PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : The makİna | bmw m4

Buğra A.
20-10-2015, 00:59
Yeni bir proje yaptım. Güzel bir program konsepti hazırlıyorum, YouTube üzerinden yayınlanacak olan. Saolsun bir blog bu konuda bana destek oldu ve onların katkılarıyla yayına başladım. Meslek olarak değil, sadece hobi amaçlı yapıyorum bunu.

Varsa güzel MAKİNA'nız, haber bekliyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=IOBqDRuE-Nw

Eyüp
20-10-2015, 01:06
1'e 10 hesabı bendede var :D

Video keyifli olmuş ama kısa sürdü..:)

Canselmo
20-10-2015, 01:24
otopark.com da gördüm biraz önce gayet başarılı ama su gopronun iç çekimindeki noise ler biraz daha az olsaydı .. yada f değeri düşük bi lensle değiştirmek lazım.

Tebrikler tadımlık güzel bir video olmuş.

levent
20-10-2015, 01:44
Buğra sana bir çift lafım var; "çekiyorsun be i.ne :D"

Sen kimsin dersen, şu videoyu hatırlatmamda fayda var;

https://www.youtube.com/watch?v=81TBvOm-Kes

Şakası bi yana sıradaki "MAKİNA" ları sabır ve sükunet içinde bekliyorum, ellerine sağlık goprona bereket :)

1/10 mantığı güzeldir..

O kadar biliyorsan GC8'imize bir video isteriz çok sevgili "Canselmo" :D

izo
20-10-2015, 02:02
bugra eline saglik. yine gelmiyor musun burlara? bi de burda video patlatalim

_driver_
20-10-2015, 03:12
Video çok keyifliydi elinize sağlık

cosekar
20-10-2015, 08:58
Gayet keyifle ağzımın suyunu akıtarak izledim, araç sahibine maşallah...

Day Walker
20-10-2015, 09:03
O ne 320 d mi

Fakir :hehe:

eline sağlık Buğra :)

MCN21
20-10-2015, 09:04
Guzel olmus :) bu tarz dogal olan videolar cok eglenceli oluyor, elinize saglik

dragon07
20-10-2015, 09:11
320d ye binen kendini uçuyorum zannediyo zaten çekim süper kaputta açılmalıydı belki ben begendim tam bizim tarzımız :D

Berkan
20-10-2015, 09:12
Eline sağlık valla :)

Diyadin
20-10-2015, 09:28
Güzel olmuş kameramancı :D

b.ustaoglu
20-10-2015, 10:29
video çok başarılı. bir de videonun başında ilk sağ dönüşte eridim resmen :D

Mehmetmert
20-10-2015, 10:32
Otoparl ekibi ve sizin ortak paylasim yapmaniz sevindirdi beni :)
Videoya laf yok zaten cok guzel,devami gelicektir diye dusunuyorum ve merakla bekliyorum

mert1612
20-10-2015, 10:32
video çok keyifli olmuş :D

MK8800
20-10-2015, 10:35
3.20d'ye fakir kismi guldurdu :D devami olur umarim

by serçe
20-10-2015, 10:44
Elinize sağlık her videonuz gibi bununda ayrı bir güzelliği vardı 👍

Ekrem_06
20-10-2015, 10:48
Videoya lafım yok ama şu köpeği bi sevseydiniz sevabına garibim gelmiş yanınıza kadar :)

Makinist
20-10-2015, 10:52
Çok samimi bir anlatım. Videonun sonuna doğru yapılan muhasebeyi yapmayan varmıdır acaba :D

CNR
20-10-2015, 10:57
Video efsane olmuş f30 kısmına çok güldüm :hehe: arkada çalan şarkıyı bilen var mı?

Mpower
20-10-2015, 10:58
Abi 320d ye fakir demişsin demek ki biz ultra fakiriz :D herkesin makinesi kendine güzel

Boost Up
20-10-2015, 11:19
abi demek "arkadaşlarına rastladın" öyle mi:D

johnie
20-10-2015, 11:31
Bence sohbet, video dan daha iyi olmuş :)
Başarılı gayet, devamını bekliyoruz ;)

onursumer
20-10-2015, 12:25
0,33 M4 un ilk çıkışı efsane yanlız :) sahibi hakkını veriyor :D maşallah

video bence çok iyi farklı olmuş elinize sağlık

MertSerhanÖ.
20-10-2015, 12:34
Çok iyi yaa:) Otopark ekibiylede ortak çalışmanız direk +10 olmuş.Devamını bekliyoruz fakirlere selamlar bye.

individual
20-10-2015, 14:12
Video çok güzel olmuş.Devamını bekliyoruz :)

mrtysn
20-10-2015, 14:15
En sevdigim video tarzi, hooligan. Guzel olmus valla :)

Ne kadar da kare appli bir E :)

Berkan
20-10-2015, 14:16
yanlız ben otopark.comdaki yorumları okudukca anlam veermedim adamlar begenmedi birtürlü siteye uygun degl diyip duruyor neyi degilse uygun :)

Yigit-Y
20-10-2015, 14:19
Hemen gidep yorumlari başlarına vurak.

Samimi olsa dert resmi olsa dert

Bu millete yaranmak dert

Binemeyecegi arabaya için fakir yorumudur onlar :)

BARR
20-10-2015, 14:51
yanlız ben otopark.comdaki yorumları okudukca anlam veermedim adamlar begenmedi birtürlü siteye uygun degl diyip duruyor neyi degilse uygun :)

Kendileri Fiestayla M5 le ona bunla yaparken güzel, Buğra 2 küfür bi yan verdi diye tu kaka. Millet cins.

raptor
20-10-2015, 15:07
600.000 lira - 6.000.000 lira güzel para Tayfun

CaNeR44
20-10-2015, 16:31
vallahi kızıcaktım 320d laf atıyosunuz diyede videoyu izliyince hak verdimm :hihih:

Gökhan Kavuştu
20-10-2015, 16:37
Çok keyifli ve samimi bir video olmuş, özellikle fakir muhabbetinde ve yan verilen bölümlerde eğlendim. Ayrıca
Otopark.com ekibine dahil olmanıza da çok sevindim, bu tip videoların devamını görmek beni mutlu eder. Tebrik ediyorum.

Serkan_UR
20-10-2015, 16:40
Buğracım Ellerine sağlık :) Bu konseptte çok eğlenceli olmuş :D Devamını Bekliyoruz..

JDM VTİ
20-10-2015, 16:44
Bu tarz video bence bu sektörün ruhunu yansıtıyor.
Daha doğal çünkü.
Birde şu lüks araç çekimleri bence modifiye ruhunu yansıtmıyor.
Kurgulu yapılanlar özellikle.
Evet çok güzel oluyor ama ruhu yok.
Çünkü bir 106 GTI modifiye ederken harcanan emek ile bu araca yapılan emekler bir olmuyor mesela.

Biraz da alt tabaka araçlara yönelmen dileğiyle :))

K.Kaan
20-10-2015, 16:46
Daha doğal çünkü.
Çünkü bir 106 GTI modifiye ederken harcanan emek ile bu araca yapılan emekler bir olmuyor mesela.

Flash var onla çekelim nasıl olur :D dip tabaka :)))

fussy
20-10-2015, 16:48
İyisin kardeşim ellerine sağlık.

sansar34
20-10-2015, 17:35
Ben bu arabayi libadiyede görüyorum evden cikinca sitenin önünde oluyor genelde güzel makina

F.KARACA
20-10-2015, 17:51
Bugün izledim youtube da video mükemmel olmuş.devamını bekliyoruz :) bu arada fazla küfür var diyenleri boş verin. siz böyle doğal devam edin :)

Buğra A.
20-10-2015, 17:55
1'e 10 hesabı bendede var :D
Video keyifli olmuş ama kısa sürdü..:)

:) maket güzeldir ya, bakma onlarında pahalıları var :D makara yapıyorum tabi.
teşekkür ederim. evet, konsept bu çünkü :) 4 dakika güzel vakit geçirebildiysen ne mutlu bana!

otopark.com da gördüm biraz önce gayet başarılı ama su gopronun iç çekimindeki noise ler biraz daha az olsaydı .. yada f değeri düşük bi lensle değiştirmek lazım.
Tebrikler tadımlık güzel bir video olmuş.

valla düşün, GoPro Hero 3 'Black Edition' ve çekimleri PROTUNE/CAMERA RAW'da yapıyorum. ona rağmen gren var. teknoloji o kadar ileride ama hala gren neden?
teşekkür ederim, beğenmene sevindim. önerilerin için araştırma yapacağım.

Buğra sana bir çift lafım var; "çekiyorsun be i.ne :D"
Sen kimsin dersen, şu videoyu hatırlatmamda fayda var;

https://www.youtube.com/watch?v=81TBvOm-Kes
Şakası bi yana sıradaki "MAKİNA" ları sabır ve sükunet içinde bekliyorum, ellerine sağlık goprona bereket :)
1/10 mantığı güzeldir..
O kadar biliyorsan GC8'imize bir video isteriz çok sevgili "Canselmo" :D

teşekkür ederim, güzel bir iltifat olmuş :)
seni hatırlamaz mıyım ya, ne güzel bir gündü o gün valla. saol tekrar video için. sayende güzel prim yapmıştım :)
GC8 ile ilgili görselleri; ba@hotmail.com.tr adresine yollar mısın? ayrıca specleri.

bugra eline saglik. yine gelmiyor musun burlara? bi de burda video patlatalim
teşekkür ederim. valla plan yok ama Allah büyük, gelirsem haber ederim inşallah :)

Video çok keyifliydi elinize sağlık

teşekkür ederim.

AliDogukan
20-10-2015, 17:56
Vıdeo çok güzel,izlerken zevk aldım.

İçeriğin başlığı tek dille yazılsa daha güzel olmaz mıydı ? The Machine gibi :)

Buğra A.
20-10-2015, 17:58
Gayet keyifle ağzımın suyunu akıtarak izledim, araç sahibine maşallah...

teşekkür ederim. valla mutlu oldum böyle yorumları duyunca :)

O ne 320 d mi
Fakir :hehe:
eline sağlık Buğra :)

:D teşekkür ederim.

Guzel olmus :) bu tarz dogal olan videolar cok eglenceli oluyor, elinize saglik

Eline sağlık valla :)

teşekkür ederim. beğenmenize sevindim.

320d ye binen kendini uçuyorum zannediyo zaten çekim süper kaputta açılmalıydı belki ben begendim tam bizim tarzımız :D

kaputu açmadım, niye bilmiyorum ama açmak lazım evet. teşekkür ederim, sevindim.

Güzel olmuş kameramancı :D

ahahaha yönetmen artık, yönetmen :D teşekkür ederim.

video çok başarılı. bir de videonun başında ilk sağ dönüşte eridim resmen :D

teşekkür ederim :D

Buğra A.
20-10-2015, 18:09
Otoparl ekibi ve sizin ortak paylasim yapmaniz sevindirdi beni :)
Videoya laf yok zaten cok guzel,devami gelicektir diye dusunuyorum ve merakla bekliyorum

teşekkür ederim. AND ve SİNAN çok iyi insanlar zaten, saolsunlar sıcak baktılar projelerime.
devamı tabi ki gelecek. hatta ilk 5 bölüm kesinleşti diyebilirim.

video çok keyifli olmuş :D

Elinize sağlık her videonuz gibi bununda ayrı bir güzelliği vardı 👍

teşekkür ederim.

3.20d'ye fakir kismi guldurdu :D devami olur umarim

teşekkür ederim. devamı gelecek tabi ki.

Videoya lafım yok ama şu köpeği bi sevseydiniz sevabına garibim gelmiş yanınıza kadar :)

sevmez miyiz, sevdik :)

Çok samimi bir anlatım. Videonun sonuna doğru yapılan muhasebeyi yapmayan varmıdır acaba :D

teşekkür ederim. ben aslında orada kendim için örnekleme yapmıştım :)

levent
20-10-2015, 18:12
:)
teşekkür ederim, güzel bir iltifat olmuş :)
seni hatırlamaz mıyım ya, ne güzel bir gündü o gün valla. saol tekrar video için. sayende güzel prim yapmıştım :)
GC8 ile ilgili görselleri; ba@hotmail.com.tr adresine yollar mısın? ayrıca specleri.

GC8 işin esprisi ya Buğra, Canselmo nickli arkadaşa takılıyorum o kısmında yorumumun :D Kendisi foto çekmeyi sever ama bizi çekemiyor bitürlü, o muhabbet :D

Buğra A.
20-10-2015, 18:43
Video efsane olmuş f30 kısmına çok güldüm :hehe: arkada çalan şarkıyı bilen var mı?

teşekkür ederim. şarkı ismini paylaşmasam sıkıntı olur mu? SHAZAM'dan bulabilirsin aslında.

Abi 320d ye fakir demişsin demek ki biz ultra fakiriz :D herkesin makinesi kendine güzel

makara yapıyorum yahu :) 3.20d dediğin otomobilde pahalı zaten, biliyorsun. gerçi bizim ülkede her şey pahalı ya, neyse :D

façanız yansın kardeşim :) ama o AkFırat ortamı, ne bileyim. kaçın o ortamdan :D

Bence sohbet, video dan daha iyi olmuş :)
Başarılı gayet, devamını bekliyoruz ;)

teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.

0,33 M4 un ilk çıkışı efsane yanlız :) sahibi hakkını veriyor :D maşallah
video bence çok iyi farklı olmuş elinize sağlık

al-standart-bin :) teşekkür ederim :)

Buğra A.
20-10-2015, 19:02
Çok iyi yaa:) Otopark ekibiylede ortak çalışmanız direk +10 olmuş.Devamını bekliyoruz fakirlere selamlar bye.

teşekkür ederim :D yoruma koptum :D

Video çok güzel olmuş.Devamını bekliyoruz :)

teşekkür ederim, devamı gelecek tabi.

En sevdigim video tarzi, hooligan. Guzel olmus valla :)

teşekkür ederim. hastasıyız, seviyoruz, kölesiyiz :D

o konuya ben pek girmek istemiyorum ama yadırgamaları normal. %50 kesim beğendi, %50 kesim beğenmedi. normal değerler aslında. ben izleyiciye bakıyorum (real time) şu an 8 saatte 14.000. bence gayet başarılı.

Hemen gidep yorumlari başlarına vurak.
Samimi olsa dert resmi olsa dert
Bu millete yaranmak dert
Binemeyecegi arabaya için fakir yorumudur onlar :)

zaten kavga çıktı, ikiye ayrıldılar. ben anlam veremiyorum ne var yani 2 yanladık, 1 gazladık :) adam evinde anne ve babasına küfür ediyor, bana kalkmış küfürbaz, samimiyetsiz diyor. komik.

Buğra A.
20-10-2015, 19:13
Kendileri Fiestayla M5 le ona bunla yaparken güzel, Buğra 2 küfür bi yan verdi diye tu kaka. Millet cins.

SİNAN ve AND bir şey demediği sürece benim için sorun yok. ben alışkınım.

600.000 lira - 6.000.000 lira güzel para Tayfun

valla dizicilere veriyorum, iyi para getiriyor :D

vallahi kızıcaktım 320d laf atıyosunuz diyede videoyu izliyince hak verdimm :hihih:

aynen, m4 varken 3.20d sen hayırdır? :D

Çok keyifli ve samimi bir video olmuş, özellikle fakir muhabbetinde ve yan verilen bölümlerde eğlendim. Ayrıca
Otopark.com ekibine dahil olmanıza da çok sevindim, bu tip videoların devamını görmek beni mutlu eder. Tebrik ediyorum.

teşekkür ederim, eğlendirebildiysem ne mutlu bana. devamı olacak inşallah.

Buğracım Ellerine sağlık :) Bu konseptte çok eğlenceli olmuş :D Devamını Bekliyoruz..

teşekkür ederim canımın içi. yazdım seni, hazırlan.

Buğra A.
20-10-2015, 19:16
Daha doğal çünkü.

aynen, di mi? benim hep söylediğim de bu işte. ekipman falan diyorlar, abi alakası yok. sen ne hissediyorsan onu yansıtacaksın. sitcom'lar ya da realityshow'lar bu yüzden tutuyor.
alt tabaka demeyelim, estafrullah. emek harcanmış her makinaya kapım açık.
teşekkür ederim.

Flash var onla çekelim nasıl olur :D dip tabaka :)))

estafrullah :)

İyisin kardeşim ellerine sağlık.

teşekkür ederim.

Ben bu arabayi libadiyede görüyorum evden cikinca sitenin önünde oluyor genelde güzel makina

sahibide güzel adamdır.

Bugün izledim youtube da video mükemmel olmuş.devamını bekliyoruz :) bu arada fazla küfür var diyenleri boş verin. siz böyle doğal devam edin :)

teşekkür ederim. video YouTube'da önerilere ve öne çıkanlara düşmüş, o ayrıca mutlu etti beni. ben zaten kendim ne isem, oyum. yani 3-5 kişi için kendimi değiştirmem ama küfüre biraz sansür gelebilir.

Vıdeo çok güzel,izlerken zevk aldım.
İçeriğin başlığı tek dille yazılsa daha güzel olmaz mıydı ? The Machine gibi :)

teşekkür ederim. ama bu şekilde daha çok dikkat çekmiyor mu? :)

GC8 işin esprisi ya Buğra, Canselmo nickli arkadaşa takılıyorum o kısmında yorumumun :D Kendisi foto çekmeyi sever ama bizi çekemiyor bitürlü, o muhabbet :D

:) eyvallah.

Gokberk611
20-10-2015, 19:55
otopark.com'un yllardır takipçisiyim. and, sinan, muhip abi efsane adamlar beğenerek izliyoruz ama bi forum havası yok orda zaten aile çay bahçesi misali orası biraz. burası underground iyiyiz böyle aynen devam abi videoları beklemeye geçtik şimdiden :D

turbo&quattro
20-10-2015, 21:20
Daha doğal çünkü.

Burada sahin modifiye edende var porsche gt3, 458 edende. Sirf onlarin araclari pahali diye emek vermemismi oluyorlar bu nasil bir benzetmedir?

Bugra foto ve videolari her zamanki gibi kaliteli :)

tuner faruk
20-10-2015, 22:04
Çok keyifli olmuş izlerken çok eğlendim kasılmaya gerek yok herkesin arasindaki muhabbet bu zaten doğallık herzaman bi tık önde bana göre :)

Tayfun.O
20-10-2015, 22:46
Eğlenceli çekim olmuş. Fakir kısmına çok güldüm.
Böyle çekimleri özlemişiz doğal olacak çok daha güzel devamını bekliyorum :)

-Murat Özcan-
20-10-2015, 23:23
Ellerine sağlık çok orjinal bir video olmuş devamını bekliyoruz

Buğra A.
21-10-2015, 00:39
otopark.com'un yllardır takipçisiyim. and, sinan, muhip abi efsane adamlar beğenerek izliyoruz ama bi forum havası yok orda zaten aile çay bahçesi misali orası biraz. burası underground iyiyiz böyle aynen devam abi videoları beklemeye geçtik şimdiden :D

birtanesin, teşekkür ederim. ailenin kötü çocuğu oldum bir anda :D

Burada sahin modifiye edende var porsche gt3, 458 edende. Sirf onlarin araclari pahali diye emek vermemismi oluyorlar bu nasil bir benzetmedir?

aman abi, belki iletişimsizlik olmuştur aranızda. kötü algılamayın lütfen.
teşekkür ederim abi, beğenmene sevindim.

Çok keyifli olmuş izlerken çok eğlendim kasılmaya gerek yok herkesin arasindaki muhabbet bu zaten doğallık herzaman bi tık önde bana göre :)

teşekkür ederim. aynen di mi?

Eğlenceli çekim olmuş. Fakir kısmına çok güldüm.
Böyle çekimleri özlemişiz doğal olacak çok daha güzel devamını bekliyorum :)

ya o benim genel geyiğimdir. yoksa kimseyi eziklemiyorum, zaten ne haddime. ama komik hakikaten abi, m4'e binince yanına mesela 6.30 bile gelse fakir diye bakıyorsun :D
teşekkür ederim, bu proje devam eder çünkü beni otomobil video klipleri gibi yormuyor.

Ellerine sağlık çok orjinal bir video olmuş devamını bekliyoruz

teşekkür ederim. inşallah, gelecek.

westalim
21-10-2015, 01:17
video çok güzel olmuş ellerine sağlık. ve en önemlisi o doğal yorumlara çokca tebessüm ettirdi. yorumlara takılma bence otopark ekibiyle birlikteliğin inşallah devam eder , hatta benim nacizane fikrim senin videoların yoruma kapalı olsun. yüzüne koalalar yağsın iyiymiş :D

Diyadin
21-10-2015, 07:18

Abi amerikada şahin var mı :D

Kahn23
21-10-2015, 07:54
Valla izlerken zevk aldım. Muhabbet videoya renk katmış.

Ama şu bi gerçek, ben daha Buğra'nın kötü olan ne bir fotosunu ne de bir videosunu gördüm.

Böyle video/foto çekmeye devam et broo.

VteC_MaNiaC
21-10-2015, 08:20
buğra herşey iyi güzelde plakaları kapatta evden alıp götürmesinler :)

Buğra A.
21-10-2015, 09:47
video çok güzel olmuş ellerine sağlık. ve en önemlisi o doğal yorumlara çokca tebessüm ettirdi. yorumlara takılma bence otopark ekibiyle birlikteliğin inşallah devam eder , hatta benim nacizane fikrim senin videoların yoruma kapalı olsun. yüzüne koalalar yağsın iyiymiş :D

teşekkür ederim. TECHTURKEY tayfası beğeniyorsa sorun yok :) dün dehşet-ül vahşet sıkıntılar yaşadım ama AND 10 numara. saolsun, kriz masasını yürütmeyi çok iyi biliyor. sakinleştim şu an :) sitede katliam çıktı valla 300'e yakın yorum :D YouTube'da büyük ihtimal kapatırım, öyle gözüküyor.

Valla izlerken zevk aldım. Muhabbet videoya renk katmış.
Ama şu bi gerçek, ben daha Buğra'nın kötü olan ne bir fotosunu ne de bir videosunu gördüm.
Böyle video/foto çekmeye devam et broo.

teşekkür ederim. Allah razı olsun. valla beğendirebiliyorsam ne mutlu bana :)

buğra herşey iyi güzelde plakaları kapatta evden alıp götürmesinler :)

moruk zaten beni bir gün haberlerde izleyeceksiniz diye korkuyorum :D

Eren G.
21-10-2015, 10:02
10 numara bes yildiz video olmus ellerine saglik abi. Otoparkdaki yorumlarda bos bis cene calacaklarina boylle ozgun duzgun ve "kaliteli" icerigin kiymetini bilsinler. 15-16 yasindaki veletlerin editor olduklarini gorunce zaten birakmistim takibi. Senin sayende yine takip ederim belki. Bos bos kufur yakismamis bilmem ne diyen sugursuzlar hic kufur etmiyor sanarsin trafikde baska youtubedaki yabanci cok buyuk kaballards ingilizce kufur duyunca ama ulen amma ictenler keske va derler. Otoparkin kuruculari "makinaci" farkli olmalarinin sebebi' cekici gelmelerinin sebebi zaten bu , begenmiyorlarsa cik git arabam.com a hurriyetotodan felam takip et sektoru.

Ufuk
21-10-2015, 10:23
Bizde 1.7 DTI a duzboru çekelim. Ellerine sağlık Buğra abi güzel olmuş.

997TT
21-10-2015, 10:27
Bigra cidden dokturmussun kardesim.
GT3 istersen en kanatlisi ve carbonlusundan hazirim :)

B.Koçer
21-10-2015, 10:27
otopark.com samimiyetine yakısmamıs demiş biri adsuahdaudha kahkaha attım amk evlilik programımı cektiğinizi zannediyor acaba
ilk işlerinizden beri takip ediyorum severek izliyoruz

4 dk değilde 14 dk olsa bile izlenirdi keyifle daha fazla aksiyon istiyoruz :D

Kahn23
21-10-2015, 10:39

O kadar SS aracın oldu geç bile kaldın Murat Abi. Kanatlı Almanın güzel bi videoyu hakediyor.
Bence Buğra'yı tut kolundan çek :D:D

Arenimo
21-10-2015, 10:49
:D M4 e pazar günü bindim ben de gerçekten değişik araba :D , Eline emeğine sağlık yavrum , bir sonraki çekim için bir ipucu alabiliyo muyuz hahahah :D

K.Kaan
21-10-2015, 10:56
estafrullah :) .

Video cidden çok keyifli olmuş cidden. Devamını izlerim geldikçe. Genelde tatsız tutsuz oluyordu bu tarz videolar ama tam tadında sıyrılmış aradan :)

997TT
21-10-2015, 12:50
Olur mu canim; 2010 da LP-640'im varken Bugra ile kisa film bile yaptik����

B16
21-10-2015, 13:00
Sen OTOPARK izleyici kitlesine takılma çok fazla. Yorumlar'a baktım da 'trafik güvenliği, küfür fazla, şehir içi trafik magandası' gibi saçma yorumlar yapmışlar. Sinan'ın BMW ile virajlarda yanladığı videolar var. Daha geçen gün 'Kadın gözüyle M5' videosun da kadın 190 km/s şehir içi yolda yaptı ama o yapınca 'ooww my god' oluyor. Sinan'ın küfürlerinin biplendiği kısımlarda var. Turbo Kadavra gibi konusu olan videolar çok daha güzel olur.

Özet geç bin diyenler için; Vurur yüze ifadesi ver yanı Buğra bitanesi

TigeR
21-10-2015, 13:10
Yakışmadı bu ya küfürler filan hiç hoş değil,özellikle de başkalarını fakir diye ezmeniz. Hemen takibi bırakıyorum!!
Şaka şaka :D
Abicim yeni bir soluk olmuş çok beğendim daha samimi daha doğal. Motorcularda bu tarz çok da arabalarda ilk defa gördüm hoşuma da gitti inşallah hep devam eder. Bana da resmi üsluptan çok bu tarz sunumlar daha keyifli geliyor eline sağlık :)

S1NAN
21-10-2015, 13:26
buğra akpınar deyince aklıma direk zamanın araçlarından beyaz bymegane geldi :)

http://www.dailymotion.com/video/xmd4gc_by-megane_auto

Mehmetmert
21-10-2015, 14:10

By Megane - Dailymotion video (http://www.dailymotion.com/video/xmd4gc_by-megane_auto)

Ya ne günlerdi be,ehliyetim yok arabamız megane2 idi falan açıp açıp izlerdim :D

63owen63
21-10-2015, 14:19
Küfür kısmını itici bulmuş youtube kitlesi ama, adam yazmış, bu yeni bir konsept diye.. Bu muhabbetler üzerine tv'de program yapanlarında , nette yayın yapanlarında özünde kamera arkasında kullandıgı bir jargon ve dil var. Bunu itinayla seçilmiş cümlelerde, bazı kelimelerden bile ayırabiliyoruz ( bkz. tv 'de '' araç çok stabil ve yoldan kopmuyor'', kamera arkasında '' it gibi, yola yapışıyor '' ). Haliyle herkesin bildigini bu kadar rahat samimi ve aleni göstermek bir kesimi rahatsız etmişse de , bence harika olmuş.. Ben şahsen sanki onlarla beraber ataşehirde hissettim yeryer. İnşallah devamı gelir :)

Konsept daha halk arabaları kıvamına vs inecek olursa , İsot Polo Tdi içinde küfredilmeye hazır :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/198453-polo-tdi-wrc-isot-edition.html

Buğra A.
21-10-2015, 17:53
10 numara bes yildiz video olmus ellerine saglik abi. Otoparkdaki yorumlarda bos bis cene calacaklarina boylle ozgun duzgun ve "kaliteli" icerigin kiymetini bilsinler. 15-16 yasindaki veletlerin editor olduklarini gorunce zaten birakmistim takibi. Senin sayende yine takip ederim belki. Bos bos kufur yakismamis bilmem ne diyen sugursuzlar hic kufur etmiyor sanarsin trafikde baska youtubedaki yabanci cok buyuk kaballards ingilizce kufur duyunca ama ulen amma ictenler keske va derler. Otoparkin kuruculari "makinaci" farkli olmalarinin sebebi' cekici gelmelerinin sebebi zaten bu , begenmiyorlarsa cik git arabam.com a hurriyetotodan felam takip et sektoru.

teşekkür ederim. genellikle ergen tayfa ya da haset tayfa kötü yorumlar yapmış, yani benim gözlemlediğim bu. olumsuz seviyeli yorumlarda geldi, olabilir sonuçta herkes beni beğenecek ya da sevecek diye bir şey yok.

aslında TT'de olumsuz yorum yapan oluyor, sonuçta kimse akrabam değil. ama ilk defa buna olumsuz bir yorum gelmedi. demek ki iş doğru, proje doğru. sevindim valla ne diyeyim. bir üst seviyem mi diyeyim ya da yeniliğin son noktası mı diyeyim. güzel proje abi, yalan yok. ben çok eğlendim, çok sevdim. sizlerde sevdiyseniz süper.

OTOPARK.COM ile aram iyi. kötü yorumlar elbette ki olacak. ama şu an projeye devam etmemi istiyorlar. demek ki bir şeyler doğru gidiyor, başarı mevcut.

Bizde 1.7 DTI a duzboru çekelim. Ellerine sağlık Buğra abi güzel olmuş.

estafrullah, öyle deme :) ama DTI'a da düz boru çekme be :D teşekkür ederim, sevgiler.

abicim teşekkür ederim. konuştuğumuz gibi planlamalar ok.

otopark.com samimiyetine yakısmamıs demiş biri adsuahdaudha kahkaha attım amk evlilik programımı cektiğinizi zannediyor acaba
ilk işlerinizden beri takip ediyorum severek izliyoruz
4 dk değilde 14 dk olsa bile izlenirdi keyifle daha fazla aksiyon istiyoruz :D

teşekkür ederim. aslında yadırgama var. şimdi şöyle; TT'ye birisi gelse, hop bir anda konsepti değiştirse. ben burada otomobil testi yapıcam, sitenin sistemini değiştirmiyorum ama beni devamlı göreceksiniz derse, herkes nooluyoruz lan? der. ama herkes bilir ki; ÖZGÜN ne diyorsa o! işte OTOPARK'da öyle bir şey söz konusu değil maalesef. adamlar yeri geliyor site sahipleriyle bile dalaşıyor. site sahipleri gerçekten sabırlı arkadaşlar. daha fazla aksiyon olur da, havalar ne kadar imkan verir bilmiyorum.

O kadar SS aracın oldu geç bile kaldın Murat Abi. Kanatlı Almanın güzel bi videoyu hakediyor.
Bence Buğra'yı tut kolundan çek :D:D

çekti zaten :)

Buğra A.
21-10-2015, 18:06
:D M4 e pazar günü bindim ben de gerçekten değişik araba :D , Eline emeğine sağlık yavrum , bir sonraki çekim için bir ipucu alabiliyo muyuz hahahah :D

teşekkür ederim bro, adamsın. lan daha ne ipucusu, geliyoruz amk :D

Video cidden çok keyifli olmuş cidden. Devamını izlerim geldikçe. Genelde tatsız tutsuz oluyordu bu tarz videolar ama tam tadında sıyrılmış aradan :)

teşekkür ederim. devamı olacak inşallah. zaten herkes birbirini tanıyor, pek yadırgayacaklarını sanmıyorum :)

Olur mu canim; 2010 da LP-640'im varken Bugra ile kisa film bile yaptik����

hakikaten abi, ne günlerdi. ödül bile almıştık :)

Sen OTOPARK izleyici kitlesine takılma çok fazla. Yorumlar'a baktım da 'trafik güvenliği, küfür fazla, şehir içi trafik magandası' gibi saçma yorumlar yapmışlar. Sinan'ın BMW ile virajlarda yanladığı videolar var. Daha geçen gün 'Kadın gözüyle M5' videosun da kadın 190 km/s şehir içi yolda yaptı ama o yapınca 'ooww my god' oluyor. Sinan'ın küfürlerinin biplendiği kısımlarda var. Turbo Kadavra gibi konusu olan videolar çok daha güzel olur.
Özet geç bin diyenler için; Vurur yüze ifadesi ver yanı Buğra bitanesi

yok, benim zaten orada samimiyetine güvendiğim 2 insan var, onlarda site sahibi; AND ve SİNAN. onların yorumları benim için daha çok önemli. mesela; AND ile bugün gün içerisinde konuştuğumuzda bile beni sakinleştirip, olaylara olgunlukla bakmama sebebiyet verdi. çünkü gerçekten hakaret yorumlarından çok sıkılmıştım.

bak o son cümle iyi be :) teşekkür ederim!

Yakışmadı bu ya küfürler filan hiç hoş değil,özellikle de başkalarını fakir diye ezmeniz. Hemen takibi bırakıyorum!!
Şaka şaka :D
Abicim yeni bir soluk olmuş çok beğendim daha samimi daha doğal. Motorcularda bu tarz çok da arabalarda ilk defa gördüm hoşuma da gitti inşallah hep devam eder. Bana da resmi üsluptan çok bu tarz sunumlar daha keyifli geliyor eline sağlık :)

nooluyoruz, ne diyor diyorum :D
teşekkür ederim, sevindim. uzun zamandır ilk defa TT'de bir konum bu kadar çok hit aldı. valla ben bu projeye devam ederim, bırakmam :) bakarsın buradan falan yürürüz, sinema film teklifleri falan :D makara tabi bu.

By Megane - Dailymotion video (http://www.dailymotion.com/video/xmd4gc_by-megane_auto)

Ya ne günlerdi be,ehliyetim yok arabamız megane2 idi falan açıp açıp izlerdim :D

ooo, nostalji :) ulan ne güzel renk yapmışım, valla aynı rengi yapmak için şimdi neler vermezdim. saolun.

Küfür kısmını itici bulmuş youtube kitlesi ama, adam yazmış, bu yeni bir konsept diye.. Bu muhabbetler üzerine tv'de program yapanlarında , nette yayın yapanlarında özünde kamera arkasında kullandıgı bir jargon ve dil var. Bunu itinayla seçilmiş cümlelerde, bazı kelimelerden bile ayırabiliyoruz ( bkz. tv 'de '' araç çok stabil ve yoldan kopmuyor'', kamera arkasında '' it gibi, yola yapışıyor '' ). Haliyle herkesin bildigini bu kadar rahat samimi ve aleni göstermek bir kesimi rahatsız etmişse de , bence harika olmuş.. Ben şahsen sanki onlarla beraber ataşehirde hissettim yeryer. İnşallah devamı gelir :)
Konsept daha halk arabaları kıvamına vs inecek olursa , İsot Polo Tdi içinde küfredilmeye hazır :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/198453-polo-tdi-wrc-isot-edition.html

herkesin hayatına kimse karışamaz =) herkes özgür, bırak yazsınlar. hakaret yazıları siliniyor zaten. olumsuz ama yapıcı eleştiriler duruyor. ben hep diyorum, herkes herkesi sevmek zorunda değil. evet değil ama saygı duymak zorunda. ben HONDA'yı sevmiyorum (yok öyle bir şey tabi, severim) diye HONDA iflas etmez.

devamı gelecek inşallah, teşekkür ederim.

Buğra A.
21-10-2015, 18:07
bir şey rica edeceğim; videoyu izleyen arkadaşlarım, lütfen YouTube üzerinde videoyu beğenebilirler mi? dileyen yorumda yaparsa mutlu olurum. neden diyecek olursanız; şu an TÜRKİYE TOP TREND'e girdikte ayıptır söylemesi :)

oguzedr
21-10-2015, 18:12
Buğra maşallah kardeşim üniversite yıllarında ki hayalini gerçekleştirdin gerçekten :)

997TT
21-10-2015, 18:17
Yakinda kanatli Alman GT3'e birseyler yapicagiz.
Kimbilir yine odul gelir sana insallah :)

Burak
21-10-2015, 18:52
Tam tadında, biraz daha uzun olsa daha iyi olur cunku doyurmadı :D Devamını merakla bekliyorum.

Schumi
21-10-2015, 19:07
YouTube yorumumu buraya basar giderim.

Otoparka yakışmamış diyen kişilere yorum yapamıyorum. Çünkü sadece Facebook grubundan çok ufak takip ettiğim bir kitle. "Twitchy" tarzı kelimelere aşinalar. Evet argo kullanımı biraz fazla gelmiş ama Boğaziçi mezunu adamın bile oto sanayiye gittiği zaman kullandığı gündelik yada sanayilik konuşma ağızı ile eğlenceli olmuş. BMW sahibi değilim ama 3.20D ye fakir denmesi bana tebessüm yarattırdı şimarık gelmedi. Yada biz daha mı kötü konuşuyoruz.

Buğra tarz değiştirmişsin. Güzel olmuş. İzlemesi keyifli. Komple tarzını buna çevirme ama arada böyle videolar güzel. Eline sağlık. Yanlız böyle el çekimleri için bir DJI Osmo almalısın. Belki bu amatör ruhu kaybolur ama stabilize iyidir biliyorsun. :)

997TT
21-10-2015, 19:17
Buarada benim test edip hizlanma videolarini yayinladigim bu arac...

levent
21-10-2015, 19:44
Saat 9 da otopark younow üzerinden canlı yayın yapacakmış, Buğra ile ilgili kısma da değincez demiş And. Bakalım izleriz :)

arabasızadam
21-10-2015, 20:13
Başarılı eline sağlık ,350 Z'nin tam video su ne zaman gelecek ,yada geldi de benmi kaçırdım.

TigeR
21-10-2015, 21:05
Yorumu yaptım abi :) Cübbeli Ahmet hoca nasıl farklıysa kendi klasmanında senin bu videoda öyle olmuş aranan kan resmen :D :D

huseyinturk
21-10-2015, 21:33
Türkiyede çekilmiş en iyi araba vidyosu diye bir vidyo vardı ya sıkıcı olan, o başlık buraya daha çok yakışır, bu olmuş fazlasıyla :)

Buğra A.
21-10-2015, 22:55
Buğra maşallah kardeşim üniversite yıllarında ki hayalini gerçekleştirdin gerçekten :)

Allah razı olsun. tam olarak değil ama emin adımlarla ilerliyorum diyelim :) wait 4 the teaser hahaha ne günlerdi.

Yakinda kanatli Alman GT3'e birseyler yapicagiz.
Kimbilir yine odul gelir sana insallah :)

amin abi, inşallah. Allah'ın izniyle.

Tam tadında, biraz daha uzun olsa daha iyi olur cunku doyurmadı :D Devamını merakla bekliyorum.

teşekkür ederim. uzunluk için biraz daha fazla bilgi birikimine ve yüklü otomobillere ihtiyacım var. sonuçta m4 standarta yakındı, ama mesela Murat abinin makina baya detaylı :) devamı için bende sabırsızlanmaya başladım.

YouTube yorumumu buraya basar giderim.

direk tahmin ettim biliyor musun? :) ulan twitchy ne ki lan diyen soluğu ekşi'de ya da çeviri de almışta olabilir :)

Saat 9 da otopark younow üzerinden canlı yayın yapacakmış, Buğra ile ilgili kısma da değincez demiş And. Bakalım izleriz :)

yayın süperdi. yorumlar çok hoşuma gitti. Sinan'ın beni yüceltmesi, And'ın ve Aslı'nın beni desteklemesi falan. abi gurur duydum kendimle, heyecanlandım. zaten bir ara sesli mesaj gönderdim. bildiğin heyecanlı heyecanlı :)

turbo&quattro
21-10-2015, 22:59
Gecenin bi vakti elinde go pro ile yanliz yuruyup, konusurken gorenler ne dusundu acaba :D devami gelsin videolarin tadimlik olmasin .

Buğra A.
21-10-2015, 23:02
Başarılı eline sağlık ,350 Z'nin tam video su ne zaman gelecek ,yada geldi de benmi kaçırdım.

teşekkür ederim. ya hacı, geberiyorum 48 saattir uykusuzum şu an. çektim ama yok yani vaktim, valla kurgulayamıyorum. ama halledicem söz. Aren zaten beynimi yer pazartesiden itibaren.

Yorumu yaptım abi :) Cübbeli Ahmet hoca nasıl farklıysa kendi klasmanında senin bu videoda öyle olmuş aranan kan resmen :D :D

teşekkür ederim. Cübbeli bile arada mizahi sıçar, sıvar. hocam bitanedir. valla sevindim, böyle şeyleri duymak güzel.

Türkiyede çekilmiş en iyi araba vidyosu diye bir vidyo vardı ya sıkıcı olan, o başlık buraya daha çok yakışır, bu olmuş fazlasıyla :)

o arkadaşımızın çektiği videoyu seyrettim. bence görsel olarak süper. bir kaç hatası var ama toparlar ve daha iyilerini yapar. anladığım kadarıyla hobi amaçlı yapmış ki sakın bunu ticarete dökmeye kalkmasın, ben burada ne arıyorum ki moduna girer :) teşekkür ederim değerli yorumun için.

Smt_Krblt
22-10-2015, 00:42
Bence projenin her alanında mizah var ve böylesine samimi olması, bir çoğumuzun aslında olmak istediğimiz yerdeymiş gibi hissetmemiz bile projeyi çok çok özel

yapmış.

Komik olan diğer kısımda ''çok küfür etmiş amk'' diyip sansürle yorum yapan insanlar bence. Otopark.com'u insanlar zaten pampalarla sevdi sonrasında haldun

baba(saygılar) kafasında kaldı bence biraz.

Bu arada sen böyle bi adamdın madem neden yıllardır bizden sakladın :D olduğun yeri fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum, en içten dileklerimle başarılarının devamını dilerim abi :)

Buğra A.
22-10-2015, 09:56
Bence projenin her alanında mizah var ve böylesine samimi olması, bir çoğumuzun aslında olmak istediğimiz yerdeymiş gibi hissetmemiz bile projeyi çok çok özel yapmış.
Komik olan diğer kısımda ''çok küfür etmiş amk'' diyip sansürle yorum yapan insanlar bence. Otopark.com'u insanlar zaten pampalarla sevdi sonrasında haldun baba(saygılar) kafasında kaldı bence biraz.
Bu arada sen böyle bi adamdın madem neden yıllardır bizden sakladın :D olduğun yeri fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum, en içten dileklerimle başarılarının devamını dilerim abi :)

teşekkür ederim. valla ben bunları duydukça mutlu oluyorum. yapmacık hiçbir şey yok zaten ortada. ne isem, oyum. beni tanıyan arkadaşlar zaten bilirler, genelde makaradayım. bir tek iş ve ticaret konusunda ciddiyetimi koruyorum, o da mecbur zaten :)

ya o küfür mevzusu göreceli bir kavram. ben %65 kesime bakıyorum, beğenmişler. geriye kalan %5 hakaret etmiş, o hakaret tayfasıda zaten 1.20 boya sahip 11-12 yaşında, aileden sevgi görmeye hasret veletler. onlarda askerlikte dayak yedikleri zaman anlarlar her boka kulp bulmamaları gerektiği. o tipler var yani, yapacak bir şey yok. haset tiplerde var. şimdi ne diyeyim ki ben adama, hepsine tek tek; yavrucum, ben seni sallamıyorum, yolda görsemde sallamam mı diyeyim? denmez. gülümseyip, geçiyorum. daha iyi, çünkü bu seferde kuruluyorlar, bileniyorlar.

geriye kalan %30 kitle de yapıcı ve olumsuz eleştiri verenler. küfürü sevmek zorunda değiller. ama genelde amerikan kültürüne ait HipHop müziklerini otomobillerinde bangır bangır dinler, MADI FAKI HARDKOOOR denilince de, vay be ne şarkı yapmışlar derler ya da CMYLMZ izlerler. ben hayatımda CMYLMZ'ın 1 kez bile küfürünü sahnede sansürlediğini görmedim, duymadım. adam zaten açık bir şekilde diyor, izlemeyin rahatsız oluyorsanız diye. tamam ben belki 1 CMYLMZ değilim, olmayada niyetim yok ama tarzım bu. sansürlerim belki ya da hiç küfür etmem. ama onuda yapmasam bile farklı şeye kulp takacaklar. kulp takmaları güzel, çünkü beğenmedikleri halde izliyorlarsa ve yorum yapıyorlarsa vay ki ne vay :) hasetlik boyutuna gelmiş demektir.

son olarak belirtmek istediğim bir şey var; evde, anne ve babasına küfür eden zavallı insanlar, gelip eğer bana orada küfür ile ilgili hak etmediğim türden yorumları veriyorlarsa ben o kişileri Allah'a havale ediyorum. işte o gerçekten büyük hasetlik. ADANA MERKEZ tayfası herhalde, yapacak bir şey yok. benzinlikte yanlayan tiplerde var sonuçta aralarında, hayatta herkes mükemmel değil. bu insanlarıda böyle kabul etmek lazım. yadırgamaları doğal.

ulan ne bozdum belli değil, ne yazmışım valla.

teşekkür ederim.

mannerboy
22-10-2015, 10:02
güzel olmuş güzel bmwde yapıyor be kardeşim yapıyorda artık fiyatlar uçuğunda uçuğu 500-600 bin supersport parası ama m4 de harika bi araç

Arenimo
22-10-2015, 10:24
güzel olmuş güzel bmwde yapıyor be kardeşim yapıyorda artık fiyatlar uçuğunda uçuğu 500-600 bin supersport parası ama m4 de harika bi araç

500 600' e sıfır super sport kaldı mı ya :D

mannerboy
22-10-2015, 10:25
500 600' e sıfır super sport kaldı mı ya :D

olsun sıfır olmasada temiz görünümlü kmsi çekilmiş var yani :D

Buğra A.
22-10-2015, 17:04

teşekkür ederim. bence pahalı ya ama alınır mı, alınır :)

CTG
22-10-2015, 17:57
kendi PR ınızı otomotiv alanında yapmanız için iyi bi fırsat vermiş otopark size, baya takipçileri var. bence o adamlar baya eşsiz bi iş yapıyolar türk otomotiv kültürü adına, siz de video konusunda türkiyede en iyilerdensiniz (hatta bence en iyisi) bence çok güzel kombinasyon olur bu :) sadece benim fikrim videolarda bir konu olmalı ve bi miktar daha uzun olmalı

küfürlere de hız kesmeden devam ;) insanlar biraz geniş olmayı öğrensin, dertlerini sevsinler

evolution_9
22-10-2015, 18:03
güzel tanıtım olmuş sahibide hakkını veriyor

Gökhan Bilgin
22-10-2015, 18:51
Kendi adıma çok sevindim buğra abi video işlerine geri dönmene daha doğrusu daha sık izleyecek olmaya by megane video'su benim için efsanedir her zamanda öyle kalacak eskiler candır

Buğra A.
23-10-2015, 00:42
kendi PR ınızı otomotiv alanında yapmanız için iyi bi fırsat vermiş otopark size, baya takipçileri var. bence o adamlar baya eşsiz bi iş yapıyolar türk otomotiv kültürü adına, siz de video konusunda türkiyede en iyilerdensiniz (hatta bence en iyisi) bence çok güzel kombinasyon olur bu :) sadece benim fikrim videolarda bir konu olmalı ve bi miktar daha uzun olmalı
küfürlere de hız kesmeden devam ;) insanlar biraz geniş olmayı öğrensin, dertlerini sevsinler

teşekkür ederim. OTOPARK'ın sahiplerinden bir tanesi (Sinan) benim ortaokul arkadaşım. saolsun güzel destek oldu hem AND hem de SİNAN. takipçileri var, evet. iltifatın için ayrıca teşekkür ederim, daha iyileri de vardır bence, eminim. THE MAKİNA bu tarz bir proje. konu sistemi yaratırsam eğer, bu kadar tepki almazdı. sonuçta konu için yaratıcı ve en önemlisi editör olmak gerekiyor. bende editörlük potansiyeli yok denecek kadar az ve bir yerden sonra tıkanırım, eminim. ekipsiz bir yere kadar çünkü. ama tek başıma bu işi iyi yaparım.

uzunluk konusuna katılıyorum ama izlenme payını düşürebilir. o da bir risk. denemek lazım. küfürü kaldıramadı o tayfa o yüzden sansürlemeyi planlıyorum. teşekkür ederim tekrar ve tekrar.

güzel tanıtım olmuş sahibide hakkını veriyor

teşekkür ederim. sahibi 10 numaradır, adam gibi adamdır.

Kendi adıma çok sevindim buğra abi video işlerine geri dönmene daha doğrusu daha sık izleyecek olmaya by megane video'su benim için efsanedir her zamanda öyle kalacak eskiler candır

teşekkür ederim Gökhan'cım. bende çok sevindim bunları senden duyduğuma. eski video klipleride tekrar yüklüyorum YouTube sayfama, bilgin olsun.

CTG
23-10-2015, 08:49
Telefondan buyuk mesajjda alinti yapamadim, uzunluk konusunda benim video limitlerim 3 dk, arabali videoysa 5 dakka

Abi adamlar 1 saat 15 dk m5 kullaniyo ben bitince uzuluyorum :) icerik vs iyi olunca bence uzun olmasi kotu etkilemez

aslanneron
23-10-2015, 10:10
eline saglık öncelikle gerçekden çok güzel olmuş hani arabadaki 4. kişi gibi hissettim kendimi :smokin: abi ne yakıo bu diyesim geldi :hihih:

uzunluk konusu bence 2 vidyo yayınlasanız biri 4-5 dk olan trailer tarzında olsa ama ikincisi uzun versiyon olsa defalarca izlerim şahsen :icon_rule:icon_rule

gerçekden otoparkda sizi görmek sevindirdi arada panpalarla pov a falan katılırsanız dahada güzel vidyolar gelir diye düşünüyorum :bravo::bravo::bravo:

Serkan_UR
23-10-2015, 10:25
YAni kurgunun kralıda olsa bir araba videosunu max 2 kere izlerim.Ama konuya her girdiğimde tekrar izliyorum :)Çünkü eğleniyorum

Kankacım Sen Otopark offical için bipli birde normal vatandaş için sansürsüz video koy derim :)

mannerboy
23-10-2015, 11:08
teşekkür ederim. bence pahalı ya ama alınır mı, alınır :)

bu arabayı almak için 6 milyon paramız olması lazım :D :D

Buğra A.
23-10-2015, 12:55
Telefondan buyuk mesajjda alinti yapamadim, uzunluk konusunda benim video limitlerim 3 dk, arabali videoysa 5 dakka
Abi adamlar 1 saat 15 dk m5 kullaniyo ben bitince uzuluyorum :) icerik vs iyi olunca bence uzun olmasi kotu etkilemez

:) şu an istatistik değerlere bakıyorum. 4 dakikalık videoyu 4 dakika izlemiş herkes, vay be :) şaşırdım, belki uzatılabilir.

eline saglık öncelikle gerçekden çok güzel olmuş hani arabadaki 4. kişi gibi hissettim kendimi :smokin: abi ne yakıo bu diyesim geldi :hihih:
uzunluk konusu bence 2 vidyo yayınlasanız biri 4-5 dk olan trailer tarzında olsa ama ikincisi uzun versiyon olsa defalarca izlerim şahsen :icon_rule:icon_rule
gerçekden otoparkda sizi görmek sevindirdi arada panpalarla pov a falan katılırsanız dahada güzel vidyolar gelir diye düşünüyorum :bravo::bravo::bravo:

teşekkür ederim. zaten amacım tamamiyle o, izleyiciyi de dahil etmeye çalışıyorum. orta tüketimde 15-17 gözüküyor, belki daha düşükte olabilir. ama öyle inanılmaz bir yakışı var mı? bence c6 ile aynı hemen hemen, öyle hissettim.
videoyu bölmek istemiyorum çünkü izleyici bölünür bence. uzun versiyon projelerde pek tarzım değil. ben ShowMAX'de Piston'u yaparken bile nasıl kurgulayacağımı düşünüyordum 45 dakikalık tv programını :) bitmiyor çünkü kurgu. ince eliyorum, sık dokuyorum.
teşekkür ederim tekrar, bunları duymak güzel. mutlu oluyorum. POV; Sinan ve Muhip'e özel bir şey anladığım kadarıyla. belki daha farklı projelerde geliştirebilirim, bilmiyorum.

YAni kurgunun kralıda olsa bir araba videosunu max 2 kere izlerim.Ama konuya her girdiğimde tekrar izliyorum :)Çünkü eğleniyorum
Kankacım Sen Otopark offical için bipli birde normal vatandaş için sansürsüz video koy derim :)

adamsın sen ya :) yavrum, bip olayını halledicem ama sansürsüz koymayabilirim. adamlar zaten kulp arıyorlar, nerden laf sokarız diye.

bu arabayı almak için 6 milyon paramız olması lazım :D :D

hacı tamamiyle benim düşüncem o :) bende 5 senedir Mini var mesela. C6 ya da e92 M3 istiyorum ama param yok, o yüzden almıyorum :) yoksa otomobil almakta bir şey yok. gir krediye, öde Allah öde :)

blumenberg
23-10-2015, 22:48
çok güzel olmuş bence. emeklerinize sağlık :)

ocean0636
24-10-2015, 01:54
Maşallah emeğinize sağlık çok beğendim. İzlerken resmen bitmesin diye temenni ettiğimiz cinsten bir video olmuş :)

yilmazcatalbas
24-10-2015, 07:28
Bu doğal çekim rahat tavırlar makaralar inanılmaz eğlence katmış. İzleyen o arabanın içindeki 4. kişi olmuş eline emeğine sağlık.

Umut_Akkuş
24-10-2015, 13:38
ellerine sağlık abi çok güzel olmuş ya her aklıma geldiğinde açıp izliyorum :) , az öncede 300z nin kısa videosunu gördüm oda mükkemmel gözüküyor underground u hatırlattırdı :D iyi çalışmalar

Buğra A.
24-10-2015, 13:53
çok güzel olmuş bence. emeklerinize sağlık :)

Maşallah emeğinize sağlık çok beğendim. İzlerken resmen bitmesin diye temenni ettiğimiz cinsten bir video olmuş :)

Bu doğal çekim rahat tavırlar makaralar inanılmaz eğlence katmış. İzleyen o arabanın içindeki 4. kişi olmuş eline emeğine sağlık.

teşekkür ederim.

ellerine sağlık abi çok güzel olmuş ya her aklıma geldiğinde açıp izliyorum :) , az öncede 300z nin kısa videosunu gördüm oda mükkemmel gözüküyor underground u hatırlattırdı :D iyi çalışmalar

teşekkür ederim. 2.bölümde 350z'i inceliyoruz inşallah. gerçi o biraz daha uzun olacak gibi duruyor.

Umut_Akkuş
24-10-2015, 17:05
Olsun abi olsun doya doya izleyelim izzet i :)

cnraknc
25-10-2015, 10:06
video başarılı olmuş baya, tebrikler

cem
25-10-2015, 11:34

Pardon, yaş kaç ?

Buğra A.
25-10-2015, 22:40
Olsun abi olsun doya doya izleyelim izzet i :)

:)

video başarılı olmuş baya, tebrikler

teşekkür ederim.

aramulusoy
26-10-2015, 08:41
baya keyifli olmuş ;)

Buğra A.
26-10-2015, 23:31
baya keyifli olmuş ;)

eyvallah, teşekkür ederim.

Buğra A.
29-10-2015, 20:32
100.000 izlenmeyi geçtik. İngilizce altyazı eklenmiştir. İlgi ve alakanızdan ötürü teşekkür ederim, tekrar ve tekrar :)

Sert@ç
29-10-2015, 21:01
Video gayet başarılı saçma sapan yorumlar var hatta takıldığım bir konu var oda yorumlardaki "otopark kitlesi" muhabbeti
Hayır anlamadığım otopark videolarını izleyen herkes Chris Harris veya otomobil gurmesi filan heralde
Kim lan bu kitle ? Geçen gün And muhabbet arasında takipçi yaş ortalaması 20 demişti
Sanki o 20 yaşındakiler hayatları boyunca küfür etmemiş Pepe gibi büyümüş...
Bence yorumlara eksileyenlere bu muhabbeti anlamayacak bebebeliklere takılmayın devamını bekliyoruz
Son olarak Elnurda ne efendi adam burda 320si olup kıçı statosferde adamlar var

Buğra A.
31-10-2015, 00:14
Video gayet başarılı saçma sapan yorumlar var hatta takıldığım bir konu var oda yorumlardaki "otopark kitlesi" muhabbeti
Hayır anlamadığım otopark videolarını izleyen herkes Chris Harris veya otomobil gurmesi filan heralde
Kim lan bu kitle ? Geçen gün And muhabbet arasında takipçi yaş ortalaması 20 demişti
Sanki o 20 yaşındakiler hayatları boyunca küfür etmemiş Pepe gibi büyümüş...
Bence yorumlara eksileyenlere bu muhabbeti anlamayacak bebebeliklere takılmayın devamını bekliyoruz
Son olarak Elnurda ne efendi adam burda 320si olup kıçı statosferde adamlar var

teşekkür ederim. yok, ben pek takılmıyorum o tip olaylara. abi zaten kendimi kime, ne için ispat edeyim? zaten yaptığım işin kalitesi belli. ok, mütevaziyim ama tadında. yani bana kalkıpta iyi olan bir işi, ya bu kötü olmuş diyen olursa git gözlük tak sonra gel izle derim. ben cep telefonu ile bile çekim yaparım, kurgularım, izletirim. bu konuda kendime güveniyorum çok şükür yüce Rabbim'e.

otopark kitlesi alışır, yapacak bir şey yok. zaten ikinci bölümden sonra dislike'larda bir hayli düşüş olduğunu gördüm. demek ki insanlar sevmeye, alışmaya başladı. 3.bölümde bu dahada üste çıkacaktır eminim.

çok teşekkür ederim değerli ve güzel yorumun için.

fatihyılmaz
31-10-2015, 08:41
kaplamayı s..tir edin de araba çok değişik gidiyo :D bu mu samimiyetsizlik çok beğendim eline emeğine sağlık bu arada söylemeden geçemicem araç sahibi ne kadar mütevazi takdir ettim valla benim kuzen jetta aldı denizliyi ben besliyorum moduna girdi helal olsun valla adama

Ozan Özer
31-10-2015, 11:35
Doğal ve farklı bir tarz olmuş. Sıkılmadan izlettiriyor kendini,
Elinize sağlık..

Buğra A.
02-11-2015, 02:47
cevap yazmıştım ama bir arkadaş silmiş, sıkıntı yok TEKRAR YAZARIM.

kaplamayı s..tir edin de araba çok değişik gidiyo :D bu mu samimiyetsizlik çok beğendim eline emeğine sağlık bu arada söylemeden geçemicem araç sahibi ne kadar mütevazi takdir ettim valla benim kuzen jetta aldı denizliyi ben besliyorum moduna girdi helal olsun valla adama

teşekkür ederim. aynen, Elnur 10 numara adamdır.

Doğal ve farklı bir tarz olmuş. Sıkılmadan izlettiriyor kendini,
Elinize sağlık..

teşekkür ederim.