Orijinalini görmek için tıklayınız : Pd130 fabia isininca çalişmama problemi
ilker AKTAŞ
08-10-2015, 10:20
Merhabalar skoda fabia rs 1.9tdi aracim var yeni aldim bu aralar başima gelen bir olay var,araba normal soğukken sikintisiz calisiyor dolaşip hararet 90 dereceye gelince arabayi stop edip tekrar çaliştirmaya çaliştigimda çalişiyor 2-3 saniye kendiliginden stop ediyor. 10-15 dakika bekledikten sonra tekrar marşa basiyorum sorunsuz çalişiyor çözümünü bulamadik neden yapar acaba??
Merhabalar skoda fabia rs 1.9tdi aracim var yeni aldim bu aralar başima gelen bir olay var,araba normal soğukken sikintisiz calisiyor dolaşip hararet 90 dereceye gelince arabayi stop edip tekrar çaliştirmaya çaliştigimda çalişiyor 2-3 saniye kendiliginden stop ediyor. 10-15 dakika bekledikten sonra tekrar marşa basiyorum sorunsuz çalişiyor çözümünü bulamadik neden yapar acaba??
mazot pompasına bir baktır istersen.
birde sabahları beyaz duman varmı ilk maşta
mazot pompasına bir baktır istersen.
birde sabahları beyaz duman varmı ilk maşta
pd motorlarda mazot pompası olmaz. enjektörler pompa görevi görürler.
arkadaşın sorununa gelirsek avans ayarından kaynaklanıyor olabilir. bu yakınlarda kayış değişimi gibi bişey yapıldımı araca ?
Bostancı'daymişsiniz. Bir uğrayın vw tech'e. Ismail yada İlkan abi bir baksın derim. Arıza falan alıyormusunuz?
Motor sicaklik musuru olabilir
Birebir olmasa da benzeri basima geldi pd motorla. Motor sogukken sikintisiz tek marsta calisiyordu, ama sicakken calistirmaya calistigimda calismiyordu problemin oldugu gun yoldayken de iki kere stop etti araba problem enjektorlerden cikti degistim hepsini problem kalkti ortadan. Bu arada izmirde seat yetkili servisin cozemedigi problemi bosch yetkili servisi cozdu bu da dipnot olsun.
lider-58
31-10-2015, 17:43
dizel araçlarda var ise eğer motor devir sensörü veya krank devir sensörü olabilir