Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf mk1 spor yay ve amortisör.
Merhaba.
Aracımın yayları kesik ve büyük ihtimalle amortisörleri patlak. Yeni aldım ve bu şekildeydi. Yere oldukça yakın, bu görüntüsünü seviyorum. Ama evin önünden caddeye çıkana kadar en az 20 kere altı değiyor ve seke seke gidiyor. Bir de muayenede sıkıntı olacağını düşünerek değiştirmek istiyorum. Çok yükseltmek istemiyorum konfor önemli değil, yol tutuş daha önemli.
Buna göre önerileriniz nelerdir, coil de olabilir.
emresener
21-10-2015, 16:35
ta technix coil var itersen Pm ile iletişime geçebilirsin.
Ortalama ne kadarlık bir ürün işimi görür bilmiyorum ama bütçe fazla değil. Ona göre tavsiyeler bekleniyor :)
Orijinal amortisörleri 410 tl, yaylarla birlikte 650 tl ye geliyor. Bu fiyatlara alternatif arıyorum. Bir seçenek olarak da orijinal amortisörleri alıp spor yay takmayı düşünüyorum. Her türlü önerilere açığım.
tdipower
21-10-2015, 21:50
zamanında mk1 üstünde birçok kombinasyon test ettim kesinlikle coilover alıp takacaksınız
@tdipower abi coil istiyorum zaten de ta tech istiyorum hatta, ama başka eksikler varken ona o parayı verirsem zorlanacağım alternatif marka önerin var mı?
tdipower
21-10-2015, 21:57
alabileceğin fiyat performans en iyi coil onlar zaten :)
Bulabilirsem uygun fiyatlı ikinci el ta technix bulmaya çalışayım o zaman. Olmazsa orjinallerini alcam artık
titanium
21-10-2015, 22:51
facebook da bi grupta jomblue coilover takımı vardı geçende ama bulamadım şimdi. dediğin fiyat aralığında bulunur .
@titanium hangi gruptu acaba veya başka nereden bulabilirim.
Güncel çözüm aranıyor.
titanium
22-10-2015, 19:32
pm atıyorum
TanerErbay
23-10-2015, 09:22
1 yil garantili TA-Technix satiyorum
PM de atildi