Orijinalini görmek için tıklayınız : 45k ya kadar araç tavsiyesi
Octavia RS
18-10-2015, 16:12
Arkadaşlar abiler araç alma arefesindeyim,maks 45k ya kadar otomatik ve yakıtı makul araç bakıyorum.Yakıtı makul olsun istiyorum çünkü uzun süredir 96 corolla kullanıyorum 4ileri otm şanzımanlı benzinli,ayda 1500 km civarı yol yapmama rağmen ocağıma incir ağacı dikti.4 kapı coupe sedan hatchback farketmez nedir önerleriniz?
Polo gti alın. Hasar kaydı düşünmeyin. Nasılsa binicisiniz
Octavia RS
18-10-2015, 17:08
Polo gti alın. Hasar kaydı düşünmeyin. Nasılsa binicisiniz
Abi polo gti v.s maalesef alamam,babam hızlı bişey almamı istemiyo.
otomatik değil ama, sadece örnek açısından atıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-demir-oto-dan-2013-cikisli-boyasiz-darbesiz-koltuk-isitmali-236461766/detay
Hızlı araç olabilir ama aynı zamanda güvenlidir. Kazayı yaptıran hız değil dikkatsiz kullanicidir. 60 hp arabada ölümcül kazaya karışıyor.
ahmetbaha-drs
18-10-2015, 17:33
Vergi sorun olmazsa Chevy Cruze 2.0D+Otomatik fiyatları makul.
308 hdi auto düşünülebilir preminum paket..
Octavia RS
18-10-2015, 18:08
Hızlı araç olabilir ama aynı zamanda güvenlidir. Kazayı yaptıran hız değil dikkatsiz kullanicidir. 60 hp arabada ölümcül kazaya karışıyor.
Abi haklısın öyle,ama bunu anlatamıyosun işte :)
otomatik değil ama, sadece örnek açısından atıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-demir-oto-dan-2013-cikisli-boyasiz-darbesiz-koltuk-isitmali-236461766/detay
Vergi sorun olmazsa Chevy Cruze 2.0D+Otomatik fiyatları makul.
308 hdi auto düşünülebilir preminum paket..
Teşekkür ederim önerileriniz için bakıcam hepsine
Bu 1.6 powershift fiestalar çok hoşuma gidiyo,fakat powershifti çok b*klayan olmuş,fiyat olarak v.s çok uygun bayada hoşuma gitti aslında powershift ile tecrübesi olan var mı?
birebir aynı kriterlerde ben de arıyorum işin içinden çıkamadım
makyajlı eski kasa focus titanium aklıma çok yatıyo ama 4 ileri otomatik soru işareti uzun yolda falan 5 isteyecektir heralde
fiesta makyajlı 1.6 titanium powershift yine bana kalsa direkt alabileceğim bi araba ama ona da babam ufak dedi diye eledik :)
mazda 3 leri çok beğeniyorum ona da satılmaz bu dedi peder bey :) ayrıca bu da gene 4 ileri otomatik ve içini pek beğenmiyorum
astra 1.4 turbo otomatik belki olabilir, o da opel diye soğuk geliyo bana
jetta-golf 1.6 otomatik olabilir
tabi benim seçenekler benzinli, dizel düşünmüyorum, ekonomik olacaklarını sanmam pek
sonuç olarak 45 e bizim kriterlerde araba yok gibi bişey :) konuyu takip ediyorum ben de
Octavia RS
18-10-2015, 18:25
birebir aynı kriterlerde ben de arıyorum işin içinden çıkamadım
makyajlı eski kasa focus titanium aklıma çok yatıyo ama 4 ileri otomatik soru işareti uzun yolda falan 5 isteyecektir heralde
fiesta makyajlı 1.6 titanium powershift yine bana kalsa direkt alabileceğim bi araba ama ona da babam ufak dedi diye eledik :)
mazda 3 leri çok beğeniyorum ona da satılmaz bu dedi peder bey :) ayrıca bu da gene 4 ileri otomatik ve içini pek beğenmiyorum
astra 1.4 turbo otomatik belki olabilir, o da opel diye soğuk geliyo bana
jetta-golf 1.6 otomatik olabilir
tabi benim seçenekler benzinli, dizel düşünmüyorum, ekonomik olacaklarını sanmam pek
sonuç olarak 45 e bizim kriterlerde araba yok gibi bişey :) konuyu takip ediyorum ben de
Abi fiesta ciddi anlamda çok hoşuma gitmeye başladı,ama şanzıman hakkında yapılan yorumlar çok kıllandırıyo beni :)
1.6 Tdi polo 1.2 tsi ibiza baktım ama tipleri hiç hoşuma gitmiyo nedense
96 corollanın ocağına incir ağacı dikmesini anlayamadım gayet makul derecede yakan bir araç tabi kullanmayı bilene
45 civarına çok güzel fiesta bulunur binilir bence
96 corollanın ocağına incir ağacı dikmesini anlayamadım gayet makul derecede yakan bir araç tabi kullanmayı bilene
45 civarına çok güzel fiesta bulunur binilir bence
4 ileri otm olduğunu atlamışsın, 12-13 lt civarı yakar yoğun trafikte otm 1.6 ae101 Corolla.
O rakamlara otm şart değilse DS3 bakılabilir, gayet makul yakar tam genç işi bide :)
Octavia RS
18-10-2015, 19:35
4 ileri otm olduğunu atlamışsın, 12-13 lt civarı yakar yoğun trafikte otm 1.6 ae101 Corolla.
O rakamlara otm şart değilse DS3 bakılabilir, gayet makul yakar tam genç işi bide :)
Abi şamandıra usulca iniyo,durduramıyorum :D Babam bindi bi kere bu ne lan dedi kendi arabasının yakıtına şükretti :D
Abi manuel hiç istemiyorum teşekkür ederim :)
Abi fiesta ciddi anlamda çok hoşuma gitmeye başladı,ama şanzıman hakkında yapılan yorumlar çok kıllandırıyo beni :)
1.6 Tdi polo 1.2 tsi ibiza baktım ama tipleri hiç hoşuma gitmiyo nedense
polo ibiza o paranın arabası değiller, aslında fiesta da değil de en azından polo kadar sıkıcı bi araba degil fiesta
powershift ile ilgili dsg kadar kabus yorum yok ya da ben denk gelmedim, noluyomuş ki pws ye?
Octavia RS
19-10-2015, 00:30
polo ibiza o paranın arabası değiller, aslında fiesta da değil de en azından polo kadar sıkıcı bi araba degil fiesta
powershift ile ilgili dsg kadar kabus yorum yok ya da ben denk gelmedim, noluyomuş ki pws ye?
Silkeleme sorunu,ses sorunu okudum bir kaç yerde.Powershifti yere göğe sığdıramayanda var yerin dibine sokanda,valla 1.2 tsi ibiza baktım hiç albenisi yok,fr paket güzel duruyor ama..
fiesta çok keyifli araç. makyajsız polodan her türlü daha iyi. powershift iyi bir şanzıman ama dsg kadar başarılı değil. vites değiştirmek için bir düğme koymuşlar ve şu ana kadar gördüğüm en saçma ve en keyifsiz vites değiştirme şekli sanırım.
Otomatik şartından vazgeçerseniz bütçe zorlayıp a3 1.4 tfsi bakın, Golf 6 1.4 tsi bakın çok memnun eder :)
Otomatik şartından vazgeçerseniz bütçe zorlayıp a3 1.4 tfsi bakın, Golf 6 1.4 tsi bakın çok memnun eder :)
ayda 1500km yaparsa 1.4tsi golf, a3 memnun etmez...
i-vtec07
19-10-2015, 10:11
45 den çok daha uygun fiyata yeni kasa symbol düşünürmüsün kardeşim ? hatasız 2013(2014 nisan çıkışlı) 24 binde . 1.5 dizel 90 lık . 1050 kilo yakıt yok gibi bişey , dolu versiyonu . :)
edit: otomatik demişsin fiesta mantıklı olur :)
Octavia RS
19-10-2015, 11:05
fiesta çok keyifli araç. makyajsız polodan her türlü daha iyi. powershift iyi bir şanzıman ama dsg kadar başarılı değil. vites değiştirmek için bir düğme koymuşlar ve şu ana kadar gördüğüm en saçma ve en keyifsiz vites değiştirme şekli sanırım.
Benim için problem çıkarıp çıkarmaması önemli,corolladaki şanzımanda vites geçişlerinde inanılmaz sarsıntılı ama taş gibi.Powershift elimde patlar diye korkuyorum
İki aracada bakmıştım önceden,fakat o kadar para verdikten sonra sol ayağımı kullanmak istemiyorum + geçen sene sciroccom vardı,onun üstüne tekrar vw almak pek istemiyorum farklı maceralar lazım :D
45 den çok daha uygun fiyata yeni kasa symbol düşünürmüsün kardeşim ? hatasız 2013(2014 nisan çıkışlı) 24 binde . 1.5 dizel 90 lık . 1050 kilo yakıt yok gibi bişey , dolu versiyonu . :)
edit: otomatik demişsin fiesta mantıklı olur :)
Fiesta mantıklı gibi ama bakalım işte aramaya devamm :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2011-opel-astra-1.4-t-cosmo-54.863-km-228929977/detay)
Kardeşim astra 1.4 t otm oneririm, hic degilse C sınıfı araç. Ekledigim araçta cosmo, yani en full olanı, adaptif led vs vs. Memnun kalırsın...
Octavia RS
20-10-2015, 20:28
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2011-opel-astra-1.4-t-cosmo-54.863-km-228929977/detay)
Kardeşim astra 1.4 t otm oneririm, hic degilse C sınıfı araç. Ekledigim araçta cosmo, yani en full olanı, adaptif led vs vs. Memnun kalırsın...
Astra pek düşünmüyorum teşekkür ederim
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-lotus-motorsdan-hatasiz-audi-a3-231570917/detay)
Öncelikle hayırlısı olsun..
45k nedir yahu gıcık oluyorum.? milyon desem değil..bin desem değil.. ancak Kuruş a denk geliyor 45 kuruşa araba alınabileceğini hiç sanıyorum.. Tövbe tövbe siz gençler sabah kahvaltılarınıza dikkat edin derim..
Neyse gelelim konumuza 2015 model Hyundai İ20 tavsiye ederim.. Bizim huysuz Teyze Oğluna aldık 4 ay oldu çok memnun.. Bende 1 ay kadar kullanmıştım problem yoktu..
Astra pek düşünmüyorum teşekkür ederim
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-lotus-motorsdan-hatasiz-audi-a3-231570917/detay)
Km hariç güzel duruyor iyice bakmak lazım tabii 2-3.000 daha çıkıp biraz daha düşük kmli araçlar bulunabilir, bixenon led farları olmasada olur dert etmeyin sonradan çıkma farlarla düz hesap 2000 e led paket yaparsınız mis gibi olur
Turboğuz54
24-10-2015, 21:20
Bencede i20 iyi gider hem 2015 in tipin cok güzel biz sürücü kursunda 2013 lerini kullanıyoruz taş gibi araba
Octavia RS
25-10-2015, 21:41
Öncelikle hayırlısı olsun..
45k nedir yahu gıcık oluyorum.? milyon desem değil..bin desem değil.. ancak Kuruş a denk geliyor 45 kuruşa araba alınabileceğini hiç sanıyorum.. Tövbe tövbe siz gençler sabah kahvaltılarınıza dikkat edin derim..
Neyse gelelim konumuza 2015 model Hyundai İ20 tavsiye ederim.. Bizim huysuz Teyze Oğluna aldık 4 ay oldu çok memnun.. Bende 1 ay kadar kullanmıştım problem yoktu..
Bencede i20 iyi gider hem 2015 in tipin cok güzel biz sürücü kursunda 2013 lerini kullanıyoruz taş gibi araba
Sabah kahvaltısı önemli Metin amca :)
Valla i20 babamda baktı ama ben şanzımanından dolayı pek yanaşmıyorum,bende şanzıman takıntısımı artık ne dersiniz bilmiyorum en önemli şey benim için şanzıman,i20 sanırım 4 ileri o yüzden pek yanaşmadım.
Km hariç güzel duruyor iyice bakmak lazım tabii 2-3.000 daha çıkıp biraz daha düşük kmli araçlar bulunabilir, bixenon led farları olmasada olur dert etmeyin sonradan çıkma farlarla düz hesap 2000 e led paket yaparsınız mis gibi olur
A3 8P en çok istediğim araçların başında yer alıyo,izmirdeki griyi babama attım bakalım ne dicek,makyajla birlikte şanzımanda değişti sanırım? Makyaj öncesi multitronic makyaj sonrası s-tronic doğrumu biliyorum?
Bazı sebeplerden ötürü 10-15 gün ertelendi benim araba işi,en son polo gti alcam diyodu :D bakalım hayırlısı tamamen babamın insiyatifine kaldık :)
Sabah kahvaltısı önemli Metin amca :)
Valla i20 babamda baktı ama ben şanzımanından dolayı pek yanaşmıyorum,bende şanzıman takıntısımı artık ne dersiniz bilmiyorum en önemli şey benim için şanzıman,i20 sanırım 4 ileri o yüzden pek yanaşmadım.
A3 8P en çok istediğim araçların başında yer alıyo,izmirdeki griyi babama attım bakalım ne dicek,makyajla birlikte şanzımanda değişti sanırım? Makyaj öncesi multitronic makyaj sonrası s-tronic doğrumu biliyorum?
Bazı sebeplerden ötürü 10-15 gün ertelendi benim araba işi,en son polo gti alcam diyodu :D bakalım hayırlısı tamamen babamın insiyatifine kaldık :)
Polo gtida çok güzel araba valla :D bi otomatik kötü tecrübesi olmasa, bende golf fiyatlarına bulurum herhalde rahat rahat gti ama şanzıman sıkıntı
A3 8p kesinlikle sizi çok mutlu eder kullanırken şımartır, makyaj öncesi hepsinde 6 ileri klasik otomatik diye biliyorum makyajla 2008 itibariyle s tronic'e geçtiler benim araba attraction en boşuydu 1.6 standart 102 bg 6 ileri klasik otomatik şanzımana sahipti gitmiyorduda yakıyorduda ama en boşunda bile bagajdaki subwoofer 2007 model arabada insanı harbiden mutlu ediyor :) golf 7 ye geçtim ama hala o 2007 a3teki ses sistemini özlüyorum hatta dahada net konuşayım genel olarak ben her açıdan baya a3'ü özlüyorum arada yıl farkı kasa farkı teknoloji farkı herşey var ama o kadar memnun etmişti beni
ufuk_acar
27-10-2015, 09:34
Volvo c30 a yada s40 a da bır bakın derım:)
Octavia RS
16-11-2015, 21:19
Araç alınmıştır,tavsiyede bulunan herkese çok teşekkür ederim.