Orijinalini görmek için tıklayınız : leon fr tdi vs 1.8 tsport
kobeanil11
02-11-2008, 10:08
kardeşime araba alıcaz da, hangisini tercih ederdiniz, yada bunlara yakın bir bütcede, mantıklı başka seçeneklerde düşünülebilir..
roll da nolur durumları, ayrıca kayak takımlarını kıyafetleri falan arkaya atıp tatile gidilirmi 2 çift.. :rolleyes: benimkiyle olmuyoda.. :)
1.8 topsport her turlu alır.Ama sonuc itibari ile devir ekonomi devri bence tdi FR daha iyi olur.Chiple,egzosla flan da zaten yine 200 bg lere yakın degerlere ulasılır.Gezme tozma konusunda ise deil 2 citf istersen 3 cift dolasın:)Leonlar zaten spor aile arabaları oldugu ıcın sıgısma problemınız olmaz:)
nası olmaz olm.. ben bi tek sürücü koltuğuna sığıyorum leonun :)
sen kendını standart mı sayıyosun olm :D adamlar o arabaları yaparken senın gıbı 2m lık adamları baz almıyolar:D
ahmetbaha-drs
17-11-2008, 15:53
Seat ALTEA 1.4 lt TSI 125 hp Stylance 38.800ytl daha mantıklı gibi eger oyle uzun yola,kayaga filan gidilecekse daha genis,rahat bi araba.Hemde 1.400cc turbo motorun performansı yeterli olur bence(yetmezse abt chip:D)+vergiside dusuk..
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7a/Seat_Altea_anthracite.jpg/800px-Seat_Altea_anthracite.jpg
http://www.automobilesreview.com/gallery/je-design-seat-altea-xl/jedesign-seat-altea-xl-02.jpg
bence chipli bir fr t-sportu öttürür
standart spor bi araba istiyosa t-sport uygun ancak üstünde 1-2 oynama yapmak istiyorum modifiye işlerini seviyorum diyorsa seat daha uygun olur düşüncesindeyim. bide benzin ve dizel farkı var tabi.
TorqueTuning
20-12-2008, 21:00
2'si de çok başarılı motorlar, 2sinden de chiple çok güzel güçler alınabiliyor. Tercihiniz tamamen "dizel mi benzinli mi?" yönüne göre olur.
mechanıcer
20-12-2008, 21:03
1.8 t-sport bence...
Emir_b16a
20-12-2008, 21:55
toyotaya binmek çok daha sorunsuz olucaktır bnce
merkeztuning
21-12-2008, 18:39
stock ken tdi fr geçer bence t-sportu arada ciddi tork farkı var.
yukarda corolla tsporttan bahsedilmemişki :D
leon 1.8 top sport a kısaca tsport demişler. benzinli - dizel seçimi bunun cevabı tamamen..
stock ken tdi fr geçer bence t-sportu arada ciddi tork farkı var.
ama arada 30 hp de var,denenip görülmüştürki t sport 3 boy öndedir 200 e kadar sonrasında boy boy olmaktadır tdi fr la.Ama yakıt önemli dersen tdi fr tabiki yazılımla aynı güce ulaşılıyor hatta bu safer tork ciddi rakamlara geldiği için fr önde olur büyük ihtimal.
bnde fr tdi derim eger performans isterseniz chiple vs güzel sonuclar alınabilir..hmde az yakar...
ayrıca kayak takımı fln demişşinz..eğer bu olay sizi cok düşündüren biseyse.arabanın üstüne gecici yapıskanlı veya mıknatıslı(boyaya zarar vermicek seklde) kayak takımı koymak içn aparat koyabilirsn..dahada güzel durur bnce o sekilde ;)
valla benımde tsport diye tabır ettgınız leonum var ama ben ona cupra dıye hıtap edıorumm ve her türlü chipli egsolu fr ye meydan okuyabılecegımı düşünüorumm her türlü 1.8 t :)