Orijinalini görmek için tıklayınız : Batıkent - İvedik civarı oto yıkamacı
Merhaba,
Batıkent ilkyerleşim mahallesinde oturuyorum.
Arabamı yıkatmak için düzgün bir oto yıkamacı arıyorum.
Tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı
Şimdiden teşekkürler
abi batıkent metronun yanındaki avm nin alt katında var güzel yıkıyorlar ayrıca boş vaktinde kendin yıkamak istersen carrefourun yanındaki po da self yıkama var 1 tl ye basınclı su 1 tl ye köpük 1 tlye süpürge hava felanda var gayet güzel ben hep orda kendim yıkıyorum
carrefourun yanındaki po ıcın +1 abı tavısye ederım kendın yıkmayı sevıyorsan
yaklasık 1 yıldır orada yıkıyorum arabamı
aksamlar ve sabahları sakın oluyor genellıkle
ProdriveSTI
10-09-2015, 17:08
Dedecim STI'ıma iyi bak.Sev onu,konuş onunla...Alıcam senden onu. :hehe:
CasabLanca
11-09-2015, 00:58
başkent sanayiyi geçince carrefoura giden yol üstünde angora oto yıkama var, detailing garage dışında eve yakın olduğundan ikinci tercihim
Batıkent meydanın altındaki oto yıkamaya +1 de benden. Arabayı yıkayacak gücüm olmadığında hep burada yıkatırım. Şimdiye kadar memnuniyetsizliğim olmadı.
carrefourun yanındaki po ıcın +1 abı tavısye ederım kendın yıkmayı sevıyorsan
yaklasık 1 yıldır orada yıkıyorum arabamı
aksamlar ve sabahları sakın oluyor genellıkle
abi batıkent metronun yanındaki avm nin alt katında var güzel yıkıyorlar ayrıca boş vaktinde kendin yıkamak istersen carrefourun yanındaki po da self yıkama var 1 tl ye basınclı su 1 tl ye köpük 1 tlye süpürge hava felanda var gayet güzel ben hep orda kendim yıkıyorum
Kendim yıkamayı tercih ederim bu seçenek daha iyi oldu sağolun :)
carrefourun karşısı değil mi yolun karşısındaki yani
Dedecim STI'ıma iyi bak.Sev onu,konuş onunla...Alıcam senden onu. :hehe:
Dur hele ben kullanamadım doya doya :)
Batıkent meydanın altındaki oto yıkamaya +1 de benden. Arabayı yıkayacak gücüm olmadığında hep burada yıkatırım. Şimdiye kadar memnuniyetsizliğim olmadı.
Meydanın altındaki yıkmaya gittim allah var güzel yıkıyorlar ama benim yıkattığım çocuk ayrılmış diğerleride pek özenmedi son seferde
başkent sanayiyi geçince carrefoura giden yol üstünde angora oto yıkama var, detailing garage dışında eve yakın olduğundan ikinci tercihim
kasabım değerlendirecem sağolasın
Orhan abi o 1 tl'lik kopugu kullanmada ne kullanırsan kullan dandik malzemedir kostik oranı fazladır falan soldurmasın farını stobunu fitilleri falan. 1 tl'ye dışını ıslatıp gyeon'un, sonax, meg, vs. marka bir sampuan alıp kovayla girişirsen enfes olur 3-5 liraya bitirirsin işi :)
Orhan abi o 1 tl'lik kopugu kullanmada ne kullanırsan kullan dandik malzemedir kostik oranı fazladır falan soldurmasın farını stobunu fitilleri falan. 1 tl'ye dışını ıslatıp gyeon'un, sonax, meg, vs. marka bir sampuan alıp kovayla girişirsen enfes olur 3-5 liraya bitirirsin işi :)
Yok sonax sampuan, meg eldiven, sonax hızlı cila vs hepsi bagajda zaten onları kullanacam. :)
Kendim yıkamayı tercih ederim bu seçenek daha iyi oldu sağolun :)
carrefourun karşısı değil mi yolun karşısındaki yani
İstanbul yolundan carrefourun ordan batikente dönünceki petrol ofisi , birde istanbul yolunda carrefourun caprazina kaliyor yine petrol ofisi jav petrol var ondada self yikama var fakat basincli su 2 tl ve araba yikanan yerin üstü kapali degil
Meydanın altındaki yıkmaya gittim allah var güzel yıkıyorlar ama benim yıkattığım çocuk ayrılmış diğerleride pek özenmedi son seferde
kasabım değerlendirecem sağolasın
Bugün otoclubda eleman yetersizliği vardı ben de angorayı deneyim dedim. Fena yer değil. Elemanların hatalı uygulamaları yok mu var tabiki ama tavsiye ederim güzel yıkadılar. 10/7,5 puan veririm.
Yine de kendin yıkamak en iyisi. Henüz gönül rahatlığı ile araba bırakacağım bu adamlar işlerini biliyor diyeceğim bir yer bulamadım :(