Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 350z ile yan yan

asit
12-10-2015, 10:25
https://www.youtube.com/watch?v=Houb4lOP_V4

Ufak bir çekim sonrası bu görüntüler ortaya çıktı sizlerle paylaşmak istedim, yeni gelicek videoları kaçırmamak için kanalıma abone olabilirsinz Youtubede.

Sizce nasıl olmuş video ? :)

MK8800
12-10-2015, 10:30
Video başarılı ilk çalışmalardan beri de takip ediyorum , fakat başka bir sorum var drone için olan mobil uygulamayı indirip otomatik pilot için anten zımbırtısını da telefona taktım . Uygulamadan uçuş alanını kalibre etmeme rağmen 4 noktadan sonrasını algılamıyor ve uçuşu yapmıyor . Çözüm olarak ne yapmam lazım ?

asit
12-10-2015, 10:31
Video başarılı ilk çalışmalardan beri de takip ediyorum , fakat başka bir sorum var drone için olan mobil uygulamayı indirip otomatik pilot için anten zımbırtısını da telefona taktım . Uygulamadan uçuş alanını kalibre etmeme rağmen 4 noktadan sonrasını algılamıyor ve uçuşu yapmıyor . Çözüm olarak ne yapmam lazım ?

Teşekkür ederim , Drone modeliniz hangisi acaba ?

Mr.K
12-10-2015, 10:32
Beloi bi dakikadan sonra baydı izlemesi acik konusmak gerekirse. Emegije saglik genede.

asit
12-10-2015, 10:35
Beloi bi dakikadan sonra baydı izlemesi acik konusmak gerekirse. Emegije saglik genede.

Tam istedim gibi olmadı zaten video , teşekkür ederim :)

Mehmetmert
12-10-2015, 10:42
Valla ben çok beğendim :)

MK8800
12-10-2015, 10:46
Teşekkür ederim , Drone modeliniz hangisi acaba ?

DJi Phantom 3 Advanced kullanıyorum , kendi barkodundan mobil uygulamasını da indirdim ayrıca iniş takımlarını bazen kafasına göre açıp kapatıyor manuel kullanımda henüz fazla yükseğe çıkarmadım bundan dolayı , uygulamadan otomatiğe geçince de 4 nokta ortalama toplam 90 metre haricine işlev yapmıyor havada kalıyor inerken de bazen iniş takımları yarı açık vaziyette iniyor . Bir de GoPro'dan direk telefona görüntü aktarımı mobil veri akışında normal olmasına rağmen wifi'de donuk geliyor :D yeri burası değil ama hazır yakalamışken sorayım bari :D

asit
12-10-2015, 17:39
DJi Phantom 3 Advanced kullanıyorum , kendi barkodundan mobil uygulamasını da indirdim ayrıca iniş takımlarını bazen kafasına göre açıp kapatıyor manuel kullanımda henüz fazla yükseğe çıkarmadım bundan dolayı , uygulamadan otomatiğe geçince de 4 nokta ortalama toplam 90 metre haricine işlev yapmıyor havada kalıyor inerken de bazen iniş takımları yarı açık vaziyette iniyor . Bir de GoPro'dan direk telefona görüntü aktarımı mobil veri akışında normal olmasına rağmen wifi'de donuk geliyor :D yeri burası değil ama hazır yakalamışken sorayım bari :D

Bende inspire var ondan zaten bu özellik yok galba , yardimci olamicam ne yaziki :(

Berk007
12-10-2015, 17:51
Genel olarak güzel bir video olmuş, yapıcı olarak algılarsan birkaç eleştiri ve önerim olacak.

1- Onur'un dediği gibi süre fazla uzun olmuş ikinci dakikadan sonra heyecanını kaybetti.
2- Bazı kesitlerde gökyüzü baya patlamış ve genel olarak videonun renkleri çok sıradan. Hafif tonlarda renk efektleri verilirse daha çekici olabilir. (bknz.Top Gear videoları)
3- ikinci veya üçüncü kameralarda iken araç üzerine monte edilmiş GoPro tarzı kameralar aracın bütünlük görüntüsünü bozuyor benim için. Gözüm ona takılıyor dikkat dağıtıyor. Bu gibi durumlarda eğer aparat sökülmek istenmiyor ise ters açıdan çekimlere devam etmek o küçük pürüzü kaldıracaktır.

Eline sağlık, zamanla daha da güzel işler çıkacağı kesin

mikelazi
12-10-2015, 17:58

https://www.facebook.com/groups/DJITurkiye/?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/djiinspire1turkey/?fref=ts
bu guruplar yardımcı olabilir size

Gko
12-10-2015, 20:26
şarkı çok sıkıcı gelmiş videoya

geçen gün sahilde çok tehlikeli şekilde makas atıyodu bu araç...

immortalboss
12-10-2015, 21:13
Gayet güzel olmuş.Ancak renkler biraz daha farklı olabilirdi.(Filtre vs.)
Drone ile yaptığınız çekimlere biraz daha ağırlık vererek daha güzel şeyler ortaya çıkarabilirsiniz.Bir de aynı anda 2 farklı kamerayı birleştirmenizi öneririm.Örneğin araç içi ile üstten yapılmış bir çekim gibi.Ellerinize sağlık.

asit
12-10-2015, 21:21
Gayet güzel olmuş.Ancak renkler biraz daha farklı olabilirdi.(Filtre vs.)
Drone ile yaptığınız çekimlere biraz daha ağırlık vererek daha güzel şeyler ortaya çıkarabilirsiniz.Bir de aynı anda 2 farklı kamerayı birleştirmenizi öneririm.Örneğin araç içi ile üstten yapılmış bir çekim gibi.Ellerinize sağlık.

Drone bana ait değildi , ve çekim biraz aceleye geldi yoksa aklımda çok güzel fikirler vardı :)

dahah iyileri yolda :) E30 videosu bomba olucak bitince

burakgunay
12-10-2015, 23:20
Çekimler için gerekli şeyler söylenmiş zaten, benim açımdan da evet video uzundu ve renkler filtresiz vs olduğu için biraz amatör işi geldi. Yanlış anlamayın bizler zaten amatörün dibiyiz :)
Ama arabaya içim acıdı,şu videoyu izledikten sonra alacak olsam harbiden almam büyük ihtimalle. Umarsızca ve hoyrat kullanılıyor gibi bi izlenim yarattı. Hoş değil.

Canselmo
12-10-2015, 23:45
Video bencede sıktı aceleye geldiği belli olmuş,

Ayrıca cekım ıcın kullandıgınız stediecam ,makine ve lens nedir

turboman
13-10-2015, 00:35
Böyle çekim yapacaksanız ya daha çok kaygan olan asfalt tercih edeceksiniz yada yolu daha az tutan lastik böylece yapılan hareketler daha başarılı olur ve araç daha az yıpranmış olur yinede emek harcanmış güzel olmuş başarılar allah kaza bela vermesin.

DOA
13-10-2015, 04:37
cekimler guzel, elinize saglik guzel bir video olmus..

suskunkral_21
13-10-2015, 05:35
İnsan bunu evladına yaparmı:sorybom:

murats2000
13-10-2015, 08:11
00:25-00:30 arasını çok beğendim elinize sağlık

emir91
13-10-2015, 08:14
Eline sağlık güzel olmuş ama 1.25 te video bitse kalan kısımlar kamera arkası vs. gibi bonus part olsa daha tadında olur süresi

mannerboy
13-10-2015, 08:21
güzel olmuş müzik seçimi araba zaten efsane

asit
13-10-2015, 16:00
güzel olmuş müzik seçimi araba zaten efsane

Teşekkür ederim :)

Diyadin
13-10-2015, 16:14
Çok güzel araba ve çekim,,

Vİdeo daha kısa ve daha iyi bölümlerden olsaydı çok daha güzel olurdu

CRX
13-10-2015, 16:19
beğendim bende, 25-30 saniye arası baya etkileyici :) tebrikler

westalim
14-10-2015, 00:59
videonun adını yan yan değilde ''350Z ile delirmeceler'' olsa tam yerinde olurmuş :D

aykutemr
14-10-2015, 13:26
Video geçişleri falan güzel, sürüş başarılı tebriklerr

Yusufkun
18-10-2015, 02:05
Harika olmuş :scared: helal olsun :bravo:

mrtoncl
18-10-2015, 17:46
Emeğine sağlık mekan neresi ?

HKN737
19-10-2015, 13:50
Emeğinize sağlık, üzerinde uğraşmışsınız ama biraz aceleye gelmiş gibi :) Genelde bende zaten bu tarz araçların videosu az diye heyecan yaparım hemen bi tane yapıp yayınlamak isterim maksat video olsun diye fakat sonra şurası eksik burası gereksiz uzun olmuş vs vs derim :D sizinkide biraz öyle olmuş gibime geldi yinede güzel olmuş daha güzel videolar bekleriz :)

asit
20-10-2015, 13:42
Emeğinize sağlık, üzerinde uğraşmışsınız ama biraz aceleye gelmiş gibi :) Genelde bende zaten bu tarz araçların videosu az diye heyecan yaparım hemen bi tane yapıp yayınlamak isterim maksat video olsun diye fakat sonra şurası eksik burası gereksiz uzun olmuş vs vs derim :D sizinkide biraz öyle olmuş gibime geldi yinede güzel olmuş daha güzel videolar bekleriz :)

Çok Teşekkür ederim , hem biraz acele hemde çektimiz sahneler 2. bir çekim istiyordu elimde olmayınca bu tarz kısa ve öz bir montaj hazırlım dedim :)

dahah iyleri yolda

E30 projesi baya detaylı olucak

Batum
20-10-2015, 14:05
emeğinize sağlık güzel video olmuş
yan yan çok zevkli :)

asit
21-10-2015, 07:30
emeğinize sağlık güzel video olmuş
yan yan çok zevkli :)

Teseekkür ederim :)