PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : WetProof kullanan var mı ?

gokayy
20-10-2015, 01:46
Merhaba sahibindende böyle birşeye denk geldim video fotoğraflarda baya etkili birşey gibi gözüküyor.Dediğine göre 1 sene kalıcılığı varmış. Bu ürünü kullanan veya bilen var mı ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-kirlenmezotomobil-artik-hayal-degil-wetproof-236955990/detay/)

C2VTS
20-10-2015, 15:35
Takip ediyorum bende merak ettim kanka . :)

F.Esen
20-10-2015, 16:00
böyle bişi varsa offroad a yaptıralımda her seferinde 200 lira yıkamaya vermiyelim

gokayy
20-10-2015, 16:03
Kavacıkta yerleri varmış 207GT (siyah) uygulama ücreti 1500 lira dediler.Söylediklerine göre 3 yıl etkili olabiliyormuş fakat her sene bakıma çağırıp uygulamaya bakım yapılıyormuş.Bu üründen sonra cila vs bişey atmanıza gerek yok dediler.

Ekrem_06
20-10-2015, 18:51
Oto yıkamacılar batacak, sadece iç yıkama olacak artık desenize :D

ruudvan
26-10-2015, 22:59
günaydın .nanoyu keşfetmenize sevindim.yontma taş devrini tamamladıysanız cilala taş devri ile devam ediniz.for english press nine.

F.Esen
27-10-2015, 00:25
günaydın .nanoyu keşfetmenize sevindim.yontma taş devrini tamamladıysanız cilala taş devri ile devam ediniz.for english press nine.

başkan bu işin içinde olupta en iç açıcı cevabı senden alırım sanırım offroad ta bizim arabalar için işe yarar mı...?

douu
27-10-2015, 00:27
Arabanın tamamen kirlenmeyecegini düşünmek hatadır. Off road aracına ne kadar veriyorsanız yine o kadar verirsiniz. Sadece daha parlak ve çiziklere dayanimi yüksek bir kaportaya sahip olursunuz

F.Esen
27-10-2015, 00:32
Arabanın tamamen kirlenmeyecegini düşünmek hatadır. Off road aracına ne kadar veriyorsanız yine o kadar verirsiniz. Sadece daha parlak ve çiziklere dayanimi yüksek bir kaportaya sahip olursunuz

tabikide öyle bir düşünce yok ancak en azındna gece dönülen offroadlarda yıkamaya ertesi gün giden araçlar 2 hatta bazen 3 günde zor temizleniyor çamurun kurumasından dolayı benim asıl merak ettiğim kuruyan çamur acaba nano ile daha kolay çözünebilir mi_?

Ufuk
27-10-2015, 06:48
başkan bu işin içinde olupta en iç açıcı cevabı senden alırım sanırım offroad ta bizim arabalar için işe yarar mı...?
Yarar. Yüzey daha az kir tutacağı için temizlemeniz gereken çamurda o kadar az olur.
Bu arkadaş hydrofobik özelliğe sahiptir. Yani suyu sevmez. Likit ürünler üzerinde durmaz. Ama çamur balcik kıvamında olacağı için çok da ise yaramayabilir. Ama yinede %100 olmasada etkisi olacaktır.

Berkan
27-10-2015, 07:40
tabikide öyle bir düşünce yok ancak en azındna gece dönülen offroadlarda yıkamaya ertesi gün giden araçlar 2 hatta bazen 3 günde zor temizleniyor çamurun kurumasından dolayı benim asıl merak ettiğim kuruyan çamur acaba nano ile daha kolay çözünebilir mi_?

kirin aracın üstünden akması/çıkması gözle görülür kolaylasır dogru ama offroad'un hayvani camuruna kar edermi onu bilemiyorum.

imprezaWRC
27-10-2015, 10:01
Markanın sayfasındaki 1 video bana sanki başka bir markanın videosuymuş gibi gözüktü...her neyse

Yüzey cilalı olunca haliyle cilasız yüzeye oranla daha geç kirleniyor ve haliyle daha kolay yıkama yapılıyor yani yıkama esnasında kirler zahmetsizce çıkabiliyor. Yüzeye yapışan çamurlar taze ise tabiki çıkması daha kolay olur ama kuruduktan sonra illaki uğraştırır ve sorunun cevabı evet iyi bir ürün ise uygulama yapılmamış yüzeye oranla kurumuş çamurların çıkması daha kolay olacaktır.

İyi bir ürün ile yüzey geç kirlenir ama kir tutmaz diye bir olay yok.

ruudvan
28-10-2015, 08:56
ben yazmadan herkes yazmıs zaten .
gerek kalmamış yazmama.
hydrophobic geç kirlenir.ama çamur herzaman galip gelir.

VteC_MaNiaC
28-10-2015, 13:26
Yarar. Yüzey daha az kir tutacağı için temizlemeniz gereken çamurda o kadar az olur.
Bu arkadaş hydrofobik özelliğe sahiptir. Yani suyu sevmez. Likit ürünler üzerinde durmaz. Ama çamur balcik kıvamında olacağı için çok da ise yaramayabilir. Ama yinede %100 olmasada etkisi olacaktır.

Nanoların hiç biri offroad çamurunda bişey ifade etmez... ki lastikleri dışarda olan bir offroad aracını yolda kullandıktan sonra bile kalan lekeler anca yıkanınca çıkıyor..

o yüzden parlaklık için eyvallah ama çamur tutmasın falan hikaye