Orijinalini görmek için tıklayınız : 35-40 bin tl arası hothatch tarzı araç önerileriniz.
Selamlar herkese,
Bu aralar hothatch sınıfı araç almayı düşünüyorum. İlk deneyimim olacağı için sizlerin de fikrini almak istedim. Siz olsanız bu paralara ne alırdınız?
Yakıt sorun değil ama her gazlamadan sonra da servis yolu göstermemesi/problem çıkarmaması tercih sebebi:)
Aklımdaki araçlar;
1. 207 RC veya Lemans
2. Megane RS 225
3. DS3 THP
Şimdiden teşekkürler.
ben hem satılabilitesi yüksek olması vede duruşunu en çok sevdiğim 207 yi tercih ederdim citröenden hep korkmuşumdur elektrik heryeri diye. megan rs de güzel ama şekli beni itiyor şahsi fikrim. 207 derdim rc yada lemans farketmez
rebeloghy
03-09-2015, 16:55
Opel Corsa d Gsi yada Astra H Gtc de tavsiye ederim, THP motoru sevenden çok uzak dur diyen var şu sıralar. Onun dışında temiz MRS buluyorsanız tabii ki 2.0 araç tercih ederdim , önü daha açık olacaktır küçük dokunuşlarda.
Bu üçü içinde megane rs, yoksa rabia rs alırdım.Siteden hatta bir abimiz satıyor tertemiz .
Bende fabia rs alırım hem daha modelli hem daha hızlı :D
omrasm01
03-09-2015, 19:07
207 Rc keyif arabası Stock kullanacaksan tavsiye etmem uğraşmayı seviyorsun al gitsin stage 5 e kadar yolu var .
Forumda bu 3 aracin karsilastirilmasi defalarca yapildi biraz arastirma yaparsaniz gerekli bilgileri bulursunuz yeni konu acmadan once birazcik arastirma yapmayi ogrensek artik keske.
ahmetbaha-drs
03-09-2015, 19:44
Alfa Romeo 147 Q2 1.9JTD'de bakabilirsin, bulabilirsen Skoda Fabia RS'de güzel seçim olur.
Forumda bu 3 aracin karsilastirilmasi defalarca yapildi biraz arastirma yaparsaniz gerekli bilgileri bulursunuz yeni konu acmadan once birazcik arastirma yapmayi ogrensek artik keske.
Forum güvenliğinden sorumlu arkadaşımız gelmiş.
Forum güvenliğinden sorumlu arkadaşımız gelmiş.
Sizde üstüne vazife olmayan işlere karışmaya çalışan meraklı arkadaşsınız sanırım.. zor meslek :)
Üstüme vazife olması gereken birsey yok ki, birseye karışan da ben değilim. Bile bile lades olmayın derim, azcık pratik... iyi forumlar amirim.
canozgur106
04-09-2015, 07:39
Bakımlı Rc bulursan yoksa girme tad alamazsın arabadan satılıklarda Mehmet ustanın Antalyada olan aracı var onu alabilirsin bak..Mrs bakımlı değilse Thp den beter olursun:D İyi araştır yoksa fazla masraf açabilirler
Erdem K.
04-09-2015, 07:43
belirtilen liste içinde megane rs öncelikli tercihim olurdu . hatta siteden de bir arkadaş satıyordu (http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/206109-2005-megane-rs.html)
liste dışından czt ve varsa fabia rs veya ibiza cupra tercih edilebilir ...
omrasm01
04-09-2015, 08:02
Bakımlı Rc bulursan yoksa girme tad alamazsın arabadan satılıklarda Mehmet ustanın Antalyada olan aracı var onu alabilirsin bak..Mrs bakımlı değilse Thp den beter olursun:D İyi araştır yoksa fazla masraf açabilirler
Rc istekli adam işi; Yok ben uğraşmak istemiyorum Stock King olmak istiyorum diyen adama gelmez :)
Sizde üstüne vazife olmayan işlere karışmaya çalışan meraklı arkadaşsınız sanırım.. zor meslek :)
foruma 300 tane msg yazmıssın yarışı boş beleş
bence ınsanlara gerkesız mesajlar yazmaktansa
foruma yararlı paylaşımlarda bulunsanız daha ıyı edersınız
fikrini belirten herkese teşekkürler. tercihim 207 den yana olacak :)
omrasm01
04-09-2015, 09:18
Arkadaş forum güvenliği :D :D
fikrini belirten herkese teşekkürler. tercihim 207 den yana olacak :)
ds3'te güzel bir tercih olurdu. 6 ileri olması 207den avantajlı bi konuma taşıyo onu benim gözümde :)
Ancak bu kadar iskembeden atilabilirdi keske gercekten bakmis olsaydiniz bari bu kadar komik olmazdi :) bu arada o 300 mesaja 100 tane begeni gelmis demekki foruma yararli paylasimlarda bulunmusum sonucta insanlar yazdiklarimdan kara gozumu kara gozumu gorup begenmiyor. Unutmadan bence sizinkilerin hepsi sacma sapan :) iyi forumlar..
Arkadaş forum güvenliği :D :D
Bir daha benim hakkimda yorum yapmazsaniz daha saglikli olur hersey zira cocuk egitimcisi degilim ben kusura bakmayin.. iyi forumlar
sadettin
04-09-2015, 12:13
denk gelirse gtc h kasa baya hoş duruyo
Taypa aa bu bahsi geçen üç aracında içinden geçer :)
Emre Ekrem
04-09-2015, 12:33
ben hem satılabilitesi yüksek olması vede duruşunu en çok sevdiğim 207 yi tercih ederdim citröenden hep korkmuşumdur elektrik heryeri diye. megan rs de güzel ama şekli beni itiyor şahsi fikrim. 207 derdim rc yada lemans farketmez
Aslında iki marka tek bir üreticinin ve bir çok parçası ortak, PSA Grubu"Peugeot Société Anonyme" Citroen ve Peugeot tamamen aynı teknoloji ile üretiliyor, bu düşüncenize göre teknik olarak ikisinin de korkutması gerekir. Affınıza sığınarak bilgi vermek istedim.
Konuya gelince 207 RC veya Lemans çok keyifli araçlar ayrıca DS3 bana göre şürüh ve verdiği hazla bir tık önde, Megane RS 225 ise hiç kullanmadım dışı estetik fakat iç kısmı bana pek hitap etmiyor.
DS3 tavsiye edebilirim.
omrasm01
04-09-2015, 12:37
Bir daha benim hakkimda yorum yapmazsaniz daha saglikli olur hersey zira cocuk egitimcisi degilim ben kusura bakmayin.. iyi forumlar
Tutmayın Küçük Enişteyi :D
https://www.youtube.com/watch?v=ov4e5o6-af4
Bir daha benim hakkimda yorum yapmayin cumlesinin tam olarak neresini anlayamadiniz hayretler icerisindeyim. Ust siniflara gecince ders programiniza dil ve anlatim dersi eklenecek o dersi iyi dinlersiniz anlayisiniz belki biraz gelisebilir.. bakin bu sizi son uyarisim bir daha hakkimda herhangi bir yorum yaparsaniz yasiniza vermicem ve farkli olucak hersey. Hadi simdi guzelce yolunuza gidin
omrasm01
04-09-2015, 13:25
Bir daha benim hakkimda yorum yapmayin cumlesinin tam olarak neresini anlayamadiniz hayretler icerisindeyim. Ust siniflara gecince ders programiniza dil ve anlatim dersi eklenecek o dersi iyi dinlersiniz anlayisiniz belki biraz gelisebilir.. bakin bu sizi son uyarisim bir daha hakkimda herhangi bir yorum yaparsaniz yasiniza vermicem ve farkli olucak hersey. Hadi simdi guzelce yolunuza gidin
Pm atıldı 10 krktr
AyrtonSenna
04-09-2015, 14:39
5 bin tl gibi bir rakam artışı yapabilirseniz bence çok güzel bir arabadır corsa opc
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-fiyat-dustu...opel-corsa-orjinal-opc-2007-221964400/detay
Yada 5k hb ASTRA 2.0T full paket alternatif olabilir astraları sevmem ama imrenerek batığım araçlardandır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-h-2.0-turbo-sport-212281540/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-fabia-rs-250-bg-210867437/detay
Eski arabam , hic sorun cikarmadi. Satan da arkadasim gönül rahatligi ile tavsiye edebilirim.
kelalper
04-09-2015, 15:20
o paraya temiz megane rs bulabilirsin ve sıkıntısız kullanırsın. Ben 290 hp civarındaki arabayla 3 sene 70 bin km gezdim. Tık demedi. Ve Megane bahsi geçen arabaların hepsinden de çok üstündür.
ertantamer
04-09-2015, 15:45
Astra h 2.0t gtc
o paraya temiz megane rs bulabilirsin ve sıkıntısız kullanırsın. Ben 290 hp civarındaki arabayla 3 sene 70 bin km gezdim. Tık demedi. Ve Megane bahsi geçen arabaların hepsinden de çok üstündür.
abicim var mı önerebileceğin RS? onlara da bir bakayım. corsa opc bütçemi aşıyor malesef.
dragon07
04-09-2015, 16:38
hayaller kurulur gerçekler yaşanır 207 döver
kelalper
04-09-2015, 17:00
BRK plaka megane a bakabilirsin. Km si düşük duruyor. Sahibide arabası konusunda iddialı. Gidip bakılabilir bence.
ottoman32
04-09-2015, 19:38
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-fabia-rs-250-bg-210867437/detay
Eski arabam , hic sorun cikarmadi. Satan da arkadasim gönül rahatligi ile tavsiye edebilirim.
favorilerimde uzun süredir duran tek araba hala kararsızım
görmenizi tavsiye ederim. Bir test sürüşü yapın beğeneceğinize eminim. Üzerindeki malzemeler gerçekten kaliteli
Gerçekten çok mantıklı bi araç Kazası belası varmıdır acaba ?
canozgur106
05-09-2015, 18:26
hayaller kurulur gerçekler yaşanır 207 döver
Tam Pejocu:D:D:D
Çok kaliteli malzemelerle yüklenmiş kesinlikle bakılmalı..
Gerçekten çok mantıklı bi araç Kazası belası varmıdır acaba ?
Mesajinizi yeni gördüm , ben 14 ay önce sattim , gram boya yoktu. En güzeli yine de serviste baktirmak tabi ki.