Mpower
10-10-2015, 16:08
Bundan yaklaşık 1-2 sene öncesine kadar İngiltere,Mısır ve Libya ya ihracat yapıyorduk yurt içinde de Migros,Carrefour,Kipa,Real,Metro vs marketlere satış yapıyorduk bunun dışında bir de kafemiz vardı.Fakat bu bir buçuk senedir işler çok kötü durumda Migros bizden temin ettiği 400.000 TL lik malı stoklarımız çok doldu bunları geri alın biz çok fazla sipariş çekmişiz dediler ve ürünleri geri yolladılar.İngiltere deki iş yaptığımız kişi iflas etti zaten mısır ve libya da yanlış hatırlamıyorsam iç karışıklık filan derken biz dibe çöktük her neyse şuan yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ödenmemiş bir kaç çek için kafemizi sattık ve son olarak Almanya ya bir ihracat gerçekleştirdik fakat yeterli olmadı babamında bir kaç sağlık problemi baş gösterdi ve şuanda iş bana kaldı diyebilirim ve şuan ihracat için bağlantı kurabileceğimiz birilerini bulmam lazım.
Kısaca yaptığımız ürünlerden bahsetmek istiyorum şekerleme üzerine çalışıyoruz Pamuk şeker,Patlamış mısır (Ketçaplı,Acılı,Çikolatalı,Karamelli ve Karışık meyve) Çubuklu sert şeker (Sosyete şekeri).Reklam olmaması için fotoğraf atmıyorum
Kısaca yaptığımız ürünlerden bahsetmek istiyorum şekerleme üzerine çalışıyoruz Pamuk şeker,Patlamış mısır (Ketçaplı,Acılı,Çikolatalı,Karamelli ve Karışık meyve) Çubuklu sert şeker (Sosyete şekeri).Reklam olmaması için fotoğraf atmıyorum