Orijinalini görmek için tıklayınız : Piyasa da Sahte Motul Yağ Mı Dolaşıyor ?
Arkadaşlar merhaba.Alfa 159 aracımın geçen en son bakımında ismini şuan vermediğim herkesin tahmin edebileceği bir siteden Motul xcess 5w40 5 lt yağ söyledim.İşin garibi yağ 120 tl ye geldi ve yanında enjektör temizleyici hediye ve ücretsiz kargoyla yolladılar.Yine aynı sitede varille bile motul satılıyor.Kutusu vs çok incelememe rağmen sahte olduğunu anlayamadım ama bu fiyata orjinal olması mümkün değil gibi duruyor.Zira bu yağ hepsiburada da kampanyalı fiyato 230 küsür tl.Aracımın yine bakımı geldi ben motul kullanmak istiyorum ama orjinal alabilceğim yer tavsiye edebilcek yer var mıdır ? Teşekkürler şimdiden
fıyat normal. hepsıburada falan abartılı fıyattan dusmus gıbı gosterıyor hep.
%100 emin olmadan sadece fiyata bakarak neden boyle soyluyorsunuzki?
abi her yerde bu fiyat aralığında max 150 tl zaten. sanayidede aynı şekilde. bazen kampanya oluyor uyguna veriyorlar bende bir kaç kez aldım. arkadaş büyük ihtimal gitti gidiyordan almıştır oradada satan bir kaç mağaza var motul ü
evet 5litresi 140-150 tl falan
230 degil
Kesinlikle yanlış anlaşılmasın emin değilim zaten emin olmadığım için aldığım yerin ismini de vermedim.Bazı okuduğum yerlerde yetkili servislerde 250 TL olduğu yazıyor.Bu kadar fiyat farkı olması soru işareti bıraktı sadece
@Maxi,şu an aldığım yerde 5 lt si ücretsiz kargoyla 115 TL.bana mı çok ucuz geldi
excess ile 300v serisini karıştırmayın. Fiyat normal.
300v ile karıstırıyosunuz ki onda bıle toplu alımda fıyat baya farklı istanbul bolge muduru yakın arkadasım dukkan acarken bı fıyat aldımda baya gecırıyolarmıs tek aldıgımızda :D
300v farklı vede çok başarılı bi yağ. Mobil 1 kullanıyordum. Şuanda 300v kullanıyorum.
Bişey fark etmeyeceğini söylediler ama ben yinede aldım.
115 ₺ ye 5 lt motul xcess normal mi diyorsunuz o zaman arkadaslar ? Ordan almaya devam edeyim
PowerSample
16-09-2015, 22:42
Aldığınız yeri biliyorum, bende oradan aldım Motul xcess 5w40, yanında da temizliyici falan geldi. Bende şüphelendiğimden direk Motul'un merkezini aradım. Kutuda olması gereken şeyleri söylediler, arkadaki jelatinin açılması vs. gibi şeyler. Onların hepsi var dedim aldığım yeri sordular söyledim, firmanın sert bir fiyat politikasının olduğunu ve güvenle kullanabileceğimi söylediler. Ben aracıma koydum sizde sorun yaşamazsınız sanırım.
Aldığınız yeri biliyorum, bende oradan aldım Motul xcess 5w40, yanında da temizliyici falan geldi. Bende şüphelendiğimden direk Motul'un merkezini aradım. Kutuda olması gereken şeyleri söylediler, arkadaki jelatinin açılması vs. gibi şeyler. Onların hepsi var dedim aldığım yeri sordular söyledim, firmanın sert bir fiyat politikasının olduğunu ve güvenle kullanabileceğimi söylediler. Ben aracıma koydum sizde sorun yaşamazsınız sanırım.
Evet sanırım aynı yerden almışız.O zaman helal olsun diyorum gerçekten bu fiyata.8bin km dir aklımdaydı bu soru :) Ki sizde alışveriş yapmışsınız görmüşsünüzdür internet sitelerini tasarım vs olarak çokta kurumsal durmadığu için insanın aklında şüphe oluyor.
PowerSample
17-09-2015, 01:41
Fiyat gerçekten çok uygun. Ben bakım konusunda hassas olduğum için herşeyiyle araştırdım. Sitedeki yetkiliyi de aradım, onlarda direk tedarikçiden aldıklarından dolayı uygun fiyatlı olduğunu belirtti. Motul firmasının kendisi de bunu onaylayınca herşey benim için çözüldü. Yağdan da memnunum :) Size de hayırlı olsun..
Benim de aklımda bu soru vardı. Bu durumda hepsiburada gibi sitelerin ne yapmaya çalıştığı merak edilir oluyor. Tamamen saçma olduğu intibası bırakıyor insanda..
darkmoon
08-09-2016, 15:28
böyle bir şüpheye düşerseniz motulun türkiye distiribütörü kimse onu arayın.. barkod nosundan hepsi onlarda kayıtlıdır yada firmadan bilirler..
mikelazi
08-09-2016, 15:56
n11 den 2 tane 5lt 5w40 xcess aldım.haziran ayında 110tl idi.1 ay önce 5lt si 115ten bir tane daha aldım.kadıköydeki motul bayisi telden bana aynı yaga 175tl fiyat verdi.bende internette 110 olan şey sizde nie 175 e satıyorsunuz dedim.onların ellerinde yok o yüzden öyle fiyat veriyorlar dedi.o zamanlar gerçekten bulamamıştım.zaten hep nete bakarım fiyatı uygunsa alırım.elimde şuan açılmamış 10lt motul var.
125cc scooterımada bu yagdan koyuyorum.motulun sahtesinin yapılıcagını düşünmüyorum ama genede nelere dikkat etmemiz gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim.
Motul türkiyeden çekildi beyler bu arada bilginize
Evet sanırım aynı yerden almışız.O zaman helal olsun diyorum gerçekten bu fiyata.8bin km dir aklımdaydı bu soru :) Ki sizde alışveriş yapmışsınız görmüşsünüzdür internet sitelerini tasarım vs olarak çokta kurumsal durmadığu için insanın aklında şüphe oluyor.
neresi orası bizde alalım oradan eğer sahte değillerse
turkishpower
08-09-2016, 22:14
1.3 cdti aracım için motul 8100 x cess 5w40 düşünüyorum arkadaşlar önerirmisiniz? uygun fiyatlı güvenilir satıcı linki atabilirmisiniz?
Bugun 90 liraya motul 5-30 aldım 8100 modelini bende kıllandım şimdi.
Satan yeri tanımıyorum ama sahte olacağını pek sanmam.
Aldığınız Motul'ün yağcılarda satılan tam sentetik Mobil - Castrol'den herhangi bir farkı yok, fiyatın rekabetçi olma sebebi ondandır.
Satan yeri tanımıyorum ama sahte olacağını pek sanmam.
Aldığınız Motul'ün yağcılarda satılan tam sentetik Mobil - Castrol'den herhangi bir farkı yok, fiyatın rekabetçi olma sebebi ondandır.
300v ile castrolün tam sentetiği tamamen farksız mı yani ?
mikelazi
09-09-2016, 07:51
1.3 cdti aracım için motul 8100 x cess 5w40 düşünüyorum arkadaşlar önerirmisiniz? uygun fiyatlı güvenilir satıcı linki atabilirmisiniz?
Motor Yağı Motul 8100 X-cess 5w40 5 Lt. 100% Sentetik. - n11.com (http://urun.n11.com/motor-yagi/motor-yagi-motul-8100-x-cess-5w40-5-lt-100-sentetik-P123054312?cid=604001&gclid=CjwKEAjwmMS-BRCm5dn51JLbp1wSJACc61tFQwDHpIXq0IA-YG_tQawWJHOlTu1bkUCmzpvmFmIXYxoCr8Lw_wcB&gclsrc=aw.ds)
senin aracada yeterde artar bile :)
n11 de 2 lt 300v nin fiyatı 110 lara kadar düştü , geçen bayide 2 lt ye 175 tl dediler. hızlı kaçtım. n11 den hiç almadım varmı alan?
mikelazi
09-09-2016, 12:22
n11 de 2 lt 300v nin fiyatı 110 lara kadar düştü , geçen bayide 2 lt ye 175 tl dediler. hızlı kaçtım. n11 den hiç almadım varmı alan?
şimdiye kadar 4 tane x-cess aldım 110 ve 115tl lerden.çevremde aldırdıklarımda bir okadardır.
Ben castrol edge 5-40 kullanıyorum. Motul un ne farkı var yani kullanırsak neden kullanmalıyız? Araç 1.5 crdi cerato
mikelazi
09-09-2016, 17:21
Motul türkiyeden çekildi beyler bu arada bilginize
direk motul türkiyenin cevabı
Merhaba; bilgi doğru değil Gökhan Bey. Bu vesile ile iyi bayramlar dileriz.
direk motul türkiyenin cevabı
Merhaba; bilgi doğru değil Gökhan Bey. Bu vesile ile iyi bayramlar dileriz.
Sanayideki ustam motul türkiyedeki dist anlaşmasını fesh etti dedi
İnşallah dediğin gibidir.
300v ile castrolün tam sentetiği tamamen farksız mı yani ?
Konuyu açan arkadaşın mesajını dikkatli okursanız 300v den bahsetmediğimi anlarsınız.
Daha açık anlatayım. 300v haricindeki modellerden bahsediyorum. 300v kadar olmasa da Eco lite ve X lite modellerinde grup 4 pao ve grup 5 ester oranı diğer yağlara göre daha yüksek. Eco lite ve X lite modelleri bu yüzden daha pahalı diğer 8100 serilerine göre. O yüzden bu iki modeli de ayrı tutuyorum. Fakat 8100 Xcess Xclean Econergy modellerin diğer marka yağlardan bir farkı yok. Fiyatları da ona göre daha uygun haliyle. TR şartlarında 90-100 tl ye tam sentetik ester bazlı yağ aldığınızı sanıyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz, onu baştan söyleyeyim.
%100 sentetik - tam sentetik muhabbeti pazarlama stratejisinden başka bir şey değil. Eğer çok kafanız takılıyorsa açın MSDS dosyalarına bakın, içerisinde ne kadar oranda PAO ya da ester olduğunu araştırın (her marka açıklamayabiliyor, iyi araştırmak lazım).
motulun sahtesi çok çok çok deniyor ama ben bir yağcı olarak daha hiç görmedim. bu sadece pahalı satanların müşteri inandırma yöntemi.
abi kaç para yağ ? 200. ama orda 120 o mu o sahte alma.
ghibli06
17-03-2017, 13:39
motulun sahtesi çok çok çok deniyor ama ben bir yağcı olarak daha hiç görmedim. bu sadece pahalı satanların müşteri inandırma yöntemi.
abi kaç para yağ ? 200. ama orda 120 o mu o sahte alma.
10w60 ı kaça almalıyız?
10w60 ı kaça almalıyız?
Motul 8100 X-Power 10W-60 - 5 Lt 10W-60 Benzinli Yağlar fiyatı urun incelemesi, en uygun fiyat (http://www.turkoilmarket.com/Motul-8100-X-Power-10W-60-5-Lt,PR-5857.html)
mikelazi
17-03-2017, 15:09
Motul 8100 X-Power 10W-60 - 5 Lt 10W-60 Benzinli Yağlar fiyatı urun incelemesi, en uygun fiyat (http://www.turkoilmarket.com/Motul-8100-X-Power-10W-60-5-Lt,PR-5857.html)
site için teşekkürler.iyi oldu
En sonki dolar zamından sonra 20.60 300w 2 lt fiyatı 120tl 130tl arası değişiyor..piyasada daha ucuzunu göremedim yada sahtesinide aynı fiyata satıyorlar :)
10w60 ı kaça almalıyız?
10w60 - Otobakımcım Oto bakım ve Temizlik Urunleri Tek Adreste. (http://www.otobakimcim.com/Arama.aspx?1&kelime=10w60)
http://www.n11.com/magaza/otobakimcim
OTOBAKIMCIM - GittiGidiyor (http://dukkanlar.gittigidiyor.com/OTOBAKIMCIM)
100% orjinal. faturalı. v.s.
Arkadaşlar bende 1.7 dti yazılımlı aracım için 5-40 x-cess yağ aldım. Aracım için önerir misiniz bu yağı. Yukarıda arkadaş açıklama yapmış fakat x-cess için daha spesifik yorumu olan var mı ?
şu yag olayı gerçekten sıkıntı motul degil ben mobil alıcam kimden alıcamı sasırdım acıkcası...
mikelazi
20-05-2017, 15:02
Arkadaşlar bende 1.7 dti yazılımlı aracım için 5-40 x-cess yağ aldım. Aracım için önerir misiniz bu yağı. Yukarıda arkadaş açıklama yapmış fakat x-cess için daha spesifik yorumu olan var mı ?
gayet mantıklı
x-cess iyidir