Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.6 TDİ problem
https://youtu.be/Eq6EhkljWHQ
Yatak vurma sesine benzer bir ses geliyor yag kapagindan ve cubugundan asiri sekilde duman atiyor cok fazla degil diye hatirliyorum yag eksiltiyor
yoshimura
09-10-2015, 08:54
arabayı çalıştırmasan iyi edersin. subap sesi olabilir çok yukardan geliyor
arabayı çalıştırmasan iyi edersin. subap sesi olabilir çok yukardan geliyor
Abi az once diger tdi da denedim durumbondada ayni internette de arastirdim evet butun tdi lar boyleymis o videoyu crktigimde de rolling yapiyoduk srabaninda yagi kalin yagmis uygun degilmis sanirim o yuzdende biraz dazla uflemis
yağ ekleme kapağından dizel araçta o şekilde duman hepsinde çıkıyor.
fakat ses normal değil.
yağ ekleme kapağından dizel araçta o şekilde duman hepsinde çıkıyor.
fakat ses normal değil.
Bu araç 180.000 de diğeri 30.000 de ikisinde de aynı ses var
bende de 1.6 tdi clh var normal bence aracınızda yağ eksiltmesini yağın markası ve kullanım şekli belirliyor
yazılım var mı aracı aldığımdan beri (sıfır) eksiltiyordu ilk bakımda mobil1 ile değiştik kesti esp formula 5w30 kullanıyorum
yağ şıçratması üflemesi normal bu araçlarda olağan bir şey ayreten ses kapağı açtığınız için öyle geliyor.
yatak sarmıs gibi geliyor subap sesı degıl
yatak sarmıs gibi geliyor subap sesı degıl
Dediğim gibi sıkıntı yokmuş
Sadık Özyer
09-10-2015, 22:03
Araba rolantide tar tar tar diye sarsarak çalışıyorsa segman kırıktır. Dumanda havalandırmadan yeteri kadar hava akışı verilemediğindendir.
Mehmetmert
09-10-2015, 22:18
Duman normalde sesi bilemedim simdi
gokhansaler
10-10-2015, 02:06
ses normal de sen niye çalışan arabada yağ kapağını açarsın ki hatta orayı açıp sesini niye dinlersin araba çalışırken tüpü de çakmakla mı kontrol ediyon hacı sen :))
Araba rolantide tar tar tar diye sarsarak çalışıyorsa segman kırıktır. Dumanda havalandırmadan yeteri kadar hava akışı verilemediğindendir.
Kanka normal calisma sesi o kapagi acinca daha dazla geliyo sadece
ses normal de sen niye çalışan arabada yağ kapağını açarsın ki hatta orayı açıp sesini niye dinlersin araba çalışırken tüpü de çakmakla mı kontrol ediyon hacı sen :))
Ben turkum kardesim yaparim :D
EmrahERKAN
10-10-2015, 11:49
Kardeşim 1.6 TDI ların genelinde Enjektör problemi vardır. Buda enjektör şakırtısına benziyor. Kontrol ettirin bence
Kardeşim 1.6 TDI ların genelinde Enjektör problemi vardır. Buda enjektör şakırtısına benziyor. Kontrol ettirin bence
Onlar elden geçti abi