Orijinalini görmek için tıklayınız : Ticaret yapmak hakkinda. Hedef küçük hayal büyük,yardim lutfen
Sti_Ozan
18-09-2015, 21:26
Merabalar,suanda 1000tl butcem var,motosiklet icin para biriktirmeye calisiyorum ama,orta seviye ekipman+basit bi motor toplamda 6-7 bin tutuyo,aileme yuk olmak istemiyorum,cunku ihtiyactan cok keyfi bi harcama,simdi sizlere sorum,50-100 kâr edebilecegimiz,ayni zamanda eger satamazsamda olsun kendim kullanirim diyebilecegim ne alabilirim,bu isi yapabilirmiyiz,ne onerirsiniz eger bu konuda basarili olabilirsem cidden cok mutlu olurum,simdiden tesekkur ediyorum fikirler ve tavsiyeler icin.:heyoo:
Telefon al - sat , ya da is yeri sahibi tanidigin varda pos makinasi al 3 - 5 yoluna bakarsin
Tasarım becerin varsa etiket iş yapabilirsin. Kar marji yüksek. 1 liraya mal olan yapışkanlı etiketleri 10-20 liraya satıyorlar deli gibi gidiyor.
Sti_Ozan
18-09-2015, 21:40
Telefon al - sat , ya da is yeri sahibi tanidigin varda pos makinasi al 3 - 5 yoluna bakarsin
Pos makinasi derken,rica etsem biraz daha acabilirmisin
Tasarım becerin varsa etiket iş yapabilirsin. Kar marji yüksek. 1 liraya mal olan yapışkanlı etiketleri 10-20 liraya satıyorlar deli gibi gidiyor.
etiketten kastiniz nedir tam anlayamadim kusura bakmayin
%3 den çekse, günde 1000 liranın hepsini çevirse 30 lira yapar. Risk almaya değmez bence :) Hem şu sıra sık sık patlıyor poslar. Dikkat etmek, sağlam pos bulmak lazım :)
%3 den çekse, günde 1000 liranın hepsini çevirse 30 lira yapar. Risk almaya değmez bence :) Hem şu sıra sık sık patlıyor poslar. Dikkat etmek, sağlam pos bulmak lazım :)
Pos icin kendisini 1000 ile sinirlamasina gerek yok , geri alacagi kesin kisilerde parayi cevirirse %3 ile de kisitlama yapmadan alanin durumuna gore yasal faizi de fazla asmadan al-ver yaparsa benim tahminim cevresine bagli olarak kisa vadede istedigi nakiti cikarir .
genç kardeşlerimizi illegal yollara yönlendirmeyin !
özellikle belirtmek isterim; pos için önerilen iş yasal değildir ve bankanın tespit etmesi durumunda konuyu yasal mercilere taşıma yetkisi vardır. amaç para kazanmak ne iş olsa yaparım legal/illegal fark etmez derseniz elbet daha karlı işler bulunur ama yasal ve helal daireden çıkmamak lazım.
aklın yolu bir, aynı anda aynı şeyleri yazıyoruz, aman arkadaşlar sakın bu tavsiye edilen pos işine girmeyin
yakın zaman önce pos ile altın ticareti yapan birini yakaladık muhtemelen bir daha hiçbir bankadan ne pos alabilecek ne de kredi
İphone al sat emin ol kaybetmezsin
Sti_Ozan
18-09-2015, 23:03
abi aslina bakarsan konu birazda illegale acik,onlarda yardimci olmaya calisiyolar
özellikle belirtmek isterim; pos için önerilen iş yasal değildir ve bankanın tespit etmesi durumunda konuyu yasal mercilere taşıma yetkisi vardır. amaç para kazanmak ne iş olsa yaparım legal/illegal fark etmez derseniz elbet daha karlı işler bulunur ama yasal ve helal daireden çıkmamak lazım.
Eger legale bagli kalarak basarabilirsek tabiki cok iyi,yasimiz daha genc damgalanmak istemeyiz
İphone al sat emin ol kaybetmezsin
1000 liraya suan icin iphone 5 var sanirim,aslina bakarsaniz benim yapmam gereken sanirim,aceleyle elindeki temiz telefonu uyguna verenlerden alip,kâr elde etmeye calismsk
Kardeş sticker işte arabanın sağına soluna camına bacasına envai çeşit yapışkanlı çıkartmalar oluyor. Onlardan bahsediyorum
Sti_Ozan
18-09-2015, 23:23
Kardeş sticker işte arabanın sağına soluna camına bacasına envai çeşit yapışkanlı çıkartmalar oluyor. Onlardan bahsediyorum
Aslinda guzel is,yani bende yetenek yok ama 1 liraya yapandan ayarlasak 5 e alsak gene ordan yurunebilir aslinda,tesekkur ederim fikir icin
cagalazade
18-09-2015, 23:29
yaşını, tahsilini, kabiliyet ve yeteneklerini bilmiyorum ama...
0 paranın yarısıyla Merter' e gidip üretim yapılan hanlardan 2-6 yaş arası çocuk giysileri (kışa giriyoruz ona göre seçebilirsin) al, sonra ailende en sosyal hatun kişi kimse ondan rica et kolu komşuya gittiğinde ürünlerden götürsün, illaki satılır 1 e 1 karla...
aynı malları varsa çevrende yoğun ve işlek bir caddede, köşe başında ufak bir masa üzerinde tezgah malı şeklinde sat iş çıkış saatlerinde özellikle...
geliştirebilirsin, ben istanbul da yaşıyorken bu anlattıklarımı yaptım ve para kazandım, bu olmasa bile zaten gerçekten kazanmak zorunda kalıyorsan bir şekilde kazanırsın, yeter ki zorunda kaldığını hisset sevgili kardeşim...
Sti_Ozan
18-09-2015, 23:45
yaşını, tahsilini, kabiliyet ve yeteneklerini bilmiyorum ama...
0 paranın yarısıyla Merter' e gidip üretim yapılan hanlardan 2-6 yaş arası çocuk giysileri (kışa giriyoruz ona göre seçebilirsin) al, sonra ailende en sosyal hatun kişi kimse ondan rica et kolu komşuya gittiğinde ürünlerden götürsün, illaki satılır 1 e 1 karla...
aynı malları varsa çevrende yoğun ve işlek bir caddede, köşe başında ufak bir masa üzerinde tezgah malı şeklinde sat iş çıkış saatlerinde özellikle...
geliştirebilirsin, ben istanbul da yaşıyorken bu anlattıklarımı yaptım ve para kazandım, bu olmasa bile zaten gerçekten kazanmak zorunda kalıyorsan bir şekilde kazanırsın, yeter ki zorunda kaldığını hisset sevgili kardeşim...
zorlugu çeken,goren,yasayan bilir abi,gormeyene bilmeyene ne anlatsan boş,egitim hayatim bu yillarda fazla yogun o tarz islere giremem abi,ama allah sen ve senin gibi zorluk goren,emek veren insanlara daha cok versin. Yazdiklariniz ve bazi seyleri tekrar hatirlattiginiz icin ayriyetten cok tesekkur ederim
omrasm01
18-09-2015, 23:59
Stickeri aylardır düşünüyorum Ps yeteneğim fazlasıyla var hatta tişörtlere bile tasarım yapa bilirim ama bir türlü cesaret etmedim edemedim önerisi olan abilerim varsa hem bana hemde arkadasa iyi olur
Aynı durumdayız konuyu takipteyim
Emre-Dylan
19-09-2015, 00:38
Ben çalıştığım ortamda saat parfüm gibi ürünleri satıyorum 15 16 saatten 180 lira kar yaptım ortalama kargo ile ortalama 8 9 liraya geliyor ben 25 liradan satıyorum. Bu tür şeyler düşün derim şimdi parfümcü bulabilirsem daha çok satış yapacağım ama toptancıyı henüz bulamadım. Bence bu tür işlere kafa yor en sorunsuz risksiz iş gibi...
Bu miktarlar için kimse 5-6 ay part-time garsonluktur, satıcılıktır, tezgahtarlıktır, haftasonu boştaki taksiye çık, turizm şirketlerinde günlük host vs. bir işe gir dememiş.
25 mesaj sonra ya Arap Faik'ten mal alınacak, ya da ufaktan holding açılacak, takipteyim.
Bir işe gir güzel kardeşim. Ve güzel kal.
Motosiklet al. 1000 lira altına bir sürü motor var. Alla, pulla, bakımını yap, güzel fotoğrafla sat. Satana kadar binersin, eşe dosta kiralarsın.
En güzelini mrbars söylemiş ama. Bu yaşta %700 kâr getirecek çakallıklar yerine eğitimine odaklanırsan, ileride meyvasını toplarsın.
suskunkral_21
19-09-2015, 07:15
Gel sana glock gen 19 ayarliyalim sıfır. 7 e al 10 a sat ;)
omrasm01
19-09-2015, 07:36
Bu miktarlar için kimse 5-6 ay part-time garsonluktur, satıcılıktır, tezgahtarlıktır, haftasonu boştaki taksiye çık, turizm şirketlerinde günlük host vs. bir işe gir dememiş.
25 mesaj sonra ya Arap Faik'ten mal alınacak, ya da ufaktan holding açılacak, takipteyim.
Turizm benim asıl isim 4+2 Senedir Turizm içindeyim Turizm işletme okuyorum fakat okul yogunlıgundan dolayı tam gün sınavlar vs imkanı yok o yüzden benim yapabilecegim tek iş pc üzerinde ki şeyler abicim arkadasın bu konuda ki durumu nedir bilmem
mehmet6r
19-09-2015, 10:13
Sticker işini geçen yazın yaptım iyi para kazandım çok şükür var . çizim yeteneğin olması lazım ve gerekli ekipmanın bilgisayar için aksi takdirde kâr oranın düşer ( çizim işçiliği eklenir fiyata) ve kesinlikle müşteriyi sen bulacaksın ben sadece polo forumuna üye olmam dolayısıyla polo araçlara özel sticker yaptırdım. Birçok araç forumlarına üye olarak nabız yoklayabilirsin. Ayriyetten zamanın var part tîme çalışırım diyorsan bim, a101 gibi marketler eylül ayında işçi alımı yapıyor. Ben gittim görüştüm ama üniversite derslerinden sebeb günlerde anlaşamadık. Allah yardımcın olsun. Bîr an önce motoruna kavuşursun inşaAllah.
o parayla cok sağlıklı birşey yapacağını sanmıyorum şu günkü koşullarda,
bir yerde işe girebilirsen daha rahat edersin.
initial-D
19-09-2015, 10:32
1000 liraya çift two brothers tüp bulmuştum,almaya gidene kadar satıldı,1750 liraya hazır müşterisi varken
Bu tarz al sat yapabilirsin
Sti_Ozan
19-09-2015, 11:15
Ben çalıştığım ortamda saat parfüm gibi ürünleri satıyorum 15 16 saatten 180 lira kar yaptım ortalama kargo ile ortalama 8 9 liraya geliyor ben 25 liradan satıyorum. Bu tür şeyler düşün derim şimdi parfümcü bulabilirsem daha çok satış yapacağım ama toptancıyı henüz bulamadım. Bence bu tür işlere kafa yor en sorunsuz risksiz iş gibi...
En mantiklilardan birisi abi,sanirim
Motosiklet al. 1000 lira altına bir sürü motor var. Alla, pulla, bakımını yap, güzel fotoğrafla sat. Satana kadar binersin, eşe dosta kiralarsın.
En güzelini mrbars söylemiş ama. Bu yaşta %700 kâr getirecek çakallıklar yerine eğitimine odaklanırsan, ileride meyvasını toplarsın.
Ortalik karisik abi gume gitmeyelim :D
Sti_Ozan
19-09-2015, 11:22
Abi haklisin ama yas 16 universite sinavina hazirlik vs zamanim hic yok,pazar gunum bos bitek sanirim ondada ruhsal rahatlama yoluna basvurnaliyim,fikirleriniz icin tesekkur ederim,gercek emek veripte karsiligini almak kesinlikle bambaska
abi iste heves,araba alamiyoruz madem. Saga sola gitmelik biseyler alalim maksat kafa dagitmak,cin mali motorla nasil yapariz,eve gelene kadar elimizde kalmasin sonra :D bide piyasada cin malina karsi cok buyuk on yargi var abi
Sticker işini geçen yazın yaptım iyi para kazandım çok şükür var . çizim yeteneğin olması lazım ve gerekli ekipmanın bilgisayar için aksi takdirde kâr oranın düşer ( çizim işçiliği eklenir fiyata) ve kesinlikle müşteriyi sen bulacaksın ben sadece polo forumuna üye olmam dolayısıyla polo araçlara özel sticker yaptırdım. Birçok araç forumlarına üye olarak nabız yoklayabilirsin. Ayriyetten zamanın var part tîme çalışırım diyorsan bim, a101 gibi marketler eylül ayında işçi alımı yapıyor. Ben gittim görüştüm ama üniversite derslerinden sebeb günlerde anlaşamadık. Allah yardımcın olsun. Bîr an önce motoruna kavuşursun inşaAllah.
iyi dilekler icin cok cok tesekkur ederim,oncelikle el yetenegim sifir,yazdigim yazi bile doktor yazisina benzer sen dusun,part time icinse dedigim gibi zamanim yok,tekrardan tesekkur ederim
o parayla cok sağlıklı birşey yapacağını sanmıyorum şu günkü koşullarda,
bir yerde işe girebilirsen daha rahat edersin.
malesefki sadece pazar gunum bos ve ondada calisirsam sanirim beyin felci geciririm :D
1000 liraya çift two brothers tüp bulmuştum,almaya gidene kadar satıldı,1750 liraya hazır müşterisi varken
Bu tarz al sat yapabilirsin
bahsettigim sey tam olarak bu ama ne alip satmaliyim onu bilmiyorum hala,tesekkur ederim.
Dip not:forumda hala yeni sayilirim,hala fazla kisiyi tek mesajda cevaplamayi basaramiyorum kusura bakmayin
El yeteneğin yoksa, ticaret kaçınılmaz. Telefon kılıfları al toptan. Android ağırlıklı olsun. en yeni çıkan modelleri 3 e al 5 e sat.
Cakallik dediginiz isi bankalar devletten izinli cakallik olarak yapiyor , burada da belli mebla ustu calisip da bankalarla calismayan varsa isin sirrini soylesin bizde bilelim faiz devletin izin verdigi oranlarda yasaldir esneklik payi parayi calistiran kisiye gore degisir . Haram - helal yonune girersek zaten isin icinden cikamayiz ama yapmak isterse bu sartlarda yapabilir illegal bi durum goremiyorum
Sti_Ozan
19-09-2015, 12:48
El yeteneğin yoksa, ticaret kaçınılmaz. Telefon kılıfları al toptan. Android ağırlıklı olsun. en yeni çıkan modelleri 3 e al 5 e sat.
Aslinda siparis uzerine alinipta o aradan kâr yapilabilir,yani elinde kalmasindansa siparis uzerine calismak daha iyi olur sanirim,ebay aliexpress falan oralardan siparisle belki biseyler birakabilir,haklisiniz tesekkur ettim
Ben 800 dolara aldım bize kampanyalıydı iyi kar etmişim :D
bisiklette alıp satabilirsin.bit pazarlarına saabah erkenden git işe yarayacak mallar geliyor.ordan ucuza birşeyler alıp internette satabilirsin
Tek kelimeyle yapacagin iş selfie çubuğu satmasi kolay tapon kalma derdi yok serisi yok biseyi yok 5e al 10 sat.
Sticker konusunu açabilir misinz ? Hangi programla ve hangi baskı makine ile yapılıyor ? Kar amaçlı değil çevremdeki araçlar için falan yapmak istiyorum.
hala kampanya var mı browning arıyorum bende.
hala kampanya var mı browning arıyorum bende.
Şuan ki durumdan haberim yok ama browning satılmaz heralde. Bir de bu kampanyalar Polisleri geçtim sadece belirli birimlere satılıyor siparişten. 1-2 ay sonra elimize geçiyor
Sti_Ozan
19-09-2015, 16:10
Ayni fiyata geri alirim abi :D
bisiklette alıp satabilirsin.bit pazarlarına saabah erkenden git işe yarayacak mallar geliyor.ordan ucuza birşeyler alıp internette satabilirsin
bu isi yaziyorum aklima tesekkur ederim
Tek kelimeyle yapacagin iş selfie çubuğu satmasi kolay tapon kalma derdi yok serisi yok biseyi yok 5e al 10 sat.
bunuda yazdim tesekkur ederim
Mantık basit.
Bana bir pos verin, bankayı soyayım.
Bana bir banka verin, tüm insanlığı soyayım.
suskunkral_21
19-09-2015, 18:23
800 dolara normal sarsılmaz zor alınır sokakta. Ha zaten faturalı aldığın zaman emniyet kulağından tutuyo hadi ruhsata tabi demiri 3000$ alirsin senden saga sola asahi yukari bagis derken cebinden bi 5000 $ cikarir. Iste bunun için insanlara sokaktan almak daha cazip geliyor. Ha temizlik konusuna hiç girmeye gerek yok ama gerçekten de bi projem var olursa süper :) 3d printer bulsam yeter
Mpower94
19-09-2015, 18:28
Cakallik dediginiz isi bankalar devletten izinli cakallik olarak yapiyor , burada da belli mebla ustu calisip da bankalarla calismayan varsa isin sirrini soylesin bizde bilelim faiz devletin izin verdigi oranlarda yasaldir esneklik payi parayi calistiran kisiye gore degisir . Haram - helal yonune girersek zaten isin icinden cikamayiz ama yapmak isterse bu sartlarda yapabilir illegal bi durum goremiyorum
Dediğiniz iş legal olsa direk "kart ofisi" olarak dükkan açılıp herkese yüzde 3 karla para dağıtılabilir. Böyle kuyumcu veya beyaz eşyacı adı altında fatura kesilip pos cihazını denetleyen insanlara rüşvet vermek gerekmezdi sanırsam?
mert_can 41
19-09-2015, 18:30
Pos icin kendisini 1000 ile sinirlamasina gerek yok , geri alacagi kesin kisilerde parayi cevirirse %3 ile de kisitlama yapmadan alanin durumuna gore yasal faizi de fazla asmadan al-ver yaparsa benim tahminim cevresine bagli olarak kisa vadede istedigi nakiti cikarir .
Bir esnafın nesi var iki esnafın sesi var oldu vallah okadar bizim dükkanda var aklımıza gelmemişti çok teşekkürler :D
800 dolara normal sarsılmaz zor alınır sokakta. Ha zaten faturalı aldığın zaman emniyet kulağından tutuyo hadi ruhsata tabi demiri 3000$ alirsin senden saga sola asahi yukari bagis derken cebinden bi 5000 $ cikarir. Iste bunun için insanlara sokaktan almak daha cazip geliyor. Ha temizlik konusuna hiç girmeye gerek yok ama gerçekten de bi projem var olursa süper :) 3d printer bulsam yeter
Sarsılmaz kılınç mega 2000 beylik tabancam benim :D dediğin gibi normalde 800 dolara g sini alamazsin 750 dolar tabanca fiyatı 40 dolarada taktik lazer aldım aslan gibi oldu Glock19 gen4 :D
İyi bir kaynak bulabilirseniz çorap satabilirsiniz.
Sti_Ozan
19-09-2015, 19:49
Mantık basit.
Bana bir pos verin, bankayı soyayım.
Bana bir banka verin, tüm insanlığı soyayım.
Abi buna daha cok sistem acigindan yararlanma diyemezmiyiz?
İyi bir kaynak bulabilirseniz çorap satabilirsiniz.
Abi fikir icin tesekkur ederim ama epey yogunum derslerden dolayi o tarz isleri yapmam cok zor
suskunkral_21
19-09-2015, 20:31
Sarsılmaz kılınç mega 2000 beylik tabancam benim :D dediğin gibi normalde 800 dolara g sini alamazsin 750 dolar tabanca fiyatı 40 dolarada taktik lazer aldım aslan gibi oldu Glock19 gen4 :D
Ahhh. Nedense ateşli Silahlara her zaman ilgim olmuştur askerdim millet yatış peşinde ben ise kitaplarda silah çeşitleri özelliklerini okurdum. Heleki rütbelilerde dandik silah gördüğüm zaman cildirirdim ya çok isterdim bi Scorpion la gezmek yada mp3 yok İşte devlet bu hobiyi hoş görmüyor. Legal yapmak olsan dünya para harcaman lazim. En iyisi illegal ara sira geceleri gizli gizli atış talimi. Ha bu arada konun içine ettik
geçen bi kuyumcu arkadaş 14.500 çekti karttan onu da 900 lira olarak taksitlere böldü 13 bin lirasını adama verdi kalanı kendisinin. Güzel para
Postan para çekme direkt tefeciliktir. Tefenin hapis dahil cezası var.
Blackbird
19-09-2015, 21:32
POS sektöründe çalışan biri olarak söylüyorum; kesinlikle bulaşmayın tefecilik işine, 3-5krş kazanacağım diye aldığın riske Adını lekelediğine değmez. Senelerdir ne çekirgeler gördüm 1 sıçrıyor 2 sıçrıyor 3......
Kendinizi kandırmak için hikaye anlatmayın, açık ve net haram paradır.
Anladığın ilgilendiğin bir konuda al sat yapmak en güzeli.
Sti_Ozan
19-09-2015, 22:22
POS sektöründe çalışan biri olarak söylüyorum; kesinlikle bulaşmayın tefecilik işine, 3-5krş kazanacağım diye aldığın riske Adını lekelediğine değmez. Senelerdir ne çekirgeler gördüm 1 sıçrıyor 2 sıçrıyor 3......
Kendinizi kandırmak için hikaye anlatmayın, açık ve net haram paradır.
Anladığın ilgilendiğin bir konuda al sat yapmak en güzeli.
Ozaman en iyisi telefon,belirli marka ve modele odaklanıp fiyat kollamak sonrada siteye koyup o ara hem kullanıp hemde 150-200 bişeyler kazanmaya çalışmak
Pos işi haram para falan değil sana ait olan birşeyi başkasın akiralıyorsun komisyon karşılığı.
ben bu işi 2005 senesinden bu yana yapiyorum ama normal cihaz poslarda değil.
Direk sanalposlar olarak. Türkiyede hiç bir banka arkadaşlık sitelerine yada adult sitelere (film, adult arkadaşlık, video vs) pos vermiyor.
Yada firması olmayan bireysel site sahiplerinin pos çıkarma şansı yok. Ben almanyadaki firmam üstüne çıkardığım sanalposları bu tür sitelere kiralıyorum. Komisyon oranıda %25. faturaları herşeyi ben kesiyorum. %20 ye mal oluyor almanyada.
Kendi sitelerimde de kullanıyorum.
Neden haram para olsun. Kimseyi zorlamıyorum gel pos vereyim diye hatta vermiyorum bile çok zor veriyorum dilediğim şartları sağlaması için.
Adamlar yalvarıyor.
şimdi bu haram para mı?
yapmayın allah aşkına. Hayatı boyunca pos alamayacak adama para kazanma şansı veriyorum.
Kardeşim istanbuldamı yaşıyorsun ?
İstanbulda isen sen bana basit bi CV at .
Sonra gel part - time olarak ( Gün bazlı part time saat bazlı değil ) organizasyonlara göndereyim.
Garson yada vale olarak değil , Ulusal uluslarası toplantı - kongrelerde yabancı diline göre bir görev verelim.
Hem helal para kazan , hem çevreni genişlet , sosyalleş , emek ver emeğinin karşılığı olamasada ( Günlük 50 TL + yemek + çalıştığın gün kadar SGK ) bu piyasada paranı kazan.
Tefeciliğe , silah ticaretine falan takma kendini. Okulunu bitir zaten ticaret yapasın var ise yapıyorsun öyle yada böyle o hevesin seni çekiyor içine.
Bana ulaş çalışmak istersen.
enes@thereamup.com
Sti_Ozan
19-09-2015, 23:59
Sonra gel part - time olarak ( Gün bazlı part time saat bazlı değil ) organizasyonlara göndereyim.
Garson yada vale olarak değil , Ulusal uluslarası toplantı - kongrelerde yabancı diline göre bir görev verelim.
Hem helal para kazan , hem çevreni genişlet , sosyalleş , emek ver emeğinin karşılığı olamasada ( Günlük 50 TL + yemek + çalıştığın gün kadar SGK ) bu piyasada paranı kazan.
Tefeciliğe , silah ticaretine falan takma kendini. Okulunu bitir zaten ticaret yapasın var ise yapıyorsun öyle yada böyle o hevesin seni çekiyor içine.
enes@thereamup.com
Abi o garsonlugu,bostanci green parkti sanirim orda otelde bi dugunde yapmistim,yanliz yas 16,cv falan hak getire tabi ister istemez ama ben cevremde ist. Unv. Vs de okuyan tanidiklarimi yonlendiririm eger sorun olmazsa dil seviyeleride fena degil. Bu arada teklif icin tesekkur ederim,ilginiz ve samimi yaklasiminiz icinde ayrica tesekkur ederim
Abi o garsonlugu,bostanci green parkti sanirim orda otelde bi dugunde yapmistim,yanliz yas 16,cv falan hak getire tabi ister istemez ama ben cevremde ist. Unv. Vs de okuyan tanidiklarimi yonlendiririm eger sorun olmazsa dil seviyeleride fena degil. Bu arada teklif icin tesekkur ederim,ilginiz ve samimi yaklasiminiz icinde ayrica tesekkur ederim
Garsonluktan bahsetmiyor ki. Organizasyonlarda standlarda karşılama ekipleri oluyor. Onlardan bahsediyor sanırım.
Garsonluktan bahsetmiyor ki. Organizasyonlarda standlarda karşılama ekipleri oluyor. Onlardan bahsediyor sanırım.
Aynen öyle.
Fuarlarda , etkinliklerde , toplantılarda karşılama yönlendirme kayıt backstage gibi şeylerde görev alırsın.
Garson, taşıyıcı , vale falan başka bir boyut biz de dışarıdan alıyoruz o hizmetleri.
Ayrıca Yaş 16 ise ;
Pos işine gir falan diyen arkadaşlar tekrar bir değerlendirsin isterse.
Sti_Ozan
20-09-2015, 00:25
Aynen öyle.
Fuarlarda , etkinliklerde , toplantılarda karşılama yönlendirme kayıt backstage gibi şeylerde görev alırsın.
Garson, taşıyıcı , vale falan başka bir boyut biz de dışarıdan alıyoruz o hizmetleri.
Ayrıca Yaş 16 ise ;
Pos işine gir falan diyen arkadaşlar tekrar bir değerlendirsin isterse.
Abi eger olay oyle birseyse,o islere girebilirim,genel olarak insanlara karsi yaklasimim falan begenilir yani,sevecenlikle karsilarim bugune kadar bi sorun yasamadim bu konularda
Bende organizasyon işi yaparken bu tarz öğrenci arkadaşları istiyordum. Okul harçlıklarına destek olmak için. Diksiyonun düzgün ise fiziksel olarak bi rahatsızlığın yoksa çok rahat bir şekilde hemde keyifle yapabileceğin bir iş. Stand diyip geçme aşırı derecede çevre edinirsin. Kameracısıyla tanışırsın, ses ışıkçısıyla tanışırsın. Eğlenceli iştir.
Sti_Ozan
20-09-2015, 00:37
Bende organizasyon işi yaparken bu tarz öğrenci arkadaşları istiyordum. Okul harçlıklarına destek olmak için. Diksiyonun düzgün ise fiziksel olarak bi rahatsızlığın yoksa çok rahat bir şekilde hemde keyifle yapabileceğin bir iş. Stand diyip geçme aşırı derecede çevre edinirsin. Kameracısıyla tanışırsın, ses ışıkçısıyla tanışırsın. Eğlenceli iştir.
Yazdim bu isi tamamdir,tesekkur ettim :D
Öğrenciyken reklam ve organizasyondan daha iyi ne kazandırabilir bilmiyorum. Garsonluk da yapmış ve şu an bir firmanın reklam bölümünde çalışan birisi olarak söylüyorum. "enesy" nickli arkadaşın teklifini kesinlikle değerlendirmenin ötesine taşımanu tavsiye ederim.
suskunkral_21
20-09-2015, 06:58
Şu pos işini öğrenmek lazım bayağı cazip geldi. Yokmu ortak mortak işi gösterecek. Çevre de var
enes@thereamup.com
Uluslararası Ticaret okuyorum . Okul bitince sizinle iletişime geçebilirim aslında :D
İbrahim33
20-09-2015, 09:00
biraz çenen varsa , çorap sat derim. 1000 lira o iş için yeter de artar bile. 1000 liranın geri dönüşü 3000 lira olur sana.
Emre-Dylan
20-09-2015, 12:51
biraz çenen varsa , çorap sat derim. 1000 lira o iş için yeter de artar bile. 1000 liranın geri dönüşü 3000 lira olur sana.
Sokakta ürün satmak çok farklı birşey basit gibi görünsede zordur tecrübe ile sabit geçmişte simit bile sattım 14 yaşlarındayken :) Ama çorap işi kârlıdır ben bile düşünmüyor değilim
Pos işi nasil oluyo biri anlatabilir mi?Adama 10 bin nakit verip adamin kredi kartindan 12 bin cekmek gibi bisey mi?
İbrahim33
20-09-2015, 13:11
aynen öyle bankanın aldığı faizi pos cihazı olan kendisi komisyon olarak alıp adama nakit para veriyor. ama banka anlarsa pos cihazı olanın taklacılık yaptığını bütün ticari hayatını bile bitirebilir.
Bankalar direk kan emiyoken bu pos işiyle ugrasan hafif isirmiş oluyor dogru mu:) Haliyle bankalar daha cok kan emmek icin bu işi de yasal suc sayiyorlar.
Blow07 antalyadamı öğrencisin ? okulun bitmeden çalışırsan daha iyi olur zira bu işler öğrenci adam işleri. Okul bittikten sonra tatmin etmez seni