PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pardon bir bakarmısın :)

iz_sport
09-10-2015, 16:10
Hayirli gunler herkeze ufak bir tavsiye istiyorum sizden 35.000 bin tl param var arac almak icin tavsiyeleriniz nedir ben astra gtc 1.6 bakiyorum ama bir bilgi sahibi degilim aracla ilgili fikirlerinize acig tesekkur ederim

omerce
09-10-2015, 16:17
yani nasıl bir tavsiye hangi sınıf sedan mı hb mi hızlı mı şehir içimi benzinli mi olacak dizelde olur mu?

Hızlı alır gazlarım : megane rs
Şehir içi candır : astra h 1.3cdti
benzinli olsa : megane 1.6 (dynamic cam tavanlı 30 civarı)
biraz ufak olsa : Polo 1.4 idare edebilir
ufak ama etkili olsa birde az yaksa : corsa 1.7dti

Benim tavsiyeler bunlar

R.S.C
09-10-2015, 16:19
o paralara alabileceğin en dolu araçtır. iyi yol tutar güzel durur Turbosu için konuşursak yazılım egzozla keyif verir. Onun dışında ufak tefek sorunları çıkabilir. IDS mevcut ise amortisörleri patlak olmasın pahalıdır.

külbütor contası sürekli yağ atar ama sorun değil. elden zor cıkar .

Atmosferiğini düşünme

omerce
09-10-2015, 16:21
Hayirli gunler herkeze ufak bir tavsiye istiyorum sizden 35.000 bin tl param var arac almak icin tavsiyeleriniz nedir ben astra gtc 1.6 bakiyorum ama bir bilgi sahibi degilim aracla ilgili fikirlerinize acig tesekkur ederim

Bahsettiğin sanırım düz 1.6LT 105 bg olanlar. Ben pek önermem hem istediğin gibi gitmez hemde yakıt tüketimi fenadır. Satışı noktasında çok zorlanırsın elden çıkarması sorundur. Elinde güzel bir bütçe var bence iyi araştır

omerce
09-10-2015, 16:23
o paralara alabileceğin en dolu araçtır. iyi yol tutar güzel durur Turbosu için konuşursak yazılım egzozla keyif verir. Onun dışında ufak tefek sorunları çıkabilir. IDS mevcut ise amortisörleri patlak olmasın pahalıdır.

külbütor contası sürekli yağ atar ama sorun değil. elden zor cıkar .

Atmosferiğini düşünme

Hocam 35bin lere turbo yokki. Biraz araştırayım dedim 50bin altına bile zor. Fiyatlar uçmuş resmen

speed_emre
09-10-2015, 16:24
ds3 alabılırsın rc lemans fln bak yada bıraz arttırırsan fabıa rs al 1.4 candır :)

iz_sport
09-10-2015, 16:44
Evet turbosuzu bu para ben hb istiyorum hosuma gidiyor tip olarak tabi mantikli 4 kapili aracda olabilir simdi bu butceye bir cok sey siralayamam ama enazindan arac bastigim zaman gitsin boş bor arac olmasin bir lac degisikli bile yakişsin arabaya

Seven7
09-10-2015, 19:31
Kilometre kriteriniz yoksa eğer o paralara 2.4 Accord da alabilirsiniz.

ozan gülle
09-10-2015, 19:57
Astra gtc yi satmak oldukca zordur o paraya turbosu alinirmi bilmem ama turbosu keyiflidir aslinda ds3 alirim o paraya kucuk gelmezse zevklidir 207 gt olur merak ettigim bi arac megane rs de olabilir

levent
09-10-2015, 20:20
alfa mito 1.4 t veya ds3 bakarım ben olsam,

hatta 1.6 mjet mito bile denk gelebilir o rakamlara. hem şekli güzel, marjinal, hem az yakıyor hem de performansı yeterli.