Orijinalini görmek için tıklayınız : 98 Fiat Bravo Triger değişimi hk.
Arkadaslar merhaba. Aracim 98 model 1.6. 16v fiat bravo 147k kmde aracin daha once trigeri degistimi bilmiyoru. Yolda kalmamak ve daha buyuk bi sorun acmamak amaciyla trigeri degistirmek istiyorum fakat isini iyi layikiyla yapan,hakkini veren triger degistikten sonra sorun yasamayacagim bir usta lazim. Eger var ise bildiginiz usta tavsiye ederseniz sevinirim. Yer istanbul anadolu-avrupa farketmez ama avrupa olursa daha iyi olur. Simdiden tesekkurler.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://tiakomcheti.files.wordpress.com/2015/10/service-manual-fiat-brava-1-6-16v.pdf&ved=0CGUQFjARahUKEwjCnKK737jIAhXl83IKHQ0iAEs&usg=AFQjCNEpFOouBgFIUrmyi7ql0nnRY46qtw&sig2=tSjLjhM6kl_BagFm0BVytg
Kendin bile değiştirirsin.
Veysel usta.
0 (535) 569 42 64
Ortadoğu Otomotiv Fiat yetkili servisten ayrılma. Yeri Anadolu yakası.
Benim mk1 Bravom varken her işi o yapardı. Servisin kullandığı orj. kilitleme apartları ile triger değiştirdiğinden iş tertemiz çıkar.
Selamımı söylemen yeterli.
AyrtonSenna
11-10-2015, 09:08
Ya olm.. :D
Amcaoğlu :D:D:D
bymurat___61
11-10-2015, 14:36
Avrupa aracçların cogunda kıtleme aparatları kullanıldıgından ozellııkle avrupa arcçlardan anlıyan bır ustaya gitmenı tavsiye edebılırım.
Toyata honda yapan yerlerden uzak dur.
Bravo zor bır arac, Zaten o triger tarafı zaten daracık .
Bravo, marea tarzı araçların motorlari fiat ustalarını bıktırmış durumda. Gerçekten sorunlu bir motor, hele ayarı bir kaçtı mı düzeltmek çok zor.. aracınızı fiat üstüne yoğunlaşmış birine götürün. Zira ustaların % 70i 1 diş kadar kaçık bağlıyorlar.
Amcaoğlu 9 sene fiat servisinde calıstı oncedenden sanayıdeydı hep fıat ustune bı gel hakancım gel
Şu konuyu görünce ülkede usta diye takılanların ne kadar vasıfsız olduklarını tekrar anlıyorum. Triger değişimi orta seviye bir zorluğa sahip-yurt dışında bu tarz bakımları insanlar kendileri yapıyor. Burada ''ustalar'' sente kaçırmadan zor yapıyor...
aracınız 98 model arac,yıl olmus 2015 sanayıde cıraklar bıle degıstırıyor marea,bravo trıgerını usta secerkende ,10lıradan 20 lıradan kacan arkadaslar ıs bılmeyen ınsanlara arac yaptırdıgı ıcın bu sorunlar cıkıyor, işin aslı sizin aracta kilitleme aparatları olmadan degısımı zordur,degısım yapacak ustaya eksantrık kılıtleme aparatları kullanıp kullanmayacagını sormanız tavsıye ederım gerek felan yok derse dırek uzaklas ordan kolay gelsın
Peki bu konuda yetkili servisler ne kadar yaptiklari isi duzgun yapiyorlar. Forumda acilan yetkili servis konularindan dolayi servislere karsi pek guvencim kalmadi. Sizce servisemi goturmek mantikli yoksa sanayi tamircilerine mi?
bymurat___61
13-10-2015, 17:30
HAyır yetkılı servıs cok ıyı bır ustadan daha ıs yapmaz, yada yapamaz. Ama yetkılı servıste trigeer degısımınde 5 yıl garantı verılıyor. Fıat verıyor mu bılmıyorum ama yapılan ısşlemler garantılı oldugu ıcın servıs tercıh edılbılır sadece.
Yoksa servısdekılerde ınsan. Hatta o kadar vasııfsız adam calıştırıyorlar kı. İnsanın araba emanet edesı dahı gelmıyor.
Mesela maltepedekı honda yetkılı servısı, adını herkes bılıyor, içerisi 18 20 yasındakı cocuklardan gecılmıyor.
MURAT_HLX
13-10-2015, 19:52
Bursada olaydın özellikle 5 silindir 20v,2.0 16v,2.0 20vt ustama seni yönlendirebirdim