Orijinalini görmek için tıklayınız : Titanyum eksoz borularına kaynak yapan bir yer,
arkadaşlar,
özellikle yeni nesil ss motosikletlerin eksoz boruları titanyum alaşımlardan yapılmakta,kocaeli/izmit te bu borulara kaynak yapabilecek bir kaynakçı bulamadım,yeni aldığım titanyum alaşım eksoz sistemine AUTO TUNE sensörü için maşon kaynattırmam gerekecek,maşonda bu eksoz malzemesine uyumlu olmalı.bildiğiniz üzere bu eksoz sistemleri çok pahalı ve hatayı kabul etmez,elimde kobay olarak kullanabileceğim hurda bir eksoz olsa burdaki kaynakçılara eğitim verip deneme yaptırabilirim.böyle bir imkanım olmadığı için bana daha önce bu işlemi başarıyla yapmış bir eksoz firması/kaynakçı gerekli.tecrübesi olan arkadaşlardan yardım/adres/telefon numarası rica ediyorum.
arkadaşlar yok mu bilen birileri,:((
Savaş Ferik arayabilirsin. Şimdi konuştum yaparım dedi
0536 266 48 25
https://www.facebook.com/pages/Ferik-Egzoz/578254882188755
Koray'dan aldım numarayı dersin anlar konunun fotoğrafını çekip yolladım :)
Imprezaya komple yapmıştı 5 sene civata dahi gevşemedi flanşlarda o derece memnun kaldım
Geçen gün bir tane MT09 için işlem yapmıştı. Motosikletlerle çalışıyor Savaş Usta, Koray Abi'nin dediği gibi işi çözecektir
kaynaktan ziyade sert lehim uygulaması gerekecek gibi.
radyatör tamiri yapan yerlerle de gorusebilirsin.
Geçen gün bir tane MT09 için işlem yapmıştı. Motosikletlerle çalışıyor Savaş Usta, Koray Abi'nin dediği gibi işi çözecektir
Savaş motor hastası zaten :) otomobilde yapıyor tabiki işi sonuçta ama her zaman ilk tercihi motordur :)
Savaşın dükkanın başında Gala kokoreç var severseniz güzeldir kokosu :D
Savaş Ferik arayabilirsin. Şimdi konuştum yaparım dedi
0536 266 48 25
https://www.facebook.com/pages/Ferik-Egzoz/578254882188755
Koray'dan aldım numarayı dersin anlar konunun fotoğrafını çekip yolladım :)
kaynaktan ziyade sert lehim uygulaması gerekecek gibi.
radyatör tamiri yapan yerlerle de gorusebilirsin.
savaş abiyle görüştüm:))işlem tamamdır.sadece titanyum maşon bulmam gerekti onuda buldum:))lehim kaynağı ile olmaz.bilgiler için teşekkür ederim:))
Savaş motor hastası zaten :) otomobilde yapıyor tabiki işi sonuçta ama her zaman ilk tercihi motordur :)
Savaşın dükkanın başında Gala kokoreç var severseniz güzeldir kokosu :D
Hadi buyur abi, can çekti :D
savaş abiyle görüştüm:))işlem tamamdır.sadece titanyum maşon bulmam gerekti onuda buldum:))lehim kaynağı ile olmaz.bilgiler için teşekkür ederim:))
İş çözüldüyse süper , hayırlı olsun :)
Hadi buyur abi, can çekti :D
İş çözüldüyse süper , hayırlı olsun :)
teaorik olarak savş abiyle çözdük,zaten kaynak işinde sorun yok,biz titanyum maşon için malzeme bulmalıydık onuda ben buldum.işlemi yapınca burda resim paylaşırım:))
teaorik olarak savş abiyle çözdük,zaten kaynak işinde sorun yok,biz titanyum maşon için malzeme bulmalıydık onuda ben buldum.işlemi yapınca burda resim paylaşırım:))
Fotoğrafın yanında ses de isteriz :)
tamam inşallah ses ve video neden olmasın:))
Savaş yayınlar motor daha köprüyü geçmeden :D
m.kibaroglu
01-10-2015, 11:53
bende savaşı yazıcaktım :)