Orijinalini görmek için tıklayınız : 19 ve 20 Eylül 2015 (Cumartesi ve Pazar) @ Pistgünleri Halk günü İstanbulpark
http://i.hizliresim.com/OZPA70.jpg
Tüm binek/spor otomobil tiplerine açık olacak pist günleri, Nisan ayından itibaren yıl sonuna kadar her ay düzenlenecek olup sportif otomobil kullanım ihtiyaçlarınızı güvenli ve trafiğe kapalı bir ortamda rahatlıkla gerçekleştirebilmenizi sağlayacak.
20 dakikalık seanslarda 40 otomobil olacak şekilde ayarlanacaktır .
20 dakikalık sürüş seansı intercitypark.com üzerinden 250 TL olarak satılmaktadır.
Transponder ücreti 1 gün içinde gireceğiniz tüm seanslarda kullanmak üzere 150 TL dir . Yani transponderi 1 gün için 1 kez 150 TL karşılığı kiralayıp tüm seanslarınızda kullanabilirsiniz.
Kapı satışları, yer uygunluğu varsa mümkün olmaktadır ve ücreti 20 dakika için 350 TL dir.
2015 sezonu için dileyen sürücüler farklı tarihlerdeki pist günlerimize şimdiden diledikleri seans adedinde satın alma yapabileceklerdir.
Katılımcılar isterlerse, Intercity İstanbul Park'tan temin edecekleri transponder zaman ölçerler ile pistteki zamanlarını ölçüp en iyi zamanlarının Intercity İstanbul Park internet sitesinde yayınlanmasını sağlayabileceklerdir.
Hadi bakalim
Arkadaslar Techturkey indirimi istiyorsaniz asagidaki emaile :
Uye nick i
isim soyad
plaka
telefon
ve email
bilgilerinizi mail atip size cevap gelmeden kesinlikle formu doldurmayiniz / satın almayınız .
Bu sırada olmayan yada eksik bilgi göndermeniz durumunda indirim tanımlanmayacaktır.
Ayrıca formu doldurma hakkı 1 kezdir hatalı yada eksik doldurursanız 2. bir indirim hakkınız kalmayacaktır .
Yazdiginiz email adresi disinda bir email adresi ile form doldurursaniz size indirimle ilgili mail gelmez ve indirim alamazsiniz.
Formu size email gelmeden once oderseniz gene indirim alamazsiniz .
O nedenle once asagidaki email adresine bilgileri yollayin ve size email gelene kadar kesinlikle form doldurmayin.
kemalbugrayildirim@gmail.com
İndirim Emaillerini gönderebileceğiniz son tarih 17 Eylül 2015 Perşembe günü saat 12:00 dir. Sonrasında gönderilen emaillere indirim tanımlanamayacak olup kayıtlarda kapanacağından dolayı kapıda 350 TL ye satın almak durumunda kalacaklardır .
Sadece techturkey.com uyelerine ozel indirim yapilmaktadir bilginiz olsun ...
Hava az bulutlu, sıcaklıklar Cumartesi en yüksek 27 C, Pazar 26-27 C.
Motul 660'la yıkandım, Nankanlarımı giydim, Novitec chipimi taktım, kahvaltıda Yellowstufflarımı yiyip gelicem. Bu sefer hedefim 2.35.
Motul 660'la yıkandım, Nankanlarımı giydim, Novitec chipimi taktım, kahvaltıda Yellowstufflarımı yiyip gelicem. Bu sefer hedefim 2.35.
Zaman için çok güzel bir hava durumu mevcut keyifli neticeler çıkacaktır diye düşünüyorum.
63owen63
15-09-2015, 16:57
araç nedir o süre için ?
Giulietta QV
En son 2.37.699 yapmışım. 2.35 fazla iddialı olmuş, çaktırmayın. Heyecanlandım bak. Neyse inanmak başarmanın yarısıdır. Eğitim şart.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/53/ff/80/53ff80f9fad929040b622d75065c6edb.jpg
Mail işi tamamdır yine mail olarak cevap gelmeyecek heralde değil mi Buğra indirim tanımlandığında buradan bildireceksin? Hem cumartesi hem pazar hava çok ideal gözüküyor :)
onursumer
15-09-2015, 17:32
mailimi gonderdim bu sefer bir aksilki olmazsa ordayım
Mail işi tamamdır yine mail olarak cevap gelmeyecek heralde değil mi Buğra indirim tanımlandığında buradan bildireceksin? Hem cumartesi hem pazar hava çok ideal gözüküyor :)
Tam olarak bu şekilde :D
Cumartesi ordayız insallah
Tatıl dolayısıyla yokum,buralarda yokum,sanırımda baya katılım olur. Sure ıcı saha ve hava sartlarıda musaıt. Insallah guzel haber gelır.
Bunun acısını Nurburgring'de cıkaracagım haftaya,ekım ayında artık cıkarız...
Bakalım güzel süre çıkar inş umudum var :)
turbo&quattro
15-09-2015, 18:25
Cok iyi oldu bu. insallah seyirci olarak oradayim :)
Piste beraber cikma teklifleriniz degerlendirilir :D
Bu sefer brz ile oradayım inşallah. İstanbul'a gelene kadar rodaj olur diye umuyorum :)
Hava süper görünüyor. Kaçmaz.
Bu sefer brz ile oradayım inşallah. İstanbul'a gelene kadar rodaj olur diye umuyorum :)
2:40 altı bekliyorum senden :D
2:40 altı bekliyorum senden :D
Valla hocam arabayı daha pek kullanamadım ama çok da hızlı gelmedi açıkçası :D (suçu şimdiden arabaya atma çabaları :))
İlk seferde o süreleri göreceğimi pek zannetmiyorum da nihai hedefim o civarda.
Serhat Y.
16-09-2015, 09:37
Ctesi gunu icin bende cikiyorum 2 seans. Umarim hava ve pistin tutunmasi uygun olurda sure kasariz, yogunlukta onemli tabi:)
Basarilar simdiden cikacak arkadaslara kazasiz belasiz eglenceli bi hsonu olsun.
Honda Type_R
16-09-2015, 13:32
Pazar gunu kismetse cikmayi planliyorum bakalim belki bi supriz daha yapar rekoru geri alirim.
Yogun katilimci olmiyacagini ve rekor icin trafigin musait oldugunu dusunuyorum.
Zaten kuzeyli ruzgarlar havayi serinletiyor...
Buğra Bridgestone ekibi olacakmı lastik havası için ?
halilcakir
17-09-2015, 11:08
Maili 2 saat önce falan attım yani 12 den önceyi yakaladım sanıyorum :)
Cevap bekliyorum
halilcakir
17-09-2015, 19:18
mail gelmedi?
Ne zaman satın almamız gerekiyo ? Dışarda kalmayalım sonra :)
onursumer
17-09-2015, 22:23
aynen burda beklemedeyiz :)
ayrıca , transponderi sonradan almaya karar verirsek aynı ucretle ordanda alabiliyoruz dimi ? daha alıp almama konusunda kararımı vermiş değilim
63owen63
18-09-2015, 08:59
Arabama hırsız girdigi için, yine es geçmek zorunda kalıyorum, şansım geri gelirse ekime.. inşallah
halilcakir
18-09-2015, 09:46
Hala mail yok?
Mail gelmiyor arkadaşlar. Buğra buradan haber veriyor.
onursumer
18-09-2015, 10:03
Haber gelmedi diye denemedin ben deneyen varmi tanimlanmismi
halilcakir
18-09-2015, 10:09
Valla anlamadım ben konuyu
Beyler mail gelmeyecek yine büyük ihtimalle. Buğra buradan indrimleriniz mail adreslerinize tanımlanmıştır diye yazacak sizde sistemden girip tek seferde ödemenizi yapıp seans kask transponder vs nizi alacaksınız. İkinci bir şansınız olmayacak maile tek seferlik tanımlı o yüzden internetinizi şarjınızı ayarlayın girin sisteme :D transponderı orada aynı ücretten takıp ölçtürebilirsiniz sürenizi doğrumudur Buğra ? :)
Beyler mail gelmeyecek yine büyük ihtimalle. Buğra buradan indrimleriniz mail adreslerinize tanımlanmıştır diye yazacak sizde sistemden girip tek seferde ödemenizi yapıp seans kask transponder vs nizi alacaksınız. İkinci bir şansınız olmayacak maile tek seferlik tanımlı o yüzden internetinizi şarjınızı ayarlayın girin sisteme :D transponderı orada aynı ücretten takıp ölçtürebilirsiniz sürenizi doğrumudur Buğra ? :)
Adam profooofosyenel pisktçi :D
Aynen böle :)
Şuan bilgiişleme yollluyorum tanımlanınca yazıcam burdan :D
Pondersiz cikmayin arkadaslar...
mailleri attık pazar gününü bekliyoruz :)
Tanımlandı indirimler satın almaya başlayabilirsiniz .
3 Seans Pazar günü kayıt tamam. Herkese şimdiden iyi eğlenceler :D
Cumartesi görüşmek üzere. Kırmızı Alfa.
:slomo:
3 Seans Pazar günü kayıt tamam. Herkese şimdiden iyi eğlenceler :D
Hep destek tam destek orda olucaz inşallah:)
Pazar günü için kayıt yaptırdım iyi eğlencelerr :)
Shendelzare
18-09-2015, 14:42
Bende pazara bi seans çıkıcam ama kız arkadaşımla yüksek tempolu olmayan bi gezinti gibi olacak bu sefer, lastiklerim mahvoldu zaten artık :D
yarın sabah 2 seans ordayız bakalım
pazar gününe 2 seans kayıt yapılmıştır şimdiden herkese iyi eğlenceler
Techturkey indirimin maili gelmedi...Pazar seansı katılmak istiyorum.
Gokmen Erbas
18-09-2015, 17:59
Techturkey indirimin maili gelmedi...Pazar seansı katılmak istiyorum.
+1 bana da indirim maili gelmedi pazar günü icin.
Bir onceki mesajimi okursaniz indirimlerin tanimlandigini email gonderilmeyecegini gorursunuz arkadaslar. Indirimler tanimlandi satin alabilirsiniz.
Başar TURHAN
18-09-2015, 19:00
Bir onceki mesajimi okursaniz indirimlerin tanimlandigini email gonderilmeyecegini gorursunuz arkadaslar. Indirimler tanimlandi satin alabilirsiniz.
Önceki etkinliklerde bir kere kayıt olduysak o indirim sonra da geçerli oluyordu. Artık her seferinde mi mail atmamız gerekiyor? Bir de indirim alıp alamayacağımızı nasıl anlayacağız madem mail gelmiyor? Yani zaten 1 form doldurma hakkı diyorsunuz, o şekilde kontrol etmek bir takım sorunlara sebep olur.
onursumer
18-09-2015, 19:05
pazar goruşmek üzere :)
Önceki etkinliklerde bir kere kayıt olduysak o indirim sonra da geçerli oluyordu. Artık her seferinde mi mail atmamız gerekiyor? Bir de indirim alıp alamayacağımızı nasıl anlayacağız madem mail gelmiyor? Yani zaten 1 form doldurma hakkı diyorsunuz, o şekilde kontrol etmek bir takım sorunlara sebep olur.
Sezon basindan beri sadece 1 sefer gecerli oluyor indirim haklari. Mail yollayamiyoruz ancak indirim kazandiran forumu acip baktiginizda burda yazili oluyor. Indirim sistemi bu sekilde islemektedir.Burda indirim tanimlandi yazildiktan sonra sorunsuzca kaydinizi yaptirabilirsiniz.
kelalper
19-09-2015, 07:48
Pazar günü bizde yeni Type R ile orada olacağız. Süre kasma gibi bi derdimiz yok amaç sürücüsüne arabayı ve pisti tanıtmak.
Pazar günü bizde yeni Type R ile orada olacağız. Süre kasma gibi bi derdimiz yok amaç sürücüsüne arabayı ve pisti tanıtmak.
Bir kaç tur potansiyelini görmek için zorlarsın abi senin yapacağın süre önemli bir referans olur kullanıcı süresi için ..
OrcunInce
19-09-2015, 11:07
Tayyar in da house O.o
Ponder alinda gorelim sureyi,iyi olur. Alper,senin tecrube nasildi,iyi birsey gelir mi?
1nci seans
http://i60.tinypic.com/245biio.jpg
Benim icin hayal kirikligi oldu hizlandim die ciktim araba isindi eskisinden yavas gitti 2.30 un alti hayal oldu
Serhat Y.
19-09-2015, 13:12
Kendi suremi gelistirmisim yarim sn.kadar ama 2.26 nin altina yine inemedik:) cup 1 ler artik bitti sanirim son iki turda spin atmaya ramak kaldi zor topladim. Ekimde cup2 lerle bi citir daha indirebilirim.
Benim icin hayal kirikligi oldu hizlandim die ciktim araba isindi eskisinden yavas gitti 2.30 un alti hayal oldu
Cem n3 basınçla çıkıyorsun piste ,bir onceki ile aynimi basincin. Avans kacta ,yakit varmi.
Clio Sport 197 likmi ,aracta neler var bilen varmi acaba.
Serhat sure cok iyi,aracinda tam olarak beler var hatirlamiyorum ama yeni kasanin sularina giriyorsun....
Cem n3 basınçla çıkıyorsun piste ,bir onceki ile aynimi basincin. Avans kacta ,yakit varmi.
Revonun 2. Ayari ile ciktim methanol ile 2 tur 1.6 3 tur 1.9 bastim
Ama 1.9 basinca 1.6 dan yavas gittim
Methanol 3 turda bitiyor zaten o yuzden methanolsuz guzel optimum bir ayar lzm
Serhat Y.
19-09-2015, 14:33
Serhat sure cok iyi,aracinda tam olarak beler var hatirlamiyorum ama yeni kasanin sularina giriyorsun....
Arac k24 setup. Duzluk ve viraj cikislari hizli, 8 e calismam lazim biraz, birde cok kafadan kayiyorum apeks noktalarini kacirinca, gec frenajda. Yeni typer suresine 0.8sec kalmis, gelistirilmesi cokcok zor degil gibi, bidahaki yarista hersey yolunda giderse artik 26 nin altina inmek istiyorum. Tesekkurler begendigine:)
rebeloghy
19-09-2015, 14:38
Arac k24 setup. Duzluk ve viraj cikislari hizli, 8 e calismam lazim biraz, birde cok kafadan kayiyorum apeks noktalarini kacirinca, gec frenajda. Yeni typer suresine 0.8sec kalmis, gelistirilmesi cokcok zor degil gibi, bidahaki yarista hersey yolunda giderse artik 26 nin altina inmek istiyorum. Tesekkurler begendigine:)
Serhat abi en merak ettiğim sürelerden biriydi seninki. BS e maşallah , yeni takım lastikle 2.25.xxx dileğiyle :)
Videosu varsa izlemek izlemek isterim 2:26'nin.
Eger denk gelirsek birlikte cikmak isterim,belki faydam olur :)
Aracda kilit ve amortisor var mi? K24 sadece motor mu ve neler iceriyor?
Hava nasildi?
Kendi suremi gelistirmisim yarim sn.kadar ama 2.26 nin altina yine inemedik:) cup 1 ler artik bitti sanirim son iki turda spin atmaya ramak kaldi zor topladim. Ekimde cup2 lerle bi citir daha indirebilirim.
Maşallah çok iyi araç içi dışı video varsa izlemek isteriz :)
3ncu seans sonu
http://i61.tinypic.com/167vz2x.jpg
onursumer
19-09-2015, 15:12
lastik basıncları konusunda yardımcı olucak bir ekip varmıdır ? ona gore ayarlayıp gelicem
polo için 30 iyimidir , gti da tecrubelilerden yorum alıyım
Octavia RS
19-09-2015, 15:19
2.32 dönen Golf Gti mı R mı?
Serhat Y.
19-09-2015, 15:25
Videosu varsa izlemek izlemek isterim 2:26'nin.
Eger denk gelirsek birlikte cikmak isterim,belki faydam olur :)
Aracda kilit ve amortisor var mi? K24 sadece motor mu ve neler iceriyor?
Hava nasildi?
Aracin konusu var forumda biara bakarsin:) kisaca sorduklarini cevaplim amortisor ve kilit mevcut. Birlikte cikmayi isterim tabiki tecrubenden faydalanmak. Bugun hesapta orcun bey geliyordu atip tuttu abi bir iki yer var cozdukmu rekor gelir die ama ekti bizi sagolsun:)
Serhat Y.
19-09-2015, 15:27
Video var koyarim tabiki yarin
Alfanın ve k24 ün süreleri çok güzel maşallah ikisinede..
Cem seninde daha iyi çıkması lazım var biryerlerde birşeyler:) kaç hplerde gittin sonuç olarak?
Cikariz insallah. Tps dahil onden cekerlerde yarisirken arkadan itere gore daha iyi sureler yapiyordum,sanirim karsilikli anlasiyoruz :)
Ozellikle pistteki set up hakkinda bilgi veririm,bu en onemli zaman kazanma unsuru. Viraj demiri-coil ve buna uygun kamber-toe ve kaster ayari isin en onemli kismi. Zaten yetenekde varsa hersey kendiliginden gelisiyor....
Aracin potansiyelini bilmiyorum ama 2:25 cepte zaten ekim ayinda.
Kacirdigima uzuldum,artik ekimde...
Alfanın ve k24 ün süreleri çok güzel maşallah ikisinede..
Cem seninde daha iyi çıkması lazım var biryerlerde birşeyler:) kaç hplerde gittin sonuç olarak?
Haci eskiden 320 hp dim bgn 350-360 normal sartlarda ama sanirim isininca kesti 300-310 hp gibi gitti arac duzluklerde eski setup ile ciktigim hizlara cikamadim
Birde bende yuruyende lastik harici birsey yok bide eibach yay var acaba ne biliyim coilover olsun sway bar olsun arka stress bar olsun bunlarin iyi yonde etkisi olurmu varmi s3 te bunlari tecrube eden
Haci eskiden 320 hp dim bgn 350-360 normal sartlarda ama sanirim isininca kesti 300-310 hp gibi gitti arac duzluklerde eski setup ile ciktigim hizlara cikamadim
Birde bende yuruyende lastik harici birsey yok bide eibach yay var acaba ne biliyim coilover olsun sway bar olsun arka stress bar olsun bunlarin iyi yonde etkisi olurmu varmi s3 te bunlari tecrube eden
Sizde kafadan kaymayı azaltıcı birşeyler yapmak lazım, öne kamber vermek etkiler mesela (sway barda etkiler ama kamber ilk öncelik olmalı),frenlerin oem sanırım onuda değiştirmek lazım. Hidrolik +spor balata, ebc yellow yada varsa ferodo.
Caner B.
19-09-2015, 16:58
2.27-28 hedefiyle gittik frenlerin bitmesi,arabanın ısınması vs derken tüm gün berbat oldu çok kötü süre çıktı.Tüm seansı tamamlamadan çıktım.Serhat abi ekimde rekor gelir :)
Sizde kafadan kaymayı azaltıcı birşeyler yapmak lazım, öne kamber vermek etkiler mesela (sway barda etkiler ama kamber ilk öncelik olmalı),frenlerin oem sanırım onuda değiştirmek lazım. Hidrolik +spor balata, ebc yellow yada varsa ferodo.
Haci eibach yay ve cup 2 lastik harici full stock yuruyen fren vs
Yekta ds2500 fren tavsiye etti denemek lzm blkji
Kamber en son tercih olmali.
Once amortisor ayarlari-sonra viraj demirini elden gecirmek gerek.
Ayrica onden kayiyorsan arka tutusu gozden gecirmen gerek. İlk basamak bu...
Detay istenirse musait zamanda yazarim.
2.32 dönen Golf Gti mı R mı?
Dogrudur arac golfR
Kamber en son tercih olmali.
Once amortisor ayarlari-sonra viraj demirini elden gecirmek gerek.
Ayrica onden kayiyorsan arka tutusu gozden gecirmen gerek. İlk basamak bu...
Detay istenirse musait zamanda yazarim.
abi esasında bugün herşey ters gitti 4 lastiğimde çamurluk içlerine sürtüyordu virajlarda o sesten dolayı biraz irkildim zaten
araç ile ilgili tavsiye vereceksen şöyle söyleyim eksikleri ne önden ne arkadan kaymıyorum genelde dengeli ama çok limit deneyecek güveni bana vermiyor direksiyon çok keskin değil araç genel olarakta keskin değil zaten.Daha önceden mini vardı ney ne kadar yarar çok iyi biliyordum ama bunda bilmiyorum işime yarayacak şeyide yurtdışından getirmeye uğraşmak istemiorum
Açıkçası yürüyeni stock olan 2008 teknolojisi bir araç için süreyide çok kötü görmüyorum sonuçta bende çok iyi bir sürücü değilim ama biraz dikkat etsem 2.30 altı biraz altı gelir gibi ama yürüyene parça alırsam karşılığını alırmıyım diye düşünmüyor değilim
Dogrudur arac golfR
neyse ersini geçmişiz görkey :D
Güzel gündü.. Tebrikler Serhat abi :)
Ben de boş yakalayabildiğim ender turlarda 2.27 sonlarını yakaladım. 240 hp için güzel süre olmalı. Ben memnun kaldım :)
Surusunde sikayetin yok ama memnun degilsin...
Tam olarak teshis yaparsak bir cok seyi cozeriz.
Senin arac kafadan kayan-4 cekeri gec calisan bir karaktere sahip.
Surusunde sikayetin yok ama memnun degilsin...
Tam olarak teshis yaparsak bir cok seyi cozeriz.
Senin arac kafadan kayan-4 cekeri gec calisan bir karaktere sahip.
arkayı bırakma hiç olmadı şimdiye kadar ama tabiki kafadan kayma abartınca oluyor belkide ben olacağını bildiğim için sürüşümü ve limitleri ona göre belirledi kafadan kaymıorum ama hızımıda arttıramıyorum
aslında biraz anlatabilmişim araç limit deneyecek keskinliği ve güveni çok vermiyor şimdi ne gerekebilir s3 un tipik sorunlarını çözmek için coilover şart sanırım ?
onursumer
19-09-2015, 18:25
cem bence suruşta keskinlik hissetmiyorsan sadece yay kullandığın için olabilir , ayarlanabilir bi coilover ile bayağı farklılık illaki hissediceksindir
mertkaya
19-09-2015, 18:59
Cem abi, haldex controller takıp arka tekerlere daha fazla güç vermesini sağlayabilirsin gaza basınca. Böylece viraj içinde gaza oturunca ön taraf içeri sokulabilir, belki.
alicancalis
19-09-2015, 19:19
arkayı bırakma hiç olmadı şimdiye kadar ama tabiki kafadan kayma abartınca oluyor belkide ben olacağını bildiğim için sürüşümü ve limitleri ona göre belirledi kafadan kaymıorum ama hızımıda arttıramıyorum
aslında biraz anlatabilmişim araç limit deneyecek keskinliği ve güveni çok vermiyor şimdi ne gerekebilir s3 un tipik sorunlarını çözmek için coilover şart sanırım ?
Benim arabanın yürüyeninin bayağ bir elden geçiriyoruz. Aralık'a yetişirse tecrübe edersin. Basıncıda biraz açıp, motordaki eksikleride gidericez. Birde ön disklerin soğutması için vw phaeton'un disk soğutucularını takıyorlarmış. Bir bak istersen.
Benim arabanın yürüyeninin bayağ bir elden geçiriyoruz. Aralık'a yetişirse tecrübe edersin. Basıncıda biraz açıp, motordaki eksikleride gidericez. Birde ön disklerin soğutması için vw phaeton'un disk soğutucularını takıyorlarmış. Bir bak istersen.
Alican abi yuruyenini gormek isterim,performansa gelirsek bende stage 2+ olarak hersey var gunluk kullanimda cok hizliyim cok tatminkar bende buna guvenip orta bir ayarda ortalama basinc kullandim ama istparkta cok fayda etmedi yuksek basincta sisti araba dedigim gibi dusuk basincta daha hizliydi
Methanol vs de dersen 3 turda bitti methanol o yuzden pist icin methanol dusunmuorum kurtardigi kadari ile yakit yapicam bakalim
alicancalis
19-09-2015, 19:29
Alican abi yuruyenini gormek isterim,performansa gelirsek bende stage 2+ olarak hersey var gunluk kullanimda cok hizliyim cok tatminkar bende buna guvenip orta bir ayarda ortalama basinc kullandim ama istparkta cok fayda etmedi yuksek basincta sisti araba dedigim gibi dusuk basincta daha hizliydi
Methanol vs de dersen 3 turda bitti methanol o yuzden pist icin methanol dusunmuorum kurtardigi kadari ile yakit yapicam bakalim
Bence yazdıklarının hepsinin yanında yağ soğutucusu lazım. Hatta Apr'nin bir sistemi var. Yağ soğutucusu ve bunuda almak lazım diye düşünüyorum.
http://www.goapr.com/products/oil_protection_system_20tsi.html
Yada abi bu kadar kasana kadar 1.5-1.6 barda 400 hp vercek gt28 mi yapsak ztn duzde hizlansak yetecek sure gelir :)
alicancalis
19-09-2015, 19:42
Yada abi bu kadar kasana kadar 1.5-1.6 barda 400 hp vercek gt28 mi yapsak ztn duzde hizlansak yetecek sure gelir :)
mantikli aslinda. gt28 k04 e gore nasil dolar acaba?
mantikli aslinda. gt28 k04 e gore nasil dolar acaba?
Guzel bir gtx28 bence asagi yukari ayni devirlerde dolar sanki stage 2+ dan sonra cokta birsey gerekmiyor
Turbo+manifolt+enjektor ve 1-2 ivir zivir 3000-3500 dolar bandinda olur sanirim ama tabi dolar ***** biraz pahali :)
9 tane yavas viraj var onda ne yapicaksin?
Aracin dinamikleri o gucu iyi yol tutus olarak sana geri vericek mi?
Bu yanlisa dusmeyin... Once yol tutus ve motor sagligi. İst park zorlayici bir pist.
Ozaman 475hp lik gt3-570hp lik 458'le ayni zamani yapmazdi...
Guzel bir gtx28 bence asagi yukari ayni devirlerde dolar sanki stage 2+ dan sonra cokta birsey gerekmiyor
Turbo+manifolt+enjektor ve 1-2 ivir zivir 3000-3500 dolar bandinda olur sanirim ama tabi dolar ***** biraz pahali :)
S3 ve golf r in hakki en az 28.k04 yetmiyor bence.
Ayrica tavsiyem buyuk meth deposu al. Meth olmadan o sureyide yapamayacaksin bence.
kelalper
19-09-2015, 20:49
Ponder alinda gorelim sureyi,iyi olur. Alper,senin tecrube nasildi,iyi birsey gelir mi?
Valla fazla zorlamiyacağız açıkçası. Lastik bulmak sıkıntı. Ben arabayı beğendim. Senin dediğin gibi tam genç işi. Ama arkası çok zıplıyor ve çok sert. Tolerans ı pek yok gibi. Sahibininde tecrübesi yok. Arabasını ve pisti tanıtıcam. Tek seans aldık. İlk iki tur ben dönerim sonra pitte lastik basıncını ayarlarken yer değiştiririz heralde.
@mrbars , 2:35'lik hedefini geçmişsin hocam tebrikler :)
morgy_drag
19-09-2015, 20:59
@ukku
Tebrikler basgan :)
200 beygir Clio Cup'la 2.24 yapılabildiğine göre, olay sadece beygir değil.
Komple setup lazım.
kelalper
19-09-2015, 21:01
Cem yayları çıkardığın zaman arabanın karakteristik yol tutuş özellikleri yerine gelecek lift offlarda kafasını viraz içine daha rahat sokabileceksin ve en önemlisi ağırlık transferinde istediğin yol tutuşu alabileceksin. Yay spor karakterli bir arabaya sadece görüntü katar bunun yanında yol tutuşta dünyaları götürür. Direksiyona keskinlik hissi verir ama yol tutuş hissiyatı ve tolerans azalır.
Güzel gündü.. Tebrikler Serhat abi :)
Ben de boş yakalayabildiğim ender turlarda 2.27 sonlarını yakaladım. 240 hp için güzel süre olmalı. Ben memnun kaldım :)
330ci ile mi yaptınız bu süreyi? En son 2:32 idi sanırım? Videoyu çok merak ediyorum inşallah çekmişsinizdir.
330ci ile mi yaptınız bu süreyi? En son 2:32 idi sanırım? Videoyu çok merak ediyorum inşallah çekmişsinizdir.
Z3 ile yaptım. 3.30ci ile motorları aynı, biraz daha hafif :)
2.31.49 dönmüştüm daha önce Z3 ile.Frenler ve süspansiyon çok yetersizdi. Video için açtığım başlıkta da konuşulmuştu hatta.
Biraz iyileştirmeler yaptım. Biraz da agresif gittim. Sonuç bu :)
Gopro incarı var. Yükleyeceğim :)
@mrbars , 2:35'lik hedefini geçmişsin hocam tebrikler :)
:)
2.40 küsür
2.37 küsür
2.34 küsür gidiyoruz bakalım.
2 kişi 2.35.406 yapmışım. Son seans 50 kiloluk co-pilotu arabadan atınca 1 sn daha geldi :)
Valla güzel gündü. TypeR fena gidiyor, 8nci virajda kaya kaya gidiyordu. Golf R ile 1-2 lap 50 m arayla gittik.
Nankang NS2R'ların yanağına kurban olayım, lakin hamuruna az küfür etmedim gene.
4 ve 5nci viteste 5000 devir üzerinde bazı bazı güç kesiyor benim araba. Benzinden mi bilemedim. Video çekmiştim, kahvede okeyden kalkmışım da, kazara piste girmişim gibi kullanıyorum. İzledim izledim kendime de küfür ettim.
Pistten çıktığımda balatam 1 mm kalmıştı. Bostancıya frene basmadan geldim.
http://oi57.tinypic.com/2agthlu.jpg
Kaliperlere sıcaklık stripi takmıştım. Brembo tamir kiti siparişi vermeme az kalmış. Ulan bu İstanbul Park hakikaten baya zorlayıcı bir pist.
http://oi60.tinypic.com/r01pic.jpg
:)
2.40 küsür
2.37 küsür
2.34 küsür gidiyoruz bakalım.
2 kişi 2.35.406 yapmışım. Son seans 50 kiloluk co-pilotu arabadan atınca 1 sn daha geldi :)
Valla güzel gündü. TypeR fena gidiyor, 8nci virajda kaya kaya gidiyordu. Golf R ile 1-2 lap 50 m arayla gittik.
Nankang NS2R'ların yanağına kurban olayım, lakin hamuruna az küfür etmedim gene.
4 ve 5nci viteste 5000 devir üzerinde bazı bazı güç kesiyor benim araba. Benzinden mi bilemedim. Video çekmiştim, kahvede okeyden kalkmışım da, kazara piste girmişim gibi kullanıyorum. İzledim izledim kendime de küfür ettim.
Pistten çıktığımda balatam 1 mm kalmıştı. Bostancıya frene basmadan geldim.
http://oi57.tinypic.com/2agthlu.jpg
Kaliperlere sıcaklık stripi takmıştım. Brembo tamir kiti siparişi vermeme az kalmış. Ulan bu İstanbul Park hakikaten baya zorlayıcı bir pist.
http://oi60.tinypic.com/r01pic.jpg
Abi suremden bir ben memnn degilim galiba ben nie boyleyim acaba :)
Cem, bugün tanışamadık konuşamadık fırsat olmadı. Açıkcası İstanbul Park'ta 3ncü pist günüm ve virajlara ne kadar yavaş girersem sürem o kadar gelişti. Çok abanıyormuşum Alfa'ya.
Acep sende de mi benzer durum var? :)
Hafta sonunun ilk video başlığı galiba :)
http://www.techturkey.com/forum/turkiye-oto-drag-dyno-pist-videolari/208291-bmw-z3-coupe-3-0i-2-27-90-intercity-istanbul-park.html
OrcunInce
19-09-2015, 22:30
Aracin konusu var forumda biara bakarsin:) kisaca sorduklarini cevaplim amortisor ve kilit mevcut. Birlikte cikmayi isterim tabiki tecrubenden faydalanmak. Bugun hesapta orcun bey geliyordu atip tuttu abi bir iki yer var cozdukmu rekor gelir die ama ekti bizi sagolsun:)
Ben yarın gidiyorum abi ya, o konuda sanırım bir anlaşmazlık yaşandı :(
Ekmedim yani, bu arada rekoru alman için geriye bir şey kalmamış. Lastikler gelsin rekor zaten gelecek. :)
Cem, bugün tanışamadık konuşamadık fırsat olmadı. Açıkcası İstanbul Park'ta 3ncü pist günüm ve virajlara ne kadar yavaş girersem sürem o kadar gelişti. Çok abanıyormuşum Alfa'ya.
Acep sende de mi benzer durum var? :)
Yok abi bende o sekilde gidiorum bilincliyim yoksa zaten bilincsiz giden 2.31 yapamaz yani kolay kolay
Yarın bir yeni bir eski cupra pistteyiz bakalım süreler nasıl olacak :)
Serhat Y.
20-09-2015, 00:14
Cem kankim bende Alpere katiliyorum yaylari sokup orginale donersen bu setup da daha iyi olur gibime geluyor benimde pist icin, yada iyi bir coil sistem. Gt28 400 hp fantazi bence pist icin yine. Oncelik aktarma yol tutus ve gucun performansin surekliligini saglayacak iyilestirmelerle baslanip kilo atilip aracin dinamigini artirmak lazim..
Gokmen Erbas
20-09-2015, 01:20
arkadaşlar bugün ben de piste çıkacağım. aracım ve ben süre kasmak için hazır değiliz. ilk günümüzde ambiyansı tatmak için orada olacağız. bugünün amacı sakin sakin turlayıp ileriki zamanlarda neler yapabiliriz onu görmek. artı, aracımın varsa eksiklerini görmek, mümkünse gidermek. fazla yormayı düşünmüyorum ilk günden. tecrubeli arkadaşlardan tavsiye almak isterim. keyifli sürüşler dilerim.
Honda Type_R
20-09-2015, 09:20
Serhat tebrikler guzel sure bugun bende cikicam bakalim ne gelicek piste sen slik lastiklemi ciktin
onursumer
20-09-2015, 11:53
Arabami ve pisti tanimak adina turladim, videoda cektim eksiklk gormek acisindan viraj giris cikis hep sikinti benim cizgi kaciriyorum surekli
Standart lastiklerimi hirpalamak istemedigimden seans bitmeden sogutma turu atip ciktim
Bu arada stock bluegt cidden yetersiz pist icin
http://i.hizliresim.com/lyaWLp.jpg
kelalper
20-09-2015, 13:39
Rekor gelebilir bugün zekiden. İlk seans süresini ben söylemiim kendisi yazar ama 2 kişi ile gerçekten şaşırtıcı süre.
Type R a gelince bir konuda yanılmışım. Arkası çok zıplıyor toleransı az dedim ama şikan a çıkarmadığın sürece eşşek gibi yol tutuyor. Arkadaşım ilk defa piste çıktı ve ilk defa doğru düzgün yürüyen bir arabası oldu. 3-4 kere arabayı bildiğin virajın içerisine fırlattı dönsün diye çizgisive hızı çok yanlıştı adrenalinden dolayı beni de fazla duyamadı. Araba ona rağmen tutundu ve döndü. Süre falan bozuldu ki zaten öyle bir iddiamızda yoktu süre de tutmadık ama benim fabia ya da megane o hızda o hareketi yapmış olsam spin manyağı olurdu. Yağ sıcaklıkları 130 a geldi ki ben ya da daha deneyimli birisi kullanıo olsaydı daha da fırlardı. Frenler hiç bozmadı kendini ama kullanma şeklide önemli çok hafif bastı fren zorlayamadı. Fren ve gaz ekranı hep açıktı orada gördüğü en yüksek pedal açısı 7 idi. Bu arada ilginç bi bilgi araba 1.3 bar basıo. Basınç bayaa yüksek.
2:25:800 tebriklerr....
Aracda cup2 den baska ne var?
kelalper
20-09-2015, 16:32
18" jant bi de isko egzoz ama downpipe yok cat üzerinde. Arka koltuklar yok bi de.
Zeki çok iyi iş çıkarttı helal olsun hava sıcaktı daha serin olsa ıyısı gelırdı
2:25:800 tebriklerr....
Aracda cup2 den baska ne var?
Motor full stok. Cup 2 18 jant arka koltuklar sökülü. İsko cat back var fantazi için performansa bir etkisi yoktur. Fren diski ebc ve balata yellow. Frenle ilgili bir geliştirme olarak daha geç ısınmamasını sayabiliriz ssdece. 25 altı gelecekti ama halk günü azizliği maalesef süremi kesen oldu videoda gözükür. Bide 11 in ortasında yerdeki parçalara makas attık o süre kesti mi bilmiyorum ama can sıktı biraz bir sonraki tur başka yerde duruyordu aynı parçalar bilmece gibi geçtik orayı her seferinde. 2.25 ler üst üste atıldı bu arada daha sonra benzin birden düştü ibre son turda önüm boş yakaladım ama tur atamadan çıktım maalesef belki bugünde inerdim 24 lere. Başka sefere artık..
onursumer
20-09-2015, 17:10
Motor full stok. Cup 2 18 jant arka koltuklar sökülü. İsko cat back var fantazi için performansa bir etkisi yoktur. Fren diski ebc ve balata yellow. Frenle ilgili bir geliştirme olarak daha geç ısınmamasını sayabiliriz ssdece. 25 altı gelecekti ama halk günü azizliği maalesef süremi kesen oldu videoda gözükür. Bide 11 in ortasında yerdeki parçalara makas attık o süre kesti mi bilmiyorum ama can sıktı biraz bir sonraki tur başka yerde duruyordu aynı parçalar bilmece gibi geçtik orayı her seferinde. 2.25 ler üst üste atıldı bu arada daha sonra benzin birden düştü ibre son turda önüm boş yakaladım ama tur atamadan çıktım maalesef belki bugünde inerdim 24 lere. Başka sefere artık..
poloda benzin ibre duşme olayı bende yaşadım çeyrek depom vardı daha ilk turu atarken ışık yandı yakıt al dedi , peşinden ibre dibe dayandı gidilecek yol 0km gostermeye başladı , ustune 3 yada 4 tur attım sanırım yakıt olduğunu bildiğimden
neden olduğunu cozemedim yakıt aldım normal çalışıyor şimdi , normal şartlarda ışık yandığında yakıt aldığımda 185TL falan alırdı okadar ustune gazlamama rağmen pist çıkışı 190TL aldı boş gosteriyordu elektronik olduğundan yanıldı diye sanıyorum
Son seansdan sonra süreler nedir
Ortalama tüketime odaklı olarak düşüyordur ibre Onur, Zeki.. Ortalama tüketim yükseldiği için böyle gidersen bir yere gidemezsin uyarısı veriyor arabalar :)
Tebrikler bu arada havalar serinleyince süreler düzeldi :)
Ayrintilar guzelmis,bu aciklamayi duymak istedigim icin sana pas vermistim @zero :)
Havalar biraz sogusun,sen bu set up'a alis birde telde dedigim seye bakarsan cok cok iyi olur.
Aklim iyice su onden cekere kayiyor sayenizde...
Honda Type_R
20-09-2015, 18:54
Bugun aksilikler pesimi birakmadisaolsun 1. Turu alttiktan sonra maalesef on sag lastigim yarildi allahtan sikanda falan degildim yoksa cok kotu olabilirdi. Erkenden cikmak zorunda kaldim baska sefere insallah
OrcunInce
20-09-2015, 18:58
Bugün pist günlerinde önden çekerler arasında en iyi süreyi de görmüş olduk. Standart kullanıcı ve yol lastiği ile rekor da gelmiş oldu.
Bazı arkadaşlar type-r konusunda boş konuştuğumuzu düşünmüşlerdi, efendi efendi bekledik, cevap ağır oldu sanırım :)
Video için de prodüksiyon falan yapmayı düşünmüyoruz, aylarca beklemenize gerek yok, birazdan eklerim :)
Serhat Y.
20-09-2015, 19:15
Alper yeni typer icin sure alabildinmi ne donuyor alet sizde?
Cuprayida tebrik ederim, fwd de isler eglenceli bi hal almaya basladi:) ekimde sureler dahada gelisir gibi..
OrcunInce
20-09-2015, 19:21
Alper yeni typer icin sure alabildinmi ne donuyor alet sizde?
Cuprayida tebrik ederim, fwd de isler eglenceli bi hal almaya basladi:) ekimde sureler dahada gelisir gibi..
Serhat abi 2.33 dönmüşler sanırım. Bu arada yeni lastiklerle soğuk havada çok daha iyisini yapacaksın güvenimiz tam :)
Octavia RS
20-09-2015, 19:33
Bizimde Octavia yetişmedi,Ekime artık inşallah..
Cupranın süre çiçek,tebrikler :) Cup2 düşündüğümden daha iyiymiş,ciddi düşmüş süre önceki etkinliğe göre.
OrcunInce
20-09-2015, 19:42
konu burada http://www.techturkey.com/forum/turkiye-oto-drag-dyno-pist-videolari/208315-halk-gunu-onden-ceker-rekoru-2-25-leon-cupra-280-a.html#post7933221
video'da burada:
https://www.youtube.com/watch?v=CTj2yr8nZkY
https://www.youtube.com/watch?v=CTj2yr8nZkY
Orçun tebrik ederim.. Savunduğum bir çok yanlış bilinenleri doğru yaptın ayrıcana bunun içinde teşekkür ederim..
Demek ki neymiş pisti en kısa sürede dönmek için sadece belli bir kesimin satın alabileceği, milyon liralık, 1500 bhp çok özel araç gerekmiyormuş... sadece çalışmak ama çok çalışmak sabırla çalışmak yanındada iyi hazırlanmış, ortalama 300-350 bhp araç yetiyormuş..
Sitenin hızlılarına selamlar.. Onlar kendilerini bilirler..
OrcunInce
20-09-2015, 20:01
Orçun tebrik ederim.. Savunduğum bir çok yanlış bilinenleri doğru yaptın ayrıcana bunun içinde teşekkür ederim..
Demek ki neymiş pisti en kısa sürede dönmek için sadece belli bir kesimin satın alabileceği, milyon liralık, 1500 bhp çok özel araç gerekmiyormuş... sadece çalışmak ama çok çalışmak sabırla çalışmak yanındada iyi hazırlanmış, ortalama 300-350 bhp araç yetiyormuş..
Sitenin hızlılarına selamlar.. Onlar kendilerini bilirler..
Metin abi bizim ekip hep bunu savundu zaten. Mqb şasi çok güzel, zeko'nun bileği kuvvetli, sondaki type-r olmasa süre daha da iyi olurdu zaten.
bu arada advan ile çıkılsa 2.23 belki 2.22 gelebilirdi.
Honda Type_R
20-09-2015, 20:14
Metin abi bizim ekip hep bunu savundu zaten. Mqb şasi çok güzel, zeko'nun bileği kuvvetli, sondaki type-r olmasa süre daha da iyi olurdu zaten.
bu arada advan ile çıkılsa 2.23 belki 2.22 gelebilirdi.
Sondaki typer bendim ama lastigim parcalandigi icin sagdan sagdan gidiyordum ve sizin frenaj noktanozada cok uzaktim zaten yani sizin surenize bi etki ettigimi dusunmuyorum. Neyse tebrikler lastigim parcalanmasaydi guzel eglenirdik
Cok guzel sureler gelmis herkes cok eglenmis belli.. Herkesi tebrik ederim cok guzel sonuclar... Tatilde oldugum icin gelemedim insallah ekimde ordayim yeni fren balatalarimla.. Yetisirse kilitle de tabiki :)
Sondaki typer bendim ama lastigim parcalandigi icin sagdan sagdan gidiyordum ve sizin frenaj noktanozada cok uzaktim zaten yani sizin surenize bi etki ettigimi dusunmuyorum. Neyse tebrikler lastigim parcalanmasaydi guzel eglenirdik
Düşünmüyorsunuz ama etkisi çok büyük. 12. Viraja içeriden girmek zorunda kaldığım için daha erken fren yapıp içeride kalmak için daha yavaş dönüyorum,viraja giriş hızı, açısı ,dolayısıyla 13 e de giriş hızı ve açısı vs derken en önemli kombine virajlardan birinde hepsi kaçıyor. Önemli değil yapacak birşeyde yok halk gününün olayı bu zaten, sizin başınıza dert açılmış varsın benim rekor süremden çalsın daha iyisini yaparız. Geçmiş olsun başınıza bir dert açmadan kazasız belasız atlatmışsınız en azından.
Low-Rider
20-09-2015, 20:24
Bugün pist günlerinde önden çekerler arasında en iyi süreyi de görmüş olduk. Standart kullanıcı ve yol lastiği ile rekor da gelmiş oldu.
Bazı arkadaşlar type-r konusunda boş konuştuğumuzu düşünmüşlerdi, efendi efendi bekledik, cevap ağır oldu sanırım :)
Video için de prodüksiyon falan yapmayı düşünmüyoruz, aylarca beklemenize gerek yok, birazdan eklerim :)
Transponder var mı Orçun, resmi listeye girecek mi süre ?
OrcunInce
20-09-2015, 20:32
Transponder var mı Orçun, resmi listeye girecek mi süre ?
Eklenecek bro, transponder vardı.
Zeki senide tebrik ederim.. Bence büyük başarı..
Juggernaut
20-09-2015, 20:47
Eklenecek bro, transponder vardı.
Transponder ve Performance box arasında süre farkı var mı?
Transponder ve Performance box arasında süre farkı var mı?
2.25.828 transponder
2.25.82 pbox :)
Zeki senide tebrik ederim.. Bence büyük başarı..
Teşekkür ederim Metin Amca güzel düşüncelerin için. Seans içinde eğlenceli görüntülerde vardı Orçun derlediğinde izleriz. Başka 2.25 tur da var onu da koyar yakında bende hala izlemedim ne yapmış ne etmişim.
Bende tecrübeli arkadaşlara bir sorum olucak aracım stok motor olarak 2.47 den aşağıya düşemedim sizce bu zaman geliştirilebilirmi ;fikirlerinize açığım...Araç subaru brz...
OrcunInce
20-09-2015, 22:00
Bende tecrübeli arkadaşlara bir sorum olucak aracım stok motor olarak 2.47 den aşağıya düşemedim sizce bu zaman geliştirilebilirmi ;fikirlerinize açığım...Araç subaru brz...
Manuel mi otomatik mi?
Yağışta ve bitik lastik - balata - disk üçlüsüyle 2.42 dönmüşüm zamanında. otomatik vitesti araba, test aracı zaten.
https://www.youtube.com/watch?v=hqqyy7mB4wE
https://www.youtube.com/watch?v=hqqyy7mB4wE
BRZ'nin baya baya daha iyi olması gerekmez mi? Misal manuel viteste 2:30-2:35 arası bir rakam beklerdim. 1200 kg, 200 HP, yapısı gereği de pist için avantajlı bir araç.
OrcunInce
20-09-2015, 22:20
BRZ'nin baya baya daha iyi olması gerekmez mi? Misal manuel viteste 2:30-2:35 arası bir rakam beklerdim. 1200 kg, 200 HP, yapısı gereği de pist için avantajlı bir araç.
Ben otomatiğini kullandım sadece, inanılmaz yavaştı. Standart Polo gti baya hızlıydı gt86'ya göre. Manuel'i kesin daha hızlıdır.
Çok iyi tutunma vardı alette ama sıkıcı denebilecek kadar da yavaştı abi.
Aracım manuel ek olarak rocket bunny body kit ve 18 inç jant kumhıo standart lastik var...Bu arada araç kağıt üstünde 200 hp olarak gözüksede 160 170 civarında...Araca ciddi ciddi motor swaplamayı bile düşünüyorum
OrcunInce
20-09-2015, 22:33
Aracım manuel ek olarak rocket bunny body kit ve 18 inç jant kumhıo standart lastik var...Bu arada araç kağıt üstünde 200 hp olarak gözüksede 160 170 civarında...Araca ciddi ciddi motor swaplamayı bile düşünüyorum
Yurt dışında herkes sc'liyor, bence ilacı o. :)
Bu arada yavaş olsa da çok zevkliydi, bir tıkta kendinizi geliştirmenizi öneriyorum. İyi bir lastik ile manuel'i 2.35'lere gelebilir bence. :)
12.5 sıkıştırma vardı o motorda. Bizdeki benzinle yürümüyor olabilir.
Edit: GT3'te ne benzin kullanıyorsun @997TT? 12.9'muş onun da sıkıştırması?
Ben bugün stock brz ile 2:42:90 dönebildim hocam gömdün beni saol :)
Şaka bir yana yol tutuşu beklediğimden kötü çıktı. Belki michelin primacy'lerden kaynaklanıyordur bilmiyorum ama neredeyse Astra J'den bir farkı yoktu desem fazla abartmış olmam. Belki de hayatımda ilk kez arkadan itiş kullandığım için becerememiş olabilirim. Tırstığımdan esp'yi kapatamadım zaten.
Yarın videosunu koyarım.
Bildigin 95 oktan benzin iste,malesef motor gucununcok dusuruyor sikitırmadan dolayi.
Bu araçla ilk defa piste çıktın, alışma dönemi ve lastikten sonra gelirsin işte 5-6 sn daha :)
Bildigin 95 oktan benzin iste,malesef motor gucununcok dusuruyor sikitırmadan dolayi.
Murat hocam, bu benzinin çözümü yok mu bizim memlekette? Eleanor vardı, 12.5 sıkıştırmalı; litresi 15 dolardan yüksek oktan benzin bulup ancak yürütmüşlerdi arabayı. Hani birileri illaki ithal ediyordur yarış tipi benzin.
cabriolet
20-09-2015, 23:10
Murat hocam, bu benzinin çözümü yok mu bizim memlekette? Eleanor vardı, 12.5 sıkıştırmalı; litresi 15 dolardan yüksek oktan benzin bulup ancak yürütmüşlerdi arabayı. Hani birileri illaki ithal ediyordur yarış tipi benzin.
bikaç kere benzin alırken 5 litre ethanol dökmüştüm depoya bariz daha iyi gidiyodu araba bu arada benim arabada gt86 :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/151910-toyota-gt86-manuel.html
GT86 / BRZ ye atmosferik yapılabilecekler bu konuda tecrübe edilmiş şekilde var. SC ile eğlenceli hale geliyor, ama esas zevk 400 hp lik GT28 li setuplarda saklı :)
kelalper
21-09-2015, 08:31
Serhat abi 2.33 dönmüşler sanırım. Bu arada yeni lastiklerle soğuk havada çok daha iyisini yapacaksın güvenimiz tam :)
Valla biz süre tutmadık hiç. Video bile çekmedim arkadaş istediği halde. İlk önce kafasında gözleri kapalı çözmesi gerek virajları. Dün gece yastığa kafasına koyduğu anda düşünmeye başlamıştır o. Dün çünkü ayrılırken abi ekimdeki seans a lastik bulalım diodu. O kadar heyecanlandı. Zehiri aldı :D. Bu ilk seanstı. Çok fazla çizgi hatası vardı vs onlar zamanla oturacak şeyler. Ama o halde bile gerçekten 2:33 döndüysek ekimde ben bir seans alıp zikonun rekora sulanabilirim. :D
Şaka yaw. Çıkarım ama 2 kişi ve başkasının arabası ile o süre zor. Arkadaşım zaten 100 ben 140kg o yüzden imkansız.
Alıntı yapmayı beceremediğim için kusura bakmayın; verilen cevaplardan dolayı herkese tek tek teşşekürler...Kısmetse önümüzde ki zamanalarda ciddi bir 2jz motor swaplamayı , alt takım ve fren olarak güçlendirmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı...
erenhicusenmez
29-09-2015, 19:55
Leonu kullanan arkadaşı tebrik ediyorum neredeyse kusursuz bir sürüş sergilemiş tebrikler ...
:) teşekkürler. Daha iyilerinide izletiriz inş..
erenhicusenmez
30-09-2015, 21:28
:) teşekkürler. Daha iyilerinide izletiriz inş..
Bir dahaki pist gününde ufak bir eğitim verirsin artık :)
Bir dahaki pist gününde ufak bir eğitim verirsin artık :)
Estağfurullah burası çok daha tecrübeli abilerimizle kaynıyor bizim ne haddimize :) .. tekrar teşekkürler
erenhicusenmez
01-10-2015, 13:12
Estağfurullah burası çok daha tecrübeli abilerimizle kaynıyor bizim ne haddimize :) .. tekrar teşekkürler
Herkesin tecrübesinden faydalanmak isteriz benim aracım da önden çeker olduğu için şimdilik referans sürüş tipi olarak @997TT Murat abi ve seni izliyoruz :)
Herkesin tecrübesinden faydalanmak isteriz benim aracım da önden çeker olduğu için şimdilik referans sürüş tipi olarak @997TT Murat abi ve seni izliyoruz :)
Sizin aracınız nedir? Ekim organizasyonunda katılacakmısınız?
erenhicusenmez
03-10-2015, 00:52
Sizin aracınız nedir? Ekim organizasyonunda katılacakmısınız?
Mini cooper s r53 sahibiyim ekim sonu organizasyona katılmayımplanluyorum kısmetse