PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Blue staff dişi ömürlük ailesini arıyoruz

Bayrampaşalı
04-10-2015, 21:26
Bugun kurtköy beslemesınde bulundu yeni atılmış daha dişi ve kısır

Çok uysal sakin bir köpek ormanda bırakamadık geçici olarak aldık

Acil olarak ömürluk yuvasını arıyoruz kısırlastırılmış 1 yaşlarında

iletişim: 0535 842 64 59 Mesut

İstanbul/Bayrampaşa

http://i.hizliresim.com/PBEqGd.jpg (http://hizliresim.com/PBEqGd)

sagi
05-10-2015, 04:46
yardımsever kankam benim bırak ayazla panpa olsunlar :)

RafetAraç
05-10-2015, 06:05
Hocam bende kopek sahiplenmeyi dusunuyorm yavru kangal yada rot almak istiyorum ama barinaklarda falan yok hic bulamadm. Olanlarda 1000 lira para istiyor. Banada sacma gelyor hayvana para vermek. Eger size denk gelirse yavru kangal yada rot haber verebilirmisin acaba. Bakmak icin bahcem var buyuk.

Bayrampaşalı
05-10-2015, 10:29
yardımsever kankam benim bırak ayazla panpa olsunlar :)
Kanka ayazi biliyosun okuz rahat durmuyo butun gece uyutmadilar beni :)

Hocam bende kopek sahiplenmeyi dusunuyorm yavru kangal yada rot almak istiyorum ama barinaklarda falan yok hic bulamadm. Olanlarda 1000 lira para istiyor. Banada sacma gelyor hayvana para vermek. Eger size denk gelirse yavru kangal yada rot haber verebilirmisin acaba. Bakmak icin bahcem var buyuk.

Aklimda olsun kardesim denk gelirse haber veririm

RafetAraç
05-10-2015, 10:50

Cok sagolun hocam oyle bi durumda facebooktanda haberlesiriz

K.Kaan
05-10-2015, 10:57

Çok güzel bi dostmuş cidden. evim müsait olsa dakika düşünmeden alır evlat olarak bakardım da ona uygun değil evim. Bu güzelliğin yalnış yamalak kişilere gitmesini istemem bu konuda arkadaşlarım var düzgün birilerini bulabilecek. Tıkandığınız yer olursa haberleşelim yardım isteyelim.

Patisever
05-10-2015, 10:59
tamda ben paylaşacaktım sahiplensın bu cocuk bir ew

SULTANOGLU
05-10-2015, 11:42
Mesut keşke Ares ve Efe'nin yanına alabilsem :( muhteşem gözüküyor hem bahçede vardı koşturur koşturur dururlardı.

Bayrampaşalı
05-10-2015, 17:04
Çok güzel bi dostmuş cidden. evim müsait olsa dakika düşünmeden alır evlat olarak bakardım da ona uygun değil evim. Bu güzelliğin yalnış yamalak kişilere gitmesini istemem bu konuda arkadaşlarım var düzgün birilerini bulabilecek. Tıkandığınız yer olursa haberleşelim yardım isteyelim.
dün akşamdan bu zamana rahat 500 telefon almışımdır fakat sahıp konusunda cok seçiciyiz o yuzden en iyisini bulana kadar beklıcez :) tesekkurler

tamda ben paylaşacaktım sahiplensın bu cocuk bir ew
butun sayfalarda paylaşmaya calıstık elımızden geldıgınce

Mesut keşke Ares ve Efe'nin yanına alabilsem :( muhteşem gözüküyor hem bahçede vardı koşturur koşturur dururlardı.

hakan getırıyım sana bak bunuda al cok guzel olur butun köpeklerle anlaşıyo zaten :)

K.Kaan
05-10-2015, 18:31
Evet olabilduğine talep olacaktır aslında söylemek istediğimde buydu. Buşlue lar gerçekten çok zeki ılımlı ve değerli cinsler bunu fırsat bilmeye çalışanlar çok olacaktır. Kendi oğlunuzunla ilgili de okumuştum yazılarınızı şüphe yok gerekli özeni gösteriyorsunuz. Elimizden geldiğince yardımcı olabiliruz kardeşim her zaman...