Orijinalini görmek için tıklayınız : Para değerlendirme
Merhaba
Birikmiş bir miktar param var. Araç falan alıp sattım, biyerden arsa aldım, birazı arttı. Bu parayı bankaya koysam, yatırım fonu mu faiz mi döviz mi mantıklı olur? Parayı her an çekip biyere bağlayabileceğim için kalanla da ufak arsa falan almak istemiyorum. Tecrübesi olan abilerimiz bi elimden tutun :)
Teşekkürler.
VolkanErler
16-10-2015, 14:32
Arsada tutmaya devam arsanı satma ;)
onn_dear
16-10-2015, 14:51
piyasası hızlı araç uygun bul, sağını solunu çekip çevir mutlaka satılır, güzelde kazandırır
Faiz calismak istiyorsaniz factoringler bankadan daha mantikli en azindan bankadan daha cabuk cevriliyor para
Dolar aldım konuyu açmadan hemen önce, türkiye dakikalar sonra iha vurdu, 2.883ten 2.900e çıktı. O ii oldu. Hepinizin söylediklerini değerlendiriyorum, sağolun. Bu fon mon olayları nasıl?
Döviz de kuru iyi takip edip günlük haftalık periyotlarla falan dövizle uğraşılabilir
Korollacı
16-10-2015, 15:55
Dolar aldım konuyu açmadan hemen önce, türkiye dakikalar sonra iha vurdu, 2.883ten 2.900e çıktı. O ii oldu. Hepinizin söylediklerini değerlendiriyorum, sağolun. Bu fon mon olayları nasıl?
memleketın anası aglıyor dıye dolar faız almıs basını gıtmıs sızde paranız 3 kurus degerlendı dıye sevınıyorsunuz.
yazık valla yazık bu memlekete
Emre-Dylan
16-10-2015, 15:56
Abi topraktan zarar gelmez güzel bir yerden arsa al dursun elinde 3 4 sene sonra bakarsın veya dükkan alabiliyorsan merkezden bir yerden al derim.
memleketın anası aglıyor dıye dolar faız almıs basını gıtmıs sızde paranız 3 kurus degerlendı dıye sevınıyorsunuz.
yazık valla yazık bu memlekete
Bunu ben başlatmadım. Kaç yıldır bu işlere girmeden en verimli nasıl para kazanırız değerlendiririz diye uğraştık, sonuç sıfır. Bu durumun kötü olduğunu yıllarca anlatmaya çalıştık, paralelci olduk dinsiz olduk. Herkes bunu istiyor, böyle para kazanırsa en iyi biz kazanırız, üç kuruş aklınızla iş yapmayın dedik, dinletemedik. Şimdi bardak taştı. Hiç yapmadığım işler yaptım, ucuza civic eg ek The JRSC works fine at 6-7 PSI with stock injectors and the JR FMU.
The big downfall of the base kit is that you have to retard your base timing a lot to get it to be correct at max RPM/boost. That means the car is sluggish at lower RPM. The quick/easy/cheap fix for this is the JR MAP controller, which lets you restore most of your timing and low-RPM drivability. You keep the FMU with the MAP controller, the only time you'd get rid of the FMU is if you switch to bigger injectors, which would require some type of tunable solution that would let you adjust injector duty cycle (i.e. standalone or chipped ECU)buldum topladım sattım. Vwden araç aldım kerizlere sıramı sattım. Hasarlı araç aldım, yaptım, sorunsuz hale getirdim. Satarken her şeyi söylememe rağmen piyasadan ucuza aldığı için şekil peşinde koşan dangalaklar, bayıla bayıla aldılar.
Halk böyle istiyorsa, biz de böyle oynarız. Çok uğraştık, düzelir belki ülke dedik, millet uyanır dedik, biz kendimizi bozmayalım dedik. Nafile. Kendimize kötülük etmiş olduk. O yüzden bundan sonra böyle.
Üste başka konuyu kopyalamıştım o karışmış, nasıl oldu bilmiyorum. İngilizce kısmı çıkarın.
vectra-tuner
16-10-2015, 16:28
Dolar almak mantıklı, Faizde paranız pul olur gider... Dolar şu anda baskılanıyor seçimlerden dolayı ama bir yere kadar. Fed faiz artırdıktan sonra da Altın almak mantıklı yada şöyle yapabilirsiniz paranızın 1/3 ü şimdiden altın alıp kalanıyla dolarda kalmak..