Orijinalini görmek için tıklayınız : araç değişikliği hakkında fikir alış verişi ?
2012 model 40 bin kilometrede opel astra gtc 1.4 T aracım var.
bu aralar w209 kasa mercedes clk200-clk320 hayranlığım başladı. şuan ki aracım satılıp böyle bir araç alınır mı ? 2012 model 40 binde ki bir aracı satıp 2002-2005 model 100 bin kilometreyi devirmiş bir araç alınır mı ?
Erdem K.
14-09-2015, 14:54
bizim otoparkta w209 kasa siyah clk200 var, her zaman beğeniyle seyrediyorum kendilerini :)
sözün özü, içinizde hayranlık varsa alın tabi ki. sonuçta alınıp satılabilen, yerine konulabilen şeyler...
bizim otoparkta w209 kasa siyah clk200 var, her zaman beğeniyle seyrediyorum kendilerini :)
sözün özü, içinizde hayranlık varsa alın tabi ki. sonuçta alınıp satılabilen, yerine konulabilen şeyler...
motor sesi ve motor gücünden dolayı clk 320 istiyorum elden çıkartmak istediğimde falan sorun yaşar mıyım acaba ?
yok mu başka bilgisi olan ?
cagalazade
14-09-2015, 17:42
burada önemli olan kriter arabaya nasıl baktığınız? yani beni alsın a noktasından b noktasına götürsün sadece mi yoksa içime sine sine binebileyim ve seve seve kullanayım mi?
ben 94 reno 11 imi satıp 78 model 280s almıştım 2003 senesinde, inanılmaz memnun kalmıştım örneğin... zira şu an 5,2 cherokee sahibiyim çünkü V8 kullanabilecek son nesil olduğumuzu düşünüyorum :)
bence aklınızda kalacağına altınızda kalsın, alın gitsin :)
turkerrr
14-09-2015, 17:49
bence mantıklı premium bir araba olacak ve bildiğim kadarıyla clk pek masraflı araba değil buarada clk alacak olsam 320 alırım
bence mantıklı premium bir araba olacak ve bildiğim kadarıyla clk pek masraflı araba değil buarada clk alacak olsam 320 alırım
kesinlikle bu şekilde düşünüyorum ama aklımda sadece elimde kalır mı yada satarken çok zarar eder miyim bunları düşünüyorum doluluk vs diyecek laf yok zaten.
burada önemli olan kriter arabaya nasıl baktığınız? yani beni alsın a noktasından b noktasına götürsün sadece mi yoksa içime sine sine binebileyim ve seve seve kullanayım mi?
ben 94 reno 11 imi satıp 78 model 280s almıştım 2003 senesinde, inanılmaz memnun kalmıştım örneğin... zira şu an 5,2 cherokee sahibiyim çünkü V8 kullanabilecek son nesil olduğumuzu düşünüyorum :)
bence aklınızda kalacağına altınızda kalsın, alın gitsin :)
beni tatmin etmeli getirsin götürsün olarak bakmam ama bu gidişle 320 alacağım galiba
peki clk 200 alırsam 2005 modele kadar çıkabiliyorum ama clk 320 alırsam 2003 modeli geçemiyorum sorun olur mu bu satışta arabanın yaşı falan
Biyerden sonra makyajıydı clk lar ama 2002 sanırım bide e2 paket alin ne kadar dolu o kadar iyi yakit ve gidişi cok tatmin etmeyebilir ama konfor zevk surus bence yeterli hepsine
Biyerden sonra makyajıydı clk lar ama 2002 sanırım bide e2 paket alin ne kadar dolu o kadar iyi yakit ve gidişi cok tatmin etmeyebilir ama konfor zevk surus bence yeterli hepsine
Clk 320 de tatmin etmez mi çünkü olursa clk 320 düşünüyorum
2005 modelin içi makyajlı 2006 dış ve 2007 de motorda ufak değişiklikler var. 2005 model 320 denk gelse süper araba bende hep istedim kısmet olmadı.2000 kompresör 163 lük uçmaz kaçmaz ama devrini aldi mi iyi gidiyor yine 1.5 tonluk araba .
Clk 240 olanlar nasıl ara motor gitmez diyor herkes
Clk 240 nasıldır bilgisi olan yok mu ?
Birde clk 200 alsak nasıl ufak dokunuşlar yapılabilir dokunuşların sonunda nasıl bir hal alır gidişi tatmin eder mi sonuçta 1.5 tonluk bir araba porsche olmasını beklemiyorum ama her gelen geçen tokatlamasın ☺
mert_can 41
15-09-2015, 21:55
peki clk 200 alırsam 2005 modele kadar çıkabiliyorum ama clk 320 alırsam 2003 modeli geçemiyorum sorun olur mu bu satışta arabanın yaşı falan
zevk arabası sonuçta yaşının sorun olcağını sanmam ki o bir mercedes şarap gibi yıllandıkça değeri artar sl kasa 1999 model olanları bile feci değerlendi onlarda değerlenicektir aslında benim de kafamı kurcalıyo
240 lar hacminin performansını veremeyen bi makina,240 olarak geçiyor ama 2.6 Litre.Vergi dilimi 2500-3000cc arası.Gerçi yaştan dolayı düşmüştür çok problem olmaz.Onun haricinde ses olarak klasik homurtulu v6.Komple egzozla tadından yenmez.200 komp. 240 dan daha isteklidir,devirler daha dolu tork yüksek aşırı besleme sonuçta.Ama zevk için alacağın araba sesi beş para etmez.Komp. lerde kasnak değişimi,komple egzoz ve yazılımla iyi güçler alınabilir.Bu arabanın ballı ekmek kadayıfı tabiki 320.Tercihiniz bu makina olmalı.
240 lar hacminin performansını veremeyen bi makina,240 olarak geçiyor ama 2.6 Litre.Vergi dilimi 2500-3000cc arası.Gerçi yaştan dolayı düşmüştür çok problem olmaz.Onun haricinde ses olarak klasik homurtulu v6.Komple egzozla tadından yenmez.200 komp. 240 dan daha isteklidir,devirler daha dolu tork yüksek aşırı besleme sonuçta.Ama zevk için alacağın araba sesi beş para etmez.Komp. lerde kasnak değişimi,komple egzoz ve yazılımla iyi güçler alınabilir.Bu arabanın ballı ekmek kadayıfı tabiki 320.Tercihiniz bu makina olmalı.
v6 sesi cezbediyor insanı o homurtusu yok mu o zaman ;
clk 200 alırsak 1-2 dokunuşlu biraz yürür hale gelir ama sesi beş para etmez
clk 240 alırsak gitmez güzel ses verir ve kol gibi vergi ödetir
clk 320 zevk verir ses verir biraz fazla vergi ödetir :D
Clk konusunda hanımı falan ikna ettim kandırdın kararsız kaldım konu clk 200 ile clk 240 olanlarda 1-2 tane içime sinen araç var v6 sesi için clk 240 tercih edilmez mi ?
i-vtec07
18-09-2015, 19:12
abi çok performans beklentin yoksa niye tatmin etmesinki ? :)
https://www.youtube.com/watch?v=lvbkJszIcPw
otoparkın kısa bi testi var paylaşim sizin için .