PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra G 2.0 Turbo VS Astra H 2.0 Turbo

ofli
08-09-2015, 12:01
İki aracta stage 3 dür. videolar astra G den çekilmiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=JQltwcsdqS4
https://www.youtube.com/watch?v=XhNzovclFKI

ofli
08-09-2015, 12:03
astra h 120 kg daha agır belirtelimde simdiden :)

Amazing
08-09-2015, 12:22
Astra h 1400 kg kantar agırlıgı mevcutdur dip not:)

eticet06
08-09-2015, 12:43
İki aracada maşallah sanırım onurun astrası h i

erh
08-09-2015, 13:39
guzel gitmiş aslan araban masallah..

Commander696
08-09-2015, 13:48
Astra H deki arkadaş tünel mühendisi sanırım arkada kalınca hemen diğer aracın şeridine girmiş.Kazasız belasız.

KA®ANLIK
08-09-2015, 13:58
hesap makinasıyla mı çektiniz videoları ?

keskinli_ali
08-09-2015, 15:37
astra h ı çok beğendim aracın sesi bile gerçekten gücünü gösteriyordu. tabi kilo farkı olması büyük dez avantaj oldu h için. deneme için teşekkür ederiz.

engin makine casio 5s di :)))

KA®ANLIK
08-09-2015, 15:40
Ya Alicim, Aslan algı operasyonu peşinde.
aklı sıra beni korkutacak.

Aslan gel hele istanbula da görem boyunu posunu :)
Turabi ile fotoğraf çektirmeye benzemez ona göre Aslaaaaaaaannnnnn ...

murat çelik
08-09-2015, 16:57
hey maşallah aslan koşturmuşun yine

iynn-RS
08-09-2015, 17:07
Maaşallah aslan cok iyi olmus araban.Sen gelde daha çekişmeli denemeler izlet bize. Bu behcelili hep gececegi arabalarla basiyo ��

keskinli_ali
08-09-2015, 20:02
Maaşallah aslan cok iyi olmus araban.Sen gelde daha çekişmeli denemeler izlet bize. Bu behcelili hep gececegi arabalarla basiyo ��

hayırdır bende aynısını senin için düşünüyordum kalp kalbe karşıymış ibo başkan :)

ofli
08-09-2015, 20:05
guzel gitmiş aslan araban masallah..
teşekkürler erhanım...

Astra H deki arkadaş tünel mühendisi sanırım arkada kalınca hemen diğer aracın şeridine girmiş.Kazasız belasız.
teşekkürler..

hesap makinasıyla mı çektiniz videoları ?
portakal sıkacağı bu işte 10 numara :D

Ya Alicim, Aslan algı operasyonu peşinde.
aklı sıra beni korkutacak.

Aslan gel hele istanbula da görem boyunu posunu :)
Turabi ile fotoğraf çektirmeye benzemez ona göre Aslaaaaaaaannnnnn ...
sen düşün artık engin gardaşşşş :D

hey maşallah aslan koşturmuşun yine
çok tesekkur ederim murat abi

heheh ibo sagolsun ali ugrastı yuruttu z20let master ilan ettim kendisini :D

keskinli_ali
08-09-2015, 20:19
heheh ibo sagolsun ali ugrastı yuruttu z20let master ilan ettim kendisini :D

benden z20let meftası olur başkada bişey olmaz. çok hasta olan eczacı gibi ilaçların hepsini tanır benimkide o.

yeni cooler bu hafta elimde olur iç tesisatta geldi ki hatadan da kurtulup yazılımı revize edince gitmesi gerektiği kadar gider inşallah.

ofli
08-09-2015, 20:20
mütevazi ali kardeşim benim :D

Görkem
09-09-2015, 12:14
oldukça zor bir deneme oldu :D arkadan izledim ama km lerce yan yana gidilsede sonunda muratlarına erdiler :D

şaka bir yana Aslan dostum araba maaşallah çok iyi olmuş,,hakkıyla gidiyor gerçektende şuanda,,,herkesin emeğine sağlık,,senide bekliyoruz ankaraya görüşemiyoruz ne zamandır

astra h 120 kg daha agır belirtelimde simdiden :)

Astra h 1400 kg kantar agırlıgı mevcutdur dip not:)

ağırlık işi biraz daha farklıdır bence Onurun aracında ***** Lpg de mevcut bir 50 kg da ordan gelse aşağı yukarı 180-200kg fark mevcuttur sanırım,,iki araçta hakkıyla gidiyor diyebiliriz :icon_tup:

ofli
09-09-2015, 20:55
oldukça zor bir deneme oldu :D arkadan izledim ama km lerce yan yana gidilsede sonunda muratlarına erdiler :D

şaka bir yana Aslan dostum araba maaşallah çok iyi olmuş,,hakkıyla gidiyor gerçektende şuanda,,,herkesin emeğine sağlık,,senide bekliyoruz ankaraya görüşemiyoruz ne zamandır

ağırlık işi biraz daha farklıdır bence Onurun aracında ***** Lpg de mevcut bir 50 kg da ordan gelse aşağı yukarı 180-200kg fark mevcuttur sanırım,,iki araçta hakkıyla gidiyor diyebiliriz :icon_tup:
Teşekkürler gorkemim 1400 kg dedi diye dedim benim aracım kantarda atmosferik haliyle 1260 kg çıkmıştı f18 şanzımanla şimdi 1280 cikaa 120 kg yapar ben bi kantara xikiim tekrar :)

keskinli_ali
09-09-2015, 23:56
kilo olayı her deneme sonrasında konu oluyor ve insanlarıda gereksiz tartışmaya sokuyor. bu deneme daveti astra h a yapıldı da biz astra g mi götürdük yada tüp vs yoktu da gelirken mi takıldı bunları denemeden önce iki tarafta biliyordu bu yüzden tekrar teşekkür ederiz. neysek o şekilde arızalar içinde (ekranda görülüyor.) aslan istediği için arabayı görmek üzere talebe karşılık verildi ve denendi.

tdipower
09-09-2015, 23:58
maşallah aslan estiriyorsun yine :D

Amazing
10-09-2015, 07:29
kilo olayı her deneme sonrasında konu oluyor ve insanlarıda gereksiz tartışmaya sokuyor. bu deneme daveti astra h a yapıldı da biz astra g mi götürdük yada tüp vs yoktu da gelirken mi takıldı bunları denemeden önce iki tarafta biliyordu bu yüzden tekrar teşekkür ederiz. neysek o şekilde arızalar içinde (ekranda görülüyor.) aslan istediği için arabayı görmek üzere talebe karşılık verildi ve denendi.

Yav başkan sen niye herşeye terso yapıosun :) problem sıkıntı yaratan yokki aslanla ben konuştum specleri konuştuk , hatta geçme gibi bi iddiamız yoktu sadece aracımızı merak ediyoruz dedik ve denedik aracınızın maşallahı var :) Aslan yapıcı , sen yıkıcımı olmaya calısıosun anlamadım

KA®ANLIK
10-09-2015, 08:42
el yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış aslaaaannnn

:D

keskinli_ali
10-09-2015, 09:21
Yav başkan sen niye herşeye terso yapıosun :) problem sıkıntı yaratan yokki aslanla ben konuştum specleri konuştuk , hatta geçme gibi bi iddiamız yoktu sadece aracımızı merak ediyoruz dedik ve denedik aracınızın maşallahı var :) Aslan yapıcı , sen yıkıcımı olmaya calısıosun anlamadım

bencede iddaa yoktu ama herbasmada tünel yapınca biraz ayıp oldu. araçtaki senmiydin bilmiyorum ama arkadaşlarda iyi çocuklardı. yıkıcılık veya terslik değil niyetim öyle anladıysan kusura bakma.

Amazing
10-09-2015, 09:34
Benim adım özhan telefonla konuştugun :) Evet tünel olmuş biz arkadan fiorino ile size yetişemiyorduk zaten videoda gördüm bende :) Arkadadaş ön tampona taş izlerinden nasibini almış zaten :P

keskinli_ali
10-09-2015, 10:01
Benim adım özhan telefonla konuştugun :) Evet tünel olmuş biz arkadan fiorino ile size yetişemiyorduk zaten videoda gördüm bende :) Arkadadaş ön tampona taş izlerinden nasibini almış zaten :P

özhan inan benim içim yandı.

Görkem
10-09-2015, 20:03
Teşekkürler gorkemim 1400 kg dedi diye dedim benim aracım kantarda atmosferik haliyle 1260 kg çıkmıştı f18 şanzımanla şimdi 1280 cikaa 120 kg yapar ben bi kantara xikiim tekrar :)

doğrudur dostum senin aracının ağırlığı evet o civarlardadadır,,ben Onurun ki daha ağırdır demek istedim eğer oda kantara çıkıp aldıysa o değeri tabiki dediğiniz gibidir,ben 5 kapı astra h ı zaten 1400kg dur diye düşünmüştüm benim aracım Gtc 2.0 turbo olarak bile 1365 kg diye :icon_tup:

kilo olayı derken bu bir olay değilde bu bir gerçek mecbur her denemede bahsi geçicek tabiki,haa tartırşmalık bişide yok sadece vurgu,,ki ben sana bunu söktün bunu taktın demedim,,,ama yinede senin yazdıklarında Astra h ın daha ağır olduğunu ve lpg li olduğunu değiştirmiyor zaten :)

haa birde konuyu açıp bakan her adamda lan bu arabalar acaba kaçar kg diyede araştırmaz, ben sadece belirtmek istedim,,ben 900 kg luk arabayla denerken bile aaa Astra o kadar ağır mı ben nerden biliyim diyenler mevcuttu çünkü :D

arıza lambalarınında niye yandığını biliyoruz ,,arıza değilde şuanda olmayan ve çalışmayan donanımlardan kaynaklanıyor,,mekanik bir sıkıntı yok yani Aslanın aracında

neyse daha öncede dediğim gibi Aslan dostumun aracı güzel gitmiş hatta ekleyim aynı ağırlıkta olsalarda önde olur diye düşünüyorum ;)

Opeller yürüsün yüzler gülsün :cool:

ofli
11-09-2015, 07:52
Vallaha bana 1400 kg dedi bende 120 kg fark var dedim. Aracında selenoid arızası var şuan duzeltince bidahaki denemeyi senle yapariz gorkemcim uygun olurmu ?

keskinli_ali
11-09-2015, 08:03
doğrudur dostum senin aracının ağırlığı evet o civarlardadadır,,ben Onurun ki daha ağırdır demek istedim eğer oda kantara çıkıp aldıysa o değeri tabiki dediğiniz gibidir,ben 5 kapı astra h ı zaten 1400kg dur diye düşünmüştüm benim aracım Gtc 2.0 turbo olarak bile 1365 kg diye :icon_tup:

kilo olayı derken bu bir olay değilde bu bir gerçek mecbur her denemede bahsi geçicek tabiki,haa tartırşmalık bişide yok sadece vurgu,,ki ben sana bunu söktün bunu taktın demedim,,,ama yinede senin yazdıklarında Astra h ın daha ağır olduğunu ve lpg li olduğunu değiştirmiyor zaten :)

haa birde konuyu açıp bakan her adamda lan bu arabalar acaba kaçar kg diyede araştırmaz, ben sadece belirtmek istedim,,ben 900 kg luk arabayla denerken bile aaa Astra o kadar ağır mı ben nerden biliyim diyenler mevcuttu çünkü :D

arıza lambalarınında niye yandığını biliyoruz ,,arıza değilde şuanda olmayan ve çalışmayan donanımlardan kaynaklanıyor,,mekanik bir sıkıntı yok yani Aslanın aracında

neyse daha öncede dediğim gibi Aslan dostumun aracı güzel gitmiş hatta ekleyim aynı ağırlıkta olsalarda önde olur diye düşünüyorum ;)

Opeller yürüsün yüzler gülsün :cool:

görkem astra h ağır.

arızaları söylermisin neyi biliyorsun bende öğreneyim? klima diyeceksen baştan söyleyeyim klima sökük ama sensörü bağlı sisteme olay klima değil.

ASLANIN ARABASININ KLİMASI SÖKÜK DUYMAYAN KALMASIN. yazılım var söylemiyorsun derler daha önce başıma geldi. yazılımda var manifoldda var egzozda var cooler da var ama kasnak egzantrik pompa timing vs yok.

tdipower
11-09-2015, 10:48
aslan ilacın bende

G60
11-09-2015, 12:00
Ofli bidahakine motorla gel arkana oturcam. :D

ofli
11-09-2015, 14:39
Ofli bidahakine motorla gel arkana oturcam. :D

Tövbe Estağfurullah hehehe osman korkutma beni veriim kullan beni bırak allah muhafaza ;) :))

Görkem
12-09-2015, 11:38
Vallaha bana 1400 kg dedi bende 120 kg fark var dedim. Aracında selenoid arızası var şuan duzeltince bidahaki denemeyi senle yapariz gorkemcim uygun olurmu ?

sen gelde sabahlara kadar deneriz Aslancım sıkıntı yok ;) ama osman motor felan demiş arkana binerim demiş onu çağırmam olmazsa :D