Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boyle sacma bi sorun yasanayan varmi

Şenol ertugan
08-10-2015, 14:52
Dün ilk defa binmis oldugum tofaş dogan s marka araca gaz bulunan bir petrol bulamadigim icin biterde yolda kalirim korkusuyla benzin aldim aracta gaz vardi benzini alir almaz kendisi otomatik benzine gecti tekrar gaza almaya calstm defalarca ugrasmama ragmen arac gazda calsmadi arac sanki boguluyo gbi calsti stop etti mecburen benzinde devam etmek zorunda kaldim 100 150 km fln gittim aracn benzini bitti benzin bitincr arac bu sefer hicbirsey olmamis gbi gazda calismaya devam etti iş nedeniyle haftaya kadar otosanayiye gidemiycem kafama takildi boyle bisey neden nasil olur bilen fikri olanlar varsa yorumlarini bekliyorum bide aracı gazla benzin aradndaki tusa cektigimde hortum icindekini degil benzini kullandı

metin
08-10-2015, 15:21
içerideki ayırıcı düğme arızalıdır benzını kesmıyordur benzın borusunda kı rolenın fişini çekersen benzın kesılır motoru açtığında şöför tarafındaki röledir büyük ihtimalle

Şenol ertugan
08-10-2015, 15:40
içerideki ayırıcı düğme arızalıdır benzını kesmıyordur benzın borusunda kı rolenın fişini çekersen benzın kesılır motoru açtığında şöför tarafındaki röledir büyük ihtimalle

Evet icerideki ayrcı dugme bozulması bnmde aklma gelen ilk şey bide o benzin borusundaki rölenin altında bi vana var onunla ilgili ne dusunuyosunuz benzin bitmeden once denemek aklma gelmemisti o an onla bi alakası varmıdır acaba

4TheReveNqe
08-10-2015, 16:25
gazdan benzine geçince saatlerce çalışmayan tofaşlardan iyidir :) şaka bir yana büyük ihtimal role den dolayıdır

Şenol ertugan
08-10-2015, 17:54
gazdan benzine geçince saatlerce çalışmayan tofaşlardan iyidir :) şaka bir yana büyük ihtimal role den dolayıdır

Tabiki saliseler icinde calsyo :)