramaya değer.. araç sorgulama sayfasındanda sorgulatayım ben onu.
Birde bu var bunuda bilmem etmem http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2003-opel-corsa-1.7-dti-hususi-oto-215437331/detay
En son modifiye edilecek arabalar,ama tam turist gibi gezilecek arabalar,
Redfish16V
03-09-2015, 13:15
Ben corsa gsi derdim.. Plan belliyse gayetde giderli,tipide olan bir araç olur.
Erdem K.
03-09-2015, 13:18
1.7 dti veya 106 gti olabilir ...
15 liraya araba yok deniyor fakat benim sana tavsiyem 1.9tdi ibiza 90hp alabilirsin modifiye dersen tek kapıları pek yok gibi 4 kapısıda güzel bana göre. bundan 2 yıl önce aynı tavsiyeyi kendime yaptım 1.9tdi leon aldım 110hp 2 yılda 1 kere direksyon kutusu tamiri oldu diğer arızalar benim hüsnü kuruntuntumdan başka bişey değildi. kaza yaptım karteri deldim 1000 lira masraf oldu forumda dizel golf yapan arkadaşlar var oda olabilir benim görüşüm bu şekilde. mazda 323 de çok güzel araba onuda tavsiye ederim 1.8 bp motor olanları. tamamen sen ne istiyorsun hangi araba hosuna gidiyor söyle o şekilde tavsiye gelsin
şimdiden Allah kazadan beladan korusun diyorum.
İlla hb olacak bilmiyorum ama mazda 323 1.8 familia halı hazırda kullanıyoruz gayet keyifli bir otomobil.
http://i57.tinypic.com/30j5k0m.jpg
15 liraya araba yok deniyor fakat benim sana tavsiyem 1.9tdi ibiza 90hp alabilirsin modifiye dersen tek kapıları pek yok gibi 4 kapısıda güzel bana göre. bundan 2 yıl önce aynı tavsiyeyi kendime yaptım 1.9tdi leon aldım 110hp 2 yılda 1 kere direksyon kutusu tamiri oldu diğer arızalar benim hüsnü kuruntuntumdan başka bişey değildi. kaza yaptım karteri deldim 1000 lira masraf oldu forumda dizel golf yapan arkadaşlar var oda olabilir benim görüşüm bu şekilde. mazda 323 de çok güzel araba onuda tavsiye ederim 1.8 bp motor olanları. tamamen sen ne istiyorsun hangi araba hosuna gidiyor söyle o şekilde tavsiye gelsin
şimdiden Allah kazadan beladan korusun diyorum.
Dediğiniz araçtan bir akrabamda vardı 4 kapı gerçekten güzel arabaydı ve masrafsızdı onuda araştırabillirim teşekkür ederim...
İlla hb olacak bilmiyorum ama mazda 323 1.8 familia halı hazırda kullanıyoruz gayet keyifli bir otomobil.
http://i57.tinypic.com/30j5k0m.jpg
bu 1.8 mazdalar ne kadar yakıyor peki..
bide bu mazda 323 1.8 lantisler var,,kasasını en çok sevdigim model çerçevesiz camlar spor arac havası katmış
Sunrooflu integra der susarım :)
11-12 civarına hatchback ef civic alıp kalan parayla jant lastik yay güzel bir de spoiler ile noktayı koyardım
AliGizda
03-09-2015, 15:10
Bende aynı paralarda araba bakıyorum, Nişan yapacağım ve kalan rakamım benimde 14 gibi. Ben Corsa GSİ istiyorum ve öneririm, araştırdım oynanmamışı zor bulunuyor ama bulunuyor. Xsara VTR' lara da bakabilirsin. Corsa DTİ artık herkesin altında ve ele ayağa düştü. Twingo eğer görsel olarak yapıcaksan çok tatlı oluyor ve ikinci elleri hareketlencek gibi duruyor. 6 ay önce kız arkadaşımda Megane Coupe vardı eğlenceli araba fakat ne zaman binsem travesti arabası dediler soğudum o sebeple. Takipteyim.
Sunrooflu integra der susarım :)
Ya onlarda güzel araba ama temizini bulmak çok zor temiz olanda çok para istiyor.
11-12 civarına hatchback ef civic alıp kalan parayla jant lastik yay güzel bir de spoiler ile noktayı koyardım
1-2 tane baktım ama içime sinmedi. istediğim gibi bir araba bulursam alacam teşekkür ederim..
bu megane coupe için travesti yorumu cidden çok saçma,
o araç travestilerin altında olmayalı hiç yoksa 10 sene oldu, beyler sene 2015 , travestiler o araçlara 1999da biniyordu :)
Bende aynı paralarda araba bakıyorum, Nişan yapacağım ve kalan rakamım benimde 14 gibi. Ben Corsa GSİ istiyorum ve öneririm, araştırdım oynanmamışı zor bulunuyor ama bulunuyor. Xsara VTR' lara da bakabilirsin. Corsa DTİ artık herkesin altında ve ele ayağa düştü. Twingo eğer görsel olarak yapıcaksan çok tatlı oluyor ve ikinci elleri hareketlencek gibi duruyor. 6 ay önce kız arkadaşımda Megane Coupe vardı eğlenceli araba fakat ne zaman binsem travesti arabası dediler soğudum o sebeple. Takipteyim.
vallah kardeşim bende megane coupe lere çok baktım ama ilk kez burda duydum travesti arabası diye.. bizim trabzonda 1-2 tane var ama kimse onlar hakkında öle birşey demedi demek istanbul taraflarında bu muhabbet var.. ben kafama yatan bulursam alırım...
denizhandinc
03-09-2015, 15:16
ef civic yada mk2 golf
1-2 tane baktım ama içime sinmedi. istediğim gibi bir araba bulursam alacam teşekkür ederim..
aynen öle bizim burda yani trabzonda böyle bir muhabbet yok burda opel tigralar için aynı şeyi diyorlar.
Proton 218 o paralara temizini bulursun kesin. Ama ilanları takip etmen lazım.
1.8 4g93 136hp O rakamlara alınacak dolu araçlardandır. 4 disk + Abs + klima + hid. dir. + merkezi kilit + otomatik cam ve ayna vs.
Motor mitsubishinin. Kasa putra diye geçer. Forumları var putra olarak aratırsan yapılmış çok örneği var yurtdışında.
TR de apaçilerin eline düşmemiş bir tane bulursan, sayılan birçok araçtan daha mutlu eder. İyi pazarlık edip güzel fiyata alınır piyasası çok yoktur.
Kalan parayla da bakım yapar binersin.
o araç travestilerin altında olmayalı hiç yoksa 10 sene oldu, beyler sene 2015 , travestiler o araçlara 1999da biniyordu :)
yanlış mesaja cevap vermişim düzeltim dedim :D
aynen öle bizim burda yani trabzonda böyle bir muhabbet yok burda opel tigralar için aynı şeyi diyorlar.
İlanla alakam yok, edit olmadığı için 2. mesaj. (edit geri gelsin)
+ recaro var araçta yukarda yazmamışım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-sifir-sikinti-proton-putra-1.8-145-hp-212883046/detay
Proton 218 o paralara temizini bulursun kesin. Ama ilanları takip etmen lazım.
1.8 4g93 136hp O rakamlara alınacak dolu araçlardandır. 4 disk + Abs + klima + hid. dir. + merkezi kilit + otomatik cam ve ayna vs.
Motor mitsubishinin. Kasa putra diye geçer. Forumları var putra olarak aratırsan yapılmış çok örneği var yurtdışında.
TR de apaçilerin eline düşmemiş bir tane bulursan, sayılan birçok araçtan daha mutlu eder. İyi pazarlık edip güzel fiyata alınır piyasası çok yoktur.
Kalan parayla da bakım yapar binersin.
teşekkür ederim ama Trabzonda o arabadan anlayan usta bulmak sıkıntı olabilir benim için ve parça sıkıntısı yaşamak istemem...
1.6 16v megane coupe olabilir. Kesinlikle pişman olmazsın. 2001 model full bakmalısın. Sunroof ayakları ve kelebek camları kroniktir .Alırken faal olmasına dikkat et. Sunroof ayaklarını sanırım 200-300 lira döküm olarak alabilirsin. Ömürlük olur.
omrasm01
03-09-2015, 16:26
Kardeşim 5 Bin daha biriktirrrr :)
teşekkür ederim ama Trabzonda o arabadan anlayan usta bulmak sıkıntı olabilir benim için ve parça sıkıntısı yaşamak istemem...
Mitsubishi den anlayan biri mekaniğini çözer sorun olmaz. Diğer parçalar da internette zebil gibi ne ararsan var.
O zaman clio 1.6 16v sport bak derim. k4m 110 hp şekli de güzel renodan herkes anlar. Hayırlı olsun şimdiden.
Eli ayağı biraz düzgün 1.7 al yavas yavas kafana göre yaparsın ( yazılım egzoz vs ) dizel kliması var model de çok düşük değil. En mantıklısı bence.
omrasm01
03-09-2015, 16:32
Eli ayağı biraz düzgün 1.7 al yavas yavas kafana göre yaparsın ( yazılım egzoz vs ) dizel kliması var model de çok düşük değil. En mantıklısı bence.
taytay reis cevabı verdi :)
yanlış mesaja cevap vermişim düzeltim dedim :D
bence al aşağıdaki gibi bir aracı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-coupe-2%2C0-ide-156-bg-212597199/detay
dönüştür böyle birşeye:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2001-model-megane-coupe-privilage-216065687/detay
yada tamda al dediğim aracın renginde örnek,tamda bu siteden örnek:
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/120609-2001-megane-coupe.html
al 0 9000tllik ilandaki aracı pazarlık yaparak 8000-8500tlye el sıkış.
komple motoru rektifiye etsen baştan aşağı,sensörler dahil taş çatlasın 3000tl paran gider (turbosu yok,düz benzinli araç)
alt takımı elden geçirsen 500tl öyle gitse
sunroof ve döşemelere 1000tl gitse
megane 2 jant ve ince yanak lastik alsan aracın üzerindeki lastikleri takasa versen arada 1000tl gitse
amortisör ve helezon tutsa 1000-1500tl
tamponları boyatsan 300-500tl
pasta cila 250tl
yağ,bakım, açık hava filtresi alsan 300tl
belki bendeki fantezi ama sadece yol göstermek istedim böyle 15500-16500tlye çok ciddi yenileme geçirmiş 2lt güzel bir alet sahibi olursun, tabi temelde alınan aracın sürtme kazaları kabul ama ciddi bir kaza geçirmemiş olması şartıyla.
Benim bahsettiğim olay 2006 yılıydı :) o zamanlar öyleydi. Şimdi bilemem tabi. Artık tro lar bile bmw fln biniyo
ben Rover sahibiyim, yurtdışına gideceğim için satıyorum, yoksa satılacak araba değil. Düşünürsen ara, sana en azından yol gösteririm Rover konusunda :) bu da ilanı: http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/207351-2-sahibinden-masrafsiz-rover-200vi.html
DeliceBirkan
03-09-2015, 17:02
ef kasa civiclere bakabilirsin ama yerinde olsam corsa bakardım hususi bulmakda o kadar zor değil ki ya bulunur elbet önü basarsınız birde astra lip cilayıda çakarsınız tamamdır :)
turbo&quattro
03-09-2015, 17:05
Favoriler konusunda e30 touring paylasilmisti 14kusur bin tl ye Izmir den derli toplu duruyordu. Fiyatlar zaten ucmus gitmis. 14-15 tl ye megane coupe yerine tercih ederdim ben.
bu 1.8 mazdalar ne kadar yakıyor peki..
Sordum şimdi arkadaşa 50 liraya 185 km yapmış.Ara ara gazlayarak.
Bölünce 27 kuruş çıktı. 30 kuruş u çok geçmez heralde.
Lpg de bu arada.
Benzin de ölçmedik.
Emre-Dylan
03-09-2015, 22:17
Göründüğü gibi giderlide olsun dersen Rover 220 Ti tomcat şakacı birşey
ahmetbaha-drs
03-09-2015, 23:04
Fiyatını istedigin rakamlara indirebilirsen ve ya anlaşabilirsen bence güzel araba Cordoba SX.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-cordoba-sx-2.0-16v-150bg-abf-temiz-228271175/detay
ozan gülle
03-09-2015, 23:21
Nedir ne degildir bilmiyorum favorilerimde bi suredir dugun arifesinde olmasam kesinlikle ikinci arac diye dusunurdum
Birde e 30 touring vardi arkadaslar yazmis yukarida o aracta alinir her turlu
TOYOTA CELİCA ST-165 USA KEYFE KEDER
İlan No: 222487512
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-celica-st-165-usa-keyfe-keder-222487512/detay
Nedir ne degildir bilmiyorum favorilerimde bi suredir dugun arifesinde olmasam kesinlikle ikinci arac diye dusunurdum
Birde e 30 touring vardi arkadaslar yazmis yukarida o aracta alinir her turlu
TOYOTA CELİCA ST-165 USA KEYFE KEDER
İlan No: 222487512
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-celica-st-165-usa-keyfe-keder-222487512/detay
E30 touring ben dahil birçok kişinin favorisindeymiş :) Gayet güzel araç ama arkadaşın kriterlerine pek uymuyor.
Celicia dan anlamam ama ilan metni biraz garip.
Adam yeni motor yapmış ve satıyor, aklıma şu geliyor rektefiyesi ya doğru düzgün olmadı ya da ayar tutmadı bir an evvel elden çıkarayım gitsin modunda sanki.
Bir de ustasını alsın gelsin olayına çok takığım, napsın adam kompresyon ölçümü için anahtar alet edevat mı getirsin.
Bir şeyi alacaksam makul mesafede istediğim yere baktırmam lazım ki içim rahat olsun. Bu tür ilanları hiç sevemedim.
Adam para kısıtlı usta sıkıntı diyor millet fantazi yapıo garip :)
civic eg kasa. akmaz kokmaz. her eve bitane lazım. :)
irfanyalınay
04-09-2015, 09:36
Araç ile hiç bir alakam yok.Ama bu paraya daha iyisi alınamaz.Tek kusuru her sene muayene ama o sorun olmasa bu fiyata çok zor..
http://www.sahibinden.com/229292686
Araç ile hiç bir alakam yok.Ama bu paraya daha iyisi alınamaz.Tek kusuru her sene muayene ama o sorun olmasa bu fiyata çok zor..
http://www.sahibinden.com/229292686
km ile direksiyon ve koltukların durumu, helal olsun dedirtti
irfanyalınay
04-09-2015, 09:56
telefonda 300.000 de yeni motor yapıldığını şimdi 365.000 de olduğunu söylemişti.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-xsi-225049181/detay
neredeyse 13 yaşında ve 65000km demi şimdi bu araç :)
telefonda 300.000 de yeni motor yapıldığını şimdi 365.000 de olduğunu söylemişti.
ha şimdi mantıklı oldu!
Benim kayınpederimde 86 model ascona var, orj. 64 bin' de:)
hocam Ascona'da anlarım ama söz edilen araç ticari van olan bir dizel :) amacı kullanıcısı ve gerçekler belli.
yalnız neredeyse 30 yıllık bir araç için 64 bin de abartıymış ayda 183km eder ben dün 220km yaptım :)
irfanyalınay
04-09-2015, 10:23
Amca ''kapıda dursun'' culardan olsa gerek :)
1.6 16v megane coupe olabilir. Kesinlikle pişman olmazsın. 2001 model full bakmalısın. Sunroof ayakları ve kelebek camları kroniktir .Alırken faal olmasına dikkat et. Sunroof ayaklarını sanırım 200-300 lira döküm olarak alabilirsin. Ömürlük olur.
bende baya baya magane cuplara bakmaya başladım ya...
bence al aşağıdaki gibi bir aracı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-coupe-2%2C0-ide-156-bg-212597199/detay
dönüştür böyle birşeye:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2001-model-megane-coupe-privilage-216065687/detay
yada tamda al dediğim aracın renginde örnek,tamda bu siteden örnek:
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/120609-2001-megane-coupe.html
al 0 9000tllik ilandaki aracı pazarlık yaparak 8000-8500tlye el sıkış.
komple motoru rektifiye etsen baştan aşağı,sensörler dahil taş çatlasın 3000tl paran gider (turbosu yok,düz benzinli araç)
alt takımı elden geçirsen 500tl öyle gitse
sunroof ve döşemelere 1000tl gitse
megane 2 jant ve ince yanak lastik alsan aracın üzerindeki lastikleri takasa versen arada 1000tl gitse
amortisör ve helezon tutsa 1000-1500tl
tamponları boyatsan 300-500tl
pasta cila 250tl
yağ,bakım, açık hava filtresi alsan 300tl
belki bendeki fantezi ama sadece yol göstermek istedim böyle 15500-16500tlye çok ciddi yenileme geçirmiş 2lt güzel bir alet sahibi olursun, tabi temelde alınan aracın sürtme kazaları kabul ama ciddi bir kaza geçirmemiş olması şartıyla.
bu araç değilde Antalyada bir tane çekme belgeli araç var acaba bu adama olurmu...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cekme-belgeli-arac-229080660/detay/
hala aramaktayım bulursam eli ayağı düzgün corsa alırım ama hususi olacak..
ben Rover sahibiyim, yurtdışına gideceğim için satıyorum, yoksa satılacak araba değil. Düşünürsen ara, sana en azından yol gösteririm Rover konusunda :) bu da ilanı: http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/207351-2-sahibinden-masrafsiz-rover-200vi.html
teşekkür ederim kardeşim ama rover düşünmüyorum...
ef kasa civiclere bakabilirsin ama yerinde olsam corsa bakardım hususi bulmakda o kadar zor değil ki ya bulunur elbet önü basarsınız birde astra lip cilayıda çakarsınız tamamdır :)
bende tam senin dediğin gibi düşünüyorum kardeşim...
Sordum şimdi arkadaşa 50 liraya 185 km yapmış.Ara ara gazlayarak.
Bölünce 27 kuruş çıktı. 30 kuruş u çok geçmez heralde.
Lpg de bu arada.
Benzin de ölçmedik.
anladım kardeşim teşekkür ederim sağol...
Fiyatını istedigin rakamlara indirebilirsen ve ya anlaşabilirsen bence güzel araba Cordoba SX.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-cordoba-sx-2.0-16v-150bg-abf-temiz-228271175/detay
aradım hem fiyat düşmüyor hemde biraz masrafı var... birde eşe dosta sordum çok yakıyormuş.
Si var dusunursen
detay alabilirmiyim yada ilanı varmı.
bu araç değilde Antalyada bir tane çekme belgeli araç var acaba bu adama olurmu...
hocam naptın sen :)
sana gösterdiğim arabada kaza bile varmı soru işareti,göze sağlam diri görünüyorken tek masrafı sunroof ve döşemeyken sen seneleridr yatmış,pas tutmuş , kazalı ve 1.6 olup masraflı,motoru,şanzımanı neydü belirsiz halde soru işaretiyken sana gösterdiğim araç şu an kullanılan yürüyen araç.
bence o araçtan uzak dur
Kartal3urak
04-09-2015, 11:15
teşekkür ederim kardeşim ama rover düşünmüyorum...
Rover Düşünmüyorum Demişsin de Bence Düşün ;) Parça Konusunda Sıkıntı Yaşarsın diye Diye Arabanın Piyasasını Düşük Tutular Sürekli.. Tüm Parçaları Neredeyse Honda..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-216coupe-honda-motorlu-sohc-vtec-220527878/detay/
Al bak buda kendi Aracım.. Komple Sohc Vtec.. 1 Gün Sıkıntı Yaşamadım Daha.. Fiorino Alacağım İçin Satıyorum
Corsaya 15ten yukari verilen paraya acirim. Sahsen ben vermem istedigi kadar diri guzel olsun. Civic ef,eg kasa bakabilirsin, daha once dedigim gibi bravoda bakabilirsin yagi suyu koy sorun cikarmaz parca sikintisi cekmessin ben 2 senedir kullaniyorum tik yok (dusunmuyorum deme bence) rover ve meganeda olabilir.
Kartal3urak
04-09-2015, 11:35
Eg Arıyorum Arkadaşa 16-18 Arasında Değişiyo Eli Yüzü Düzgünleri.. EG'ye 10'dan Fazla Verirsem Kahrımdan Ölürüm Ben.. EK Desen Ona Keza.. 15-16'lara EK Bulabiliyosun Biraz Cacıklaşmış..
Hem ucuZ hem cam kenarı kalmadı :)
dogan slx de olur geri kalanınada aracı full modifiye edersin,1 2 binde elinde kalır,nası olsa oto ünlü tofaşa çalışıyo,,
Eger illa corsa diyorsan arkadasimda full stock 165binde corsa var ustune bin lira daha koy 16 ya alirsin ilanida bu
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/207772-165-000-de-stock-dti.html#post7921497
Rover Düşünmüyorum Demişsin de Bence Düşün ;) Parça Konusunda Sıkıntı Yaşarsın diye Diye Arabanın Piyasasını Düşük Tutular Sürekli.. Tüm Parçaları Neredeyse Honda..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-216coupe-honda-motorlu-sohc-vtec-220527878/detay/
Al bak buda kendi Aracım.. Komple Sohc Vtec.. 1 Gün Sıkıntı Yaşamadım Daha.. Fiorino Alacağım İçin Satıyorum
Millet Rover'ı bilmiyo, bırak bilmesin de. Memlekette ucuza düzgün araba kalmadı, en azından Rover bulunuyo. Parçası bulunmuyo, bulunsa da pahalı diyenler de zaten ömründe Rover'a sahip olmamış insanlar. Benim 200vi'ın orjinal sıfır çamurluğu 70 lira, ön farının sıfırının tanesi de 135 lira mıydı neydi. Parçası daha ucuz olan araba anca kuş serisi, o da benim gözümde araba değil.
maşallah araban çok güzelmiş ama bizim trabzonda bu arabalar hiç tutulmuyor yarın satmaya kalktımmıda elimde kalması muhtemel bir araç helede burda.. keşke ankara istanbul gibi yerlerde olsam seve seve alırdım bu arabadan..
Millet Rover'ı bilmiyo, bırak bilmesin de. Memlekette ucuza düzgün araba kalmadı, en azından Rover bulunuyo. Parçası bulunmuyo, bulunsa da pahalı diyenler de zaten ömründe Rover'a sahip olmamış insanlar. Benim 200vi'ın orjinal sıfır çamurluğu 70 lira, ön farının sıfırının tanesi de 135 lira mıydı neydi. Parçası daha ucuz olan araba anca kuş serisi, o da benim gözümde araba değil.
Öğret sen de :) Rolling yaparken videon olsun, bi kadran videon olsun, ben bile bilmiyordum öyle devir çevirdiğini
Ankarada veya İstanbulda olsam tmm ama trabzonda bu marka hiç tutulmuyor.
Facebook'ta ilanını görmüştüm yürürü nasıl acaba merak ettiğimden soruyorum.
banada sataman elinde kalır demişlerdi ,,satmak için almadıgmı 7 sene sonra ögrendiler,,aracı görüpte satıyosan alıyım diyenlerde haric,,parcası çokta para yok sen paradan heber ver,,ha bu araba küçük yerlerde sıkıntı olurmu olur,,izmir ankara istanbulda yedek parca çok,
Komple s2000 mavisine yeni boyandi spoon jant mugen egzos kule gergisi simota filitre kiti hafif volan crx 3-4 Dişli short shift jdm oem stop far sinyal jdm sis klimali omp direksiyon vites topuzu isotto pedal takımı vs vs
Kartal3urak
04-09-2015, 14:58
Facebook'ta ilanını görmüştüm yürürü nasıl acaba merak ettiğimden soruyorum.
Eg yada EK için Sohc Turbo Projesine Ayaklanmıştım, Boş Kasalara İstedikleri Paraları Görünce Bunu Boş Kasa Olarak Alıp Swapladık.. Stock Motorla Vtec Açmadanki Hali Bile Günlük Kullanımda Tatminkardı.. Turbolamadan Atmosferik Yükleyelim Komple Boşaltalım İçini Derken Benim Evlilik Mevzuum Çıktı.. Sonra İntegra Type-R ve Ep3 Type-R Geçince Elime Bu Otoparkta Yatar Oldu.. :D Sadece Aileyle Binmeye Araç İhtiyacından Böylece Satıyorum.. Bakalım Biraz Daha Satılmazsa Atmosferik Yüklemeyi Düşünüyorum..
cabrioleter
04-09-2015, 23:13
konunun sadece ilk sayfasını okudum milelt hangi kafayla temiz e30 yazmış acaba?
varsa eşe dosta gidecek modfiyeye açık(!) [3.18 is, 320 ve üstü] bana önersinler yarın gidip alayım..
15bin liralık araca 15 bin lira göm kafasıyla da kimse yazmasın lütfen..
Sti_Ozan
04-09-2015, 23:57
Sanayide dolasmalik e30,ucamasada eg civic ex,az tipsiz ama en olabiliritesi olan mk1 saxo vts,yada km yuksek ama idare eder mk3 (yanlis olabilir) 2.0 golf gti diyebilirim,simdiden hayirli olsun
Peugeot 206 tavsiye ederim.Ben modifiye edemiyorum bari siz edin 😁
ahmetbaha-drs
05-09-2015, 09:28
Corsa C 1.8GSI fiyatını düşürebilirsen alır biraz toparlarsın düzgün bir araçsa tabi :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hancioglu-dan-turkiyede-tek-ozel-yapim-cok-temiz-bu-fiyat-yok-220140758/detay
Ve ya arkadaşların dediği gibi Peugeot 206 XS-RollandGarros-Quicksilver v.s bunlara bakabilirsin.
ilbeyyagci
05-09-2015, 09:33
Biri de çıkıp Alfa 145 1.6 veya 2.0 TS al dememiş :)
Öğret sen de :) Rolling yaparken videon olsun, bi kadran videon olsun, ben bile bilmiyordum öyle devir çevirdiğini
Kankacım, Rover'ı aldım alalı hiç rolling yapmadım ki, kadranı da sadece İstanbul'a gidip gelirken otobanda devirdim, biliyosun :D onun haricinde de yaptığım en büyük olay yolda denk geldiğim S80 T6'yı madara etmek oldu, onda da video çekmek aklıma bile gelmedi, anlık gelişti olay. S80'ci de en son üstüme kırmıştı gerçi :D
Ankarada veya İstanbulda olsam tmm ama trabzonda bu marka hiç tutulmuyor.
Trabzon'da da sana yardımcı olacak insanlar tanıyorum, boşuna demedim ben sana "ara en azından yol gösteririm" diye :) Gerçekten gözünde büyüttüğün kadar değil bu Rover'lar
konunun sadece ilk sayfasını okudum milelt hangi kafayla temiz e30 yazmış acaba?
varsa eşe dosta gidecek modfiyeye açık(!) [3.18 is, 320 ve üstü] bana önersinler yarın gidip alayım..
15bin liralık araca 15 bin lira göm kafasıyla da kimse yazmasın lütfen..
Arkadaşa sölüyek yeni typer alsın,nası olsa parayı evlerde basıyoz