Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi A4 - S4 Body Kit 1996 -2001
Merhaba arkadaşlar aramızda 1996 - 2001 Audi A4 araca S4 body kit uygulama yapmak için uğraşan varmı..
Ön Tampon , Yan Etekler , Tekerlek Çıkıntıları , Arka Spoiyler ..
İmalatını yapan veya Satışını yapan varmı ?..
http://i60.tinypic.com/dtdhs.jpg
http://i61.tinypic.com/2en1cas.jpg
Yardımlarınıza şimdiden Teşekkür Ederim..
Octavia RS
30-09-2015, 22:21
Metin amca sanırım 1.8 T A4 aldın? :D
RS4 on camurluklar tampon izgara vs dogustan temin edilebilir... Arka camurluklar icinse bir kaportaciya ihtiyaciniz var.
Metin amca sanırım 1.8 T A4 aldın? :D
Kerem bildiğin gibi bir çok modelleri araştırdım artıları eksileri olarak ve son kararım Audi A4 1.8T Quatro almak..
Henüz satın almadım fakat temiz ve uygun fiyatlı olanlara bakıyorum..
Tabi ki bu arada tesadüfi olarak çok farklı bir şeye rastlamazsam...
İnşallah hayırlısı karşıma çıkar..
turbo&quattro
30-09-2015, 23:36
Yaklasik 8 senedir b5 1.8TQ kullaniyorum, siddetle tavsiye edilir. Temizini bulamazsiniz gibi birsey.
onursumer
01-10-2015, 01:11
S4 degilde rs4 camurluklar on vwci nin dedigi gibi kolay ama arkaya kaporta isciligi gerekiyor
yavuz364
01-10-2015, 06:54
Baştan söyliyim hem temiz hem uygun fiyatlı A4 bulursam kaçırmam :)
Resimdeki bodykit daha çok RS4 olmuş. Ben daha önceki arabamda kapı çıtaları ve alt çıtalar, marşpiyel, tampon, ızgaraları, sisler, aynalar, gib iher türlü parçayı değiştirmiştim..
Tampon ve marşpiyel için ankarada fiber olarak yapanlar var. diğerlerini orjinal almıştım ben..
Yeni aracımda hepsini orjinal plastik almayı planlıyorum.. Hazır kit olarak satan hiç görmedim. Çamurluk genişletme işlemini de Audi b5 için türkiyede yapan henüz görmedim.
Herkese merhabalar, konuya büyük bir hort yapıyorum :)
Audi a4 B5 aracımızı RS4'e çevirmek istiyoruz. Acaba nasıl bir yol izlemeliyiz? Yavuz abi özellikle sen çok bilgilisin, yardımcı olursan çok sevinirim.
Saygılarımla
yavuz364
03-05-2016, 21:38
Herkese merhabalar, konuya büyük bir hort yapıyorum :)
Audi a4 B5 aracımızı RS4'e çevirmek istiyoruz. Acaba nasıl bir yol izlemeliyiz? Yavuz abi özellikle sen çok bilgilisin, yardımcı olursan çok sevinirim.
Saygılarımla
mesaj yolladım :)
biraz zor bi işlem açıkçası..
eticet06
03-05-2016, 22:52
mesaj yolladım :)
biraz zor bi işlem açıkçası..
Keske bizde okusak mesajı yavuz (: