Orijinalini görmek için tıklayınız : Estoril Blue F30 316i M Pack
Herkese Merhabalar,
2014 Aralık sonu sıfır aldığım aracım su anda 11000 km de, N13B16 kodlu motor var ustunde, alırken cok arastırmıştım, 316 ile 320 nin motorunun birebir aynı oldugunu gorunce, (Sadece yazılımsal fark var), aradaki
farkı performans ve gorsel olarak kullanırım dedim ve oyle de oldu...
Ekstralar;
Forge intercooler
Milltek Downpipe
BMC kutu ici filtre
Stage 2 custom yazılım (Powershop)
On 1 arka 1.2 mm spacer
HR yaylar
Su an icin sağlıklı olarak 235 hp 350 nm olarak gundelik biniyorum.
Buyrun fotolar, Allah herkese daha iyilerini nasip etsin...
http://i59.tinypic.com/2cdbp20.jpg
http://i59.tinypic.com/ng51li.jpg
http://i58.tinypic.com/16is8aq.jpg
http://i62.tinypic.com/2v7szti.jpg
Not: Bu yukarıdaki fotograflarda spacer uzerinde degildi.
Son olarak yakıt tuketimi fotografını ekliyorum, gecen yazın bandırma bodrum yolculum, gece yola cıkmıstım, o yuzden cok sakin kullandım. Araçta 4 kişi + full bagaj ve klima acık (500 kg yuk vardı) yakıt tuketimim.
Dikkatli kullanınca gerçekten az yakıyor yeni nesil turbo bmw ler...
http://i57.tinypic.com/1pb3ly.jpg
http://i62.tinypic.com/v7r5f6.jpg
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
mustafa_a
21-10-2015, 12:13
Aracınız çok güzel maşallah. Bende siyahı mevcut. f10 dan çıkma 18' jant aldım. Daha takmadım ama spacer şart gibi ne dersiniz
bahrisefit
21-10-2015, 12:22
Maşallah, Allah kaza bela vermesin
Allah kaza bela vermesin , bende spacer takmayı düşünüyorum , ne marka spacerler memnun musun ?
F30 u gösteren iki renkten biri, bizdeki de melbourne red ama estoril e dahada hasta oluyorum maşallah kazasız belasız :) Yazılım için beyin açıldı mı sizin?
Estoril Blue renk sadece M paket ile beraber satılıyor yalnış bilmiyorsam. Bu eski kasalar içinde geçerlimidir?
action88
21-10-2015, 12:40
Maşallah aracınıza bu yakıt tüketimi bana göre bmw'mi aman sakın çok yakar ön yargısını giderir inşallah kazasız belasız sürüşler dilerim :)
AyrtonSenna
21-10-2015, 13:02
Çoşkun abi Allah kaza bela göstermesin aracın maşallahı varmış
maşallah istediğim ama bir türlü elimin almaya gitmediği bir araba. gitmemesinin nedeni bir araca 120 130k bağlamak istemeyişim kocaman maşallah
Tholl-ga
21-10-2015, 13:36
ne kadar estoril bir erkek :D
Maşallah
aşk üç harf fazla söze gerek yok Bmw :)
2010 model var mı bunlarda
235 hp lik 3.16ya kocaman maşallah nolcak daha :)
Estoril Blue renk sadece M paket ile beraber satılıyor yalnış bilmiyorsam. Bu eski kasalar içinde geçerlimidir?
doğrudur hatta estoril 2'dir kendileri. e36da ilki vardı 46'da ise nadir denebilecek kadardır. F kodlu güncel 1-2-3-4 serisinde cılkı cıktı diyebiliriz estoril için :D
Aracınız çok güzel maşallah. Bende siyahı mevcut. f10 dan çıkma 18' jant aldım. Daha takmadım ama spacer şart gibi ne dersiniz
Jantın genişliğine bakmak lazım, 235 e kadar bence taklımalı, daha sonrasına gerek yok...
Maşallah, Allah kaza bela vermesin
Cümlemize, teşekkürler.
Allah kaza bela vermesin , bende spacer takmayı düşünüyorum , ne marka spacerler memnun musun ?
Stgx Motorsports, Powershoptan aldım, su anda kampanyası var, 350 tl. H&R a 800 vermeye gerek yok. Gayet memnunum.
F30 u gösteren iki renkten biri, bizdeki de melbourne red ama estoril e dahada hasta oluyorum maşallah kazasız belasız :) Yazılım için beyin açıldı mı sizin?
Sagolun, yazılım için beyin acıldı.
Evet dogru sadece M Paketle geliyor. Eski kasalarda yok, sadece e 36 larda gelmişti.
Maşallah aracınıza bu yakıt tüketimi bana göre bmw'mi aman sakın çok yakar ön yargısını giderir inşallah kazasız belasız sürüşler dilerim :)
Tesekkurler, basmayınca cidden az yakıyor.
Çoşkun abi Allah kaza bela göstermesin aracın maşallahı varmış
Saol kardesim benim, tesekkurler.
maşallah istediğim ama bir türlü elimin almaya gitmediği bir araba. gitmemesinin nedeni bir araca 120 130k bağlamak istemeyişim kocaman maşallah
Cok tesekkurler.
ne kadar estoril bir erkek :D
Ne kadar da VAGcı bir yobot! :)
Hayırlı olsun yazılımdan sonra güzel olmuş gibi duruyor kazasız belasız kullanın.
Hayırlı olsun yazılımdan sonra güzel olmuş gibi duruyor kazasız belasız kullanın.
Gayet keyifli oldu, tskler..
maşallah .video yokmu bi gidişini görelim.
maşallah .video yokmu bi gidişini görelim.
Değerler müthiş maşallah
Linkteki araç benim değil, 316 da sadece yazılım var, 210hp, polo gti da stock. Benim aracın herhangi bi videosunu cekmedim ama asagıdaki referans olur,
Bu 316ya ek olarak bende dp, cooler ve stg 2 yazılım var...
https://www.youtube.com/watch?v=8wwqER-XICk
Shadow_Dancer
21-10-2015, 17:32
Gayet iyi maşallah.
yusuf yılmaz
21-10-2015, 18:12
Linkteki araç benim değil, 316 da sadece yazılım var, 210hp, polo gti da stock. Benim aracın herhangi bi videosunu cekmedim ama asagıdaki referans olur,
Bu 316ya ek olarak bende dp, cooler ve stg 2 yazılım var...
https://www.youtube.com/watch?v=8wwqER-XICk
poloda 2 kişimi 3 kişi mi var ancak stock polo yu geçemiyordu 230 hp bmw ler 1 kasa ve 3 kasa denemelerimizde
belki poloda bir problem var,
maşallah araçlara kazasız belasız sürüşler
Mehmetmert
21-10-2015, 18:26
Güle güle kullanın aracınızı gerçekten çok güzel :)
Şehir efsanesimi bilmiyorum 316i ile 320i arasında cooler farkı var diyorlar ne kadar doğru?
Maşallah, ben 316 ları atmosferik 320 leri turbolu diye biliyordum, ikisi de turbolu demekki, 136 hp den 235 hp ye mi çıkardınız?
BMW mize koca bir Masallah diyelim, cok guzel guc almissiniz musait oldugunuzda benim 320d ile denemek isterim.
tlgylmz106
21-10-2015, 22:03
Maşallah kazasız belasız kullanın rengi duruşu her şeyi çok hoş.
Babama demistim .3.20ied almadan önce:)
Dinlemedi simdi sen yolda yakalasan saplarsin yani
136 200 kusurlere gelmesi müthiş
GermanStyle07
21-10-2015, 23:12
Maşallah aracınıza renk seçiminiz başarılı bmw de en çok yakışan renk.
Gayet iyi maşallah.
Tesekkurler
poloda 2 kişimi 3 kişi mi var ancak stock polo yu geçemiyordu 230 hp bmw ler 1 kasa ve 3 kasa denemelerimizde
Tesekkurler, polo 2 kişi, bmw 1 kişi, fakat bmw de sadece yazaılım var, polo stock.
Şehir efsanesimi bilmiyorum 316i ile 320i arasında cooler farkı var diyorlar ne kadar doğru?
Parca nolardan da kontrol edildi, birebir aynı. Tesekkurler.
Maşallah, ben 316 ları atmosferik 320 leri turbolu diye biliyordum, ikisi de turbolu demekki, 136 hp den 235 hp ye mi çıkardınız?
Dedigim gibi 2 side birebir aynı, sadece yazılım farkı var.
BMW mize koca bir Masallah diyelim, cok guzel guc almissiniz musait oldugunuzda benim 320d ile denemek isterim.
Cok tesekkurler, ne zaman isterseniz, hem de tanışmış oluruz.
Maşallah kazasız belasız kullanın rengi duruşu her şeyi çok hoş.
Cok tesekkurler.
Babama demistim .3.20ied almadan önce:)
Dinlemedi simdi sen yolda yakalasan saplarsin yani
136 200 kusurlere gelmesi müthiş
Haha, trafikte gazla hiç işim olmaz, bombos yolda basıyorum.
Maşallah aracınıza renk seçiminiz başarılı bmw de en çok yakışan renk.
Tesekkurler.
mustafa_a
22-10-2015, 09:30
Janltarımı ölçtüm 225mm çıktı, ozaman spacer alayım bende, teşekkürler
stgx markasını hiç duymadım , güvenilir midir ki , spacer şakaya gelmez.
maşallah aracınıza. M paket ve estoril mavi mükemmel bir kombinasyon oluyor f30 için. şanzımanda herhangi bir sıkıntı çıkarıyor mu? 130nm tork artışının zarar verebilir mi onu merak ediyorum.
Yaklaşık bu kombinasyonda 100-200 ve 0-100 ne cıkıyor bakabildinizmi
stgx markasını hiç duymadım , güvenilir midir ki , spacer şakaya gelmez.
Valla benimle beraber birçok kişi taktı aracına, şu ana kadar bi sıkıntı olmadı, sadece rot ayarını biraz bozdu, balanstan sonra hiç titreme vs yok.
maşallah aracınıza. M paket ve estoril mavi mükemmel bir kombinasyon oluyor f30 için. şanzımanda herhangi bir sıkıntı çıkarıyor mu? 130nm tork artışının zarar verebilir mi onu merak ediyorum.
Tesekkurler, N20 makinelerde de aynı sanzıman var, (f30 328de), torkları std olarak 350 nm, sıkıntı olmayacaktır.
Yaklaşık bu kombinasyonda 100-200 ve 0-100 ne cıkıyor bakabildinizmi
Dbn almadım fakat 16 sn civarı cıkıyor kendi olcumumle.
-Murat Özcan-
22-10-2015, 11:38
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.Bu araçlar ciddi anlamda çok güzel ve dikkat çekiyor rengide bu aracı kusursuz hale getirmiş..
sinanbaysal
24-10-2015, 01:35
maşallah renk çok guzel kazasız belasız
Masallah araciniz cok guzel, benzer setup ben de dusunuyorum . Bu arada hr spacer dusunen varsa mesaj atsin on arka 15 mm spacerlarim var kullanilmis.
230 bglik araba stock poloyu gecemiyorsa belli ki bmw de bi sorun vardir, plasebo etkili yazilim atilmistir, bu kadar fanatik olmayin, cipli bmwye gerek yok 3 kisi binin poloya ben de uzatayim poloyu stok 118 le. Cth ibizayla denedim hic oyle olmadi 190 sonrasi tikaniyor bmwye gore.
Şehir efsanesimi bilmiyorum 316i ile 320i arasında cooler farkı var diyorlar ne kadar doğru? hayir coolerlari ayni, 320d de buna dahil.
1998corsa
26-10-2015, 03:27
316 kaca mal oldu acaba gayet guzel duruyo. guzel tercih. gule gule kullanin
yusuf yılmaz
26-10-2015, 06:44
Masallah araciniz cok guzel, benzer setup ben de dusunuyorum . Bu arada hr spacer dusunen varsa mesaj atsin on arka 15 mm spacerlarim var kullanilmis.
230 bglik araba stock poloyu gecemiyorsa belli ki bmw de bi sorun vardir, plasebo etkili yazilim atilmistir, bu kadar fanatik olmayin, cipli bmwye gerek yok 3 kisi binin poloya ben de uzatayim poloyu stok 118 le. Cth ibizayla denedim hic oyle olmadi 190 sonrasi tikaniyor bmwye gore. hayir coolerlari ayni, 320d de buna dahil.
Sen bizden cok daha iyi bilirsin kardes dogru diyosun bmw yazilimi dandiktir belki yoktur bile biz oyle sandik
Sen bizden cok daha iyi bilirsin kardes dogru diyosun bmw yazilimi dandiktir belki yoktur bile biz oyle sandik
Olurmu abi senin yasin buyuk sen daha iyi bilirsin, akil var mantik var 230 bg araba 180 bg arabaya gecilmez, ben cth ibizayla denedim diyorum teke tek ve ikiye tek sekilde, var mi daha otesi ille video filan mi cekmemiz lazimdi? Ya da sizdeki polo 2.0 tsi wrc olan kusura bakmayin karistirmisim ozur dilerim :) videodaki 320 210 bg yoktur 200-205 olsun hadi.. http://www.techturkey.com/forum/videolar/203142-seat-ibiza-cupra-bmw-320-ed.html
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.Bu araçlar ciddi anlamda çok güzel ve dikkat çekiyor rengide bu aracı kusursuz hale getirmiş..
Tesekkurler.
maşallah renk çok guzel kazasız belasız
Tesekkurler.
230 bglik araba stock poloyu gecemiyorsa belli ki bmw de bi sorun vardir, plasebo etkili yazilim atilmistir, bu kadar fanatik olmayin, cipli bmwye gerek yok 3 kisi binin poloya ben de uzatayim poloyu stok 118 le. Cth ibizayla denedim hic oyle olmadi 190 sonrasi tikaniyor bmwye gore. hayir coolerlari ayni, 320d de buna dahil.
Her 230 hp denilen araba malesef 230 hp degil, maha ve mustangdir gerçek gücü veren benim gözümde...
316 kaca mal oldu acaba gayet guzel duruyo. guzel tercih. gule gule kullanin
Asagı yukarı extralarla 140 civarına geldi.
Olurmu abi senin yasin buyuk sen daha iyi bilirsin, akil var mantik var 230 bg araba 180 bg arabaya gecilmez, ben cth ibizayla denedim diyorum teke tek ve ikiye tek sekilde, var mi daha otesi ille video filan mi cekmemiz lazimdi? Ya da sizdeki polo 2.0 tsi wrc olan kusura bakmayin karistirmisim ozur dilerim :) videodaki 320 210 bg yoktur 200-205 olsun hadi.. http://www.techturkey.com/forum/videolar/203142-seat-ibiza-cupra-bmw-320-ed.html
Boxta max 205 cıkar...
HONDAHAN
27-10-2015, 14:27
Maaşallah, Allah kaza bela vermesin. Bunu gördükten sonra başka araba beğenemiyorum, şuan da gücüm yetmiyor, bekleyeceğiz bakalım. :)