PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot 206 quicksilver acil yardim egzoz patlatma tekleme gaz yememe sorunu

H10DA
26-09-2015, 14:56
Arkadaslar merhabalar kusura bakmayin telden yazdigim icin yazi boyutunu bir tulu ayarliyamadim konuya gelcek olursak izmire bayram tatiline geldim aracim beni cok kotu madur ve rezil etti bayram tatilimi mahfetti arac egzozda patlama yapiyor yaz yemiyor ve tekleme yapiyor benzindede lpg dede ayri durum gecerli bujileri degistirdim olmadi bilgisayara bagladik eksantirik mili sensoru arizali gosteriyor 2005 model quicksilverda eksantrik mili konum sensoru yokmus bide krank mili sensoru veriyor onuda cikartip temizleyip takiom bilgisayara bagladigimda ariza vermio nedir bunun sizde nedeni bayram dolayisiylada heryer kapali madur oldum lutfen bi yardim edin deli olmadan...

Orcun_Simsek
26-09-2015, 18:23
tekleme dışında diğer sorunlar bende de mevcut. Konuyu takibe alıyorum. Özellikle gaz patlaması ( eksoz patlaması ) beni aşırı tedirgin ediyor. Muhtemelen gazın sıkışması sonucu oluşan birşey. Sorduğum 2 yer de bana farklı şeyler söylemişti. Birisi distrbtör arızalı demişti diğeri karbiratör temizliği yapılması gerekiyor demişti.

Turboğuz54
26-09-2015, 18:42
Oksijen sensörünede bi bakın belki faydası olur 106 larda genelde bozulursa patlama patırdama cok yapar alt devir gaz yemez bazen bi deneyin bakın

turboman
26-09-2015, 19:02
kesin bişe sölemim ama beyindende yapabilir 206 xs aracımızdada aynı sorunlar olmuştu