Orijinalini görmek için tıklayınız : 4x4 araç düşürmek yardım ?
SerhatA.
12-10-2015, 12:21
İyi günler mk4 4 motion golf sahibiyim, aracımı düşürmek istiyorum fakat aklımda soru işaretleri var. Aracı düşürsek şaft vurma şaft bozma gibi sorunlar olurmu ? Bilgili kişiler yardım edebilirmi
Sti_Ozan
12-10-2015, 16:34
dusurmekten kastiniz araci alcaltmak,basmak sanirim araciniz hakkinda pek bi bilgim yok,ama golf r modelleride 4 ceker ve gayet basik kullanabiliyolar,sanirim bir sorun olmayacaktir,konuya daha hakim arkadaslar birazdan yorum yaparlar zaten.
Aracın altini komple sac kaplatin dumduz olsun sonra kafaniza gore basin
SerhatA.
12-10-2015, 18:24
Aracımı bugün düşürdüm, devirsizken mesela 1500 devirden 2000 e cıkana kadar alttan bi vurma sesi geliyo acaba ne olabilir
kanka kasada vibrasyon var mı akslardan olabilir 20 30 km hızlara denk geliyosa
mk4'lerde ortak sorun, aracı basınca aks lalelerinden ses geliyor. Onlara bir baktırın.
SerhatA.
12-10-2015, 18:55
20-30 lu hızlar arasına denk geliyor, herkes lale diyor lale sıkıntı dğeil.. Şaft vırmasında gerisi hallolur. Birde arabaya 4 kısı binince ses daha cok oluyor öyle bişe de var
Ön viraj demiri aks a sürtüyor olabilir mk4 lerde bu sorun hep oluyor benimde başıma gelmişti, kontrol etmenizde fayda var. Eğer sürtme yapan kısım orası ise bi markayı hatırlamıyorum ama bi markanın viraj demiri vardı o takılınca sürtme yapmıyordu..