Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehirlerinizde Bulunan Giyim Outlet Mağazalarını Paylaşalım..
canozgur106
16-09-2015, 18:57
Arkadaşlar sweatshirt ararken aklıma böyle bir konu geldi giyime meraklı olarak bu topic altında mağaza butik internet sitesi vs fırsat olarak ne görüyorsak paylaşalım..
Bugün İzmir/Basmane metro çıkışında Akdeniz outlet diye bi yer keşfettim aklınıza gelebilecek tüm ürünlerden fazlaca var benim ilgimi çekenler sweatshirt/kargo şortlardı İzmirde olan arkadaşlar uğrayabilirler..İnternet sitesi olarakda şu an fiyatları mağazalara oranlara fazlaca uygun olan sanalcadır.com adresine girebilirsiniz..
Outlet mağazalar normal mağazarla aynı fiyat artık biz burdan basıp sökeye gittik fiyatlar daha pahalıydı hatta :D
canozgur106
16-09-2015, 19:10
Outlet mağazalar normal mağazarla aynı fiyat artık biz burdan basıp sökeye gittik fiyatlar daha pahalıydı hatta :D
Mağaza diye sınırlamadık:D Ne olursa artık marka olmasıda şart değil ne olursa işte modern şık olsunda marka takıntısı yok ne olursa giyeriz sana göre bi mont var elimde ister misin:D:D:D
Karsiyakada bi yer vardi fred perry, armani jeans, hugo boss, burberry vs kesin orjinaldi ve fiyati daha uygundu
canozgur106
16-09-2015, 19:24
Karsiyakada bi yer vardi fred perry, armani jeans, hugo boss, burberry vs kesin orjinaldi ve fiyati daha uygundu
Tam yer bilgisi var mıdır..?
Antalyada metro kavsagindaki defacto magazasi fiyatlar gayet uygun
lethaldoze
16-09-2015, 19:37
Burda polo gömlekler 120-150-200 civarı fakat Çorlu daki outlet mağzasında 20-30 tl imiş. Yine aynı şekilde Düzce demi nerde, Tomy mağzası aynı şekilde diye bir söylenti var ama ne kadar doğrudur.
Arkdslar susrluk ve sökedekılere gtmeyın aynı ayakkabı yalıda kskda daha ucuz optımum iyi
burkaykalyon
16-09-2015, 20:07
Burda polo gömlekler 120-150-200 civarı fakat Çorlu daki outlet mağzasında 20-30 tl imiş. Yine aynı şekilde Düzce demi nerde, Tomy mağzası aynı şekilde diye bir söylenti var ama ne kadar doğrudur.
Düzce'deki Tommy mağazasına gitmiştim. Aslında bir tek Tommy değil birçok marka var. Ancak geçen sene. Kalpli tişörtler, sarı kapşonlular, bel 35 paça 15 pantolonlar falan vardı. :D Şu anki halini bilmiyorum ama geçen seneki durumunda hiç bişi alınmazdı yani :D
kunteper
16-09-2015, 20:30
aynı konuyu açmak benim de aklıma gelmişti :)
geçen hafta ayakkabı bakayım dedim adidas stan smithler tekrar moda olmuş
300tl çok geldi :) . Daha uygun nerden bulunur ?? ucuz fiyatlı outlet vs var mı istanbulda
canozgur106
16-09-2015, 22:32
Tommy giyinen arkadaşlar Leventte Kanyon'un orda benim askerlik yaptığım zamanda minicik bi outleti vardı dolmuş duraklarının orda bilginiz olsun şimdi aklıma geldi..
Bornova ağaçlı yol metro sanayii durağında da 2 adet billabong vs gb markaların outleti var yolunuz düşerse uğrayın.
Antalyada metro kavsagindaki defacto magazasi fiyatlar gayet uygun
Adamım orası tam bir kaos ortamı. Gidip şu ürünü beğendim diyip heveslenmiceksin pazar mantığı tuttuğunu o an al geç. 4 ay kadar çalışmışlığım var orda :)
poseidon
17-09-2015, 08:14
Yenibosna Starcity Avm
komple outlet dükkanlardan oluşuyor.
Polo, Mavi, Adidas,Puma, Boyner vs..vs.. tüm markaların outlet dükkanları var
Piyasadan %20 - %30 daha ucuza alışveriş yapabilirsiniz.
M U R A T
17-09-2015, 08:42
gshock saat nerde ucuz bulunur gençler
gshock saat nerde ucuz bulunur gençler
http://www.n11.com/magaza/goldpark/saat-1002809
Valla artık outlet diye bi konsept kalmamış ya bence. Fiyat farkı yok gibi bişey. Şu an outlet eski sezon olup da yeni sezonda bulamadığın ürünler için işe yararsa yarar. Ucuz olan outletlerde de medium ürün yok, XL ve üstü.
www.modaelinizde.com bu siteyi öneririm, online outlet bir nevi. çok zaman alışveriş yaptım ürünler orjinal.
emresener
17-09-2015, 10:40
Düzce'deki Tommy mağazasına gitmiştim. Aslında bir tek Tommy değil birçok marka var. Ancak geçen sene. Kalpli tişörtler, sarı kapşonlular, bel 35 paça 15 pantolonlar falan vardı. :D Şu anki halini bilmiyorum ama geçen seneki durumunda hiç bişi alınmazdı yani :D
Bu düzcedeki yer nerde tam olarak ? cumartesi o tarafa geçicem gömlekleri toplayayım :D
canozgur106
01-01-2018, 00:14
Konuya güncel çekelim :)
İstanbuldayken optimum'a giderdim fena değil fiyatları. Moda/marka kasıntım hiç olmadı çok uyguna da giyiniyorum :) sakaryada da kipa outlet olarak geçiyor fiyatlar mağazalara göre biraz daha iyi geldi bana. Yine sakaryada Ada avm de de flo outlet mağaza açmış son numara Nike Adidas falan uygun rakamlara gördüm. Saat için n11 de turkuaz internet diye bir mağaza var fiyatları güzel.f/p saati araya varsa lorus/pulsar bakabilir. Casio almıştım, babama verdim abartmıyorum hayatında bozamadığı tek şey. Saat olarak iyidir. Gidip replika tag'e 300 vereceğine al tepe tepe kullan.
Markacılar pek beğenmez ama uygun fiyatlı defacto ve tudors un gömlekleri başarılı. Kumaş olarak süvari ve modadicentone iyidir. Süvari 1 tık önde.
Gimifayf
01-01-2018, 17:10
Afyonda özdilek kavsagindakilerin bazilari cogu normalden ucuz ama bazıları aynı.
Aynı zamanda özdilegin icindeki giyim katinda bazı markalar dönemlik kampanyalarla outlet ucuzlugunda oluyo etiketlere bakip fiyat karsilastirması yaparak almakta fayda var tatilciler icin.
Gimifayf
01-01-2018, 17:11
Afyonda özdilek kavsagindakilerin bazilari cogu normalden ucuz ama bazıları aynı.
Aynı zamanda özdilegin icindeki giyim katinda bazı markalar dönemlik kampanyalarla outlet ucuzlugunda oluyo etiketlere bakip fiyat karsilastirması yaparak almakta fayda var tatilciler icin.
Edit:
Afyonda özdilek kavsagindakilerin cogu normalden ucuz ama bazıları aynı.
Grimlord
01-01-2018, 21:54
Ankara forum avmdeki Adidas ve Puma mağazalarında ayakkabılar ciddi ucuza geliyor ama çok çabuk bitiyor. Arada uğramak lazım :)
Korollacı
02-01-2018, 07:20
izmit outlet center'da bir cok magaza var ve fiyatlar uygun. tommy us.polo mavi puma derimod lee dockers levis vs.
eylul ve nisan ayinda butun magazalarin panayir gunleri yapiliyor. nisan ayindaki panayir gununde kisliklari eylul ayinda ise yazliklari cok uyguna veriyorlar.