Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.7 Dti Corsa Hakkibda
Merhaba arkadaslar uzun dusunceler sonucunda 1.7Dti almaya karar verdim ve butcem 26binTl benim alcagim arac 17binTl civari geri kalanini yukleme icin ugrasicam ve bir er corsa cikarmi ortaya :) yaklasik 9-10 bintl motora ve kasaya harcamayi dusunuyorum saglam bir makina olurmu
Merhaba arkadaslar uzun dusunceler sonucunda 1.7Dti almaya karar verdim ve butcem 26binTl benim alcagim arac 17binTl civari geri kalanini yukleme icin ugrasicam ve bir er corsa cikarmi ortaya :) yaklasik 9-10 bintl motora ve kasaya harcamayi dusunuyorum saglam bir makina olurmu
Bahsettiğin rakam ciddi rakam güzel şeyler çıakr ortaya ama bir er corsa olabilir mi emin değilim sonuçta bu iş sadece paraya bakmıyor.
26 bine eli yüzü düzgün
Hızlı bir hothatch alın
En azından satacağınız Zaman 16-17 ye satmak zorunda kalmazsınız
Corsa ya yapacağınız 10.000 TL
Aracı satarken cop olucak
26 bine eli yüzü düzgün
Hızlı bir hothatch alın
26.000 e ne alınabilir ki ?
26.000 lira emek harcanmış bir corsa yavaş giderken yakıt olarak üzmez gazlamak istediğinde de hayvan gibi zevk verir bence satarkende parçalar sökülüp orjinale çevrilebilinir
26.000 e ne alınabilir ki ?
26.000 lira emek harcanmış bir corsa yavaş giderken yakıt olarak üzmez gazlamak istediğinde de hayvan gibi zevk verir bence satarkende parçalar sökülüp orjinale çevrilebilinir
106
306
206
clio rs
aklıma geldikce eklerim :D
olmamı bunlar :D
26 bine eli yüzü düzgün
Hızlı bir hothatch alın
Bence de, 207 dizel falan alınabilir
Boşa paranı savurma git bi guzel arac al
cagalazade
04-10-2015, 11:56
sonra piyasa nasıl artıyor diyoruz...
tamamen algı yönetimi bu iş, 1,7dti için bütçe 26bin...
hayırlısı olsun
17bine aldıgın corsanın kasasına daha ne ekleyeceksin dostum o paraya aldıgın corsanın full extrası olması lazım :)
neyse susuyorum 26 bin diyorsun şaka gibi..
306 Gti al feh yap güzelce gazla. En azından efsaneye binmiş olursun.
Bende corsa arıyorum ama daha az bütçe ile. 26 bin liram olsa corsa almak son seçeneğim olurdu.
ben cok alıştım kmde 20-25krş yakmaya dti ile sımdı kmde 50-60krş yorar adamı :) yakıt sorun değilse tabi tarz bi arac daha mantıklı
106
306
206
clio rs
Evet dostum baya güzelmiş seçenekler hiç aklıma bile gelmedi ama ben dizelciyim :)
Arabaya ekleyeceklerin dahil 26 liran varsa daha hızlı dizel yaparsın.
Mesela bende 2.0 hdi 206 var. :)
Madem illa dizelcisin, bu tarz bir araç bulup para harca derim ben.
Bütçe 26 bin mi?
Kardeşim 26ya adam vti alıyor.
Bütçe 26 bin mi?
Eli ayağı düzgün 26 ya vtec varsa alalım hemen
Evet dostum baya güzelmiş seçenekler hiç aklıma bile gelmedi ama ben dizelciyim :)
Bende dizelciyim :D
2005 den beri power of mazot
Bu arada alternatif olarak dizel golf4 bakılabilir fiyatları sanırım bahsettiğiniz yerlerde. imkan varsa pd130 tabi onlarında km'ler ucuk durumda.
Eli ayağı düzgün 26 ya vtec varsa alalım hemen
İster düzgün olsun ister sakat.
26 bin diyon ya corsa bu.
1.9 tdi de bakabilirsiniz.
Grimlord
04-10-2015, 15:20
clio rs araştır bence,elbet düşer bi tane.
aykutsafakyaman
04-10-2015, 15:23
Bütçe 26 bin mi?
Vti fiyatları 40 a dayandı 26 ya vti mi kaldı
İster düzgün olsun ister sakat.
26 bin diyon ya corsa bu.
Ben gitsin 26 ya corsa alsın demiyorum, ucuza vtec alıp uğraşmanın ne demek olduğundan bahsediyorum adamın zaten 26 bin parası var , motoru cayır cayır yağ yakan leş bir araba alıcak sonrası ?? (kaporta zaten kötü olucak orası ayrı ) Gerçi Şuan kafası değişik olanlar bile 30 istiyor.
MertSerhanÖ.
04-10-2015, 15:45
Değişensiz,tramersiz kırmızı 1.7 dti var bilgine
engin vti
04-10-2015, 16:31
30 a düzgün Vti bul pazartesi satışı alalım
Yükseltin piyasayı yükseltin 30 verin vtilara corsilere de 20 verin.
Ondan sonra bu paraya araç bulamıyorum diye daha çok hayıflanırsınız.
Yükseltin piyasayı yükseltin 30 verin vtilara corsilere de 20 verin.
Ondan sonra bu paraya araç bulamıyorum diye daha çok hayıflanırsınız.
Evet açılan konularla kimin hayıflandığı belli haklısın . Zaten anası bellenmiş piyasası biz yükselttik evet :)
Evet açýlan konularla kimin hayýflandýðý belli haklýsýn . Zaten anasý bellenmiþ piyasasý biz yükselttik evet :)
Valla kardeş hayıflanmamak elde değil böyle piyasa mı olur:D
İlanda var birkaç tane vti 26-27ye biter.
30 üstü haramdır artık.
Corsada en temizi 16-17 sende hadi itiraf et.
Valla kardeş hayıflanmamak elde değil böyle piyasa mı olur:D
İlanda var birkaç tane vti 26-27ye biter.
30 üstü haramdır artık.
Corsada en temizi 16-17 sende hadi itiraf et.
Ben itiraf etsem piyasa düşücekmi ? :) Sanki sende düzgün vtec corsa vs vs olsa piyasanın altında vericeksin geç bunları. Diorum hala değişensiz motoru düzgün vti varsa pazartesi alıcam 26 ya bana sahibinden deki arabalardan bahsetme.
Bu arada ben corsaya 26 falan versin demedim senin o praya vtec var muhabbetine cvp verdim. Tr de bütün arabalar ederinin üstünde alınıp satılıyor zaten vtec de corsada ederi belli ***** piyasada işler öyle ilerlemiyor.
Düzgün vti olsa o kadar da insafsız olmam.
26ya olsa çevremde ben alırım zaten. :D
30 yazanlarında güzel pazarlık payı var bende onda bahsettim.
Neyse ne kadar konuşsak piyasa düşmeyecek doğrudur.
Konu gene vti a bağlanmış :)
engin vti
04-10-2015, 18:29
Taytay yorum yapıp piyasayı yükseltme
o paraya güzel bir 325 alır çatır çatır gazlar yanlardım :D ne 1.7 nede clio rs onun verdiği zevki verirdi...
Taytay yorum yapıp piyasayı yükseltme ������
Tamam sustum :DD
Umut melek
05-10-2015, 10:59
iki 10 luk atıyorum çeşmeye gidiyorum :D
metin_1989
05-10-2015, 15:40
vay be paralara bak sırketın 3 tane corsa 1.7sı vardı bundan 1.5 yıl once 9 mılyara zor sattık benım tek kapı corsam vardı 2001 1,4 12ye zor sattım yaa sımdıı ne oldu vallaha acıyorumm su halımıze adam 26ya corsa alma peşinde gecen gunde bırı fiat almıs 60 bıne ulan 75e zaten mercedes var a kasa neyın kafası bu anlamadım yakında 1.7lere 30da verırsınız :D para sızın gercı bırsey denımez ama akıl var mantık var daha cogunda abs olmayan vandan bozma corsaya 26 cook cıddı paralar baban 2 yıl once e 39 makyajsız kadar 5,28i 28e satmıstı vay ak :D
Umut melek
05-10-2015, 15:54
Valla kardsm hep hondaya bindim halada hondacıyımdır ama eldeki parayla biraz daha iyi tatlar alabilme umuduyla bakıyorsun piyasaya neye ne harcasam beni mutlu eder tadında ki yaklaşım bu bndeki tabiki gittim corsa aldım iyikide almışım valla araba turbolu kasa güzel icine ekran tablet ufak uygulama dokunuşlarla sana yeni üst sınıf araba tadı verebiliyor ... Motor desen ciddi anlamda sağlam yine ayni sekilde 4 , 5 liraya piyasadaki benim diyen arabayı üzüyorsun. Tabi keyif meselesi zevk meselesi bütçe meselesi bu herkesin fikrine bn saygı duyarım artan piyasada ztn fiyatlar almış başını gidiyor
Tofaşlat olmus 13 lira limon olmuş 10 lira ...
çağlarcoskun
05-10-2015, 16:10
Corsaya o işlemleri masrafı yaptıktan sonra cok rahat vteci geçebilecek ve daha az yakıt yakcak daha cok gezcek , kasası degisensiz hatta boyasiz 1 2 parca boyalı alcak en fazla. Vtec çok zevkli araba yine bulsam temiz yine alırım ama o fiyata alınacak vti 20 senedir gazlanmis zorlanmış motoru ne oldugu belli olmiycak. Kasayi zaten söylemiyorum. Temiz vti artık en az 33 + paralara ilansiz satılıyor zaten.
Ben corsayı bayramdan önce aldım arabasiz kaldım diye ama inan cok keyifli gidişi şaşırtıcı. Hemde az yakıyor bedavaya geziyosunda :) bence güzel bi proje olur keyif alırsınız tavsiye ederim
Valla kardsm hep hondaya bindim halada hondacıyımdır ama eldeki parayla biraz daha iyi tatlar alabilme umuduyla bakıyorsun piyasaya neye ne harcasam beni mutlu eder tadında ki yaklaşım bu bndeki tabiki gittim corsa aldım iyikide almışım valla araba turbolu kasa güzel icine ekran tablet ufak uygulama dokunuşlarla sana yeni üst sınıf araba tadı verebiliyor ... Motor desen ciddi anlamda sağlam yine ayni sekilde 4 , 5 liraya piyasadaki benim diyen arabayı üzüyorsun. Tabi keyif meselesi zevk meselesi bütçe meselesi bu herkesin fikrine bn saygı duyarım artan piyasada ztn fiyatlar almış başını gidiyor
Tofaşlat olmus 13 lira limon olmuş 10 lira ...
kusura bakma ama ankara pavyonunda sarıldığın sarı hatunu, victoria secret hatunu sanmaktan başka bişey değil bu yazdığın. tamam hızlı gidiyor ama yoldaki bütün herşeyi hissediyorsun :D
Corsaya o işlemleri masrafı yaptıktan sonra cok rahat vteci geçebilecek ve daha az yakıt yakcak daha cok gezcek , kasası degisensiz hatta boyasiz 1 2 parca boyalı alcak en fazla. Vtec çok zevkli araba yine bulsam temiz yine alırım ama o fiyata alınacak vti 20 senedir gazlanmis zorlanmış motoru ne oldugu belli olmiycak. Kasayi zaten söylemiyorum. Temiz vti artık en az 33 + paralara ilansiz satılıyor zaten.
Ben corsayı bayramdan önce aldım arabasiz kaldım diye ama inan cok keyifli gidişi şaşırtıcı. Hemde az yakıyor bedavaya geziyosunda :) bence güzel bi proje olur keyif alırsınız tavsiye ederim
Aha piyasayi bu yükseltti:D
Umut melek
05-10-2015, 16:32
kusura bakma ama ankara pavyonunda sarıldığın sarı hatunu, victoria secret hatunu sanmaktan başka bişey değil bu yazdığın. tamam hızlı gidiyor ama yoldaki bütün herşeyi hissediyorsun :D
Kardeşim izmirdeki hatunlar ankaradakilere benzemiyor direk fashion tv yi yaşıyorsun :D
adam birşey dememişki 26liram var. dti arıyorm en babasını 15-17 alsam. artan parayıda araca gömsem nekadar gider nasıl gider neyabilirim diyor
yoshimura
05-10-2015, 16:45
adam birşey dememişki 26liram var. dti arıyorm en babasını 15-17 alsam. artan parayıda araca gömsem nekadar gider nasıl gider neyabilirim diyor
Adam ne sormuş millet ne anlatmış:) 3 sayfa okudum bilgi alacam diye ama her zamanki boş tantanalar. Beğenmeyen parası yetmeyen binmesin arkadaş bukadar basit dimi
yorumları okurken birbir ne yazdığımı bile unuttum =)
arkadaşlar benim amacım araca 25bintl harcamak toplamda araç bana 25 e filan gelmeli ve hızlı bir araç istiyorum ilk aklıma son zamanların modası DTİ 1.7 ler geldi er corsanın ilanınna bakarken yoksa benim bakdıgım araç 206RC di 30 dan aşağı sağlam 206rc yok
bu yönde 1.7Dti alıp 15 16 ya 25 bine kadar masraf edip böle race görünümlü zevkini yaşamak için bir 1.7DTİ yapmak stiyorum satarsamda 2 3 bin zarardan satarım sonuçda DTİ ölmez bundan sonra tahminim bu yönde ben tekrar bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum fakat bir sorum cevap alabilirsem çok sevinirm
15 16 YA araba aldık diyelim 150binde 120binde vs
üstüne bi 9bin tl vs gibi para harcadğımızda kasa dahil çünkü kasaya kaplama ws yapmayı düşünüyorum motor er corsa gibi en fazla kaç hp alırım ve yapmam gereken işlemler neler olmalı bana bir liste yapıcak hayırsever bir arkadaşım çıkarsa çok sevinirm LRN,ER hepsinin ilanına bakdım neler yaptıklarına ws en uygun turbo en uygun cooler neler olur onları merak ediyorum ve en yüksek kaç hp alabiliyorum bunu merak ediyorum bu paralara
Bence mesele 15e o kmlerde saglikli guzel bir corsa bulmakla basliyor :))
yorumları okurken birbir ne yazdığımı bile unuttum =)
arkadaşlar benim amacım araca 25bintl harcamak toplamda araç bana 25 e filan gelmeli ve hızlı bir araç istiyorum ilk aklıma son zamanların modası DTİ 1.7 ler geldi er corsanın ilanınna bakarken yoksa benim bakdıgım araç 206RC di 30 dan aşağı sağlam 206rc yok
bu yönde 1.7Dti alıp 15 16 ya 25 bine kadar masraf edip böle race görünümlü zevkini yaşamak için bir 1.7DTİ yapmak stiyorum satarsamda 2 3 bin zarardan satarım sonuçda DTİ ölmez bundan sonra tahminim bu yönde ben tekrar bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum fakat bir sorum cevap alabilirsem çok sevinirm
15 16 YA araba aldık diyelim 150binde 120binde vs
üstüne bi 9bin tl vs gibi para harcadğımızda kasa dahil çünkü kasaya kaplama ws yapmayı düşünüyorum motor er corsa gibi en fazla kaç hp alırım ve yapmam gereken işlemler neler olmalı bana bir liste yapıcak hayırsever bir arkadaşım çıkarsa çok sevinirm LRN,ER hepsinin ilanına bakdım neler yaptıklarına ws en uygun turbo en uygun cooler neler olur onları merak ediyorum ve en yüksek kaç hp alabiliyorum bunu merak ediyorum bu paralara
Şahsi fikrim;
Eğer kendim stock alıp yapacağım edeceğim dersen, kondisyonu yerinde düzgün bir 130-140HP corciye binersin o paraya. Senin düşüncende birisinin canı alınmamış hazır yapılı bir araç alıp kendi zevkine göre ufak dokunuşlarda bulunması daha mantıklı sanki.
Umut melek
06-10-2015, 08:38
Kardsm zevk işi maddiyat işi bu tabiki bn de hondadan geçtim iyikide gectim diyorum iesler olmus 26 lira 27 lira millet delirmis yıllık izin kullandım 6 gün 4 gün araba aradım 6 şehir gezdim ilansız bide zorla buldum buda önemli bulacagin araba maddiyat kısmına gelince ben aldığımda stocktu araba geldigim gibi
Bronz baskı balata
Volant hafifletme
Dp duz boru 60 mm
Debriyaj rulmani üst merkezi
Egr iptali ve 51 lik krom borusu
Yazilim
Wsgt iptali
Custom Emme büyültme
Bunları yaptim ve inan ki ck neşeli oldu simdi big turbo ve mevcud 3.75 lik coler i buyultcem kapak polish falan yapcam bu işin herkesin bildigi gibi sonu yok bahsettiğin miktarda ki bütçe bu yaziklarim icin uygun krdsm izmirdeyim bn burda belli başlı gidilcek saglam düzgün abilerimiz ve kardeslerimiz var fiyat yere göre değişiklik gösterir insallah istediğin gibi bi dti alırsın cok az yakıp inanılmaz keyif veren bi arac
Kardsm zevk işi maddiyat işi bu tabiki bn de hondadan geçtim iyikide gectim diyorum iesler olmus 26 lira 27 lira millet delirmis yıllık izin kullandım 6 gün 4 gün araba aradım 6 şehir gezdim ilansız bide zorla buldum buda önemli bulacagin araba maddiyat kısmına gelince ben aldığımda stocktu araba geldigim gibi
Bronz baskı balata
Volant hafifletme
Dp duz boru 60 mm
Debriyaj rulmani üst merkezi
Egr iptali ve 51 lik krom borusu
Yazilim
Wsgt iptali
Custom Emme büyültme
Bunları yaptim ve inan ki ck neşeli oldu simdi big turbo ve mevcud 3.75 lik coler i buyultcem kapak polish falan yapcam bu işin herkesin bildigi gibi sonu yok bahsettiğin miktarda ki bütçe bu yaziklarim icin uygun krdsm izmirdeyim bn burda belli başlı gidilcek saglam düzgün abilerimiz ve kardeslerimiz var fiyat yere göre değişiklik gösterir insallah istediğin gibi bi dti alırsın cok az yakıp inanılmaz keyif veren bi arac
araca benim yapmak istediklerim 200 210hp civarı yüklemek ve er corsa ayarı bir corsa yapmak ve yapıcağım yer belli maslak sanayi exulsve garage bir numaradiyorlar buraya gidicem aracı vericem baan 210hp yapınmı dyim bilgisiz oldugumu zannetmesinler aşak bir yana araca tam olarak ne yapmam gerekiyor ilanları okudum
tb2056 Turbo
Behr 5lt Intercooler
Big Injectors by Tekin Subap
Cylinder Head Port & Polish by Tekin Subap
Custom Intake Manifold
4 Puck Bronze Clutch and Pressure Plate
Brembo Brake Disks + EBC Green Stuff Brake Pads
Custom Rear Strut Tower
K&N Air Intake Kit
Chrome Pipes
Silicone Hoses
60mm Downpipe by Fidex Performance Exhaust
60mm Chrome Cat-Back exhaust pipe +70mm free flow exhaust by Fidex Performance Exhaust
Defi Egt Gauge
36 psi Turbo Boost Gauge
HKS Turbo Timer
Monza Carbon Switches
Combo C Rims
Gsi Grill
Dr. Ecu Remap
Pistonlar
Yağ Pompası
Su Pompası
Ana Yatak
Kol Yatak
Piston Pimi
Krank Gezi Ayı
Enjektör Yuvaları
Takım Conta
15e 150 binde corsa bulabileceğinize inanıyor musunuz?
orjinal ?
150 ?
bin ?
km ?
salih_560
07-10-2015, 23:26
2260 kullanan var mi 1.7lerde ve turbonun artisi olur.mu acaba ??
bana detaylı kime cevap vermedi yhaw
talha3438
12-10-2015, 12:53
bu kadar uğraşana kadar er corsa için pazarlığa girebilirsin :)
bana detaylı kime cevap vermedi yhaw
Yukarida yapmak istediklerini kendin yazmissin zaten ? Garaj ismini de biliyorsun.
2260 kullanan var mi 1.7lerde ve turbonun artisi olur.mu acaba ??
Gtb2260 vk ile yurutuyorum ben
15 17 aralığında ne kadar düzgün corsa var ki. en babasını 15 17 aralığıında almak çok zor. daha yeni sattık 18750 ye yarım günde bi tane ki babamın arabasına 24 liraya yalvaran gördüm ben alacağım bu arabayı diye. çok araba var doğru ama düzgün araç almak için biraz bütçeyi yükseltmek lazım. hee sonucunda 26 liraya çok hızlı görsel olarak güzel bi corsa yapılır mı yapılır. da egsozdan çıkan duman ne olacak? duman olayı olmasa saniye düşünmem alırdım da dumansız gitmio dumanla olmuyo bence...
irfanyalınay
21-10-2015, 10:19
26 bine eli yüzü düzgün
Hızlı bir hothatch alın
bir kaç örnek rica etsem :)
bir kaç örnek rica etsem :)
106
306
206
clio rs
Piyasayı miktiler gerçi ama ben hala bulunabileceğine inanıyorum :)
irfanyalınay
21-10-2015, 10:37
Piyasayı miktiler gerçi ama ben hala bulunabileceğine inanıyorum :)
bu araçların ; baş ağrıtmayacak nitelikleri olanlarını bu fiyata verecek bir arkadaş varsa özelden irtibata geçelim lütfen :)
bu araçların ; baş ağrıtmayacak nitelikleri olanlarını bu fiyata verecek bir arkadaş varsa özelden irtibata geçelim lütfen :)
Abi senin yaşta var bize göre aslında sana cupra2 alalım :D acaip rahat edersin hem oturaklı araba .. :D
irfanyalınay
21-10-2015, 10:58
Abi senin yaşta var bize göre aslında sana cupra2 alalım :D acaip rahat edersin hem oturaklı araba .. :D
ruhumuz genç kardeşim :) ayın 27 ile 29 u arası sizin şehirdeyim sen bul gelince bakalım ;)
15e temiz corsa bulmak imkansız artık. Ancak üzerine 10bine iyi ustalarla 200+ rahat alırsın ancak k04 2260 tarzı turbo duşunmen lazım. bronz turbo cooler egzoz vs derken çok uğraştırır. Yerinde olsam hazır çıtırdan yapılmış altyapısı hazır bir aracı alırım lun corsa gibi (çıtıra bak :D ). üzerine ne istiyorsam dikerim. Corsa gerçekten iyi bir araç. Ancak 10-12 bin liraykendi. Şimdi hiçbir esprisi yok. 25-26 bini geçecek sana masrafı ve 210da kesilecek araç? 100-200 basar durursun sürekli bi süre sonra kesmez o da... Tavsiyem clio rs olur illa dizel olacak demiyorsan...
Piyasada suan 17 18 yazan cogu corsa 15 e vermeye razi pazarlik yapilinca iyi bi setup iyi ustalarla 10 bin tl tutuyor
Piyasada suan 17 18 yazan cogu corsa 15 e vermeye razi pazarlik yapilinca iyi bi setup iyi ustalarla 10 bin tl tutuyor
15 e temiz corsa varsa bildiğiniz hemen alayım. 4 aydır 1.7 dti arıyorum. Bırakın 18 den 15 e düşmeyi, 17.750 den 17.250 düşen bile zor. Ya da bana denk geliyor böylesi. Çok rahat 15 corsa baktım herhalde.
peki arkadaşlar 1.7 dti mı yoksa golf 4 1.9 tdi mı ? dti 150 bin km de, tdi 200 bin km de. dti da standart uygulamalar var, big turbo harici, golf stock. üstünde hangi motor var bilmiyorum. 90 lık olduğunuz farz edelim. sizce hangisi mantıklı ?
salih_560
28-10-2015, 22:10
Gtb2260 vk ile yurutuyorum ben
umut sonuç nasıl acaba sıkıntı yaşıyormusun bununla ilgili biraz detay verebilirmisin ??
MuzafferKirli
06-12-2015, 10:15
26 bin güzel rakam, Corsa için çok gereksiz ilanlarda şuan 26' k ya Pd130 serisi cordoba var, düşünürsen bak ona bi.
Corsadan hem donanım açısından hem de diğer motor vs. konularından kat kat üstündür.
Birkan61
06-12-2015, 14:29
Adam 27 yazmış yahu :D
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-corsa-c-sport-red-1.7-dti-boyasiz-hususi-242669629/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-corsa-c-sport-red-1.7-dti-boyasiz-hususi-242669629/detay)
detaylı temizlik bile ekstra olarak yazılmış :D
Özellikte sunroof ayarlanır dreksiyon tavandan, yandan airbag falan. Ne güzel uçmuş bunlar :D
Boldenon
06-12-2015, 18:13
Adam inanmış. Bakımları bile ekstra gibi yazmış :) olması gereken şeyler onlar. Diğer zımbırtılarda toplamda 1-2 bini geçmez.
o kırmızıya 25 gördü sahibi vermedi söylentileri var face'de denk gelmiştim bi yerde :D
o kırmızıya 25 gördü sahibi vermedi söylentileri var face'de denk gelmiştim bi yerde :D
Aracın şuan fiyatı 25.
Bunun gibi ilanlar yüzünden 1.7'lerden soğudum.
Facebook ta corsa grubuna katıldım sürekli bir problem çıkartıyor DTI lar 27.000 de iyiymiş hani :D
Umut melek
07-12-2015, 09:43
Aldığın araca göre problem değişir kardeşim buda önemli kronik sadece direksiyon kutu sorunu ve mazot beyini var şuana kadar bana bir sorun çıkartmadı cikartirsada yaptırırız dört dörtlük ne var ki arabalar sorunsuz olsun :D