Orijinalini görmek için tıklayınız : YEN Cupra vs RRe Cupra vs Leon Fr
Denemeler dosthane yapilmistir :D
"Cupra ışınlanmıs" "Kadrajdan kaybolmuşlar" gibi kırıcı cumleler kullanmazsaniz sevinirim :D
Cam car Yen Cupra :D
Orta seritteki Fr , en dista RRe cupra
Specler
Yen: Revo 2+ 1.85 bar peak
RRe : egzoz,cooler,cai,dv 1.3 bar
Leon Fr 2.0 tfsi : egzoz,cooler,cai,dv,meth 1.3 bar
Iyi seyirler :cool:
https://youtu.be/8qkgbgljVoE
cam car, yarışan diger iki aracı çekmek için ordaysa çok ayıp etmiş:D
GokhanErol
18-10-2015, 11:36
KALAKALDIM hahahhahsh
Bidahakine biz 4ten sen 1den bas daha guzel olur ahuhsasaa
Başlığı şu şekilde güncelleyelim lütfen :)
YEN Cupra > RRe Cupra vs Leon Fr
OMTechJr.
18-10-2015, 19:19
Maşallah güzel deneme abi elinize sağlık :)
Camcar'lığında tadı kalmadı :no:
cam car, yarışan diger iki aracı çekmek için ordaysa çok ayıp etmiş:D
Evet cam car olarak yoka ciktik. Efendi efendi kisik avans,ducuk basinc yanlarından video cekerek gorevimi yerine getiriyordum.
Taaa ki " Sende o kadar hizli degilmissin.3-4 boy anca gecersin" lafini duyana kadar :D:D
Maşallah güzel deneme abi elinize sağlık :)
Camcar'lığında tadı kalmadı :no:
Valla ya nerde o eski cam car lar ve 200 metre geride kalip aradaki farki santimine kadar gorebilen cam car ahalisi.
Zalım ibo iş başinda :) maşallah kardesim.
İbrahim canim kardesim esip gurlemis masallah. Yine herzamanki gibi formunda allah esirgesin nazarlardan tutu. Muthis biseysin.
Not : soktugune talibim.
Böle güzel denemeler her zaman izlemek isteriz :) çok bişey görünmesede :D şakası bir yanada artık böle bilenmeden keyfine eğlenmesine bakan konular videolar kalmasada arada hatırlatmak iyi oluyor ;)
Herkesin emeğine sağlık ibocanın arabası hızlı evet ama diğer araçlarıda kendi setuplarında geçen olmadı hepsine maaşallah
Video çok kötü
Çünkü rolling yapan araçları göremedik :D
Maşallah deneyen araçlara :)
İBO kırıcı olmamak adına yorum yapmıyorum :)
Böle güzel denemeler her zaman izlemek isteriz :) çok bişey görünmesede :D şakası bir yanada artık böle bilenmeden keyfine eğlenmesine bakan konular videolar kalmasada arada hatırlatmak iyi oluyor ;)
Herkesin emeğine sağlık ibocanın arabası hızlı evet ama diğer araçlarıda kendi setuplarında geçen olmadı hepsine maaşallah
Eyvallah hacim :)
Aynen kimsenin arabasinin gidisinden suphesi yok. Hepsi gitmesi gerektiginden iyi gidiyor maaşallah
mr.korhan
19-10-2015, 22:53
merak ettiğim için soruyorum tfsi larda cooler olarak ne kullandınız acaba ?
merak ettiğim için soruyorum tfsi larda cooler olarak ne kullandınız acaba ?
FR da s3 cooler , Rre de forge twin ,Yen de Mishimoto
Burak Demirci
20-10-2015, 02:21
kadran güzeldı diğer videolarda gordum güle güle kullanın k04lere hybrıd yapılıyormuş hanı oyle gibi gidio :)
keske cam carlar hep boyle hizli olsa...
alicancalis
20-10-2015, 10:40
Maşallah ibo. Yeni haliyle rakip bulamıycan:)
Cam car (temsili)
http://vignette2.wikia.nocookie.net/stexpanded/images/b/b0/STNV_Enterprise_Warp.jpg/revision/latest?cb=20070713171616
Maşallah ibo. Yeni haliyle rakip bulamıycan:)
Tesekkurler alican abi.