Orijinalini görmek için tıklayınız : 2000-2300 Tl Arası Led Tv Tavsiyesi
AhmetKaratay
21-10-2015, 18:59
Normalde hiç tv izlememize rağmen ev dolu gözüksün misafir geldiği zaman film izleriz pc yi tv ye bağlayıp oyun oynarız diye alalım diyoruz. 2000-2300 Tl arası parasının hakkını veren bir led tv önerir misiniz bu konulardan çok uzağız nerden alalım hangi marka tercih edelim. Teşekkürler
Tv değil ama, madem o kadar izlemiyorsunuz, bence o paralara güzel kaliteli projeksiyon cihazı alın. Kesinlikle daha zevkli olur. :)
AhmetKaratay
21-10-2015, 19:10
Ev arkadaşım projeksiyona pek sıcak bakmıyor malesef daha önce araştırmıştık ama gündüz bişey izlerken sorun olur diye vazgeçmiştik
LG 42LA serisini ogrenci evinde kullaniyorum, cok memnunum 1600 civarinda bir seye almistim zamaninda.
Youtube Pairi olsun, internet kullanimi, goruntu kalitesi, 3D kalitesi cok iyi.
TV alicak olursam yine LG alirdim.
AhmetKaratay
22-10-2015, 10:43
LG 42LA serisini ogrenci evinde kullaniyorum, cok memnunum 1600 civarinda bir seye almistim zamaninda.
Youtube Pairi olsun, internet kullanimi, goruntu kalitesi, 3D kalitesi cok iyi.
TV alicak olursam yine LG alirdim.
Bizde öğrenci evinde kullanıcaz tavsiyeni ekliyorum listeme teşekkürler
Draniela
22-10-2015, 11:01
Ev arkadaşım projeksiyona pek sıcak bakmıyor malesef daha önce araştırmıştık ama gündüz bişey izlerken sorun olur diye vazgeçmiştik
Üniversitedeyken evde kullandık. Ayrıca diğer arkadaşımda da vardı yan komşuyduk :D on numara beş yıldız iş.
Sinema perdesi olayı çözüyor. Gündüz çekince içerisi zindan gibi :D
benimde tv ihtiyacım var 42" 106 cm bakınıyorum tercihim lg'den yana uygun fiyat kampanya bekliyorum.
varmı iyi bir tv kampanyası?
2400 e lg55" aldm 6 ay fln oldu. 140ekran heralde gayet memnun um. Isyerimde de aynısı var gayet başarılı
-Murat Özcan-
22-10-2015, 11:33
Biz baya bir markayı denedik ama hiç biri LG kadar kaliteli görüntü vermedi. Kesinlikle LG den şaşma
Yanına birde ps3-4 bisi alın geceleriniz şenlensin :D
EfeTopcu
22-10-2015, 11:54
LG'den şaşma derim. Özellikleri, görüntü kalitesi, 3d'si vs her şeyiyle harika bi televizyon. Çok memnunum, iyiki almışım diyorum.
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_LG-43UF6807-43-in%C3%A7-109-cm-Ekran-Ultra-HD-4K-SMART-LED-TV,103452,2361279.html?langId=-14
Linkteki televizyonu kurban bayramından birkaç gün önce indirimdeyken 1800TL ye almıştım mediamarkt'tan. Bi de akıllı kumanda vardı normalde yanlış hatırlamıyosam 200TL idi, televizyonla birlikte alınca 50 liraya düşüyordu, onu da aldım baya da işe yarıyor. Yani totalde bana 1850TL ye mal oldu. Tavsiye ederim. Fiyatına göre çok iyi televizyon
SEG (Vestel Garantili) 49' - 124 ekran alalı 3 gün oluyor.
Şuana kadar usb den okumadığı ( mkv, avi, mpeg vs. ) film yok.
Digitürk HD kanallarında görüntü beklediğimden çok daha iyi çıktı.
Boşu boşuna 2000-3000 küsür vermeyin MARKA tvlere. Madem sadece TV olsun diyorsunuz bi düşünün derim.
Ben LG kullanıyorum 47" normal evine alacak olsan önerirdim ancak öğrenci evine alacaksanız bence hiç marka tv almayın.
hatta smart 3d gibi kullanmayacağınız özellikleri de olmasın. Full HD 49" bir tv araştırın. A101 de bi kampanya vardı diye hatırlıyorum wiewsonic yada seg full hd 49" 1300tl gibi bir paraydı. yada nexon vs öneririm. Vestel garantisinde alt yapı ürünüdür. Markasına takılmayın reklamcıdan yazı bastırır üzerine yapıştırırsın :)
LG iyidir ürün olsun servis olsun.
AhmetKaratay
22-10-2015, 19:58
Büyük ihtimalle LG alıcaz en çok o tavsiye ediliyor :D
melihyilmaz
22-10-2015, 20:59
Ben lg kullaniyorum aşiri memnunum hala smart tv si catir catir calisiyor. Kullandığım cihaz lg 60ph670s simdi lg soundbar aldim ikisi mukemmel oldu.
Ama ne alirsan al philps alma ben bukadar dandik tv gormedim kasintidan kanal degistiremiyorlar ve surekli donuyorlar.