Orijinalini görmek için tıklayınız : araç satışı hakkında bir soru
RottingChrist
11-10-2015, 11:33
arkadaşlar, 2. el bir araç alacaığım fakat sahibi yaşlı ve araç eşinin üzerine kayıtlı. ruhsat sahibi kadın 70 yaş üzerinde olduğu için hastaneden akli dengesi yerindedir gibi bir rapor alınması gerekiyormuş ve rapor ile aynı gün aracın satışı yapılması gibi bir durum varmış. bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi arkadaşlar var mı acaba?
Malesef öyle işiniz biraz zor torun çocuğu yokmu yaşlı çiftin
Çocuğuna falan vekalet versin, en kolayı o şekilde...........
RottingChrist
11-10-2015, 13:48
aslında durum şu şekil. amca ve teyze 70 üstü yaşında. araç teyze üzerine ama teyze ameliyat olmuş ve bir ay daha hastanede yatacak. amca ile anlaştık ama teyze hem 70 üstü yaşta hemde hastanede yatıyor. teyze hastaneden çıkınca rapor alıp eşine vekalet verebilir mi? eşinde vekalet olduktan sonra sorun olmaz herhalde değil mi?
Noter her yere gider
Sen hastaneden raporu ayarla ayni gün noter gelsin sana vekalet versinler.
Biraz tuzlu olur.
Noter 500 den aşağıya kılını kipirdatmaz haberiniz olsun
onursumer
11-10-2015, 19:31
çok para vermemek için tanıdık noter bulun , hastaneye gelir orda satışı yaparsınız
Bu aracı nerden alıcaksınız ?
RottingChrist
11-10-2015, 19:39
noterin başka yere gelip işlem yapabildiğini bilmiyordurdum. en kötü ihtimalle satıcıya teklif ederim sonuçta ondan kaynaklanan bir problem.
RottingChrist
11-10-2015, 19:40
araç bodrumda sahibi istanbulda. neden sordunuz?
Bu aracı nerden alıcaksınız ?
Ef i verdin demek ve o hasta adamdan o muzelik arabayida aliyorsun, uykulugunu yerim affetmem soyliyim. Hahaha
RottingChrist
11-10-2015, 19:51
yok kardeş ef henüz satılmadı. bu gün hakan abi ile gittik amcanın kahvesini içtik geldik. amca diyorum ama adam emekli SAS. şu noter işlerini halledebilirsem bedaber gideriz bodurma. :)
Ef i verdin demek ve o hasta adamdan o muzelik arabayida aliyorsun, uykulugunu yerim affetmem soyliyim. Hahaha
Gideriz inşaallah abi gunu uysun yeter
araç bodrumda sahibi istanbulda. neden sordunuz?
Bu durumda olan bir tanıdığım var da onun için sormuştum
Babam cezaevinde iken noter getirdim umumi vekalet vermişti bana ordan biliyorum
vekalet verebılmesı içinde hastane raporu ıstenebilir. tanıdık doktor yokmu :)
RottingChrist
11-10-2015, 21:11
doktor sorun değil. zaten şu an hastanede yattığı için aynı hastaneden alabiliyoruz fakat vekalet için teyzenin taburcu olmasını bekleyeceğiz veya amca kabul ederse noteri hastaneye çağırıp vekaleti orda alacak.
free-hifi
12-10-2015, 14:22
O değilde vekaleti bende olan aracı neden kendi üstüme alamıyorum bunu anlatacak üst akıl arıyorum :D
Çünkü bu adam bana full vekalet vermiş ne yaparsan yap vekaletin amacı bu iken kendine almamak saçma
RottingChrist
12-10-2015, 14:24
bende yazdıklarının konu ile alakasını anlayamadım?
O değilde vekaleti bende olan aracı neden kendi üstüme alamıyorum bunu anlatacak üst akıl arıyorum :D
Çünkü bu adam bana full vekalet vermiş ne yaparsan yap vekaletin amacı bu iken kendine almamak saçma
Baskasina sat oda sana satsin oldu bitti 210 kusur tl sıkışmış kenarına hahahahah
free-hifi
12-10-2015, 14:29
bende yazdıklarının konu ile alakasını anlayamadım?
Konu adı: "araç satışı hakkında bir soru" hazır varken yeni konu açmak yerine buradan arkadaşlar yardımcı olur dedim he bu konu bana özel sen işine bak dersen mod arkadaşlar silebilir...
free-hifi
12-10-2015, 14:30
Baskasina sat oda sana satsin oldu bitti 210 kusur tl sıkışmış kenarına hahahahah
valla durduk yerde arkadaş başıma masraf açtı satışsız sigortasız ne güzel biniyordum sıkıntılı durumları olmuş al dedi aracı :( anneme satarım artık
RottingChrist
12-10-2015, 14:43
benim konumla alakalı bir cevap olduğunu düşündüm ve bağlantı kuramadım sadece. konu bana özel değil sen keyfine bak.
Konu adı: "araç satışı hakkında bir soru" hazır varken yeni konu açmak yerine buradan arkadaşlar yardımcı olur dedim he bu konu bana özel sen işine bak dersen mod arkadaşlar silebilir...
konu kirliliği olmasın diye be yaa kasmayın şöyle :)
mannerboy
12-10-2015, 15:15
araç vtecmi acaba
yok kardeş ef henüz satılmadı. bu gün hakan abi ile gittik amcanın kahvesini içtik geldik. amca diyorum ama adam emekli SAS. şu noter işlerini halledebilirsem bedaber gideriz bodurma. :)
Abi o akşam aradığımız adam mı?
oabayram
12-10-2015, 15:28
araç ne çok merak ettim
Day Walker
12-10-2015, 15:35
Bi an evvel alamaya bakın yoksa birileri çökecek gibi duruyo :D
ayrıca misafirlere de dikkat daha fazla bilgi vermeyin.
RottingChrist
12-10-2015, 15:39
aynen Aslan. kendi aracımı satabilirsem diğer konularda amca ile anlaştık.
Abi o akşam aradığımız adam mı?
RottingChrist
12-10-2015, 15:51
sorun yok arkadaşlar. ben alamasam bile burdan birilerine kısmet olmasını isterim. satıcı amca on numara adam en azından ona yardımcı olmuş olurum.
Hayırlı olur her iki taraf için insallah