Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da Go Kart?
arkadaşlar avrupa-anadolu farketmez merkezlere yakın nereye gidelim gokart için? şirket etkinliği olacak pistin ya da arabaların zorlayıcı olmasından ziyade güzel bi işletme olması tercih sebebi
forumda arama yaptım ama genelde eski konular çıkıyor gokart pistleri de bi açılır bi kapanır eski konulara güvenemedim o yüzden :)
Mecidiyekoy mezarliginin orda vardimerkezi ama hala acik mi bilmiyorum :) birde bakirkoy taraflarindaydi sanirimkapali otoparkta orasi da cok guzeldi bildnarkadaslar yazar umarim :)
yenıbosnada londra kampıng güzeldir
Volkan Isık Arena - YTU Davutpasa kampusunun icinde.
initial-D
14-10-2015, 21:11
Yenibosnaya geçen sene gittim beğenmedim,volkan ışık iyi diyorlar.küçükçekmecede türbenin arkasında göl kıyısında tünelli köprülü olanda güzel 9hp ama şuan nasıl bilmiyorum
K.cekmece iyi davutpasada iyi
Z.burnunda veliefendi orda vardi son durumu nedir bilgim yok
by serçe
14-10-2015, 23:30
Yazılan çoğu piste gittim ama aralarından en çok hoşuma giden kartalda karma karting oldu hem araçlar iyi hemde pist büyük be bol virajlı tavsiye ederim
rekord2000
14-10-2015, 23:36
Aydınlı autodrom hala duruyorsa vakti zamanında müdavimi olmuştuk resmen.
korkmazz
14-10-2015, 23:44
Olimpik go-kart
+1 1.7 km pist uzunlugu var tavsiye ederimm araclarda 9 hp diye hatırlıyorum.
Yazılan çoğu piste gittim ama aralarından en çok hoşuma giden kartalda karma karting oldu hem araçlar iyi hemde pist büyük be bol virajlı tavsiye ederim
kartalın tam olarak neresinde dostum?
volkan ışık ta işletme ve pist güzel ama arabaları kötüydü en son gittiğimizde, çalışan arkadaş kendisi de söyledi uzun süredir kullanılıyorlar ve birbirinden alakasızlar. Hatta 30-40 kişilik bir organizasyonla gittik, 2 arabanın lastiği koptu birinin direksiyonu yerinden çıktı filan :)
zeytinburnunda veliefendideki kapandı, sahil yolunun paralelinde shell in arkasında başka bir yer var orası pist ve arabalar olarak daha keyifli. ama mekan ve park yeri pek rahat değil.
londra campingdeki de mekan olarak güzel arabaları da fena değildi en son gittiğimde. sadece kaza veya birbirini sıkıştırma çarpma filan olduğunda uzaktan müdahele ediyorlar zart diye arabaları kısıyorlar bir anda bütün keyif gidiyo :) şirket etkinliği için bence bunlar arasında en mantıklısı.
dachosen
15-10-2015, 04:00
13+ hp arabası olan pist yok mu istanbulda beyler?
Kartal/Karma ben de tavsiye ederim çok çok iyi, yağmurlu bi günde bile çıkmıştık daha da zevkli olmuştu ortalık karışınca.
Kaza anında direk müdahale ediyorlar, saplandığınız yerden kurtarıyorlar zaten en ters virajlarda çalışan arkadaşlar bekliyor süre boyunca.
Köprü geçişi ve köprü altından geçiş sonrası en zevkli ve sürücülüğü ön plana çıkaran kısımları diyim hatta.
kimbubye
15-10-2015, 08:44
Zeytinburnunda Veliefendinin arkasında bir yer var. Baya hoşuma gitmişti benim. Ama özel istekte bulunun giderseniz yoksa dandikleri veriyorlar :)
orhansah
15-10-2015, 09:02
Volkan Işıkta araçlar korkunç kötü. Pist de fena zıplatıyo böbrek taşlarına birebir. tek güzel yanı yaz ayları için uygun mekan olması.
Kapalı alan derseniz eğer ;
http://www.olimpikgokart.com/ burası var Bağcılarda otopark ı sanırım komple abi go-kart alanı yapmış.
bir kaç sene önce gitmiştim güzel, araçları falanda iyiydi. Güzel bir kaç viraj ı var.
Kartalda da kum fabrikalarının orada var eğer kapanmadı ise.
RafetAraç
15-10-2015, 09:28
13+ hp arabası olan pist yok mu istanbulda beyler?
Aynen 9hp den daha.kuvvetli araci olan bi karting yokmu. İri yari adamiz viraj sonrasi toplayamiyor 9hp ler kendini bizim altimizda :)
SametYkn
15-10-2015, 09:51
Tuzlada vardı çok büyük diyorlardı kapandımı orası bilen var mı
Cok tesekkurler arkadaslar
Ben gitmiyorum bizim hatunun sirketi etkinlik duzenleyecek, goygoya gidiyolar yani araba ve pistlerin mukemmel olmasina gerek yok ama kohne biyer olmasin iyi vakit gecirsinler
Volkan isik-kartal-yenibosna bi arastiralim lokasyon olarak volkan isik iyi gibi, bi de adamin adi var tabi :)
en iyisi bağcılar olimpik arabalar hızlı pist uzun diğerleri yavan kalır olimpiğin yanında
bi ara hepsini denedik ama zeytinburnu gokart pisti baya iyiydi abone olmuştuk arenimoyla yagmurda camurda gidip cıkıoduk suanki durumunu bilmiorum
@arenimo
Güncel
15+ kişilik arabalı bir pist varmı bildiğiniz ?
olimpikgokartta 7 hp lik 20 araç varmış
karmanında swarm yorumları çok kötü.
Tavsiye lazım