PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : K-tag ve kess v2

joker58
07-10-2015, 01:33
Senede maksimum 2 araç değiştiriyorum dizel turbo oluyo çoğunlukla başlıkta belirttiğim ekipmanlardan edindin yanliz nasil kullanilacagini bilmiyorum bir anlik gazla satin aldim :D bana bu alatlerin prensini anlaticak birini ariyorum nedir ne yapilir amatör birisi kullanabilirmi yoksa iademi ediyim detaylica aciklama bekliyorum saygılar.

MeRtCaN
07-10-2015, 05:26
Cihazlar orjinal mi clone mu ?

Orjinal ise Master mi sleave mi ?

ozgurugr
07-10-2015, 06:31
Senede maksimum 2 araç değiştiriyorum dizel turbo oluyo çoğunlukla başlıkta belirttiğim ekipmanlardan edindin yanliz nasil kullanilacagini bilmiyorum bir anlik gazla satin aldim :D bana bu alatlerin prensini anlaticak birini ariyorum nedir ne yapilir amatör birisi kullanabilirmi yoksa iademi ediyim detaylica aciklama bekliyorum saygılar.

ürünleri kullanmak istesenizde ne yapmayı duşünüyorsunuz motor ecu sunamı işlem yapıcaksınız eliniz lehim tutuyorsa kullanırsınız büyük bir ihtimal gazla aldıysanız cihazlarınız clone dur ve araca okuma ve yazma esnasında zarar verme olasılıgı yüksek ve aracın orjinal dosyasınıda okusanız re-map konusunda bilginiz varmı varsa bile re map programıda almanız lazım bence siz o cihazları satın efendim senede iki araç alıyorsunuz gidin yazılım istiyorsasnız güvenilir bir yazılım firmasına siz cayınızı kahvenizi içerken aracınız yapılsın

ahmetelik60
23-05-2016, 23:03
konu kapanmış kalmış ne oldu acaba ?