Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Yıldönümü Kutlanabilecek Yerler
sky clio
21-09-2015, 22:29
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi Ankara'da kız arkadaş ile yıl dönümü kutlanabilecek yerler önerebilir misiniz :)
Bütçe olarak 150 TL ve civarı olabilir. Çok abartı olmadığı sürece biraz fazlası da olabilir.
Birkaç arkadaşım Fige restaurant ve NO4 restaurant gibi yerler söylediler. Ama nasıl bir yer olduklarını bilmiyorum. Gidenlerden olumlu olumsuz yorum alabilirim.
Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.
Aslında tam olarak nasıl bi yıldönümü istediğiniz söyleseydiniz daha rahat mekan önerebilirdim ancak şarap eşliğinde yemek vs düşünüyorsanız la gioia veya filistin the house önerebilirim
Fige güzeldir, ortamı iyi yemekleri iyi, bütçen ile tam uyumlu. Jw marriott steakhouse da iyidir baya, abartmadığın sürece bütçeyi aşmazsın, internette menüsü ve fiyatları var zaten.
bora1311
22-09-2015, 06:54
fige iyi bir tercih...
http://www.suslurestaurant.com/
çok gürültülü değil sohbet muhabbet için iyi
Emre Ekrem
22-09-2015, 09:20
Akdeniz Akdeniz tavsiye ederim, ege yemekleri yapıyor deniz mahsülleri yanı sıra, çankaya farabi sokakta
no:4 güzel restorant. bende doğum günü organizasyonu için düşünmüştüm. şunu unutmamak lazım kadına yapılan herşey haram... yapmama şansın yok ama genede aklının bi köşeside dursun.
sky clio
22-09-2015, 11:41
Teşekkürler dediğiniz yerlere bakıyorum.
Aslında tam olarak nasıl bi yıldönümü istediğiniz söyleseydiniz daha rahat mekan önerebilirdim ancak şarap eşliğinde yemek vs düşünüyorsanız la gioia veya filistin the house önerebilirim
4 yıldır birlikteyiz bu sefer ki baş başa güzel bir yemek olsun istiyorum
hakan308
22-09-2015, 15:16
No4 olabilir jw steakhouse olabilir bu ikisi sessiz sakin romantik olur. Ayni sekilde bi alt kademe olarak vesperna olabilir villa restorant olabilir. Figeyi onermem cok kalabalik cok gurultulu bir ortam
Ankara'da 5 sene yaşayıp istanbulda 3 senedir yaşayan birisi olarak ankara piyasası hem gereksiz pahalı hem gereksiz kasıntı ve ederini asla karşılamıyor.ben 4 yıllın yıl donumu için başka bir plan yapardım, istanbula falan gelirdim hatta haftasonu için güzel bir yemek-gezi turu yapardım.
ha o kadar da kötülemeyeyim tek güzel yanı bahşiş kültürü olmadığından bahşiş verirseniz baştan güzel hizmet alıyorsunuz.
Mekan önerisi olarak, betondan çıkıp, rahatça kurtulup güzel bir yemek yiyeceğiniz yer olarak papazın bağını önerebilirim eğer ki hala bağın içerisinde ki köşkte "restorant" hizmeti devam ediyorsa.
ghibli06
22-09-2015, 16:39
http://www.garaj55.com/
hanımla özel günlerde gideriz, klasik Amerikanlar eşliğinde Amerikan tarzı menüler çok başarılı...
Tavacıya gidip güzel bir yemek yiyebilirsiniz bütçe de tam yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
sky clio
22-09-2015, 20:46
Ankara'da 5 sene yaşayıp istanbulda 3 senedir yaşayan birisi olarak ankara piyasası hem gereksiz pahalı hem gereksiz kasıntı ve ederini asla karşılamıyor.ben 4 yıllın yıl donumu için başka bir plan yapardım, istanbula falan gelirdim hatta haftasonu için güzel bir yemek-gezi turu yapardım.
ha o kadar da kötülemeyeyim tek güzel yanı bahşiş kültürü olmadığından bahşiş verirseniz baştan güzel hizmet alıyorsunuz.
Mekan önerisi olarak, betondan çıkıp, rahatça kurtulup güzel bir yemek yiyeceğiniz yer olarak papazın bağını önerebilirim eğer ki hala bağın içerisinde ki köşkte "restorant" hizmeti devam ediyorsa.
Sağolasın kardeşim. Hastanede çalıştığım için bayramda iki nöbetim var. O yüzden şehir dışı biraz sıkıntı oluyor. Yoksa dediğin güzel olurdu.
http://www.garaj55.com/
hanımla özel günlerde gideriz, klasik Amerikanlar eşliğinde Amerikan tarzı menüler çok başarılı...
Teşekkürler abi değerlendirecem.
Tavacıya gidip güzel bir yemek yiyebilirsiniz bütçe de tam yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
mavi gölde mangal
Teşekkürler...
No4 olabilir jw steakhouse olabilir bu ikisi sessiz sakin romantik olur. Ayni sekilde bi alt kademe olarak vesperna olabilir villa restorant olabilir. Figeyi onermem cok kalabalik cok gurultulu bir ortam
Yorum için teşekkür ederim
intrepid
22-09-2015, 21:09
ne tarz bir yer arıyorsun bilemiyorum fakat bahçelievler köşede seyir cafe var tavsiye ederim 7 caddeye doğru güzel mekanlar var 7 ON HEAVEN vs .
intrepid
22-09-2015, 21:20
pardon doğum günüyle karıştırdım :o
eldorado
23-09-2015, 17:31
yonca wine house (şarap evi) mükemmel bi şekilde dizayn edip hazırlıyorlar sadece siz keyfinize bakıyorsunuz
aodabasi
23-09-2015, 19:51
Geçen seneki yıldönümünde fige ye gitmiştim masa süslemesini kendim yaptım hazırladım onlarda fiyata ek olarak yapıyolar yemekleri lezzetli ve şarap fiyatları orta derecede hoş bi yerdi..Bu senede 20 gün önce Villa restaurant gittim ortamı hoş haftaiçi olmasına rağmen yemek müziği ile başlayıp türkçe-yabancı slow pop gidiyo yemekler lezzetli bunla orantılı olarak pahalı yanlız çalışanlar pek iyi değil mesala birgün önceden gidip rezervasyon yaptırmama rağmen başka yer gösterdiler buna dikkat edin..Sizin yerinizde olsam taurus avm nin yan tarafıda meyra palace bi o tel var çatıkatı yemek alanı için çok müsait burayada bi bakardım fiyatlarıda villa'ya göre ucuz karar sizin tabiki fotolar otele ait
http://i61.tinypic.com/zmaz69.jpg
http://i61.tinypic.com/124tsno.jpg
yonca wine house (şarap evi) mükemmel bi şekilde dizayn edip hazırlıyorlar sadece siz keyfinize bakıyorsunuz
evet orayı bende duymustum fıyatları ne durumda kaca patlar bıze:=
Otto_Skorzeny
24-09-2015, 00:26
150tl ve la gioia imkani yok. Zaten gereksiz kasinti bir mekan
sky clio
24-09-2015, 11:36
Geçen seneki yıldönümünde fige ye gitmiştim masa süslemesini kendim yaptım hazırladım onlarda fiyata ek olarak yapıyolar yemekleri lezzetli ve şarap fiyatları orta derecede hoş bi yerdi..Bu senede 20 gün önce Villa restaurant gittim ortamı hoş haftaiçi olmasına rağmen yemek müziği ile başlayıp türkçe-yabancı slow pop gidiyo yemekler lezzetli bunla orantılı olarak pahalı yanlız çalışanlar pek iyi değil mesala birgün önceden gidip rezervasyon yaptırmama rağmen başka yer gösterdiler buna dikkat edin..Sizin yerinizde olsam taurus avm nin yan tarafıda meyra palace bi o tel var çatıkatı yemek alanı için çok müsait burayada bi bakardım fiyatlarıda villa'ya göre ucuz karar sizin tabiki fotolar otele ait
http://i61.tinypic.com/zmaz69.jpg
http://i61.tinypic.com/124tsno.jpg
Teşekkürler.
Yorumlar iyi oldu gerçekten.
eldorado
24-09-2015, 18:56
evet orayı bende duymustum fıyatları ne durumda kaca patlar bıze:=
fiyatları ne hazırlıcağınıza bağlı olarak değişiyor konsepti onlar ayarlıyor herşeyi siz sadece ne istediğinizi anlatıyorsunuz çok hoş bi mekan güzel olucaktır giderseniz eğer özelden mesaj atın sahibini tanıyorum indirim yaptırırım
Kartal3urak
25-09-2015, 12:43
Çayyolu Alacaatlı Köyü Girişinde KEMERKAPI Piknik Alanı Var.. Kardeşime Ait.. Genelde Bu Tarz Etkinlikleri Orada Organize Ediyorum.. Masanıza Güzel Bi Çiçek, Gül Yaprakları, Şömine Başında Canlı Müzik..
ahmetgurlek
30-11-2015, 10:11
küçük bi hort, yeni konu açmak istemedim. yarın 10. evlilik yıldönümü kutlayacağız. tirilye, park fora ve kolyoz a alternatif ama onlara muadil balıkçı neresi olabilir. eğer iyi ise et lokantası tavsiyesi de alabilirim. bu jw marriott steakhouse nasıl bir yer? evlilik yıldönümü kutlanır mı?
küçük bi hort, yeni konu açmak istemedim. yarın 10. evlilik yıldönümü kutlayacağız. tirilye, park fora ve kolyoz a alternatif ama onlara muadil balıkçı neresi olabilir. eğer iyi ise et lokantası tavsiyesi de alabilirim. bu jw marriott steakhouse nasıl bir yer? evlilik yıldönümü kutlanır mı?
Rakı-balık-canlı müzik seviyorsanız Akdeni Akdeniz güzeldir. Sim Hanım çıkıyor. Müziği çok iyidir. Tavsiye ederim.
erdiyuce
30-11-2015, 11:33
Jw Steakhouse hafta içi çok kalabalık olmuyor. Zaten genellikle evlilik teklifi ya da yıldönümü kutlamak için gelenler oluyor. İsteğe özel masa süslemeleri falan yaptırabiliyosunuz.
ahmetgurlek
30-11-2015, 11:58
Rakı-balık-canlı müzik seviyorsanız Akdeni Akdeniz güzeldir. Sim Hanım çıkıyor. Müziği çok iyidir. Tavsiye ederim.
alkol almıyorum ama eşim izmirli. kahvaltıda dahi balık yemek ister :p
konuya guncel cekıyorum fıkır verecek var mı ankara da ozel bı romantık aksam yemegı tarzında
Arkadaşlar bi akıl verin Ankara icin acillll
yiğit205
11-05-2016, 18:44
çalgan var alacaatlı tarafında.carsamba cumartesı pazar canlı muzık ortam guzel tavsıye ederım
çalgan var alacaatlı tarafında.carsamba cumartesı pazar canlı muzık ortam guzel tavsıye ederım
loca seklınde yerlerı mevcut mu