Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul anadolu yakası oto pazarı tavsiyesi

Emre İlbi
24-10-2015, 15:55
Arkadaşlar bir araç için geldim, ancak hayal kırıklığı oldu,

Onun içinde konu açacağım, ancak şuan tavsiyenize ihtiyacım var,

Eski konulara baktım, ancak bayağı eskiler (2012-2013 falan)

Güncel olarak nereleri önerirsiniz,

Max. 35-36 binlik bir araç bakıyorum

oğuz
24-10-2015, 15:57
altunizade pazarı güzel.pazarın etrafında ve alt tarafında da ufak bir yer oluyor.hava çok kötü olmazsa yine gelir baya araç.

Emre İlbi
24-10-2015, 16:07
altunizade pazarı güzel.pazarın etrafında ve alt tarafında da ufak bir yer oluyor.hava çok kötü olmazsa yine gelir baya araç.

Teşekkürler, kartal diyorlar birde, fikriniz var mı

ckrc
24-10-2015, 16:14
kartal oto pazari sanayinin karsisinda hemen, metroyla ulasabilirsiniz.
altunizade oto pazari mabeyn restorantin yaninda, altunizade metrobus duragi ile veya uskudardan-dudullu dolmuslarina binerek onunde inebilirisiniz.
Galeriler icinde maltepe minibus caddesi uzerinde gidip gorebilirsiniz

oğuz
24-10-2015, 16:19
kartal bana çok yakın olduğu halde gitmiyorum,gelen araçlar ve satıcılar pek iç açıcı gözükmüyor bana.

Emre İlbi
24-10-2015, 16:21
kartal oto pazari sanayinin karsisinda hemen, metroyla ulasabilirsiniz.
altunizade oto pazari mabeyn restorantin yaninda, altunizade metrobus duragi ile veya uskudardan-dudullu dolmuslarina binerek onunde inebilirisiniz.
Galeriler icinde maltepe minibus caddesi uzerinde gidip gorebilirsiniz

Teşekkür ederim, ben biniciyim,

Yakın zamanda hiç gittiniz mi, nereyi önerirsiniz

Emre İlbi
24-10-2015, 16:23
kartal bana çok yakın olduğu halde gitmiyorum,gelen araçlar ve satıcılar pek iç açıcı gözükmüyor bana.

Anladım teşekkür ederim, anladığım kadarıyla kartalda bulamam,

Ben biniciyim, yakın zamanda gittiniz mi, nereyi önerirsiniz

ckrc
24-10-2015, 16:28
Anladım teşekkür ederim, anladığım kadarıyla kartalda bulamam,

Ben biniciyim, yakın zamanda gittiniz mi, nereyi önerirsiniz

Altunizade guzel.
Dudulluda otonova var orada temiz araclar oluyor.
Kavacikta kavsagin hemen yaninda 2.elim olmasi lazim adi orada temiz araclar bulunuyor.
Kavacikta DOD var, kendileri expertiz yapiyor, araclar guvenilir mi bilmiyorum ama DOD dan arac alip, soylenenden farkli birsey cikana rastlamadim.
Cekmekoy OTOKOC' ta 30-40 bin kmde sirket arabalari oluyor, genelde direktorlerin veya mudurlerin kullandigi ve temiz kullanilmis, butcenize uygun var mi bilmiyorum ancak.

EmreYY
24-10-2015, 17:38
Kesinlikle altunizade pazarını tavsiye ederim.Piyasasindan 1 2 lira yuksek olabilir fiyatlar ama gerçekten büyük bi çoğunluğu temiz araçların.Galeri olarak da uskudar fistikagacina dogru inerken sağlı sollu galeridir.

AliGizda
24-10-2015, 18:26
Altunizade pazarı güzel, fakat Ümraniye pazarının kapanmasından dolayı o taraf esnafıda geliyor pazara ama yine de temiz araç bulunabiliyor. Kartal' a hiç gitme bence ben daha temiz arabanın oraya gittiğini görmedim. Zaman kaybı olur senin için.

free-hifi
24-10-2015, 18:32
İnter city f1 park nasıl acaba

fthdrn
24-10-2015, 18:38
Kartalda çöp arabalar oluyor sahipleri de araçlarını bebek gibi zannediyor :) öyle bir tripler..

Emre İlbi
24-10-2015, 22:36
Yorum yapan herkese teşekkür ederim,

Mobilden tek tek alıntı yapamadım,

Kartalı eledim, diğerler önerilerinizi değerlendireceğim

barış_erdal
22-10-2016, 11:03
Konu kirliliği yapmamak adına buradan yazayım. Salı pazarında kurulan papyon oto pazarı kalabalık oluyor mu. Yer bulmak için saat kaç gibi gitmek gerekir. Giriş ücreti nedir?

Ferhat_V
22-10-2016, 11:59
papyon üsküdardaki değilmi RTE nin eve çıkarken solda kalan yer ?

ben her pazar kartaldakine giderim..çok çeşitli arabalar geliyor ama geneli eski model..eğer vaktin varsa gez vaktin yoksa önceliğin kartal olmasın.

barış_erdal
22-10-2016, 12:16
Altunizade'deki kapanmış Göztepe'deki salı pazarına açılmış. Kartal'a son gittiğimde çoğunluk kuş serisiydi 2009 civic götüreceğim orada pek ilgi çekeceğini sanmıyorum.

Ferhat_V
22-10-2016, 12:35
burda kuş serisi kadar fluence jetta e46 doblo vs. araçlar var..geçen hafta 1 rocco 1 mcs vardı mesala..civic ilgi görür ama satılırmı bilemem..eski kasa mercedes e200 ve e39 bmw filanda geliyor..

mesala hiç 1 serisi yada e60 serisi görmedim burda.