Orijinalini görmek için tıklayınız : DR.ECU 07 ERD CUPRA İzmir Roll
Erdem Ünal
17-10-2015, 15:06
DR.ECU ERD CUPRA vs E39 M5
https://youtu.be/S923K6y6sl8
https://www.youtube.com/watch?v=S923K6y6sl8
DR.ECU ERD CUPRA vs FORD FOCUS RS
https://youtu.be/Aea1XEF26Ns
https://www.youtube.com/watch?v=Aea1XEF26Ns
DR.ECU ERD CUPRA vs REVO CUPRA
https://youtu.be/BHsu5CVU5ZQ
https://www.youtube.com/watch?v=BHsu5CVU5ZQ
DR.ECU ERD CUPRA vs REVO LEON CUPRA
https://youtu.be/oJSmY0Hdb3A
https://www.youtube.com/watch?v=oJSmY0Hdb3A
Erd cupranin acilimi ne( specleri bi yazsaniz) :)
aynen specler yazilirsa bir yorum yapilir yinede masallah.
Erdem'im maşallah :) kesime başlamışsın :)
Zamanın birinde erd cupra nerde hani göremiyoruz dienler şuan nerdeler ?
Emeğine sağlık erdemim çok güzel olmuş kesene bereket :)
Maaşallah Cupra çok başarılı olmuş...
-Günalp-
17-10-2015, 19:10
Maşallah güzel yürümüşsünüz. Leon stage2 yalnız bilginiz olsun. Plus değil.Araçta pompa ve metenol kit yok.
İbiza stock turbomu ? Stocksa gecemezde 2+ cuprayi
1.8 turbo
17-10-2015, 20:15
Masalah araban guzel benim m5 in standart bir e39 m5 den 1 tik hizli oldugunu herkes bilir.
Yalniz gece vakti geldin dosthane deneyelim dedin seni kirmadim video cekip atcaginizi soyleseydiniz keske. Full depo benzin full dolu bagaj sakin sakin vites attim samimiyetinize inanarak. Erd komple sokuktu yanlis gormediysem
Masallah kazasiz belasiz kardesim. Basarilar.
Erd cupra ya maşallah...Stage 2 2.0 tfsi yi böyle geçtiyse sanırım 100 200 de 8 başlarını koşar
Specleri bilmedigim icin arac hakkinda bisey diyemiyor.kazasiz belasiz.
Erd cupra ya maşallah...Stage 2 2.0 tfsi yi böyle geçtiyse sanırım 100 200 de 8 başlarını koşar
Stage 2 cuprayi ne kadar gecmiste 8 basi yuruyecek. Stage 2 nin yuruyecegi en baba 11 saniye
Specleri bilmedigim icin arac hakkinda bisey diyemiyor.kazasiz belasiz.
Stage 2 cuprayi ne kadar gecmiste 8 basi yuruyecek. Stage 2 nin yuruyecegi en baba 11 saniye
Pardon Stage 2 + demek istedim..Revo da stage 2 + 'ta 8 altı süre yapan makina da wardı haa tabi bu 9 koşar muhtemel o ayrı
Guzel oldu ibiza emeklerinize saglik.
Hybird turbo
Methenol kit
Tial wg
Cooler vsvs
maşşalah emegınıze saglık üstlerde m5 le fark kapanyomu yoksa aynı sekıldemi.
-Günalp-
17-10-2015, 22:09
Leon bizim. Coler, filtre , egsoz, dv var araçta. 100-200 12 sn civarı. Tam takılı vaziyette. Yanlış hatırlamıyorsam ibiza baya söküktü. Güzel yürümüş maşallah tekrardan.
Mustafa Birsesli
17-10-2015, 22:55
Ibizada sadece koltuklar sökük fakat sınıfının en dolusu...
Erdem Ünal
17-10-2015, 23:05
Erd cupranin acilimi ne( specleri bi yazsaniz) :)
aynen specler yazilirsa bir yorum yapilir yinede masallah.
Hybrid turbo
Methanol kit
Tial wg
Cooler
Buji
Bobin vs.
Erdem'im maşallah :) kesime başlamışsın :)
Zamanın birinde erd cupra nerde hani göremiyoruz dienler şuan nerdeler ?
Tesekkurler semihim. Butun herkesin emegine saglik.
Emeğine sağlık erdemim çok güzel olmuş kesene bereket :)
Tesekkur ederim kardesim.
Maaşallah Cupra çok başarılı olmuş...
Tesekkurler.:)
Maşallah güzel yürümüşsünüz. Leon stage2 yalnız bilginiz olsun. Plus değil.Araçta pompa ve metenol kit yok.
Yanlis anlasilmis.
İbiza stock turbomu ? Stocksa gecemezde 2+ cuprayi
Hayir stock degil.
Masalah araban guzel benim m5 in standart bir e39 m5 den 1 tik hizli oldugunu herkes bilir.
Yalniz gece vakti geldin dosthane deneyelim dedin seni kirmadim video cekip atcaginizi soyleseydiniz keske. Full depo benzin full dolu bagaj sakin sakin vites attim samimiyetinize inanarak. Erd komple sokuktu yanlis gormediysem
Masallah kazasiz belasiz kardesim. Basarilar.
ERD nin sadece koltuklari söküktü.Bizim dostlugumuzda bi sikinti yok. Eger istersen senin uygun gordugun sartlarda bu hafta tekrar deneyebiliriz.
maşşalah emegınıze saglık üstlerde m5 le fark kapanyomu yoksa aynı sekıldemi.
Deneme 255 civarlarina kadar yapildi ayni sekilde.
Leon bizim. Coler, filtre , egsoz, dv var araçta. 100-200 12 sn civarı. Tam takılı vaziyette. Yanlış hatırlamıyorsam ibiza baya söküktü. Güzel yürümüş maşallah tekrardan.
Tesekkur ederim. Baya sokuktu derken sadece koltuklar sokuktu.
Mustafa Birsesli
17-10-2015, 23:11
Sinan senin arabanin kusursuz oldugu zaten herkes tarafindan biliniyor o konuda kim bisey derse beni bulsun ;)
Dıger arkadaslar plus falan filan hazirlansin bidaha denenmez diye birsey yok geçerseniz tebik etmeyide biliriz...
speed_emre
17-10-2015, 23:16
m5 ile leon cupranın denemesi oldumu?
bana tuhaf gelen stage 2 olan aracı zaten cok geçmiş diğer aracta plus denmiş onda ki farklar neler peki ? o daha yakın gitmiş çünkü
Erdem Ünal
17-10-2015, 23:50
bana tuhaf gelen stage 2 olan aracı zaten cok geçmiş diğer aracta plus denmiş onda ki farklar neler peki ? o daha yakın gitmiş çünkü
Yakin giden leon. Fark olan ibiza.
Maşallah erdem delgeç olmuş, meyvelerini toplamaya başlamışsın kazasız belasız kardeşim
GermanStyle07
18-10-2015, 20:59
Maşallah ERD'ye
Maşallah kardeşim gidişide duruşuda cok guzel oldu
vtechasan
19-10-2015, 09:13
maşallah erdo DSG upgrade şart artık
emre106gti
19-10-2015, 09:21
ERD ye maşallahh gerçekten güzel gideri olan arac yapmışlar;)
Ancak İbiza cupra full takılıdır. revo yazılım daha ogün yapılmıştı ve race 1 modundadır,bilenlerin race 2 ve race 3 daha yapılmadığını bilmesini istedim,ancak tabikide Hybrid turbo ve methanol yapıp içini boşaltmadıkça kafa tutmamız çok zor;)
ERD ye harcanan zamana ve verilen emeğe her zaman saygımız vardır,Tekrardan Maşallahh;)
Erdem K.
19-10-2015, 10:29
kocaman Maşallah, adama ibiza cupra aldırır :) ...
Erdem Ünal
20-10-2015, 02:20
Maşallah erdem delgeç olmuş, meyvelerini toplamaya başlamışsın kazasız belasız kardeşim
Tesekkur ederim kardesim. Amin.
Maşallah ERD'ye
Tesekkurler :)
Maşallah kardeşim gidişide duruşuda cok guzel oldu
Tesekkur ederim alpim. Adamsin;)
maşallah erdo DSG upgrade şart artık
Tesekkur ederim abi. Zamanla hepsi:)
ERD ye maşallahh gerçekten güzel gideri olan arac yapmışlar;)
Ancak İbiza cupra full takılıdır. revo yazılım daha ogün yapılmıştı ve race 1 modundadır,bilenlerin race 2 ve race 3 daha yapılmadığını bilmesini istedim,ancak tabikide Hybrid turbo ve methanol yapıp içini boşaltmadıkça kafa tutmamız çok zor;)
ERD ye harcanan zamana ve verilen emeğe her zaman saygımız vardır,Tekrardan Maşallahh;)
Tesekkur ederim:). Her modda denerim sikinti yok:)
kocaman Maşallah, adama ibiza cupra aldırır :) ...
Tesekkur ederim :)
gecen sene yüklü denilen ibiza cupralarla ep3 feh rcb emme skun2 gaz kelebegi ve kpro typerımla fark attıgım cupralar m5 si geciyo gercekten helal olsun
mşllh. erd gerçekden çok iyi gidiyor..
güzel günlerde bin erdem'cim abinde bakınsın öyle :D :D
Aaahhaaha erola bak sennn:) kanka sıkılıpta hizli arabaya binmek istersen ara beni gelip alayim seni😁 yil 2016 hala gucu pistondan almaya calisiyosun😂
Aaahhaaha erola bak sennn:) kanka sıkılıpta hizli arabaya binmek istersen ara beni gelip alayim seni😁 yil 2016 hala gucu pistondan almaya calisiyosun😂
ahauehuhua :D :D
kanka N/A is the best dedik yaa :D
Maşallah güzel yürüyorlar.
Yalnız kameralar araçlarda olsa daha iyi olurmuş.
mkilbuga
22-10-2015, 15:19
Maşallah kardesim güzel videolar olmuş. bileğine kuvvet
OrcunInce
22-10-2015, 16:13
Maşallah, tebrikler.
Yalnız Focus Rs ne hallere düşmüş. Önce basın, sonra istanbul'daki değişik bir tip mahvettiler arabayı. Görünce eski günleri anımsadım da.
Neyse tebrikler tekrardan.
-Murat Özcan-
22-10-2015, 16:15
Maşallah araçlara
Maşallah, tebrikler.
Yalnız Focus Rs ne hallere düşmüş. Önce basın, sonra istanbul'daki değişik bir tip mahvettiler arabayı. Görünce eski günleri anımsadım da.
İzmirdeki sahibi arabaya çok ilgili bakıyor, değişmesi gereken herşey değişiyor bakımı yapılıyor vs. Yani ne hallere düşmüş durumu yok videodan nasıl anladın ?
Maşallah, tebrikler.
Çok keyifli ve güzel giden bir arabaydı. Basın zamanında zaten fazlasıyla yorulmuştu. Bi ara turbo sorunu yüzünden teste verilmiyordu hatta. Kaza yaptı diye duymuştum satıldıktan sonra. Autodrom da Serdar Bostancı ile taxi drive da bi hayli keyifliydi :)
Nice senelere bro :)
https://farm6.staticflickr.com/5747/22199730710_0b5283dd7c_z.jpg
OrcunInce
23-10-2015, 10:34
İzmirdeki sahibi arabaya çok ilgili bakıyor, değişmesi gereken herşey değişiyor bakımı yapılıyor vs. Yani ne hallere düşmüş durumu yok videodan nasıl anladın ?
İzmir'deki sahibi için bir şey demiş miyim?
İstanbul'da üstünden geçmeyen kalmadı, aynı şekilde Otokoç'ta da üstünden geçmeyen kalmadı.
Forum buluşmalarına falan gönderiyorlardı arabayı millet binsin diye. Arka pandizotuna kadar soyudu basın o arabayı.
İzmir'deki sahibi iyi bakmıştır, baksın da zaten TR'de bir tane var.
maşallhh araçlarada... leon stage plus mu ?
İzmir'deki sahibi için bir şey demiş miyim?
İstanbul'da üstünden geçmeyen kalmadı, aynı şekilde Otokoç'ta da üstünden geçmeyen kalmadı.
Forum buluşmalarına falan gönderiyorlardı arabayı millet binsin diye. Arka pandizotuna kadar soyudu basın o arabayı.
İzmir'deki sahibi iyi bakmıştır, baksın da zaten TR'de bir tane var.
Araba bu parça eskirse değişir, üstüne binilmişse eski-performansı düşer vs.. sonra gider basarsın parayı yenilersin eski haline gelir :) Videonun altına ne hallere düşmüş yazarsan mevcut hali kötü anlamı çıkar.
Erdem Ünal
23-10-2015, 14:04
gecen sene yüklü denilen ibiza cupralarla ep3 feh rcb emme skun2 gaz kelebegi ve kpro typerımla fark attıgım cupralar m5 si geciyo gercekten helal olsun
Teşekkürler :)
çok teşekkür ederim abi:) hepimiz inş
Maşallah güzel yürüyorlar.
Yalnız kameralar araçlarda olsa daha iyi olurmuş.
Maşallah kardesim güzel videolar olmuş. bileğine kuvvet
Maşallah, tebrikler.
Maşallah araçlara
Teşekkürler:)
Nice senelere bro :)
https://farm6.staticflickr.com/5747/22199730710_0b5283dd7c_z.jpg
ahauhau eyw brom:D.
maşallhh araçlarada... leon stage plus mu ?
Teşekkürler:)
Maşallah, tebrikler.
Sizi izmirde misafir edelim gelin rs ye birde simdi binin :)
yok ne hallerde vesaire yakısmamıs
88 değişik parçalı araclara bile off diyen istanbul piyasasınıda iyi biliyoruz :)
OrcunInce
23-10-2015, 14:58
Sizi izmirde misafir edelim gelin rs ye birde simdi binin :)
yok ne hallerde vesaire yakısmamıs
88 değişik parçalı araclara bile off diyen istanbul piyasasınıda iyi biliyoruz :)
Valla ben öyle bir piyasanın içinde değilim. Rs İstanbul'dayken haşat haldeydi, bunu basından herkes biliyor zaten.
Umarım güzel bakılıyordur, çünkü testte içinde çığlık attığımı bilirim, çok farklı bir otomobil.
Boyası falan benim umurumda değil, öyle biri değilim :)
Valla ben öyle bir piyasanın içinde değilim. Rs İstanbul'dayken haşat haldeydi, bunu basından herkes biliyor zaten.
Umarım güzel bakılıyordur, çünkü testte içinde çığlık attığımı bilirim, çok farklı bir otomobil.
Boyası falan benim umurumda değil, öyle biri değilim :)
Katılıyorum müthiş keyifli bar arabaydı ama cidden çokçok fazla yıpratılmıştı. Güzel ellerde olmuş olması sevindirici bu arada. Kymeti bilirmesi gereken bir araba. Bu arada 3 gün kullanma fırsatım olmuştu rs 313 tü sanırım plakası. cidden bağımlılık yaratmıştı. biyerlere gitmem gereksede yol yapsam diyordum.:)
kelalper
23-10-2015, 19:03
Orçunun dediği doğru o arabanın üstünden bütün istanbul geçti neredeyse. Şöyle söyliim 2 hafta kuruçeşme royal motorsda kaldı. Kurye gibi oradan oraya gazlanıyordu araba ile.
Mustafa Birsesli
25-10-2015, 22:02
Focus rs i iyi biliyorum su anda gayet iyi araba simdi bu araba satilikta olsa içiniz gider onuda iyi biliyorjm bokçulugu birakjn biraz ya
aramulusoy
26-10-2015, 08:56
çok sıkı denemeler olmuş. maşallah erd'ye...
Erdem Ünal
27-10-2015, 03:17
çok sıkı denemeler olmuş. maşallah erd'ye...
Tesekkur ederim:)
Herkes otomobilleri için belirli bir emek harcıyor. Bazen kendi aralarında bazen de başka markalarla rekabet ediyor. Çıkıntılık yapmış gibi görünmek istemezdim ama yayınladığınız videolarda insanları ahmak yerine koyuyorsunuz. Revo Stage 2 Leon Cupra ile deneme videosu var eyvallah videonun sonu görünüyor leon 1 boy arkadan geliyor ama ne olmuş ne bitmiş ne şartlarda basılmış başı yok ortası yok kimsenin haberi yok...Araba Plus değil 310-320Hp.lerde. Plus yazıldı başta bir ara sonra mecburen düzeltildi. Revo Stage 2 Ibiza Cupra ile deneme videosu var adam kameranın önünde diğer aracın yarı hızında fren lambaları yanarak geçiyor. Aynı şekilde yine başı yok, ortası yok kimsenin haberi yok.. Öyle geçti, böyle yardırdı :) Çekilmiş videoların arasından sadece reklam için faydalı olanları koymak pek doğru olmasa gerek...
Mustafa Birsesli
27-10-2015, 09:57
Serkancım kimsenin emegine lafımız yok biz kendi markamızın emegini ön plana çıkarmak icin paylastık
Istersen revolu leon cupranın önden bastığı erd cupranın arkadan gelip gectiği videoyuda paylaşıyım bu nasıl 1 boymuş gorelim hee revolu cpr cupraya gelirsek 2 kere denendi 3. Ye gerek yok dedi bu isler hiç belli degil belki bu cuma siz bize video yaparsiniz kızmaya gerek yok
kelalper
27-10-2015, 10:22
Focus rs i iyi biliyorum su anda gayet iyi araba simdi bu araba satilikta olsa içiniz gider onuda iyi biliyorjm bokçulugu birakjn biraz ya
Mustafa bokladığımız yok sadece arabanın buradan giderken ne durumda olduğunu söyledik. Satılıkta olsa hiç içim gitmez. Yeteri kadar kullandım o arabayı 0 a yakınken. O zamanda içim gitmemişti merak ediosan.
Mustafa Birsesli
27-10-2015, 10:47
Burasi araba sorgulama başlığım alper kardesim herkesin arabasi kendine guzel ve özel ve araba zaten ozel focus rs insanlarin malını mülkünü boklamak etik degil
Serkancım kimsenin emegine lafımız yok biz kendi markamızın emegini ön plana çıkarmak icin paylastık
Istersen revolu leon cupranın önden bastığı erd cupranın arkadan gelip gectiği videoyuda paylaşıyım bu nasıl 1 boymuş gorelim hee revolu cpr cupraya gelirsek 2 kere denendi 3. Ye gerek yok dedi bu isler hiç belli degil belki bu cuma siz bize video yaparsiniz kızmaya gerek yok
Valla o zaman pek mütevazi davranarak az geçmişleri mi koymuş oluyorsunuz :) Link verir ya da buradan yayınlarsan bahsettiğin videoları izlemek isterim Mustafa Abi'ciğim...
JumboAli
13-11-2015, 16:49
RS Serdan Bostancıdaki Halinden Bile daha guzel durumda Merak eden herkes baksın rahatına.
maşallah cok hızlı ve saglıklı bi cupra