Orijinalini görmek için tıklayınız : Pirelli Winter Sport 210 vs Diğerleri
Önümüz kış kar lastiği için fikirleriniz nelerdir?
205/50/16 kendime uygun ebatta oldukça uygun fiyatla Pirelli Winter Sport 210 / 87 H
buldum.Bu lastikten kullanan varmı yada başka tavsiyeleriniz neler olacaktır.
Aracımı orjinal yaylarını takıp yükseltecem kışın dağa çıkıcağımıda düşünerek direkt kar lastiği almayı planlıyorum.
Liste fiyatı 453 ytl 4 adet bir tanıdık sayesinde 300 ytl 4 adet fiyat aldım 4 taksit yapacaklar.
Teşekkürler
Abi kar lastiği yerine normal bir kış lastiği al bence. kuru asfaltta da çok iyi iş çıkarıyor onlar. Ben bridgestone blizzak lm25 kullanıyorum tavsiye ederim. karda yağmurda soğukta çok iyi bir lastik.
Bridgestone ve Dunlop la yapılan test linki:
http://www.tirerack.com/tires/tests/TireTestServlet?tireMakeModel=Pirelli_Winter+210+S nowSport_1&x=7&y=14
Abi kar lastiği yerine normal bir kış lastiği al bence. kuru asfaltta da çok iyi iş çıkarıyor onlar. Ben bridgestone blizzak lm25 kullanıyorum tavsiye ederim. karda yağmurda soğukta çok iyi bir lastik.
Ciddi kar olan ortama girecem Ömer Bridgestone buralarda iş yaparmı sence ?
Benim ebatta senin ürünün fiyatı 242.38 YTL + Kdv :D ben bu paraya nerdeyse 4 tane alıyorum pirellide :D
Bridgestone ve Dunlop la yapılan test linki:
http://www.tirerack.com/tires/tests/TireTestServlet?tireMakeModel=Pirelli_Winter+210+S nowSport_1&x=7&y=14
Overall olarak çok büyük bi fark yok aralarında ama fiyat olarak baya bi fark var
Bridgestone ve Pirelli arasında :D
Hatta Handling olarak daha iyi diğerlerinden
Handling 6.94 6.30 7.07
Abi valla ben önden çekerde kullanıyorum o kadar güzel tutuyor ki cidden şaşırtıcı. Sen bir de 4 çekerle kullanacaksan çok daha iyi performans gösterir bence. Dip gaz yapıyorum bir süre patinaj çekip tık diye tutunmaya başlıyor karda.
hem de kışın başında takıp havalar ısınana kadar kullanabilmen de cabası.
Edit: Ha abi fiyat olayını bilmiyordum. Eğer bu kadar fark varsa pirelli al tabii ki.
Abi valla ben önden çekerde kullanıyorum o kadar güzel tutuyor ki cidden şaşırtıcı. Sen bir de 4 çekerle kullanacaksan çok daha iyi performans gösterir bence. Dip gaz yapıyorum bir süre patinaj çekip tık diye tutunmaya başlıyor karda.
hem de kışın başında takıp havalar ısınana kadar kullanabilmen de cabası.
Bu ay sonu takmayı planlıyorum boyadan sonra.Pirelli hakkındada çok güzel şeyler okudum. Fiyat / Performans olarak şuan Pirelli gibi görünüyo
Sercan Keklik
03-11-2008, 18:58
kış lastiklerinde pirelliden şaşma derim..